Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205135 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3960 -: Май 27, 2012, 04:38:42 pm »
Привет Стела! Имам пак въпрос към теб: Да сменя ли....(назована по име)  с напълно нов служител? Девойката работи при мен и напоследък ми се струва, че нехае какво се случва.
09:25 Банско

Това са морални решения, които трябва сама да си вземеш. Как да ти кажа аз дали да я смениш?
Във всеки случай не бих я гледала по 7-ми дом, защото тя не ти е равностоен партньор (макар, че си я назовала по име). ти си дефинирала отношения, откъдето е видно, че ти е подчинена. Така по би и подхождало да я поставим  в 6-ти. Луната клони към квадрат с Юпитер. Ти си авторитет за нея - Луната в екзалтация в знака на Юпитер. Защо не поговорите?
Стела, ако трябва да отговориш на този въпрос с "Да" или "Не", като изключим моралната страна, какво би казала според хорара?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3961 -: Май 27, 2012, 04:49:43 pm »
Привет Стела! Имам пак въпрос към теб: Да сменя ли....(назована по име)  с напълно нов служител? Девойката работи при мен и напоследък ми се струва, че нехае какво се случва.

Това са морални решения, които трябва сама да си вземеш. Как да ти кажа аз дали да я смениш?
Във всеки случай не бих я гледала по 7-ми дом, защото тя не ти е равностоен партньор (макар, че си я назовала по име). ти си дефинирала отношения, откъдето е видно, че ти е подчинена. Така по би и подхождало да я поставим  в 6-ти. Луната клони към квадрат с Юпитер. Ти си авторитет за нея - Луната в екзалтация в знака на Юпитер. Защо не поговорите?
Стела, ако трябва да отговориш на този въпрос с "Да" или "Не", като изключим моралната страна, какво би казала според хорара?

Ти се управляваш от Луна, а нея я слагам в 6-ти дом, щом ти е подчинена. Налице е квадрат между луната и юпитер, а негативните аспекти дават отговор НЕ. Затова ти предложих да поговорите. Тиси авторитет за нея, може да се стегне след един разговор, а и може да си изясниш неща, които не са ти били известни и така да вземеш по-доброто решение. ;)
« Последна редакция: Май 27, 2012, 04:57:08 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3962 -: Май 27, 2012, 05:08:06 pm »

Ти се управляваш от Луна, а нея я слагам в 6-ти дом, щом ти е подчинена. Налице е квадрат между луната и юпитер, а негативните аспекти дават отговор НЕ. Затова ти предложих да поговорите. Тиси авторитет за нея, може да се стегне след един разговор, а и може да си изясниш неща, които не са ти били известни и така да вземеш по-доброто решение. ;)
Благодаря :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #3963 -: Май 27, 2012, 05:08:46 pm »
Имам следния въпрос:
Ще пътувам ли на 2-ри юни? /лично пътуване е, не е свързано с работа и работни ангажименти/, обаче ми е важно дали ще се състои?

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #3964 -: Май 27, 2012, 05:24:04 pm »
Ще може ли един въпрос и от мен? ;)
Това лято  ще ходим ли на почивка?

« Отговор #3965 -: Май 27, 2012, 05:59:35 pm »
Имам следния въпрос:
Ще пътувам ли на 2-ри юни? /лично пътуване е, не е свързано с работа и работни ангажименти/, обаче ми е важно дали ще се състои?

Не виждам градуси, но ако Луната е все още в сходящ секстил с У3 Сатурн (не е подминала точния аспект, имам предвид), казвам "да".

« Отговор #3966 -: Май 27, 2012, 06:04:05 pm »
MoonLight, в чужбина ли възнамерявате да почивате? Луната пренася светлина чрез секстили между У9 Венера и У5 Сатурн, Меркурий (У1) е в 9-тия дом. Но пък последният й аспект е квадратура с Юпитер в 9-ти. Значи по-скоро не в чужбина. В крайна сметка мисля, че "да", заради секстила Луна/У5, макар че в момента финасите може да изглеждат малко недостатъчни - У2 Венера е ретро и под лъчите на Слънцето.

« Отговор #3967 -: Май 27, 2012, 06:19:19 pm »
MoonLight, в чужбина ли възнамерявате да почивате? Луната пренася светлина чрез секстили между У9 Венера и У5 Сатурн, Меркурий (У1) е в 9-тия дом. Но пък последният й аспект е квадратура с Юпитер в 9-ти. Значи по-скоро не в чужбина. В крайна сметка мисля, че "да", заради секстила Луна/У5, макар че в момента финасите може да изглеждат малко недостатъчни - У2 Венера е ретро и под лъчите на Слънцето.

Много ти благодаря,Мирабела. :wub: За жалост не е в чужбина. ;D  Всичко,което си описала съвпада с действителността-имам колебания,заради финансите.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3968 -: Май 27, 2012, 06:20:06 pm »
Ще може ли един въпрос и от мен? ;)
Това лято  ще ходим ли на почивка?

Ти, може би - Да. За другия - не знам. Почивката я гледам по 12-и дом, защото луната е там.
И в чужбина - може.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3969 -: Май 27, 2012, 06:24:20 pm »
Стела,благодаря и на теб. :wub:
 :o Интересно...само аз ще ходя.(в случай,че стане де) :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3970 -: Май 27, 2012, 06:27:28 pm »

За чужбината може  с партньор - Юпитер в твоя 9 дом. Ама, май още не сте се разбрали - управителите ви не се виждат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3971 -: Май 27, 2012, 06:31:45 pm »
Имам следния въпрос:

Аз казвам НЕ, защото луната е в 10-ти дом и нито пренася светлина, нито е в дом, свързан с пътуване. Не виждам връзка между теб, представена от Марс и Сатурн - У3. Меркурий като класически управител на пътуванията също е в квадратиращ на Марс знак. Дай обратна връзка.  ;)

« Отговор #3972 -: Май 27, 2012, 06:36:25 pm »

За чужбината може  с партньор - Юпитер в твоя 9 дом. Ама, май още не сте се разбрали - управителите ви не се виждат.

Да,още не сме се разбрали. :blink: Говорили сме на тази тема,но не сме взели окончателно решение.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #3973 -: Май 27, 2012, 07:46:44 pm »
Имам следния въпрос:

Не виждам градуси, но ако Луната е все още в сходящ секстил с У3 Сатурн (не е подминала точния аспект, имам предвид), казвам "да".

Благодаря за отговора!
Ще дам обратна връзка след датата...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3974 -: Май 27, 2012, 10:34:07 pm »
Добър вечер... Вътрешно сърчицето ми се свило  :'(, а и нали от известно време нямам контакт с мъжът, в който съм влюбен и изведнъж изникна въпросът - Ще се жени ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3975 -: Май 27, 2012, 10:41:35 pm »
Добър вечер... Вътрешно сърчицето ми се свило  :'(, а и нали от известно време нямам контакт с мъжът, в който съм влюбен и изведнъж изникна въпросът - Ще се жени ли?

Него го гледам по 5-ти дом и отговорът е НЕ. Венера - той, в сходящ квадрат с Марс (негов У7)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3976 -: Май 27, 2012, 10:50:17 pm »

Него го гледам по 5-ти дом и отговорът е НЕ. Венера - той, в сходящ квадрат с Марс (негов У7)

Благодаря ти, Стела за бързия отговор. Поне ще си легна по-спокойна..., че напоследък се чувствам зле..

« Отговор #3977 -: Май 28, 2012, 03:31:10 pm »
Ще бъда ли богат и известен в рамките на 2години 16:29

*

Stella

• 7765
« Отговор #3978 -: Май 28, 2012, 03:33:00 pm »
Ще бъда ли богат и известен в рамките на 2години 16:29

Какво смяташ да направиш, за целта? Конкретизирай и преформулирай въпроса.

Например: "Като продам книгата/албума си, ще стана ли богат и известен?"

« Отговор #3979 -: Май 28, 2012, 04:21:10 pm »
Мммм, като гледам картата, сякаш няма екшън-план. У1 е ретроградна Венера без есенциални достойнства в кадентен дом (9-ти) - философства върху проблема, евентуално може да се обучава (ако има намерение да става известен чрез научи постижения, напр.), или чете твърде много книжки от сорта на "Можем да постигнем всичко само с мислите си". Венера е под лъчите на Слънцето, леко отслабена, не в най-доброто си положение. Слънцето управлява 11-тия дом - може би приятелите не са добри съветници или не е намерил подходяща група хора, с които да споделя възгледите си.
В добавка на това АС е на "изгорения път" - емоционалното състояние на кверента варира от притеснение до отчаяние по темата. В 1-ви дом се намира ретрограден Сатурн, близо до АС - възможно е да няма подходящи условия да разгърне потенциала си. Сатурн е признак на забавяне, изисква прецизно планиране, търпение, работа. В този случай Сатурн в 1-ви дом може да показва неувереност, интровертната натура на кверента, която да му пречи да повярва в себе си и да действа смело. Венера не успя да завърши тригон със Сатурн, а вместо това стана ретроградна - може да се е отказал от намеренията си, там, каквото е възнамерявал да прави, за да стане богат и известен, ако изобщо възнамерява нещо и не пита само от любопитство.
Управителят на 3-тия дом (планове, действия, контакти) е Юпитер - перегрин и в 8-ми дом, което не е силно положение. Сякаш не се чувства добре в средата си (Венера в знак на заточение на Юпитер), въпреки че близкото му обкръжение го приема добре (Юпитер е в знак на Венера и екзалтира Луната).

Ростислав, "богат" и "известен" не са общовалидни категории. Какво прави един човек богат? За всеки е различно. Има праг на бедността (ако говорим за пари), но за праг на богатството, т.е. след коя притежавана сума човек се счита за богат, не съм чувала досега. Още по-драстично е с "известен". Къде да бъдеш известен? Човек може да е известен сред приятелите си, колегите от работата, съгражданите си, сънародниците си, в целия свят.

За въпрос като твоя бих погледнала за положението на управителите на 1-ви дом (Венера) и 10-ти дом (Луна). Луната е в знак на падение на Венера, в сходящи квадратури със Слънцето и Меркурий, Венера (У8) ще завърши квадрат с Марс (У2). Ако търсиш приятелска (или друга) финансова подкрепа за начинанията си, е възможно да ти бъде отказана в момента. В крайна сметка Луна и Венера ще завършат квадратура. Известен мисля, че няма да станеш. Публиката, успехът (Луната) не те фаворизира в момента. Тъй като Луната може да символизира и сърцето на кверента, а У1 - мислите му, ми се струва, че при теб има някакъв вътрешен конфликт между мисли и чувства. Говоря за рамките на действие на хорара, не по принцип, ей, да не се засегнеш.
« Последна редакция: Май 28, 2012, 04:27:34 pm от Mirabella »