Цитат на: issidorra в Февруари 27, 2012, 04:27:41 pmПо съвет на Стела преформулирам въпроса: Ще се съгласии си Х с моето финансово предложение?Давам обратна връзка, разговорът мина, всичко е наред, разделяме се без драма и без проблеми, благодаря на всички, които се отзоваха :*
По съвет на Стела преформулирам въпроса: Ще се съгласии си Х с моето финансово предложение?
Цитат на: valiastankova в Март 05, 2012, 09:56:18 pmБременна ли съм?Оф, ще се побъркам :unsure:Не мисля. Ти си Марс в знака на заточение на У5 Юпитер. Юпитер е в знака на заточение на Марс, т.е. ти и идеята за бременност не се възприемате добре една друга, образно казано. Липсва разходящ аспект между двете планети, което е по-важното, мисля. Липсва и аспект между Луната и Марс. Луната идва от квадрат с Юпитер. Бих се изненадала, ако излезе положетелен отговор от това.
Бременна ли съм?Оф, ще се побъркам :unsure:
ще се оправят ли нещата между нас и ще бъдем ли отново заедно?06.03.2012г. 00:26
Цитат на: rostislavv в Март 05, 2012, 11:26:42 pmще се оправят ли нещата между нас и ще бъдем ли отново заедно?06.03.2012г. 00:26Кое е мястото на задаване на въпроса?!
Стела, благодаря ти за вазвърнатата надежда!
Да, обича те, ама нещо много ти е набрал и ти е сърдит . И ти не му се даваш. Такъв ви е периодът явно, но ви предстои тригон. В твоя власт е да оправиш нещата - сега си по-силна, по-стабилна и по-балансирана от двама ви и ти трябва да направиш компромис.
Намерих брата на загубения бащатко във фейса , намерих предполагам и негови други деца, но самия Той го няма....Писах му съобщение, сега ще чакам отговор. Въпроса ми е ще ми отговори ли ? Интуицията в момента ми казва, че ще ме заболи /ако е умрял ще се радвам, поне ще има оправдание/, ще ме заболи от друго.... Картата сега я построих веднага ....но явно все улучвам момента :lol:
Що се занимаваш все още с него? Не разбираш ли , че всичко е мъртво...Баба казваше :"Мъж с каквото прави с това жали."Приеми това и продължи Дейзи...Ако един ден сина ти реши да го види...онзи ден ти писах в една от темите...Средата на лятото на 2013-та...
Отразих Ви, благодаря Ви много, просто давам обратна връзка, за мен този господин е умрял, но не и за сина ми...