Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207392 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2300 -: Януари 19, 2012, 05:29:46 pm »
Трудно ми е да отговоря. Проблемът е в това, че управителят му е екзалтиран, т.е. би трябвало да е честен, но се намира в знака на падение на твоя управител. Така че не знам дали е честен към теб. Някакъв конфликт ли се заформя помежду ви? Защото управителите ви отиват към квадратура, и то кардинална - няма лабаво. Ти си му вярна - Слънце в знака на Сатурн.

« Отговор #2301 -: Януари 19, 2012, 05:32:34 pm »

Кратък и важен: Ще получа ли финално плащане по приключилия проект до края на Февруари 2012?
`

Струва ми се, че отговорът е НЕ. :(

ОК, това не ме плаши. Плаши ме ако не ми признаят разходите по проекта тъй като сега проверяват финансовата част.
Има ли нещо в картата което показва проблеми в това естество, че изобщо няма да ги получа или трябва да върна или просто няма да ги получа до края на Февруари? Най-лесно е да построя нова карта за месец Март :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2302 -: Януари 19, 2012, 05:41:58 pm »
Трудно ми е да отговоря. Проблемът е в това, че управителят му е екзалтиран, т.е. би трябвало да е честен, но се намира в знака на падение на твоя управител. Така че не знам дали е честен към теб. Някакъв конфликт ли се заформя помежду ви? Защото управителите ви отиват към квадратура, и то кардинална - няма лабаво. Ти си му вярна - Слънце в знака на Сатурн.
Не, изскочи един казус.. за който причината може да е изневяра от негова страна. Но може би има възможност да не е от това (изневяра). Утре ще науча повече. Но не знам дали ще разбера отговора със сигурност.
А аз не съм говорила с него все още, че да се съмнявам дали е честен или не.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2303 -: Януари 19, 2012, 06:39:33 pm »
Стела, ти какво мислиш по картата? Бих искала да знам и твоето мнение.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2304 -: Януари 19, 2012, 06:42:13 pm »
Недей да прибързваш с изводи или някакви необмислени постъпки.

Mirabella, благодаря ти много за изчерпателния отговор!  :08: Чак днес (след седмица умуване  :angry:) се сетих с кое точно съм го обидила и разбрах какъв пропуск съм направила. За това му писах в смс-а и се извиних, на негово място и аз щях да съм разочарована. Истина е, че в момента той е най-важното за мен, дори не ми пука толкова за изпитите. Ще чакам отговора му и ще се старая да не върша, и да не мисля глупости!  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2305 -: Януари 19, 2012, 06:47:34 pm »

Кратък и важен: Ще получа ли финално плащане по приключилия проект до края на Февруари 2012?
`

Струва ми се, че отговорът е НЕ. :(

ОК, това не ме плаши. Плаши ме ако не ми признаят разходите по проекта тъй като сега проверяват финансовата част.
Има ли нещо в картата което показва проблеми в това естество, че изобщо няма да ги получа или трябва да върна или просто няма да ги получа до края на Февруари? Най-лесно е да построя нова карта за месец Март :)

Не, това да не ти признаят разходите, няма да стане. Няма такава опасност. Сатурн - У10 е в квадрат със Слънце-У2 и Меркурий-У1 в твоя 8 дом, негативните аспекти дават отговор НЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2306 -: Януари 19, 2012, 06:50:34 pm »
Има нещо което ме тревожи и зададох следният въпрос "Х. изневерявал ли ми е?"
Надявам се да ми отговорите, защото наистина ме интересува и не искам сама да се пробвам...

Момчето е благонадеждно и може да му се има доверие - управлява се от екзалтирал Сатурн.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2307 -: Януари 19, 2012, 06:52:09 pm »
Благодаря, дано си права!

« Отговор #2308 -: Януари 19, 2012, 07:31:09 pm »
Обича ли още жената, с която е имал съвместно съжителство през 2001? София, 15.24/5 Въпросът ми е за любимия човек

Господинът се управлява от екзалтиран Сатурн в знак, където Луната (У1) няма достойнства, а управителят на 5-тия му дом е заточен. Мисля, че може би не се впряга в момента много в чувства, гледа си живота и той би трябвало да му върви добре. Меркурий (негов У10) и Плутон в 1-вия му дом. Може би пътува по работа или е концентриран в кариерата си.

Благодаря, Мирабела. Това ме успокои.

« Отговор #2309 -: Януари 19, 2012, 08:00:19 pm »
Здравейте!

Преди време бях поставила карта и помолих за съвет тук, наистина всички тълкувания излязоха съвсем верни! Ставаше въпрос за новата ми работа и как ще потръгне.

От няколко месеца се опитвам да намеря начин да замина за Англия но всичките ми опити засега са без успех. Построих карта на въпроса, дано е по верният начин! Това което ме интересува е Ще замина ли за Англия скоро?

Благодаря на всички, които ще дадат някаква насока!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2310 -: Януари 19, 2012, 08:20:27 pm »
Здравейте!

Преди време бях поставила карта и помолих за съвет тук, наистина всички тълкувания излязоха съвсем верни! Ставаше въпрос за новата ми работа и как ще потръгне.

От няколко месеца се опитвам да намеря начин да замина за Англия но всичките ми опити засега са без успех. Построих карта на въпроса, дано е по верният начин! Това което ме интересува е Ще замина ли за Англия скоро?

Съъгласно тази карта е рано да се каже - ранен асцендент, обаче аз виждам, че имаш шанс. Марс У9 е в твоя 1 дом, а твоят управител - Меркурий прави сходящ тригон с него. Успех!  ;D ;D ;D

Дъщеря ми също иска да отиде в Англия на студетска бригада, но има твърде много желаещи и на първия тур не беше одобрена. Предстои ново набираме на кандидати, при което много се надявам да я одобрят. Разбрах, че много зависи какво пишеш в документите - за колко време, с кого искаш да бъдеш. Тя държи да замине с приятеля си и да бъдат в една ферма, т.е. заедно и беше писала за 4 месеца. Доколкото зная те предпочитат хора за по-дълго време, например 6 месеца. За студентите е малко по-трудно да отложат изпити за толкова дълго време, но тя вече е решена да напише това, което искат да чуят само и само да замине, пък после ще се оправя. Важното е да замине. 

« Отговор #2311 -: Януари 19, 2012, 08:31:05 pm »
Здравейте!

Съъгласно тази карта е рано да се каже - ранен асцендент, обаче аз виждам, че имаш шанс. Марс У9 е в твоя 1 дом, а твоят управител - Меркурий прави сходящ тригон с него. Успех!  ;D ;D ;D

Дъщеря ми също иска да отиде в Англия на студетска бригада, но има твърде много желаещи и на първия тур не беше одобрена. Предстои ново набираме на кандидати, при което много се надявам да я одобрят. Разбрах, че много зависи какво пишеш в документите - за колко време, с кого искаш да бъдеш. Тя държи да замине с приятеля си и да бъдат в една ферма, т.е. заедно и беше писала за 4 месеца. Доколкото зная те предпочитат хора за по-дълго време, например 6 месеца. За студентите е малко по-трудно да отложат изпити за толкова дълго време, но тя вече е решена да напише това, което искат да чуят само и само да замине, пък после ще се оправя. Важното е да замине.

Стела, искрено благодаря за бързият отговор!

Все пак щом има някаква надежда, ще продължа да опитвам! Англичаните са измислили какви ли не ограничения за българи и румънци за съжаление:( Не е никак лесно да се уреди работа там, много сме дискриминирани! Доколкото разбрах, сега уж имало по-голяма нужда от работна ръка заради Олимпийските игри това лято, но пък става въпрос само за Лондон.

Пожелавам късмет на дъщеря ти, дано си уреди нещата и да замине!

« Отговор #2312 -: Януари 20, 2012, 05:36:19 am »
Ще си взема ли изпитите от първия семестър? 19.01 6.34 Пловдив  За съжаление в момента не мога да кача карта,ще съм благодарна,ако някой качи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2313 -: Януари 20, 2012, 10:02:38 am »
Ще си взема ли изпитите от първия семестър? 19.01 6.34 Пловдив  За съжаление в момента не мога да кача карта,ще съм благодарна,ако някой качи :)

Господарят на 9-ти дом - Меркурий е в сходящ квадрат със Сатурн - управителя на питащата, което е едно "не". Марс като елемент на 9-ти дом е в тригон с меркурий, което означава "да", Сатурн е елемент от 9-ди дом, което за мен означава "да". луната прави квадрат с Марс, който е елемент на 9-ти дом - "не", но последният и акспект е секстил със Сатурн, което е благоприятно. Значи, според мен някои ще си ги вземеш, други - не. Желая ти успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2314 -: Януари 20, 2012, 12:25:54 pm »
Ще замина ли да уча в чужбина?

А подала ли си си документите?  ;D
Картата е нерадикална - сатурн е на десцендента и не може да се тълкува.
Изчакай около месец и си задай въпроса отново. Ако има промяна в обстоятелствата,
 можеш да зададеш нов въпрос и по-рано.

« Отговор #2315 -: Януари 20, 2012, 12:45:21 pm »
Здравей, Стелла,
този хорар е от 12.01.2012.
Дали е правилно да го пусна сега?Опитах сам да го разтълкувам, ама...
Въпроса е (беше) - дали ще си намеря добра работа до два месеца (считано от датата и часа на задаване на въпроса-този на картата)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2316 -: Януари 20, 2012, 01:10:23 pm »
Здравей, Стелла,
Въпроса е (беше) - дали ще си намеря добра работа до два месеца (считано от датата и часа на задаване на въпроса-този на картата)

Можеш да си поставиш въпроса сега с  истинската дата и час, независимо, че е минало време от задаването на въпроса. това не пречи на тълкуванието.  Дори и само да се поупражняваме с учебна цел.

« Отговор #2317 -: Януари 20, 2012, 01:17:55 pm »
Ето го, ама май предишната карта беше по-добра  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2318 -: Януари 20, 2012, 01:24:58 pm »
Не ми трябва нова карта. Казах, че старата върши работа. Не си ме разбрала. Въпрос се задава спонтанно, а не така.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2319 -: Януари 20, 2012, 01:28:05 pm »
Здравей, Стелла,

Да, ще си намериш работа със сигурност. Ще ти помогне високопоставена личност. Луната, т.е. "Ти" клониш към съвпад с Марс, който ти управлява кариерата. След 4 дни Марс става ретрограден и може да има известно забавяне. Луната прави и положителни аспекти с Меркурий и Плутон в 6-ти дом. Не зная какво разбираш под добра работа, но ще имаш доста добри възможности.