Луната може да бъде казими, като останалите планети, или не? Ако може, тогава съм съгласна със Стела. Ако не, се страхувам да разглеждам новолунни хорари, защото на няколко пъти се убедих, че могат да дадат неочаквано развитие или приключване на нещо вместо началото му.
У1 Сатурн е екзалтиран в знака на заточение на Слънцето, а У7 Слънце е на трон в знака на заточение на Сатурн. Оставам с впечатлението, че всеки вижда най-доброто в себе си, а е склонен да критикува недостатъците на другия. Апликиращият секстил между двете планети може да помогне за преодоляването на това и формирането на взаимоотношения. Луната в казими със Слънце може да показва, че топката е в неговите ръце в момента. Последният аспект на Луната е секстил с негов У3 Марс - би трябвало да покаже инициатива и да действа. В момента той може да се изживява като господар на положението, ако е забелязал силните ти чувства ти към него. По оста 1-7 има интерсептирани знаци - възможно е да криете нещо един от друг. Истинската си същност, например. В твоя 1-ви дом се намира ретроградна планета (Нептун - бъди себе си пред него, не е нужно да се преструваш на някой друг), в неговия - Меркурий, на който след по-малко от градус му предстои да стане ретрограден. При по-дълбоко вглеждане един в друг може да установите, че не сте готови за обвързване в момента или че не отговаряте на онова, което показвате пред другия. Напр. показвате решителност, но вътрешно сте готови да се отдръпнете при най-малкото съмнение.
Луната е на път да пренесе светлина между управителите ви, но преди да стигне до секстил със Сатурн, ще направи квадрат с Юпитер на върха на 3-тия ти дом. След това ще се състои секстилът на Луна с Марс и секстилът на Слънце със Сатурн. Мисля, че ако имаш намерение ти да направиш първата крачка, може да не се получи много добре. Но след това той ще се задейства и тогава имате шанс.
Успех, Изпепеляваща! :wub: И не ми вярвай.