Здравей Гост

За силата на Фейсбук - за и против!

• 142 Отговора
  • 17095 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:За силата на Фейсбук - за и против!
« Отговор #120 -: Май 31, 2011, 03:53:30 am »
От всички изброени от теб, доколкото знам, само Филип има научна степен, но е последният човек, който би я изтъквал. Него манията за самоизтъкване и самовъзвеличаване все още не го е докоснала. Свестен човек.  :blink:

А ти какви статистики визираш?
Броят звездички или възможността да се следи активността на потребителите - кой кога и къде влиза, колко теми има създадени?

Той е модератор на групата.
Визирам в сатистиките като брой публикации и брой теми.
Би могло да се раздават звездички, но броят публикации да не е достъпен на потребителите, за да не се настървяват по-агресивните и по-състезателните натури. Все пак важното е качеството, а не само количеството на постовете. Също и с броя теми не е нужно да се посочва цифра, а просто да се изредят имената на хората, които са в десятката, например. Но това си е мое мнение и не го налагам. Затова го пиша тук н тази тема, а не отатък.

Многото постове са показателни за пристрастеността на потребителя към Интернета.  ;D

Да, за огромно съжаление това са болестите на съвремието.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #121 -: Май 31, 2011, 03:55:02 am »
Боже, ама сериозно ли някой се вълнува от тия статистики. И какво да сторя сега, ако съм тук от няколко години, да се трия или да стоя срамно в ъгъла, че да не му се набивам на очи на някого като многобройна ли. ;D Стелла, какво ти пука, пък, щом е толкоз проблемно за някой си, ми направо да ги махнат. Леле, нямаше да ми доде на ум дори...    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #122 -: Май 31, 2011, 03:56:22 am »

Лиле, не бе душата, там пострадах в една група по интереси - певец, той пее за любов, групата възвишена само за любов и приятелство си говори. Обаче им липсва грам така визия за мирни добросъседски отношения, появи се едно ла.но, почна да блокира наред, първо ме блокира мен...то ние така бяхме по-така, нали по едно време разправях, че съм влюбена, после изведнъж се сджафкахме, той изтрещя и ме блокира - интересното беше, че стана ама точно баш на Венериния ми възврат, де аз го чаках с надежди говежди да се случат по-хубави неща точно в обратната посока на случилото се - а сега кажете как да вервам на астрологията.  :41:

Кайли, верно ли? Ти втози ли беше влюбена. И по Венерин възврат го разлюби?  :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Май 31, 2011, 03:58:53 am »
Боже, ама сериозно ли някой се вълнува от тия статистики. И какво да сторя сега, ако съм тук от няколко години, да се трия или да стоя срамно в ъгъла, че да не му се набивам на очи на някого като многобройна ли. ;D Стелла, какво ти пука, пък, щом е толкоз проблемно за някой си, ми направо да ги махнат. Леле, нямаше да ми доде на ум дори...    

:57:  Да, представи си! Когато тука започнаха да се роят тема след тема, преди още да сме успели да се концентрираме в едната, се отваряше следваща, Зъболекар предложи да се премахне статистиката на форума, за да не стават скандали, понеже напрежението ескалира. Аз тогава за пръв път разбрах, че изобщо имало статистика.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #124 -: Май 31, 2011, 03:59:44 am »
Явно смятат, че е въпрос на авторитет да имат много звездички. Смятам, че е смешно.

Пък аз явно трябва още да поработя по въпроса с приемането, това определено ще ми бъде трудно. :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Май 31, 2011, 04:02:34 am »

Да си додИм на думата...викаш... :haha: :rolf: , рано или късно се случва това.... :rolf:

Асц- сКОРПИОН НЕ МОж СРАВНИ С РИБИ...Нали?! :wub: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #126 -: Май 31, 2011, 04:04:08 am »
Мога да прочета този текст от спирката  :-[ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Май 31, 2011, 04:04:27 am »
Веднъж някой от случайните потребители (дори не помня името) ми писа на лични "Честито, никът ти позеленя!" А аз го попитах "Какво означава това?" Той ми обясни, че това било някакъв ранг на активност.  Не знаех, че за такова нещо трябва да се честити....Направо се изумих колко съм била задръстена и назад, относно етикецията на форумите. :72:
« Последна редакция: Май 31, 2011, 04:51:03 am от Stella »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #128 -: Май 31, 2011, 04:06:27 am »
Мога да прочета този текст от спирката  :-[ ;D

заслужавам да бъда понижена в ранг, ще го напиша тихо и ситно :rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #129 -: Май 31, 2011, 04:07:21 am »
Мога да прочета този текст от спирката  :-[ ;D

заслужавам да бъда понижена в ранг, ще го напиша тихо и ситно :rolf:

Че, някои вече се разпознаха в думите

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Май 31, 2011, 04:09:13 am »

Би могло да се раздават звездички, но броят публикации да не е достъпен на потребителите, за да не се настървяват по-агресивните и по-състезателните натури.

В интерес на истината мен броят звездички никога не ме е интересувал, нито ме настървяват.
В друг астрологичен форум "карма" ни гласуваха, ти пък за едни звездички сега.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Май 31, 2011, 04:13:08 am »

Би могло да се раздават звездички, но броят публикации да не е достъпен на потребителите, за да не се настървяват по-агресивните и по-състезателните натури.

В интерес на истината мен броят звездички никога не ме е интересувал, нито ме настървяват.
В друг астрологичен форум "карма" ни гласуваха, ти пък за едни звездички сега.  ;D

Друго си е...,да ти кажа , аз спя само в 5-звездни.... :57: :57: :57: Или на полето...или в колата..., но не мога сама да спя.... :P , защото съм лудо влюбена в живота жена....
Лили , обичам го тоя близнак....Луда ме направи... :wub: ;D С него бих спала и на звездите...
Страшно е да бъдеш влюбен на 45г.... :wub:

Една песничка.... ;D

http://tekstove.info/browse.php?id=2994
« Последна редакция: Май 31, 2011, 04:20:00 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #132 -: Май 31, 2011, 04:33:59 am »

Ъхъ бе  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #133 -: Май 31, 2011, 04:37:36 am »

Их, аз толкова стисках палци, начи!

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Май 31, 2011, 04:44:24 am »

В друг астрологичен форум "карма" ни гласуваха, ти пък за едни звездички сега.  ;D

То си личи отдалече, ти си фин човек. Говоря принципно. Не искам никого да засегна.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #135 -: Май 31, 2011, 04:51:48 am »

E, ще го преживея, важно е по-голямата любов да е жива и здрава.  ;D

Абе и аз имам само три звездички сега се погледнах, а съм тук от години, ма това на нищо не прилича, веднага да ми турнете още две!  :angry:

*

Stella

• 7765
« Отговор #136 -: Май 31, 2011, 04:52:53 am »

E, ще го преживея, важно е по-голямата любов да е жива и здрава.  ;D

Абе и аз имам само три звездички сега се погледнах, а съм тук от години, ма това на нищо не прилича, веднага да ми турнете още две!  :angry:

Кайли, бягай, че още малко ще те настигна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Май 31, 2011, 08:34:21 pm »
;D

http://xn--80aa2abebwqqh.com/

Време , публикации , теми ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Май 31, 2011, 09:53:46 pm »

Никой няма толкова много постове, колкото Марая. Тя има 21 597 поста!!!!!!!!!!!!!!!!  :o

И калкулатолче имаш...-смятай.... ;D

Малката подробност не забравяй...не съм изневерила на сайта...или не съм се трила...

Как ти звучи за шест месеца 50....и 4000....? :rolleyes: :-\ ;D :P

*

Stella

• 7765
Re: За силата на Фейсбук - за и против!
« Отговор #139 -: Декември 13, 2011, 08:32:42 pm »
Малко хумор за настроение: ;D ;D ;D

Нови пословици и поговорки:

Всяка жаба да си знае профила.
Всеки статус за три дни.
Вълкът профилната снимка... си мени, но нравът — никога.
Гладна кокошка Фармвил сънува.
Да би мирно седяло, не би рипорт видяло.
Един линк пролет не прави.
И сам потребителят е потребител.
Покажи ми списъка с приятелите ти за да ти кажа какъв си.
Който рипорт прави, от рипорт умира.
Краставото куче всички го сръчкват.
Лоша рана заздравява, хейтърска дума не се забравя.
Фармвил не ще молитва, а цъкане.
Фенове за страница с трици не се ловят.
Малкият коментар профил закрива.
Мижи да те тагна.
По профилната снимка посрещат, по ума изпращат.
Рибата още в морето, той драска на стената.
Сърдит Петко, празна му стената.
Тихият профил е най-дълбок.
Админът дава, модераторът - не.