Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206640 Прегледи
*

dess7

• *
  • 100
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3900 -: Май 21, 2012, 09:19:59 am »
Добро утро.. От дълго време един мъж ме "преследва" , много е арогантен и груб.. Въпросът ми е - Ще имам ли връзка с (назован по име) Слънчев ден

« Отговор #3901 -: Май 21, 2012, 10:12:35 am »
Добро утро.. От дълго време един мъж ме "преследва" , много е арогантен и груб.. Въпросът ми е - Ще имам ли връзка с (назован по име) Слънчев ден

Извинявай ДЕСС7, ти искаш ли да имаш връзка с арогантен и груб мъж???????

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3902 -: Май 21, 2012, 10:44:15 am »

Може би не съм си задала правилно въпроса... С това си поведение той се опитва да ме провокира, тъй като многократно съм заявяла своето нежелание да има нещо между нас... може би това по този начин се изразява неговата безпомощност да промени ситуацията.... Най-общо замисълът на въпроса е дали ще "капитулирам" накрая.. Май се впуснах в повече подробности...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3903 -: Май 21, 2012, 11:52:22 am »

Може би не съм си задала правилно въпроса... С това си поведение той се опитва да ме провокира, тъй като многократно съм заявяла своето нежелание да има нещо между нас... може би това по този начин се изразява неговата безпомощност да промени ситуацията.... Най-общо замисълът на въпроса е дали ще "капитулирам" накрая.. Май се впуснах в повече подробности...

Картата е нерадикална - асцендент на 29-тия градус.
От тази карта обаче не изглежда така, че той те преследва, понеже той се управлява от сатурн, която е по-бавната планета- ти се управляваш от по-бързата планета - луната, която клони към сходящ тригон със Сатурн. последното означава, че си на косъм да "капитулираш". Да, верно е, че Сатурн също е ретро и той се движи към луната, при това не отскоро. Ако приемем за управител на асцендента Слънцето (следващия знак-Лъв), отново имаме същата ситуация с тази разлика, че Слънцето не е добре поставено в знака на Сатурн, което дава малки гаранции, че между вас може да се получи нещо.

Ако го гледаме по 5-ти дом, обаче твоя ухажор, няма никаква гаранция за се получи между вас - луната е в сходящ квадрат с Марс.

писах повече, отколкото се полага за една нерадикална карта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3904 -: Май 21, 2012, 12:01:09 pm »

Картата е нерадикална - асцендент на 29-тия градус.
От тази карта обаче не изглежда така, че той те преследва, понеже той се управлява от сатурн, която е по-бавната планета- ти се управляваш от по-бързата планета - луната, която клони към сходящ тригон със Сатурн. последното означава, че си на косъм да "капитулираш". Да, верно е, че Сатурн също е ретро и той се движи към луната, при това не отскоро. Ако приемем за управител на асцендента Слънцето (следващия знак-Лъв), отново имаме същата ситуация с тази разлика, че Слънцето не е добре поставено в знака на Сатурн, което дава малки гаранции, че между вас може да се получи нещо.

Ако го гледаме по 5-ти дом, обаче твоя ухажор, няма никаква гаранция за се получи между вас - луната е в сходящ квадрат с Марс.

писах повече, отколкото се полага за една нерадикална карта.

Благодаря Стела за отделеното внимание и време. Въпреки, че картата не е радикална, се радвам на получения отговора, за сега не мисля да се предавам.

« Отговор #3905 -: Май 21, 2012, 12:20:03 pm »
Здравейте имам въпрос ,който ме терзае.

Мъж Х ще спере ли да ми трови живота (да ме подлага на унижения, да се меси в живота ми).Не искам и нямам думи да опиша какво ми е причинил, но наистина вече го мразя. :'(
Извинявам се за крайностите си , но така се чувствам след години на терор и унижения.

Благодарности!!! :blink: :blink:

много си му паднала в очите. Ти се управляваш от Слънце, което няма никакви достойнства в знака на неговия управител - Сатурн. Слънцето е критично и скоро ще смени знак. Надявам се да спре и особено след като Венера тръгне директна.

Благодаря за бързия и точен отговор.Да наистина мисля, че съм паднала в очите му ,но той не познава истинската ми същност, а това ,което иска да види.И аз се надчвам да спре да ме тормози след като Венера тръгне директна(макар да не зн какво означава това)!
Искрени благодарности за бързия отговор, мн се радвам , че има такъв форум .

« Отговор #3906 -: Май 21, 2012, 05:49:15 pm »
Стела, Мирабела, благодаря за отговорите! За брак/съжителство в рамките на хорара аз самата не мисля, твърде е рано. За сексуалните мераци на господина ми е ясно, изобщо не се и стреми да ги прикрива. Но имам големи въпросителни относно истинските му чувства към мен, защото той има голям проблем с изразяването на емоции. По принцип, не само към мен. И по тази причина се питам дали той е твърде повърхностен към мен или аз съм твърде изискваща към човек със силно наранена Луна и проблемна комуникация.

Разбирам, предполагам, че предстои да се убедиш в чувствата му - управителят на неговия 5-ти дом-Меркурий е в тригон с твоя сигнификатор Марс и в сходящ съвпад с управителя на твоя 5-ти дом-Юпитер.

Стела, по тази карта кога би трябвало да има проявление написаното от теб? Човекът от една седмица не се е обаждал, а и аз съм инат и не го търся. Имам подозрение какъв може да му е "проблемът", но е възможно и да греша, разбира се.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3907 -: Май 21, 2012, 09:21:02 pm »
Стела, Мирабела, благодаря за отговорите! За брак/съжителство в рамките на хорара аз самата не мисля, твърде е рано. За сексуалните мераци на господина ми е ясно, изобщо не се и стреми да ги прикрива. Но имам големи въпросителни относно истинските му чувства към мен, защото той има голям проблем с изразяването на емоции. По принцип, не само към мен. И по тази причина се питам дали той е твърде повърхностен към мен или аз съм твърде изискваща към човек със силно наранена Луна и проблемна комуникация.

Разбирам, предполагам, че предстои да се убедиш в чувствата му - управителят на неговия 5-ти дом-Меркурий е в тригон с твоя сигнификатор Марс и в сходящ съвпад с управителя на твоя 5-ти дом-Юпитер.

Стела, по тази карта кога би трябвало да има проявление написаното от теб? Човекът от една седмица не се е обаждал, а и аз съм инат и не го търся. Имам подозрение какъв може да му е "проблемът", но е възможно и да греша, разбира се.

Меркурий е във фиксиран знак и на 2 градуса от точния тригон с Марс - брой ги 2 месеца.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3908 -: Май 21, 2012, 09:33:51 pm »

Меркурий е във фиксиран знак и на 2 градуса от точния тригон с Марс - брой ги 2 месеца.

Леле, ще падна! Т.е. трябва да развържа торбата с търпението, ако междувременно ще сме в студена война...

*

Papy

• 4343
« Отговор #3909 -: Май 22, 2012, 09:53:37 am »
да попитам за всеки случай, нищо, че адвоката каза, че всичко е ок :)

ще има ли проблем с договора за апартамента

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3910 -: Май 22, 2012, 12:08:44 pm »
Привет,
Влезе моята пр. Луна в Стрелец и душата ми започна да мечтае за пътувания и развлечения.... ;D
Една приятелка иска да ме влачи с нея на една екскурзия - еднодневна, ама аз нещо се назландисвам....
Ми няма кой да гледа детето трябва да давам обяснения, да лъжа и да мажа за да отида и да ви кажа честно , наистина си взех урока за последствията ........
А бе ходи ми се, ама ....
Въпроса ми е, да отида ли на екскурзията  ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3911 -: Май 22, 2012, 12:15:18 pm »
Привет,
Влезе моята пр. Луна в Стрелец и душата ми започна да мечтае за пътувания и развлечения.... ;D
Една приятелка иска да ме влачи с нея на една екскурзия - еднодневна, ама аз нещо се назландисвам....
Ми няма кой да гледа детето трябва да давам обяснения, да лъжа и да мажа за да отида и да ви кажа честно , наистина си взех урока за последствията ........

Третият ти дом се управлява от ретроградна Венера, хич няма да ти е приятно и комфортно на тази екскурзия, въпреки, че твоя сигнификатор клони към съвпад с Венера, което ме навежда на отговор ДА. Ти си решаваш, но ретро Венера е във взаимна рецепция с Меркурий в Телец и действа така, все едно меркурий е ретрограден, а това не е най-доброто условие за предприемане на пътуване. Той след някой и друг ден излиза от Телец и взаимната рецепция се разпада, но това не променя факта, че управителката на твоя 3-ти дом е ретроградна.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3912 -: Май 22, 2012, 12:30:15 pm »
Привет,

Третият ти дом се управлява от ретроградна Венера, хич няма да ти е приятно и комфортно на тази екскурзия, въпреки, че твоя сигнификатор клони към съвпад с Венера, което ме навежда на отговор ДА. Ти си решаваш, но ретро Венера е във взаимна рецепция с Меркурий в Телец и действа така, все едно меркурий е ретрограден, а това не е най-доброто условие за предприемане на пътуване. Той след някой и друг ден излиза от Телец и взаимната рецепция се разпада, но това не променя факта, че управителката на твоя 3-ти дом е ретроградна.

Благодаря ти Стела,
То де да знам още се чудя, пък дали ретро У3 не означава смяна на решението или колебанието ми ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #3913 -: Май 22, 2012, 03:59:11 pm »
Може просто да означава, че и друг си имала идея да предприемеш екскурзия до това място или си била там и преди и си решила да повториш.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3914 -: Май 22, 2012, 04:00:01 pm »
Обадиха ми се преди малко от http://www.orvmedia.com/ наживо в радиопредаването им!!! Те организират конкурса!
Отивам в Испания! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Аааа нямаш милост ти  ;D
Браво
Да направиш пак снимки

:'( Както е тръгнало, май ще се размина със снимките, с пътуването... Разговарях днес с организаторите и една след друга се насъбраха доста причини, които да ме откажат...
1. Трябвало да си заплатя билета до там - 250 евро, разбира се, ако резервирам полет сега, понеже колкото повече наближава деня за заминаване, ще става по-скъпо. Те щели да ми възвърнат сумата в Испания, но ако е до 250 евро, ако надвишава - не.  ( А в условията на играта пишеше "всички разходи са поети"...)
2. Трябвало да заминем на 9-ти юли, участниците + организатор от България - ок. Обаче 2-ма от участниците решили да тръгнат на 8-ми на собствени разноски, за да имат време да разгледат града, щели да си търсят хостел, където да отседнат. И най-вероятно другото момиче от победителите (общо 4-ма с мен) ще се присъедини към тях. В такъв случай ще трябва да летя сама на 9-ти или да избера да ида с тях, ама те мислели да обикалят нощем, да разглеждат?! Как да тръгна с напълно непознати да обикалям чужд град през нощта? Не съм такъв авантюрист... :unsure:
3. "Покажи ни твоето бъдеще, а ние ще ти покажем Испания" - бе мотото на конкурса. Обаче се оказва, че ще бъдем в предградие на Валенсия, далече от центъра, в някакъв пансион и през 3-те дни на "форума" ще ни разкарват из различни младежки домове, където ще ни изнасят лекции, ще организират игри, уоркшопи, ще ни поставят екипни задачи, по които да работим. Действително от Валенсия няма да мога да видя много...
4. Сама да купувам билет? Сама да търся как да се настаня? Мислех, че всичко е организирано, но самите организатори все още не са наясно как точно ще се случат нещата...  :-X Мислех, че всички ще пътуваме в 1 ден, с един полет, че ще имаме време за разходка из града, но се оказва, че не е така. :(
5. Идеята на самия проект била да събере младежи от 6-те държави - да обменят идеи, виждания, да се опознаем - добре, навита съм. Но ще съм сама там, не знам дали ще се справя, много се разколебах. Сякаш имам излишни 250 евро, за да ги дам сега. :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #3915 -: Май 22, 2012, 05:11:24 pm »

Мен ме подминахте...?

« Отговор #3916 -: Май 22, 2012, 05:33:43 pm »

За какъв договор става дума? Покупко-продажба, отдаване под наем, взимане под наем?

*

Papy

• 4343
« Отговор #3917 -: Май 22, 2012, 05:56:36 pm »
Покупко-продажба

Доста време търсихме да купим жилище, защото сегашното отдавна не ни побира; най-накрая намерихме, уж всичко му е идеално, мъжът ми го хареса, но аз нещо съм на тръни

« Отговор #3918 -: Май 22, 2012, 06:17:15 pm »
Има сходящ хармоничен аспект между У1 Слънце и У7 Сатурн. У3 и У9 са в разходящ съвпад, което потвърждава, че сте се договорили, както и между У2 и У8 - може би вече сте и платили. Луната също има само положителни сходящи аспекти, вкл. със Сатурн. Би трябвало всичко да е ОК. Малко ме притесняват две неща - сходящата квадратура между У4 (ваша собственост) и У10 (чужда собственост), както и сходящите квадрати между Слънце и Марс (У10), Слънце и Нептун по финансовата ос. Повечето аспекти са положителни, ако има проблеми, подозирам нещо от финасов характер.
Не знам, трябва да помисля повече.

« Отговор #3919 -: Май 22, 2012, 06:32:20 pm »
ще излезе ли с мен? 19:31