Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206671 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1460 -: Август 29, 2011, 02:16:21 pm »
Здравейте,
Бихте ли помогнали с тълкуванието на този хорар?
Въпроса ми е "Ще замина ли през октомври за Германия?"
Благодаря! :58:
Здравей Мириам
Не сьм много веща но мисля че имаш шанс На луната упр на 9 дом и предстои секстил с марс  управител на 1 -ти  след около 8 градуса  :-\
Това са само прадположения, както казах не сьм много веща

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1461 -: Август 29, 2011, 02:46:21 pm »
Стела, може ли отговор на въпроса - Честен ли е с мен М?

А, на мен?!

*

zuzi

• 38
« Отговор #1462 -: Август 29, 2011, 03:16:45 pm »
Здравейте,
Първо АЦ-та е във виа комбуста,У1 е Плутон,намира се в 2ри дом,вероятно става въпрос заминаване с цел изкарване на пари и Луната е в разходяш тригон към него, т.е решението за заминаване е вече взето. Марс У6-работа е на куспидата на 9ти дом, а Юпитер( в 6ти дом) дава шанс сключвайки тригон с луната.Според мен отговора е да,но нямам голям опит с хорарите.

« Отговор #1463 -: Август 29, 2011, 05:31:45 pm »
Здравейте отново,
Благодаря на всички вас за интерпретацията  :58:

Според мен точно през откомври - НЕ. 

Служебно ли   е пътуването? За работа?
Да, с цел работа е и по-принцип уговорките са за октомври :)
Ако няма изход, излез през входа...

*

zuzi

• 38
« Отговор #1464 -: Август 30, 2011, 10:32:57 am »
Много моля,по-знаещите да разтълкуват хорара,въпросът ми е-окон4ателна ли е раздялата ми с Х.-Плевен,30.08.2011-8.34h.Благодаря предварително.

В момента е вече късно да се каже,АЦ-та е в последни градуси и Луната е без курс.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1465 -: Август 30, 2011, 10:46:20 am »
Много моля,по-знаещите да разтълкуват хорара,въпросът ми е-окон4ателна ли е раздялата ми с Х.-Плевен,30.08.2011-8.34h.Благодаря предварително.
При луна без курс нещата няма да имат развитие и ще останат така, както сега ...поне за следващите 3 месеца. т.е. ако сега сега сте разделени, ще си останете разделени.
Късния градус на асц. - решението вече е взето и ти си знаеш отговора на въпроса.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1466 -: Август 30, 2011, 11:04:58 am »
Адашке, а на моя въпрос?
може ли отговор на въпроса - Честен ли е с мен М?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1467 -: Август 30, 2011, 11:30:57 am »
Адашке, а на моя въпрос?
На кой викаш адашке?  :-\

Аз на такива въпроси като твоя не мога да отговарям. Мисля, че хорарната астрология работи за въпроси за бъдещето-  "Ще се случи ли еди какво си?"

А това дали е честен с теб ...  той за едно може и да е честен, за друго-не. Ти за какво по точно питаш? И въобще за какви взаимоотношения става въпрос- любовни, работни ..
Ако е за любовни - в любовта две неща са най-важни - доверието и общуването.
Защо не поговорите откровено, да му кажеш какво те мъчи ... Попитай него честен ли е с теб. Само така ще разбереш истината  ;)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1468 -: Август 30, 2011, 11:40:45 am »
Аха, значи неточен въпрос.
Адашка си ми - аз така се казвам.
Да замина ли на екскурзия с М? Добре ли е?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1469 -: Август 30, 2011, 11:49:21 am »
Аха, значи неточен въпрос.
Адашка си ми - аз така се казвам.
Да замина ли на екскурзия с М? Добре ли е?
Венера ли се казваш? Много хубаво име  :blink:
Не съм сигурна дали и така е добре въпроса, защото така зададен, означава, че  искаш съвет от хорарната астрология. Да кажат другите, които са по напреднали какво мислят.

Иначе асц. на въпроса е ранен, което значи, че много неща св. с този въпрос още не са ти ясни. Когато имаш повече яснота след време, пак го задай. Но е възможно да има промяна в обстоятелствата, които може да обезмислят въпроса ти и да не се наложи да го задаваш пак. но по добре да бъде така - "ще замина ли ....?"

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1470 -: Август 30, 2011, 11:52:50 am »
Ок, мерси!

« Отговор #1471 -: Август 30, 2011, 12:17:51 pm »
Стела, може ли отговор на въпроса - Честен ли е с мен М?

Вирго,аз не съм експерт, затова те моля да не взимаш мнението ми насериозно.
Също така трябва да спомена, че в хорара Луната е изгорена (съединение със Слънцето), което според правилата на античните астролози го прави нерадикален, наблагоприятен, по-точно може би. Това, което разчитаме от картата, би могло да не е вярно. Управителят на питащата, Венера, е изгорен, така че самата питаща би могла да не вижда добре ситуацията.

Честността на даден човек в хорарната астрология обикновено се гледа по положението на управителя му, като най-често се гледат достойнствата му по знак (още може да се погледне триплецит, терма, фас). Управителят на М. в хорара е Марс, който се намира в Рак. Положението му в 10-ти дом може да подсказва, че лицето се ползва с престиж сред някакъв кръг от хора (приятели, познати, може би в очите на питащата). Но положението по знак - Рак е знакът на падение на Марс - може да подсказва, че лицето не е съвсем искрено. Последнията аспект на Марс е бил квадрат със Сатурн в 1-вия дом на питащата - нейните съмнения, грижи. Така че М. не е успял да я увери с искреността си. Друго тълкувание би могло да бъде нежелание от негова страна да поеме някаква отговорност. Тъй като аз гледам винаги и двете страни в един хорар, няма да пропусна, че и управителят на питащата, Венера, се намира в знака си на падение и освен това е изгорен. Възможно е и питащата да не е докрай искрена с М., но падението също така (и особено в комбинация с изгарянето) би могло да показва слабата й позиция предвид обстоятелствата. Същото важи и за М.

Луната ще пренесе светлина между Венера и Марс. По-нататък самите Венера и Марс ще имат секстил. На базата на това смятам, че нещата между вас двамата ще се изгладят.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1472 -: Август 30, 2011, 12:56:07 pm »
Мирабела, а, ако беше експерт, как ли щеше да се справиш, щом сега така добре си обрисувала нещата.
Наистина е уважаван в определен крът и наистина немога да му повярвам. И имам съмнения. А че не съм до край искрена, не съм - като му нямам вяра.

« Отговор #1473 -: Август 30, 2011, 03:13:45 pm »
Здравей Mirabella, може ли да ми направиш и на мен един хорар, когато имаш възможност.
Въпрос: Ще започна ли нова връзка до края на месец септември?  30.08.2011, 14:53 часа  Бургас

« Отговор #1474 -: Август 30, 2011, 03:46:16 pm »
Здравей Mirabella, може ли да ми направиш и на мен един хорар, когато имаш възможност.
Въпрос: Ще започна ли нова връзка до края на месец септември?  30.08.2011, 14:53 часа  Бургас

Привет, Валерия. Първо имай предвид, че не съм професионален астролог. По-долу е картата на въпроса ти.

Между управителите на Асценента, Юпитер и на Десцендента, Меркурий няма сходящ аспект в рамките на знаците, в които се намират. Луната е без курс, т.е. няма да завърши повече мажорни аспекти в рамките на знака. Мисля, че до края на този септември няма да се получи със започването на нова връзка. Твоят управител Юпитер е ретрограден в 5-тия ти дом. Възможно е да се връщаш или да желаеш да се върнеш към стара изгора. Луната в момента е в Дева - знака на падение (може да се отчете и като заточение) на твоя управител, което може да се тълкува като показател, че обстоятелствата не ти помагат в момента да поставиш ново начало. Това, което мисля, че ще се случи е, че ще се влюбиш в някого (или чувствата ти към стара любов ще се разпалят отново), защото Венера апликира със секстил към управителя на 5-тия ти дом (чувствата) Марс. По-скоро залагам на някого, когото вече познаваш, не само заради ретроградния ти управител, а и защото управителят на 3-тия ти дом Сатурн не получава сходящи аспекти. А и Сатурн за управител на 3-ти дом може да показва, че не си отворена към нови познанства в момента.

Можеш да погледнеш транзитите, прогресиите си и т.н., за да видиш какви възможности ти пращат "звездите". Напр. връзка между Слънце и Венера по прогресии и/или дирекции често се тълкува като социален успех, привлекателност, влюбване. Виж какви аспекти по транзити, прогресии и дирекции получава управителя на Десцендента ти, самия Десцендент, а също и наталната ти Венера. Успех! И дано греша в тълкуването на хорара! Ще се радвам да е така (имам предвид частта за връзката, не влюбването). :wub:

« Отговор #1475 -: Август 30, 2011, 04:56:28 pm »
Благодаря, Mirabella! Ще дам обратна връзка какво ще се случи. Като казваш, че чувствата ми към стара любов ще се разпалят отново, това означава ли, че ще започна отново връзка, която е била прекъсната в миналото или просто ще си спомням за човек, с когото съм имала връзка?

« Отговор #1476 -: Август 30, 2011, 08:40:41 pm »
Мисля, че хорарът показва, че до края на поставения от теб срок няма да започнеш връзка (отново, дано греша). Но пак според хорара би трябвало да има споделени чувства между теб и някой г-н.
« Последна редакция: Август 30, 2011, 10:13:03 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1477 -: Август 30, 2011, 10:08:25 pm »
Здравейте,

Така смятам. Ти почти си тръгнала, но в крайна сметка и там май те очакват. Марс (т.е. Ти) е на куспидата на 9-ти дом - слаб, не добре поставен, но в сектил с господаря си - Луна, която е управителка на 9-ти дом. Оттам ще ти помогнат нещата да се случат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1478 -: Август 30, 2011, 10:11:22 pm »

Луната е без курс. Засега положението ще остане без промяна. След месец задай отново въпроса си или при всяка нова промяна в обстоятелстава (например ново запознанство и др. подобни).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1479 -: Август 30, 2011, 11:52:02 pm »
Така смятам. Ти почти си тръгнала, но в крайна сметка и там май те очакват. Марс (т.е. Ти) е на куспидата на 9-ти дом - слаб, не добре поставен, но в сектил с господаря си - Луна, която е управителка на 9-ти дом. Оттам ще ти помогнат нещата да се случат.
Много ти благодаря Стелла,
Ще пиша като затръгвам натам  :58:
Ако няма изход, излез през входа...