Здравей Гост

Тишината в къщи ражда злоба , самота и тъга

• 22 Отговора
  • 3241 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Тишината в къщи ражда злоба , самота и тъга
« Отговор #20 -: Април 04, 2011, 08:36:13 pm »
Не знам на кой какъв му е, но сега всички сме във фаза, до 23 април, както знаете.  ;D
И аз с целия си акъл да взема да пусна тема в един преводачески клуб по стационарно-ретрограден Меркурий... Една мастита преводачка от две години ме дебне за какво да се заяде... Е, намери за какво да се хване. Профилът й е почти сглобен вече, нищо че дори не знам кога е родена. Хем голямо неначесано его, хем дребнави заяждания, нещо по Лъв/Дева ще да е нейното.
:kissd: :wink2:
Нали? :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Април 04, 2011, 08:51:01 pm »
Чувството за неудовлетвореност в семейните отношения може да породи озлобеност към партньора, ако партньорът те е разочаровал трайно или не отговаря на твоите очаквания. Има я понякога тази потребителска нагласа при някои сатурнясали Луни - "той не ми дава това, което е длъжен!". Тогава и най-красивата любов постепенно увяхва, а бракът се превръща във формално съжителство и се крепи на взаимен интерес - "търпя те, защото си ми нужен". Но всичко е индивидуално и зависи от човека, далеч съм от мисълта да правя обобщения.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Април 04, 2011, 08:54:04 pm »
Чувството за неудовлетвореност в семейните отношения може да породи озлобеност към партньора, ако партньорът те е разочаровал трайно или не отговаря на твоите очаквания. Има я понякога тази потребителска нагласа при някои сатурнясали Луни - "той не ми дава това, което е длъжен!". Тогава и най-красивата любов постепенно увяхва, а бракът се превръща във формално съжителство и се крепи на взаимен интерес - "търпя те, защото си ми нужен". Но всичко е индивидуално и зависи от човека, далеч съм от мисълта да правя обобщения.  :blink:
:72:
И не само при такива луни се наблюдава....
При аспекти на Юпитер към слънце и луна и /или/ венера също.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците