Здравей Гост

За силата на Фейсбук - за и против!

• 142 Отговора
  • 17076 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:За силата на Фейсбук - за и против!
« Отговор #60 -: Април 06, 2011, 04:17:17 pm »
Разгледах хороскопа на създателя на Фейсбук и се изумих колко асоциални аспекти има този човек. Тежко ранена Луна от Марс и Сатурн от двете страни и то в скорпион, и то в опозиция на венера в 12-ти дом, която съответно е в опозиция със Сатурн и Марс. Това че Венера му е в телец и Марс в скорпион явно му е помогнало да превърне дефекта си в ефект и да успее да направи пари от напрежението породено от сериозните си социални неумения и желанието за любов и секс .

Луните в Скорпион, които познавам са върли противници на Фейсбук. Учудвам се, че създателят му е с Луна в Скорпион. Парадоксално, но факт.
Това, че е пречелил от "слабостите", ще се види в домовете, които тези планетите заемат или управляват. Вероятно това са били финансови домове.
Къде му видя картата? И как определи, че Венера е в 12-ти дом? Не мога да намеря точен час в най-известните астрологични бази данни.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Април 06, 2011, 04:21:45 pm »
Хаус, сега виждам, че вероятно си ползвал този източник http://mountainastrologer.com/tma/mark-zuckerberg-and-facebook
Обаче тук картата е построена със Слънце в 1-ви дом, пак не сме сигурни, че това е часът на раждане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #62 -: Април 06, 2011, 04:56:02 pm »
Дори без час на раждане си има ранена Луна в скорпион и опозиции към Венера от Марс и Сатурн, което и съм застъпил в тезата си.

« Отговор #63 -: Април 06, 2011, 05:01:38 pm »
Смятам, че в неговия случай Юпитер действа доства смекчаващо на квадратурата Венера-Сатурн. Тригонът Венера-Юпитер си е доста социален аспект.

« Отговор #64 -: Април 06, 2011, 05:03:15 pm »
Не е необходимо самият създател да е социялен. Ако беше много социален няма ше да си седи на г*з* и да пише кодове.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #65 -: Април 06, 2011, 05:06:39 pm »
Не е необходимо самият създател да е социялен. Ако беше много социален няма ше да си седи на г*з* и да пише кодове.  ;)
Много правилно!... Уран му е мажорно неаспектиран - човекът го сърби да кодва.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #66 -: Април 06, 2011, 05:12:59 pm »
Смятам, че в неговия случай Юпитер действа доства смекчаващо на квадратурата Венера-Сатурн. Тригонът Венера-Юпитер си е доста социален аспект.
Този Юпитер е вятъра които отнася кораба с товара му в правилното пристанище. С други думи е съзидателната сила която канализира създалото се напрежение от опозициите в печеливша посока. Иначе с тази Луна си е антисоциален от всякъде.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #67 -: Април 06, 2011, 05:18:17 pm »
А Меркурий е анарета, много точно аспектиран от секстила на Нептун и Плутон в 0-леви градуси.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #68 -: Април 06, 2011, 06:05:25 pm »
А Меркурий е анарета, много точно аспектиран от секстила на Нептун и Плутон в 0-леви градуси.
простете невежеството  :confuse3: ама какво ще рече анарета?

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Април 06, 2011, 06:09:58 pm »
Дори без час на раждане си има ранена Луна в скорпион и опозиции към Венера от Марс и Сатурн, което и съм застъпил в тезата си.

ОК. Не възразявам. Аз имах предвид, че домификацията не е ясна и изразих становище, че за да печели, трябва да има активирани финансови домове, а това няма как да е категорично видно от космограмата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Април 06, 2011, 06:14:08 pm »
простете невежеството  :confuse3: ама какво ще рече анарета?

В критичен градус.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Април 06, 2011, 06:17:43 pm »
простете невежеството  :confuse3: ама какво ще рече анарета?

В критичен градус.

Не ! Две различни понятия са критичен и анаретичен....

Ако една планета се намира в последния градус на който и да е знак от Зодиака, т.е 29 до 30 градуса, тя е разположена в градуса на Анарета, на който му е присъдено да бъде "градус на съдбата". Работите на които влияе планетата в този градус са постигнали критична фаза на развитието й.

« Последна редакция: Април 06, 2011, 06:21:53 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Април 06, 2011, 06:47:53 pm »
Анаретните планети  са в критичен градус (29 гр), но критичните градуси (0 гр. и 29 гр.) не са непременно анаретни.  Анаретни са само тези от 29-тия до 30-тия градус :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Април 06, 2011, 07:09:36 pm »
Анаретните планети  са в критичен градус (29 гр), но критичните градуси (0 гр. и 29 гр.) не са непременно анаретни.  Анаретни са само тези от 29-тия до 30-тия градус :93:

Критични градуси за кардиналните знаци са 0* , 13* и 26*.
Критични градуси за неподвижните знаци са 8-9* и 21-22*
Критични за подвижните са 4* и 17*

Според някои астролози първите и последните 3* са критични....

Аз лично приемам 0* и 1* за критични във всеки знак...
Градус АНАРЕТА е 29-30* от всеки знак....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #74 -: Април 06, 2011, 07:33:30 pm »

Мислех, че няма да се появиш скоро, ето че се завърна по ретро Меркурий.  :blink:

И аз не мислех да се появявам, нито съм обърнал внимание на ретро Мекурий, при който май се появих за пръв път (доколкото си спомням), явно една опозицийка към Урана ми ме е провокирала нещо.Пък и темата ми беше интересна, особено като видях хороскопа на създателя на ФБ.

*

Vision

• 3523
« Отговор #75 -: Април 07, 2011, 03:11:39 am »
Този Юпитер е вятъра които отнася кораба с товара му в правилното пристанище. С други думи е съзидателната сила която канализира създалото се напрежение от опозициите в печеливша посока. Иначе с тази Луна си е антисоциален от всякъде.

ако историята, разказана във филма ''социална мрежа'' има нещо общо с реалността, то създателят на фейсбук е социопат, който полуоткрадна чужда идея и създаде фб само за да докаже на една жена, която не го искаше колко е велик, а и за да смекчи малко ефекта на първата си ''гениална'' идея с оценяването на снимките на колежките си..
дори не искаше да печели доста време след началото, а и го надушиха комерсиалните герои и го навиха да изчака да се покачи цената, като не се използват реклами..сега не знам как е, предполагам че вече има такива..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #76 -: Април 07, 2011, 03:17:42 am »
ако историята, разказана във филма ''социална мрежа'' има нещо общо с реалността,

Казват, че историята била автентична. :rolleyes: Като драма на Шекспир е. Има си всичко - приятелство, предателство, успех със съответната му цена. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #77 -: Април 07, 2011, 03:20:53 am »
ако историята, разказана във филма ''социална мрежа'' има нещо общо с реалността,

Казват, че историята била автентична. :rolleyes: Като драма на Шекспир е. Има си всичко - приятелство, предателство, успех със съответната му цена. :blink:

виж киноманиаците как сме напред с инфото.. ;)
добре че нямаше класическия американски хепи енд поне..сега лирическият герой се лута някъде, тънейки в разкош, но с празна душа, както се пееше в песента- ала нямаш мен.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #78 -: Април 07, 2011, 03:29:41 am »
Ма то си е хепи енд по американски - човека взе парите и каза "шЪ видим"  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Април 07, 2011, 03:37:56 am »
F2F....или face to face има своя принос в световната мрежа....Това е света на Уран..., това е онзи свят без граници и без норми...,свят пълен с комплекси , образи и визий...,свят с други и различни стойности с предлагане и продаване... :blink:
Щом има търсене , ще има и предлагане.... ;D и никой не е в състояние да спре потребността от общуване във всичките и форми и еманации...,защото участващите определят стойността на социалната мрежа и нейните приоми , похвати , принадлежности и необходимости....Един антисоциален тип лесно може да се превърне в социален...., както и обратното...Въпрос на потребности , транзити и тригери....,но при всички положения преди всичко останало е нужно едно много на пръв поглед незначително и нищожно нещо.... ;D- нещото наречено желание и сила....