Мммм, като гледам картата, сякаш няма екшън-план. У1 е ретроградна Венера без есенциални достойнства в кадентен дом (9-ти) - философства върху проблема, евентуално може да се обучава (ако има намерение да става известен чрез научи постижения, напр.), или чете твърде много книжки от сорта на "Можем да постигнем всичко само с мислите си". Венера е под лъчите на Слънцето, леко отслабена, не в най-доброто си положение. Слънцето управлява 11-тия дом - може би приятелите не са добри съветници или не е намерил подходяща група хора, с които да споделя възгледите си.
В добавка на това АС е на "изгорения път" - емоционалното състояние на кверента варира от притеснение до отчаяние по темата. В 1-ви дом се намира ретрограден Сатурн, близо до АС - възможно е да няма подходящи условия да разгърне потенциала си. Сатурн е признак на забавяне, изисква прецизно планиране, търпение, работа. В този случай Сатурн в 1-ви дом може да показва неувереност, интровертната натура на кверента, която да му пречи да повярва в себе си и да действа смело. Венера не успя да завърши тригон със Сатурн, а вместо това стана ретроградна - може да се е отказал от намеренията си, там, каквото е възнамерявал да прави, за да стане богат и известен, ако изобщо възнамерява нещо и не пита само от любопитство.
Управителят на 3-тия дом (планове, действия, контакти) е Юпитер - перегрин и в 8-ми дом, което не е силно положение. Сякаш не се чувства добре в средата си (Венера в знак на заточение на Юпитер), въпреки че близкото му обкръжение го приема добре (Юпитер е в знак на Венера и екзалтира Луната).
Ростислав, "богат" и "известен" не са общовалидни категории. Какво прави един човек богат? За всеки е различно. Има праг на бедността (ако говорим за пари), но за праг на богатството, т.е. след коя притежавана сума човек се счита за богат, не съм чувала досега. Още по-драстично е с "известен". Къде да бъдеш известен? Човек може да е известен сред приятелите си, колегите от работата, съгражданите си, сънародниците си, в целия свят.
За въпрос като твоя бих погледнала за положението на управителите на 1-ви дом (Венера) и 10-ти дом (Луна). Луната е в знак на падение на Венера, в сходящи квадратури със Слънцето и Меркурий, Венера (У8) ще завърши квадрат с Марс (У2). Ако търсиш приятелска (или друга) финансова подкрепа за начинанията си, е възможно да ти бъде отказана в момента. В крайна сметка Луна и Венера ще завършат квадратура. Известен мисля, че няма да станеш. Публиката, успехът (Луната) не те фаворизира в момента. Тъй като Луната може да символизира и сърцето на кверента, а У1 - мислите му, ми се струва, че при теб има някакъв вътрешен конфликт между мисли и чувства. Говоря за рамките на действие на хорара, не по принцип, ей, да не се засегнеш.