Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204296 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2900 -: Март 05, 2012, 10:26:55 pm »
По съвет на Стела преформулирам въпроса: Ще се съгласии си Х с моето финансово предложение?

Давам обратна връзка, разговорът мина, всичко е наред, разделяме се без драма и без проблеми, благодаря на всички, които се отзоваха :*

Бравооо! Аз ти казах, че няма да има проблеми, нали така беше?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2901 -: Март 05, 2012, 10:30:28 pm »
да, да, каза, че ще приеме условията, както се и случи, благодаря още веднъж  :wub:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #2902 -: Март 05, 2012, 11:26:42 pm »
ще се оправят ли нещата между нас и ще бъдем ли отново заедно?
06.03.2012г. 00:26

« Отговор #2903 -: Март 06, 2012, 06:04:04 am »
Бременна ли съм?
Оф, ще се побъркам  ;) :-\ :unsure:

Не мисля. Ти си Марс в знака на заточение на У5 Юпитер. Юпитер е в знака на заточение на Марс, т.е. ти и идеята за бременност не се възприемате добре една друга, образно казано. Липсва разходящ аспект между двете планети, което е по-важното, мисля. Липсва и аспект между Луната и Марс. Луната идва от квадрат с Юпитер. Бих се изненадала, ако излезе положетелен отговор от това.

Благодаря ти,Марибела.Ще дам обратна връзка скоро  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2904 -: Март 06, 2012, 08:13:35 am »
Искам да попитам какво мислите за този хорар - обича ли ме мъжа ми още?
Напоследък нещо не се разбираме и постоянно спорим за всичко......
Гледам 1 и 7 дом нали?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2905 -: Март 06, 2012, 09:56:19 am »
Да, обича те, ама нещо много ти е набрал и ти е сърдит ;D. И ти не му се даваш. Такъв ви е периодът явно, но ви предстои тригон. В твоя власт е да оправиш нещата - сега си по-силна, по-стабилна и по-балансирана от двама ви и ти трябва да направиш компромис.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #2906 -: Март 06, 2012, 11:48:44 am »
имам нужда от отговор, моля някой да отговори  :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #2907 -: Март 06, 2012, 12:50:33 pm »

Кое е мястото на задаване на въпроса?!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2908 -: Март 06, 2012, 12:53:11 pm »

Кое е мястото на задаване на въпроса?!

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg263179.html#msg263179
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #2909 -: Март 06, 2012, 01:47:49 pm »
Ще имам ли второ дете ;)
06 03 2012 г 14:47 Пазарджик :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2910 -: Март 06, 2012, 03:48:05 pm »

Да, би трябвало да се сдобрите, защото виждам сходящ тригон, между управителите ви. Обаче твоят управител е в заточение в знака на нейния управител, а нейният сигнификатор е в падение в знака на твоя управител. Това означава, че проблеми съществуват и те се нуждаят от изясняване. Ще ви се предостави възможността да го направите. Някои просто не искат да се виждат. Вашият случай не е такъв. Мисля, че връзката има шанс. Още повече, че последният аспект на луната е благоприятен (секстил със Сатурн).

« Отговор #2911 -: Март 06, 2012, 06:00:09 pm »
Стела, благодаря ти за вазвърнатата надежда!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2912 -: Март 06, 2012, 06:02:17 pm »
Стела, благодаря ти за вазвърнатата надежда!

Дано да не е напразна, но ми се струва, че има шанс. Иначе нямаше да ти кажа така.

« Отговор #2913 -: Март 06, 2012, 07:00:05 pm »
Да, обича те, ама нещо много ти е набрал и ти е сърдит ;D. И ти не му се даваш. Такъв ви е периодът явно, но ви предстои тригон. В твоя власт е да оправиш нещата - сега си по-силна, по-стабилна и по-балансирана от двама ви и ти трябва да направиш компромис.
Много ти благодаря ,Дияна :blink:Мисля,че си напълно права.И на мен така ми се струваше,но нали знаеш колко е приятно да го чуеш от страни :58:

« Отговор #2914 -: Март 07, 2012, 06:10:44 pm »
   Намерих брата на загубения бащатко във фейса  :o, намерих предполагам и негови други деца, но самия Той го няма....Писах му съобщение, сега ще чакам отговор. Въпроса ми е ще ми отговори ли ? Интуицията в момента ми казва, че ще ме заболи /ако е умрял ще се радвам, поне ще има оправдание/, ще ме заболи от друго....  Картата сега я построих веднага ....но явно все улучвам момента  :lol:

Обратна връзка, от това място не получих отговор, но от друго място дойде, вече знам със сигурност че е жив и здрав, че работи и живее в Италия....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2915 -: Март 07, 2012, 06:18:12 pm »
Що се занимаваш все още с него? Не разбираш ли , че всичко е мъртво...Баба казваше :"Мъж с каквото прави с това жали."
Приеми това и продължи Дейзи...
Ако един ден сина ти реши да го види...онзи ден ти писах в една от темите...Средата на лятото на 2013-та...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #2916 -: Март 07, 2012, 06:34:04 pm »
Що се занимаваш все още с него? Не разбираш ли , че всичко е мъртво...Баба казваше :"Мъж с каквото прави с това жали."
Приеми това и продължи Дейзи...
Ако един ден сина ти реши да го види...онзи ден ти писах в една от темите...Средата на лятото на 2013-та...

Дейзи, и аз ти писах, ама явно не си прочела.  :blink: Дадох ти кратък пример (действителен случай).

« Отговор #2917 -: Март 07, 2012, 06:45:31 pm »
   Отразих Ви, благодаря Ви много, просто давам обратна връзка, за мен този господин е умрял, но не и за сина ми...

*

Stella

• 7765
« Отговор #2918 -: Март 07, 2012, 06:50:11 pm »
   Отразих Ви, благодаря Ви много, просто давам обратна връзка, за мен този господин е умрял, но не и за сина ми...

Аз помня, че ти отговорих негативно по поставената карта, там където питаше, дали брат му ще ти отвърне на писмото. Въобще не ми вдъхваше надежда картата.  :-[ Все пак се радвам, че си получила поне някаква информация. Дано това да допринесе за нормализиране на отношенията с детето. Ако наистина вярваш, че трябва да търсиш, не спирай. Трудно е отстрани да се дава акъл, когато отвътре на човека му напира, че трябва да направи нещо. С Плутон няма мира.

« Отговор #2919 -: Март 07, 2012, 07:08:40 pm »
 :wub: Благодаря ти Стела, за картата позна, щото аз питах брат му дали ще му отговори, но вътрешно знам, че няма да има тази смелост, ще натисне копчето ignore...ако отговори ще е след доста време.