Здравейте!
Изпратих съобщение по интернет на едно лице, бихте ли помогнали да разчетем подробно картата ? :blink: Въпроса е: Получено ли е ( прочетено) от ....(името), какви чувства е породило писмото, да очаквам ли контакт по някакъв начин, каква ще е развръзката? Ау много сложно стана...Мирабела, Акрукс, Стела, Анабел вие сте страхотни, разчитам на мнението ви...
Мисля, че е твърде зает служебно в момента и поради това може да пренебрегне съобщението. Ще допълня по-късно. Нещо тази карта ме обърква - хем сходящ тригон между У1 и У7, но до точния аспект има доста градуси, а Луната преди това ще завърши аспекти с други планети, хем квадратура между управителите на 3-тите домове.
:blink: Тя и ситуацията е такава объркваща: не комуникираме в момента , всеки се сърди за нещо, за което другия не знае за какво точно. Много работи, да на две работи е в момента, вероятно ще му е необходимо време и за да асимилира написаното. Това е писмо, пълно откровение,с няколко аспекта насоченост, неща, които бяха премълчавани досега. Принципно не очаквам отговор, но вероятно ако е прочетено е предизвикало множество емоции ( аспектите на Луната...), мисля, че картата е много показателна . Какво значи У1 в негов 1 дом? Погледнете и У5 и там няма аспекти, но Марс е във Везни...
Съобщението е пратено във ФЕЙСКУК