Здравей Гост

Слънчево затъмнение 1 юли 2011

• 77 Отговора
  • 12850 Прегледи
*

holanda

Re:Слънчево затъмнение 1 юли 2011
« Отговор #20 -: Април 06, 2011, 04:04:38 am »

За първи път от доста време мога да кажа ''да'' по случая .
Ще съвпадне с натален Юпитер в 9 дом ,активира тао .

затъмненията не са хубава тръпка,нали ? Да не би да ми се бъгнат нещата с ученето  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Април 06, 2011, 04:10:23 am »

За първи път от доста време мога да кажа ''да'' по случая .
Ще съвпадне с натален Юпитер в 9 дом ,активира тао .

затъмненията не са хубава тръпка,нали ? Да не би да ми се бъгнат нещата с ученето  :-\

Зависи....,не всичко което блести е злато...Маркират и не лоши неща...Акцент и светлина в/у определени транзити и прогресии.... :wub: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #22 -: Април 06, 2011, 04:12:25 am »
Зависи....,не всичко което блести е злато...Маркират и не лоши неща...Акцент и светлина в/у определени транзити и прогресии.... :wub: ;)

мерси ,Марайка ,радвам се да те видя  :blink: :wub:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #23 -: Април 06, 2011, 04:14:39 am »
Това затъмнение ще направи съвпад с Луната ми. За втори път тази година Луната ще бъде дрънната яко.  :'(

И при мене в 12-дом   :'(

Явно не е достатъчно " печеното агнешко" - сега и "варени омари"  :(
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Април 06, 2011, 04:15:27 am »

мерси ,Марайка ,радвам се да те видя  :blink: :wub:

За нищо.... :wub: ;D И аз се радвам да те видя... :wub:
Как си Лилавко цветенце? ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Април 06, 2011, 04:41:26 am »
При мен ще се случи в 12ти дом,секстил венера,опозиция юпитер в 6ти :-[

*

holanda

« Отговор #26 -: Април 06, 2011, 04:43:05 am »

цъфтя си ,  слънчице ми гали листенцата:confuse3:

на теб любовите добре ти се отразяват ,не влизаш често и настава тишина  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Април 06, 2011, 04:44:20 am »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 06, 2011, 07:42:04 am »

цъфтя си ,  слънчице ми гали листенцата:confuse3:

на теб любовите добре ти се отразяват ,не влизаш често и настава тишина   ;D

Любовта е една ...,но тъй като обекта е близнак...смятай , че съм с четирима.... ;D

А за тишината...., лошооо Седларов....  ;D ;D ;D....Мъртва е тишина....Нали?! :rolleyes: :-\

А за теб се радвам , че слънчице те грее....Пращам ти много положителна енергия и светлина.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Април 06, 2011, 07:44:43 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Май 18, 2011, 10:16:57 pm »
Бутам темата напред , защото ми се иска да споделите какво очаквате от това слънчево затъмнение... :rolleyes:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #31 -: Май 18, 2011, 10:41:54 pm »
при мен ще е в 8ми дом, опозиция уран и нептун, каре слънце, куинконс мерк, точен полусекстил марс и широк тригон към плутон
надявам се да приключа с един проблем по тази ос, но само си се надявам  ;D
гледам да не очаквам нищо, че моите розови очаквания все ме разочароват  ;D а и тази опозиция на уран ме навежда на мисълта, че няма да е очаквано..  ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 18, 2011, 11:15:54 pm »
при мен ще е в 8ми дом, опозиция уран и нептун, каре слънце, куинконс мерк, точен полусекстил марс и широк тригон към плутон
надявам се да приключа с един проблем по тази ос, но само си се надявам  ;D
гледам да не очаквам нищо, че моите розови очаквания все ме разочароват  ;D а и тази опозиция на уран ме навежда на мисълта, че няма да е очаквано..  ;D

Полусекстила с Марс е интересен и въобще аспекта полусекстил е страхотен аспект.... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 26, 2011, 08:11:27 pm »
Бутам я напред , мирише ми на интересни неща за кардиналите.... ;D

Затъмнение в съвпад с Юпитеров възел , сатурн директен в каре със затъмнението.... :rolleyes:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #34 -: Май 26, 2011, 08:28:10 pm »

Затъмнение в съвпад с Юпитеров възел , сатурн директен в каре със затъмнението.... :rolleyes:
Леле, с толкова съвпади не са ме "награждавали" скоро май...Венера с натална луна, юпитер с натално слънце, К7 върху натална венера, К4 върху възел...
Иначе затъмнението е в 12
« Последна редакция: Май 27, 2011, 10:13:40 pm от Nova »

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 28, 2011, 09:30:13 pm »

Леле, с толкова съвпади не са ме "награждавали" скоро май...Венера с натална луна, юпитер с натално слънце, К7 върху натална венера, К4 върху възел...
Иначе затъмнението е в 12

Затъмнение в 12-ти дом е добра възможност за работа с подсъзнателните тревоги и страхове. В рамките на периода на действие , ще имаш възможност да се ангажираш със себе си и да проучиш до основи. Това е оста 6-12 ти и би следвало да се обърне и повече внимание на здравето....

Имаш ли дъщеря Нова? :rolleyes:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #36 -: Май 29, 2011, 02:17:02 am »
Това слънчево затъмнение на 1 юли 2011 е в Рак но само не разбрах на колко градуса е?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 29, 2011, 04:44:04 am »
Това слънчево затъмнение на 1 юли 2011 е в Рак но само не разбрах на колко градуса е?

Картата е в началото на темата...

Не съм те забравила...-Утре след обяд.... ;) ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #38 -: Май 29, 2011, 05:07:19 am »
Лелеее, аз докато се разправям и щъкам из другите теми тука яко ми го набиват нейде. Това слънчево затъмнение ми е в точна квадратура с Плутон бре! Шок и ужас! Плутон ми е в 4-ти, а затъмнението в 12-ти.Знака Скорпион ми управлява 5-ти. Какво става тук бре?

*

Uran

• 6041
« Отговор #39 -: Май 29, 2011, 05:11:53 am »
Лелеее, аз докато се разправям и щъкам из другите теми тука яко ми го набиват нейде. Това слънчево затъмнение ми е в точна квадратура с Плутон бре! Шок и ужас! Плутон ми е в 4-ти, а затъмнението в 12-ти.Знака Скорпион ми управлява 5-ти. Какво става тук бре?
Ако няма да ходиш из чужбинско така..за забвление и хазарт, то можеш да се оттеглиш от купона и да изкараш една спокойна бременност. :blink: