Здравей Гост

Подарък за Каризма

• 41 Отговора
  • 10755 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Подарък за Каризма
« Отговор #20 -: Април 08, 2012, 11:12:00 am »
Като цяло годината няма да е от най-леките. АСЦ е в съвпад със Сатурн от натала...Дома е 12-ти.
Препоръчително е да посрещаш трудностите лице в лице...Нестабилна, променлива и колеблива годината показва съдебни дела и проблеми свързани с наследства.
На любовния фронт нищо ново не разчитам...Но промяна в дома и работата , както и внезапни и чести ситуации - има...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Април 08, 2012, 12:17:02 pm »
Благодаря Марая,като имам предвид колко ми е кардинален натала,и очакваните транзити на Уран и Плутон,няма начин да няма изненади.Старая се да съм подготвена да се изправя пред трудности,пък ако дойде някоя приятна,добре дошла  :blink: При всички положения,годината ще е богата на събития.

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Април 08, 2012, 06:14:11 pm »
Благодаря Стела,шофьорска книжка имам отдавна.Мислих да си сменям колата,но май няма да е скоро  ;) Партньор имам,но ми е любопитно опозицията на тр.Плутон към нат.У7 Сатурн,и същевременно квадрат към нат.Слънце как ще се прояви :) Пък и възврат на възлите предстои.Няма да е лесна и тая година :blink:

както казваш, няма да е лесна в партньорско отношение. Но с Плутон "всяко зло е за добро".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #23 -: Април 05, 2013, 06:13:59 pm »
Днес имам рожден ден и качвам солара за 2013г.и актуални прогресии.Ще се радвам,ако някой има желание да коментира.Длъжна съм да кажа няколко думи и за изминалата година.Доста напрегната и променлива година.Грижи около болната ми баба,след смъртта и излезнаха наяве неща,които е крила от мен,започнаха проблеми с роднини за наследствени имоти(Марая,право в десятката)Споразумяхме се в крайна сметка,до съд не можахме да стигнем,но всичко това го изживях много дълбоко.Знам,че и следващата година няма да е лека,тежките аспекти тепърва предстоят.Но се надявам и на много хубави мигове

« Отговор #24 -: Април 05, 2013, 06:25:22 pm »
Честит Рожден Ден , Каризма!

Пожелавам ти да си жива и здрава,много радост,щастие и късмет !

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #25 -: Април 05, 2013, 07:24:42 pm »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАРИЗМА ,ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ,МНОГО КЪСМЕТ И МНОГО КРАСИВА ЛЮБОВ :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #26 -: Април 06, 2013, 07:55:11 am »
Благодаря ви,момичета,за хубавите пожелания и красивите цветя  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Април 06, 2013, 09:31:07 am »
ЧРД, каризма, малко на патерици, но ти пожелавам да си жива и здрава, много късмет и любов!

« Отговор #28 -: Април 06, 2013, 09:54:20 am »
Благодаря и на теб,Papy  :blink: Ще се радвам,ако кажете и няколко думи по солара.На мен много противоречив и разнопосочен ми изглежда.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Април 06, 2013, 11:08:50 am »
Каризма, честит рожден ден!

Много щастие и сбъднати мечти!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 06, 2013, 12:45:11 pm »
Днес имам рожден ден и качвам солара за 2013г.и актуални прогресии.Ще се радвам,ако някой има желание да коментира.Длъжна съм да кажа няколко думи и за изминалата година.Доста напрегната и променлива година.Грижи около болната ми баба,след смъртта и излезнаха наяве неща,които е крила от мен,започнаха проблеми с роднини за наследствени имоти(Марая,право в десятката)Споразумяхме се в крайна сметка,до съд не можахме да стигнем,но всичко това го изживях много дълбоко.Знам,че и следващата година няма да е лека,тежките аспекти тепърва предстоят.Но се надявам и на много хубави мигове

Работеща карта...му се казва.  ;D

Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! :wub:
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ , КЪСМЕТ И ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ!
БЪДИ ХАРМОНИЧНА И БАЛАНСИРАНА ПРЕЗ ГОДИНАТА!
:wub:

а ..картата ще погледна по-късно...М/у другото...най-малкта ми дъщеря също е рожденничка...и конфигурацията небесна е доста интересна..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #31 -: Април 06, 2013, 02:51:27 pm »
Лили,благодаря ти за картичката,за миг се почувствах като мъничко цветенце,събиращо сили да порастне,и да разцъфти сред другите цветя  :blink:
Марая,благодаря и на теб,картата си работи,и още как,ама трябва виждащи очи да я погледнат  :blink: ,ще се радвам,ако ти остане време.Да ти е жива и здрава дъщеричката,да е щастлива и усмихната,и много радост да ти носи  :blink:

« Отговор #32 -: Април 06, 2013, 05:51:03 pm »
Благодаря,sunnily,не мога да спра да се боря,за това,което искам,само отвреме-навреме спирам за малко,да си почина,и да събера нови сили  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Април 06, 2013, 06:12:10 pm »
С няколко думи... ;D

Пътувания и премествания...не изключвам през годината. Братя, сестри , близко обкръжение на фокус.Писане, учене..общуване.Любовни вълнения ще те зареждат през годината.Възможно е приключване на доходоносно занимание.
Като цяло кратките пътувания за почивка и развлечения не бива да бъдат отлагани. Изключи тревогите по отношение на интимностите. Помощ на дете/а/ ще ти възвърне силите....Грижи за здравето, твоето или на близки хора. Договорите без значение какви са ще носят успех.В определени моменти ще се чувстваш отпаднала.Внимани с финансите. Промяна в мирогледа през годината. Ще имаш сериозни амбиции. Не мисля, че много ще почиваш...Контакти с чужбина ще ти донесат не само успех , а и удовлетворение....Внимавай с парите.
Неочаквана развръзка със съдебни дела..и партньор. Внимаввай с храните през годината...Възможно е хранително отравяне. Не се доверявай на 1 доктор..,защото неправилно диагностициране е възможно през този солар.
Затъмнението в/у наталната Венера ще акцентира в/у любовта , приятелските връзки..,проектите...и дома ти....
Напрежение съзирам с близките ти. Възможно е да се затвориш..,да не споделяш...

« Отговор #34 -: Април 06, 2013, 07:12:33 pm »
    Каризма,
Прогр. ти Асц. наскоро е ингресирал в Дева,сол.Асц. за 2013-2014 г.също е в този знак,така,че ти се очертава година на премествания, пътуванияс приятели, добра година  за преквалификация, обучение,нови умения,ще станеш много критична към работа и здраве и това ще породи недоволство по отношение на хората ,с които работиш и желание за ново обкръжение,смяна на работа активирана ос 3-9,сол.асц е в 3,а диспозитора  меркурий в риба е в сол.6/пак дева/ в нат. 9дом, професионална реализация,рутина,задължения.Сол.МС върху К12 – можеш да загубиш някой шеф,или да се освободиш от нечие началство или да смениш работата с по изгодно предложение в нова сфера,нова длъжност,нови приятели- тр.Юпитер У6 в съвпад с прогр.Луна и тригон към наталната.
С този сол.съвпад на Марс/Венера в 10 може и да изживееш любовна тръпка с колега или някой висшестоящ,сол.луна е в 5 сол.-7 натален и съвпад с наталната- сериозна връзка ще да е ,с много емоции,пък и сатурн и слв. се мотаят из 5 дом,не знам имаш ли деца,искаш ли или просто ще е дълготрайна връзка, при преминаването на прогр.Слънце върху Венера –какво се случи,приятел,връзка.Ако искаш да напуснеш страната,то може мечтата да се сбъдне/ тр.Нептун У9 на К9,тр.Юпитер др.У9 на К12, У4 прогр. Венера в 12 Тр.Сатурн като премине през Нептун и в опозе на Венера е,замесени са У4,7,11- възможно е да преживееш разочарование от близки родственици,от партньор или от приятел,някой да заформи интрига,или да се опита да те измами,предаде.За същото говори и пр.Венера в 12 / У4,11/ в каре с Юпитер,У6- нереални очаквания ,който няма да се реализират.Със сол.Слънце в 7 сол.,10 натален, ако човек не е женен,сключва брак точно през такива соларна година. Една смяна на жилището е крайно вероятна. Тя може да е свързана и със смяна на местожителството, продължително пътешествие или престой зад граница.У9 Нептун е на К9,а У12 сол.Меркурийе в 9 нат.Пр.Луна е на 3 градуса от К12- предстой ти нелек период на изолация и самота,която би обяснила евентуална емиграция и адаптация към ново място.Тр.сатурн каре луна е период на песимизъм и отчуждение,усещане за изоставеност,тр.Плутон върви към опозиция към У7 в 12 Сатурн,ще промени,трансформира безвъзвратно партньорските отношения,лични и работни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #35 -: Април 06, 2013, 07:57:51 pm »
Честит рожден ден, Каризма!

Да разпръскваш харизмата си около себе си и да бъдеш много щастлива ти пожелавам!

« Отговор #36 -: Април 07, 2013, 08:21:26 am »
Благодаря ви,момичета  :wub:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #37 -: Април 07, 2013, 08:25:45 am »
Честит рожден ден и от мен, Karizma (с малко закъснение)! Желая ти много здраве и щастие и много усмивки и любов!!!

« Отговор #38 -: Април 07, 2013, 08:44:43 am »
Благодаря,Веско  :blink:

« Отговор #39 -: Август 02, 2013, 01:09:44 am »
Пиша си в моята тема,защото от седмица съм разтърсена от емоции-от най-хубавите до най-лошите.В деня,в който сина ми се записа студент и толкова се радвах,внезапно почина вуйчо.През пролетта получи инфаркт,но всичко мина благополучно,постоянно ходеше на прегледи и според лекарите се възстановяваше много добре,за съжаление този път инфаркта е бил фатален.Качвам карти за този ден,по горе в темата го има и актуалния солар.Кои аспекти показват събитията?