Обадиха ми се преди малко от http://www.orvmedia.com/ наживо в радиопредаването им!!! Те организират конкурса!
Отивам в Испания!
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Аааа нямаш милост ти 
Браво
Да направиш пак снимки

Както е тръгнало, май ще се размина със снимките, с пътуването... Разговарях днес с организаторите и една след друга се насъбраха доста причини, които да ме откажат...
1. Трябвало да си заплатя билета до там - 250 евро, разбира се, ако резервирам полет сега, понеже колкото повече наближава деня за заминаване, ще става по-скъпо. Те щели да ми възвърнат сумата в Испания, но ако е до 250 евро, ако надвишава - не. ( А в условията на играта пишеше "
всички разходи са поети"...)
2. Трябвало да заминем на 9-ти юли, участниците + организатор от България - ок. Обаче 2-ма от участниците решили да тръгнат на 8-ми на собствени разноски, за да имат време да разгледат града, щели да си търсят хостел, където да отседнат. И най-вероятно другото момиче от победителите (общо 4-ма с мен) ще се присъедини към тях. В такъв случай ще трябва да летя сама на 9-ти или да избера да ида с тях, ама те мислели да обикалят нощем, да разглеждат?!
Как да тръгна с напълно непознати да обикалям чужд град през нощта? Не съм такъв авантюрист... :unsure:
3. "Покажи ни твоето бъдеще,
а ние ще ти покажем Испания" - бе мотото на конкурса. Обаче се оказва, че ще бъдем в предградие на Валенсия, далече от центъра, в някакъв пансион и през 3-те дни на "форума" ще ни разкарват из различни младежки домове, където ще ни изнасят лекции, ще организират игри, уоркшопи, ще ни поставят екипни задачи, по които да работим. Действително от Валенсия няма да мога да видя много...
4. Сама да купувам билет? Сама да търся как да се настаня? Мислех, че всичко е организирано, но
самите организатори все още не са наясно как точно ще се случат нещата...

Мислех, че всички ще пътуваме в 1 ден, с един полет, че ще имаме време за разходка из града, но се оказва, че не е така.

5. Идеята на самия проект била да събере младежи от 6-те държави - да обменят идеи, виждания, да се опознаем - добре, навита съм. Но ще съм сама там, не знам дали ще се справя, много се разколебах.
Сякаш имам излишни 250 евро, за да ги дам сега.