Здравейте!
Преди време бях поставила карта и помолих за съвет тук, наистина всички тълкувания излязоха съвсем верни! Ставаше въпрос за новата ми работа и как ще потръгне.
От няколко месеца се опитвам да намеря начин да замина за Англия но всичките ми опити засега са без успех. Построих карта на въпроса, дано е по верният начин! Това което ме интересува е Ще замина ли за Англия скоро?
Благодаря на всички, които ще дадат някаква насока!
Съъгласно тази карта е рано да се каже - ранен асцендент, обаче аз виждам, че имаш шанс. Марс У9 е в твоя 1 дом, а твоят управител - Меркурий прави сходящ тригон с него. Успех!

Дъщеря ми също иска да отиде в Англия на студетска бригада, но има твърде много желаещи и на първия тур не беше одобрена. Предстои ново набираме на кандидати, при което много се надявам да я одобрят. Разбрах, че много зависи какво пишеш в документите - за колко време, с кого искаш да бъдеш. Тя държи да замине с приятеля си и да бъдат в една ферма, т.е. заедно и беше писала за 4 месеца. Доколкото зная те предпочитат хора за по-дълго време, например 6 месеца. За студентите е малко по-трудно да отложат изпити за толкова дълго време, но тя вече е решена да напише това, което искат да чуят само и само да замине, пък после ще се оправя. Важното е да замине.