В картата на мъж,това сл затъмнение е в точен съвпад с луната.Какво може да значи?
Цитат на: Milkyway в Април 06, 2011, 04:47:24 amВ картата на мъж,това сл затъмнение е в точен съвпад с луната.Какво може да значи?че ще му избега жената
До сега всичките тези лунации и затъмнения все ми пропускаха натала ,ама този път ми е точно върху Сатурна(У5 в 9-ти).До колко време да очаквам нещо,защото точно една седмица след затъмнението ми се задейства новия солар.АС му се пада в Козирог в 5-ти и е близо до възела?
Цитат на: demmetra в Май 09, 2011, 09:44:42 pmДо сега всичките тези лунации и затъмнения все ми пропускаха натала ,ама този път ми е точно върху Сатурна(У5 в 9-ти).До колко време да очаквам нещо,защото точно една седмица след затъмнението ми се задейства новия солар.АС му се пада в Козирог в 5-ти и е близо до възела? Седем дни са нищо... :blink:
Цитат на: Марая в Май 09, 2011, 10:09:59 pmЦитат на: demmetra в Май 09, 2011, 09:44:42 pmДо сега всичките тези лунации и затъмнения все ми пропускаха натала ,ама този път ми е точно върху Сатурна(У5 в 9-ти).До колко време да очаквам нещо,защото точно една седмица след затъмнението ми се задейства новия солар.АС му се пада в Козирог в 5-ти и е близо до възела? Седем дни са нищо... :blink:Какво имаш в предвид Марайче?Не можах да зацепя.
Цитат на: demmetra в Май 09, 2011, 11:07:41 pmЦитат на: Марая в Май 09, 2011, 10:09:59 pmЦитат на: demmetra в Май 09, 2011, 09:44:42 pmДо сега всичките тези лунации и затъмнения все ми пропускаха натала ,ама този път ми е точно върху Сатурна(У5 в 9-ти).До колко време да очаквам нещо,защото точно една седмица след затъмнението ми се задейства новия солар.АС му се пада в Козирог в 5-ти и е близо до възела? Седем дни са нищо... :blink:Какво имаш в предвид Марайче?Не можах да зацепя.Че затъмнението е пусков механизъм на солара...И употребата е задължителна...
Това затъмнение пък ще ми направи от 10ти дом опозиция на Венера У10ти и У3ти