Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204482 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1280 -: Юли 04, 2011, 03:30:20 am »
Здравей Стелла,

Приятно пътуване :)  :wub:
 Знам че няма да си тук , но бих искала да задам един въпрос. Ще имам ли връзка с К. ( в смисъл гаджета). Не съм имала нищо обшо с въпроснопто момче, познавам го от коя приятелка (колежка).  :P :P :P

Мерси :)

« Последна редакция: Юли 04, 2011, 03:53:21 am от Izpepelqvashta »

« Отговор #1281 -: Юли 04, 2011, 04:28:42 am »
Здравей, Изпепеляваща. Назоваваш го по име, Луната е в 7-ми дом и питашза връзка, затова го поставям по 7-мия ти дом. Ти си Сатурн в знака си на екзалтация, той е Луна в Лъв. Луната идва от секстил със Сатурн и няма повече аспекти в рамките на знака. Ако досега нещо се е заформило между вас (предполагам, че е така заради разходящия секстил), работата ще стане. В против случай въпросът няма да има развитие, защото Луната е без курс.
Има и друга възможност. Да използвам 5-тия ти дом за него, тъй като той е обект на твоите романтични чувства и не сте имали връзка помежду си засега. Неговият управител Меркурий е в твоя 7-ми дом и има апликиращ секстил със Сатурн. За връзка не съм сигурна, но флирт би трябвало да се получи. Извинявай, ако греша. :wub:

« Отговор #1282 -: Юли 04, 2011, 05:51:06 am »
Благодаря ти за отговора :)))То още нищо не е станало между нас... аз отскоро го познавам, исках да знам дали има смисъл :) Ще пиша да кажа какво е станало :wub: :wub: :wub:

« Отговор #1283 -: Юли 04, 2011, 02:53:02 pm »
Здравей Стелла,

Днес се регистрирах в този страхотен сайт.Благодаря ви, че ви има ;D
Моят въпрос е : Ще забраменея до края на 2011 година?
Благодаря ти предварително  :wub:

« Отговор #1284 -: Юли 04, 2011, 03:37:37 pm »
Стелла, отново съм аз.
Въпрсът е възникнал в 16.54 на 03.07.2011 в гр.София

« Отговор #1285 -: Юли 25, 2011, 07:36:43 pm »
Здравей, Стела. Моля да ми помогнеш отново :blink:
Прилагам картата. Въпросът е зададен вчера, само че аз накъдето и да я въртя тази карта, както и да я гледам не мога да си дам категоричен отговор  :(.  Не е лесно нещо хорарната астрология :blink:
Въпросът е следния :ще бъда ли одобрена за работа във фирма Х (назована по име)? Длъжността е административна, ходих на едно интервю миналата седмица, вероятно ще се наложи да ходя на още едно (може и да не се наложи  :blink:). В момента не работя.
Много благодаря предварително  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1286 -: Юли 26, 2011, 02:30:04 am »
Здравей, Стела. Моля да ми помогнеш отново :blink:
Прилагам картата. Въпросът е зададен вчера, само че аз накъдето и да я въртя тази карта, както и да я гледам не мога да си дам категоричен отговор  :(.  Не е лесно нещо хорарната астрология :blink:
Въпросът е следния :ще бъда ли одобрена за работа във фирма Х (назована по име)? Длъжността е административна, ходих на едно интервю миналата седмица, вероятно ще се наложи да ходя на още едно (може и да не се наложи  :blink:). В момента не работя.
Много благодаря предварително  :wub:

Здравей, нещата са на кантар. Ти и работата се управлявате от една и съща планета, което дава отговор "да", луната излиза от съвпад с Юпитер, което е благоприятно. обаче последният аспект, който прави Луната е квадрат с Меркурий - управител на 10-ти дом. Или работата не е добра за израстване в кариерата или с големия шеф няма да се харесате.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1287 -: Юли 26, 2011, 02:31:17 am »
Стелла, отново съм аз.

Извинявай, Зоро, но за бремемнност предпочитам да не гледам хорар. Не е надежден метод. Направи си фазови лунари и се съобразявай с датите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1288 -: Юли 26, 2011, 02:34:42 am »
Стелла, отново съм аз.

Извинявай, Зоро, но за бремемнност предпочитам да не гледам хорар. Не е надежден метод. Направи си фазови лунари и се съобразявай с датите.

Гледала си много такива...,и това го казвам...защото съм била свидетел...
В картата на Зоро..отговора е ДА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1289 -: Юли 26, 2011, 03:33:14 am »
Въпросът е следния :ще бъда ли одобрена за работа във фирма Х (назована по име)? Длъжността е административна, ходих на едно интервю миналата седмица, вероятно ще се наложи да ходя на още едно (може и да не се наложи  :blink:).

Според мен отговорът е да. Меркурий се настанява в знака си на владение преди квадратът с Луната да стане точен. Ето това не вярно :-[. Стела има право. Въпреки това си мисля, че ще стане. Успех.
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 04:57:46 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1290 -: Юли 26, 2011, 04:01:46 am »
Stella, Diyana, много ви благодаря момичета! Дано да се получи! Ще се похваля веднага, ако стане :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1291 -: Юли 27, 2011, 04:59:32 am »
Стелла, отново съм аз.

Гледала си много такива...,и това го казвам...защото съм била свидетел...
В картата на Зоро..отговора е ДА!

Винаги съм подчертавала, че не е надежден метод и на това си била свидетел. Това на което не си била свидетел е че съм изисквала наталните карти на лични, когато преценя или правя фазови лунари. Айде, със здраве!

« Отговор #1292 -: Юли 31, 2011, 03:42:26 am »
Здравейте,
 бих искала пак да пусна един въпрос . Ще се получи ли нешо с Б. , мисля, че трябва да го търсим по 5 дом ;)))

П.П. Мирабелла за миналия въпрос отново се оказа права, колкото и да не ми се искаше да е така  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1293 -: Юли 31, 2011, 04:02:27 am »
Здравейте,
 бих искала пак да пусна един въпрос . Ще се получи ли нешо с Б. , мисля, че трябва да го търсим по 5 дом ;)))

П.П. Мирабелла за миналия въпрос отново се оказа права, колкото и да не ми се искаше да е така  :wub:

Ако го гледаме по 5-ти има шанс, ако го гледаме по 7-ми, пак има шанс. Успех!

« Отговор #1294 -: Юли 31, 2011, 04:33:51 am »
Луната може да бъде казими, като останалите планети, или не? Ако може, тогава съм съгласна със Стела. Ако не, се страхувам да разглеждам новолунни хорари, защото на няколко пъти се убедих, че могат да дадат неочаквано развитие или приключване на нещо вместо началото му.

У1 Сатурн е екзалтиран в знака на заточение на Слънцето, а У7 Слънце е на трон в знака на заточение на Сатурн. Оставам с впечатлението, че всеки вижда най-доброто в себе си, а е склонен да критикува недостатъците на другия. Апликиращият секстил между двете планети може да помогне за преодоляването на това и формирането на взаимоотношения. Луната в казими със Слънце може да показва, че топката е в неговите ръце в момента. Последният аспект на Луната е секстил с негов У3 Марс - би трябвало да покаже инициатива и да действа. В момента той може да се изживява като господар на положението, ако е забелязал силните ти чувства ти към него. По оста 1-7 има интерсептирани знаци - възможно е да криете нещо един от друг. Истинската си същност, например. В твоя 1-ви дом се намира ретроградна планета (Нептун - бъди себе си пред него, не е нужно да се преструваш на някой друг), в неговия - Меркурий, на който след по-малко от градус му предстои да стане ретрограден. При по-дълбоко вглеждане един в друг може да установите, че не сте готови за обвързване в момента или че не отговаряте на онова, което показвате пред другия. Напр. показвате решителност, но вътрешно сте готови да се отдръпнете при най-малкото съмнение.

Луната е на път да пренесе светлина между управителите ви, но преди да стигне до секстил със Сатурн, ще направи квадрат с Юпитер на върха на 3-тия ти дом. След това ще се състои секстилът на Луна с Марс и секстилът на Слънце със Сатурн. Мисля, че ако имаш намерение ти да направиш първата крачка, може да не се получи много добре. Но след това той ще се задейства и тогава имате шанс.

Успех, Изпепеляваща! :wub: И не ми вярвай.

« Отговор #1295 -: Юли 31, 2011, 05:02:26 am »
Благодаря Ви   :wub: :wub: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1296 -: Юли 31, 2011, 06:10:20 am »
Аз разглеждам тригона и съвпада на светилата като позитивен признак, когато става дума за взаимоотношения между мъж и жена, а квадратурата и опозицията като негативни. А и да не забравяме явлението "предаване на светлина", което е приоритет на луната. в случая се пренася светлина от У1 към У7, а също така и от Венера към Слънцето, което е обещаващо.
« Последна редакция: Юли 31, 2011, 06:15:21 am от Stella »

« Отговор #1297 -: Юли 31, 2011, 08:20:57 pm »
Може ли и от мен едно въпросче?
"Ще продължи ли връзката ми с Б.?
Предварителни благодарности!
Ако няма изход, излез през входа...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1298 -: Юли 31, 2011, 08:25:41 pm »
Може ли и от мен едно въпросче?
"Ще продължи ли връзката ми с Б.?
Предварителни благодарности!

засега, да! Ти си Марс, той е венера. Няма директна връзка между тях, но луната е връзката - пренася светлина между венера в лъв и Марс в Близнаци. Последният аспект на луната е секстил с марс, което е положително.

« Отговор #1299 -: Юли 31, 2011, 08:37:01 pm »
Много ти благодаря, Стелла  :blink:
Ако няма изход, излез през входа...