Здравей Гост

Слънчево затъмнение 1 юли 2011

• 77 Отговора
  • 12885 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Слънчево затъмнение 1 юли 2011
« Отговор #60 -: Юни 07, 2011, 10:38:06 pm »
Като през тази година затъмненията са две -кардинални и две мутабелни.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #61 -: Юни 30, 2011, 08:44:20 pm »
Много харесвам прогнозите на Филип Филипов. Винаги са точни и добре обосновани, затова копирам този текст тук, да се прочете от повече хора .

На 01.07 между 11:54 и 12:22 ще има особено новолуние, което от наша гледна точка в България си е новолуние, но от гледна точка в близост до Антрактида е налично Слънчево затъмнение. Може да се каже, че протича отново онова, което ясно дефинирах за предишното слънчево затъмнение: "то символизира илюзорната представа валидна само за физическия свят - когато астрално-човешката природа може да затъмни, скрие и попречи на Божествената изява." В случая интересното е че това затъмнение се вижда само от южния полюс и то за сравнително кратък период и върху малка площ. Това, че е в тази област може да означава, че влиянията му ще са насочени към сърдечната и емоционалната област от човека и човечеството. Важно е че Слънчевото затъмнение е на фона на смъртния близнак Кастор и че съвпада на Слънцето и Луната е в много точен квадрат със Сатурн и средно точна опозиция с Плутон, съответно Сатурн във Везни и Плутон в Козирог. За съжаление, това затъмнение намеква за опасност от земетресения и смъртни случай поради природни стихии. Тъй като е засегната оста Рак-Козирог отново има вероятност от някакви стихийни, разрушителни, опасни, терористични процеси свързани с България, Индия, Пакистан и други народи свързани с тази ос. Има вероятност това затъмнение отново да активира радиационни проблеми, но този път е по-вероятно да става въпрос за резигнация от ядрената енергия. Отново е засегнато глобално съзвездието Близнаци, но в тропическия зодиак, зодията Рак, което означава, че транспортните ситуации и процесите в семействате и родителски отношения като цяло, могат да бъдат засегнати проблематично. Не препоръчвам отново в рамките на една седмица след затъмнението да се правят опасни пътувания, както и като цяло да се котролират с цел хармония процесите в семействата - т.е. да се избягват скандали и други дисхармонични процеси. Всички хора, които имат в 9-10 градус на Рак, Везни, Козирог и Овен важни позиции (преди всичко Слънце, Луна, Асцедент и управител на Асцедента) трябва да имат "едно на ум" по описаните теми през целия период Юли-Септември. Успокоително действа факта, че това затъмнение не действа пряко върху нашата територия и е сравнително кратко и с малка покрита от сянката територия, което означава, че вероятността от по-сериозни опасни събитя значително намалява.

{ВАЖНО!!! Всеки, който иска да ползва този материал или някаква част от него да го направи само при условие, че цитира източника и неговия автор. Този материал, няма за цел да създава стресови ситуации и преживявания на хората и населението. С този материал, авторът има за цел единствено да се подпомогне съзнателно и колективно работата за общото благо на всички хора. ВАЖНО!!!}

източник: фейсбук, група "Астрология"
автор: Филип Филипов
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Юли 01, 2011, 03:48:32 am »
Много харесвам прогнозите на Филип Филипов. Винаги са точни и добре обосновани, затова копирам този текст тук, да се прочете от повече хора .

На 01.07 между 11:54 и 12:22 ще има особено новолуние, което от наша гледна точка в България си е новолуние, но от гледна точка в близост до Антрактида е налично Слънчево затъмнение. Може да се каже, че протича отново онова, което ясно дефинирах за предишното слънчево затъмнение: "то символизира илюзорната представа валидна само за физическия свят - когато астрално-човешката природа може да затъмни, скрие и попречи на Божествената изява." В случая интересното е че това затъмнение се вижда само от южния полюс и то за сравнително кратък период и върху малка площ. Това, че е в тази област може да означава, че влиянията му ще са насочени към сърдечната и емоционалната област от човека и човечеството. Важно е че Слънчевото затъмнение е на фона на смъртния близнак Кастор и че съвпада на Слънцето и Луната е в много точен квадрат със Сатурн и средно точна опозиция с Плутон, съответно Сатурн във Везни и Плутон в Козирог. За съжаление, това затъмнение намеква за опасност от земетресения и смъртни случай поради природни стихии. Тъй като е засегната оста Рак-Козирог отново има вероятност от някакви стихийни, разрушителни, опасни, терористични процеси свързани с България, Индия, Пакистан и други народи свързани с тази ос. Има вероятност това затъмнение отново да активира радиационни проблеми, но този път е по-вероятно да става въпрос за резигнация от ядрената енергия. Отново е засегнато глобално съзвездието Близнаци, но в тропическия зодиак, зодията Рак, което означава, че транспортните ситуации и процесите в семействате и родителски отношения като цяло, могат да бъдат засегнати проблематично. Не препоръчвам отново в рамките на една седмица след затъмнението да се правят опасни пътувания, както и като цяло да се котролират с цел хармония процесите в семействата - т.е. да се избягват скандали и други дисхармонични процеси. Всички хора, които имат в 9-10 градус на Рак, Везни, Козирог и Овен важни позиции (преди всичко Слънце, Луна, Асцедент и управител на Асцедента) трябва да имат "едно на ум" по описаните теми през целия период Юли-Септември. Успокоително действа факта, че това затъмнение не действа пряко върху нашата територия и е сравнително кратко и с малка покрита от сянката територия, което означава, че вероятността от по-сериозни опасни събитя значително намалява.

{ВАЖНО!!! Всеки, който иска да ползва този материал или някаква част от него да го направи само при условие, че цитира източника и неговия автор. Този материал, няма за цел да създава стресови ситуации и преживявания на хората и населението. С този материал, авторът има за цел единствено да се подпомогне съзнателно и колективно работата за общото благо на всички хора. ВАЖНО!!!}

източник: фейсбук, група "Астрология"
автор: Филип Филипов

Доста смело казано... :blink: За огромно съжаление затъмнението засяга Нодалната ос на министър председателя и важни точки в картата на инаугурацията на правителството...Аз мисля , че нещата ще изглеждат далеч по-стресово...от онова , което си представяме...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Юли 01, 2011, 06:39:56 am »
По темата един поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Юли 01, 2011, 07:20:54 am »
По темата един поздрав:

Не ти се отваря поздрава... ;D ;D Сигурно не е бил по темата.... ;D

« Отговор #65 -: Юли 01, 2011, 07:37:21 am »
Отваря се и още как! Имаш някъв нет-бъг. На мен ми се отваря перфектно!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Юли 01, 2011, 07:47:48 am »
Отваря се и още как! Имаш някъв нет-бъг. На мен ми се отваря перфектно!!

Ne...Държавата в която съм се съмнява...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #67 -: Юли 01, 2011, 04:15:15 pm »
По темата един поздрав:

;D ;D ;D
айде, да ви е честито black hole sun. Аз вече одрасках задната врата на колата качествено  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #68 -: Юли 01, 2011, 04:21:14 pm »
И на Филипов почнаха да се сбъдват предсказанията:

"Има вероятност това затъмнение отново да активира радиационни проблеми, но този път е по-вероятно да става въпрос за резигнация от ядрената енергия. "

Германия одобри плана за закриване на всички АЕЦ до 2022 г.

http://world.actualno.com/news_352130.html
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #69 -: Юли 01, 2011, 09:49:08 pm »
Почина медийният експерт Васа Ганчева
Тя е родена е в София на 29 април 1946 г.

http://dnes.dir.bg/news/bolnitza-vasa-gancheva-8960892?nt=4

Днешното Слънчево Затъмнение на 01.07 е в точен съвпад с прогресивното й
Слънце в 10* Рак

Дано намери мир душата!  

« Последна редакция: Юли 01, 2011, 09:55:08 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #70 -: Юли 01, 2011, 11:52:40 pm »
Е на мен ми е в съвпад с Марс в осми, управител на пети.
Таман разбрах, че са ми изяли 5 месеца трудов стаж и ми е невъзстановим.
Че даже една пуйка ми фалшифицира трудовия договор от него време, подменила е първия лист с други дати. Само че не се е усетила, че на втория пак има една дата между подписите, които са оригинални.
Имам чувството, че се намирам в Идиоландия.
То просто нема начин да има нещо нормално в тая държава... :41:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Юли 02, 2011, 12:02:44 am »
Страхотни измамници са голяма част от тукашните работодатели, и аз не спирам да се изумявам от наглостта и простотията им.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #72 -: Юли 02, 2011, 12:20:32 am »
а на мен ми дойдоха пари...

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #73 -: Юли 02, 2011, 12:28:52 am »
Блазе ти ЯЯ,
аз съм скъсана на държавния изпит, настроението ми е супер зле, финансите - нула...
Освен това почнах да се съдя с един наглец който ми дължи пари и той с цялата си наглост
ми пратил днес мейл да ме моли да му ставам гарант по кредит. Още явно не му е пристигнала призовка.
Ааххахаха Направо това е държавата на абсурдите !!!!
Който има кинти - да черпи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Юли 02, 2011, 12:29:17 am »
А при мен изникнаха канализационни проблеми  ;D, новолунието ми попадна върху нат. Луна в 8 дом.
Но след като напрежението ескалира и чашата преля, извиках водопроводчик най-сетне (проблемът стоеше нерешен от средата на февруари). Накрая стана голям лаф с водопроводчика, оказа се много интересен човек. След като му споменах, че преди една година сама съм си предрекла чрез астрологични техники, че цялата ВиК система вкъщи може да се развали (тогава го споменах на шега във форума), той прояви силно любопитство и се оказа, че също се интересува от астрология и освен това е карал някакъв курс при Норбеков.  :blink: Накрая когато о питах, колко ще струва услугата, ми поиска хороскоп, направо загубих дар слово, в много странна ситуация попаднах. Идват да ти отпушат клозета и вместо пари за свършената работа ти предлагат бартер - астрологична интерпретация. Но аз си платих, де. Много странен чичко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Юли 02, 2011, 12:32:39 am »
Почина медийният експерт Васа Ганчева
Тя е родена е в София на 29 април 1946 г.

http://dnes.dir.bg/news/bolnitza-vasa-gancheva-8960892?nt=4

Днешното Слънчево Затъмнение на 01.07 е в точен съвпад с прогресивното й
Слънце в 10* Рак

Дано намери мир душата!  

Нека почива в мир.
Прогресивното и слънце не е ли на 1 гр.Рак?
Прави впечатление,че пр.Меркурий е в съвпад с нат.южен възел,а той упр.Венера,която от своя страна управлява Слънцето и в Телец.Транзитен Юпитер се приближава към съвпад с натално слънце.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #76 -: Юли 02, 2011, 01:24:33 am »
Блазе ти ЯЯ,
аз съм скъсана на държавния изпит, настроението ми е супер зле, финансите - нула...
Освен това почнах да се съдя с един наглец който ми дължи пари и той с цялата си наглост
ми пратил днес мейл да ме моли да му ставам гарант по кредит. Още явно не му е пристигнала призовка.

Оушън, процесът не е лек изпит. Познах ли? Стискам палци за следващия път....

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Юли 02, 2011, 02:18:36 am »
Блазе ти ЯЯ,

Що бе.., я виж колко е точно всичко...Ми не е вярно...Всичко си е нормално и готино...Привличаш това , което излъчваш... :P ;D