Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205308 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4480 -: Юли 05, 2012, 04:04:47 pm »
Здравейте!
Изпратих съобщение по интернет на едно лице, бихте ли помогнали да разчетем подробно картата ?  :blink: Въпроса е: Получено ли е ( прочетено) от ....(името), какви чувства е породило писмото, да очаквам ли контакт по някакъв начин, каква ще е развръзката? Ау много сложно стана...Мирабела, Акрукс, Стела, Анабел вие сте страхотни, разчитам на мнението ви...

Мисля, че е твърде зает служебно в момента и поради това може да пренебрегне съобщението. Ще допълня по-късно. Нещо тази карта ме обърква - хем сходящ тригон между У1 и У7, но до точния аспект има доста градуси, а Луната преди това ще завърши аспекти с други планети, хем квадратура между управителите на 3-тите домове.
:blink: Тя и ситуацията е такава объркваща: не комуникираме в момента , всеки се сърди за нещо, за което другия не знае за какво точно. Много работи, да на две работи е в момента, вероятно ще му е необходимо време и за да асимилира написаното. Това е писмо, пълно откровение,с няколко аспекта насоченост, неща, които бяха премълчавани досега. Принципно не очаквам отговор, но вероятно ако е прочетено е предизвикало множество емоции ( аспектите на Луната...), мисля, че картата е много показателна . Какво значи У1 в негов 1 дом? Погледнете и У5  и там няма аспекти, но Марс е във Везни...
Съобщението е пратено във ФЕЙСКУК :)
« Последна редакция: Юли 05, 2012, 04:32:14 pm от isolda »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4481 -: Юли 05, 2012, 04:08:30 pm »
Хора, имам въпрос и моля за отговор:
Ще срещна ли моя принц?
 ;D
Надявам се картата, която съм направила, е вярна :-\

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4482 -: Юли 05, 2012, 04:26:09 pm »
Здравейте, може ли малко помощ - днес изпратих едно съобщение до един мъж, към който проявявам интерес, но не получих отговор, не знам дали е доставено или просто ме е игнорирал.  :-\ Въпросът ми е - Получил ли ми е съобщението днес от.. часа? Благодаря

« Отговор #4483 -: Юли 05, 2012, 04:34:27 pm »
Какво значи У1 в негов 1 дом?
че ти си по-заинтересованата страна в случая
[/quot
Благодаря  :blink:

« Отговор #4484 -: Юли 05, 2012, 04:37:20 pm »
Меркурий вече в ретроградна сянка ли е? Ако е така, изпратените съобщения могат да не се доставят, или да се прочетат чак след време, или чак след време да получите отговор.

« Отговор #4485 -: Юли 05, 2012, 04:40:11 pm »
Не е истина просто! Ако Мерка е в ретроградна сянка затова ли и въпросите ни са свързани с него като естествен сигнификатор на комуникацията  ;D (съобщения, писма мейли, вече няколко човека)
Ще дам обратна връзка, според градусите на У1 и У7 до 21 часа или дни ( не ми се мисли за седмици) може да има развитие или няма такова.
« Последна редакция: Юли 05, 2012, 05:05:55 pm от isolda »

« Отговор #4486 -: Юли 05, 2012, 04:42:13 pm »
Ще срещна ли моя принц?
 ;D

Твоят "принц" гуляе някъде - той се управлява от Венера в Близнаци, докато ти страдаш по него - твоят управител Марс е заточен в знака на Венера, АС е на "изгорения път". Липсва сходящ аспект между Венера и Марс, така че за "принц" надали ще стигне. Но следващият аспект на Луната в 3-тия ти дом (второя ти управител) е тригон с Венера - възможно е да срещнеш някой пич, който ще ти допадне. Венера е в 8-мия ти дом - възможно е пичът да бъде заинтересуват предимно от физическата страна на отношенията ви. Успех!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4487 -: Юли 05, 2012, 04:46:12 pm »
А кога изобщо ще го срещна тоз, който и да ее? Писна ми вече! :( ;D Познавам ли го поне? Пффууу, с моя късмет... :'(

« Отговор #4488 -: Юли 05, 2012, 04:46:59 pm »
Здравейте, може ли малко помощ - днес изпратих едно съобщение до един мъж, към който проявявам интерес, но не получих отговор, не знам дали е доставено или просто ме е игнорирал.  :-\ Въпросът ми е - Получил ли ми е съобщението днес от.. часа? Благодаря

И тук все още е неполучено или непрочетено. Но скоро предстои да бъде - Луната в 3-тия ти дом апликира с тригон към неговия управител Венера след половин градус. Този мъж ми изглежда заинтересуван главно от себе си и делата си - Венера е в 1-вия му дом, в знак, където управителят ти Марс няма есенциални достойнства. Заточен Юпитер в 1-вия му дом. Може да върти няколко мадами този. Извинявам се за предположението. Опитвам се да тълкувам картата, което не значи, че съм права или пък, че картата е.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4489 -: Юли 05, 2012, 05:05:45 pm »
Тогава да задам по-точно въпроса:
Кога ще започна връзка?

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4490 -: Юли 05, 2012, 05:11:52 pm »

И тук все още е неполучено или непрочетено. Но скоро предстои да бъде - Луната в 3-тия ти дом апликира с тригон към неговия управител Венера след половин градус. Този мъж ми изглежда заинтересуван главно от себе си и делата си - Венера е в 1-вия му дом, в знак, където управителят ти Марс няма есенциални достойнства. Заточен Юпитер в 1-вия му дом. Може да върти няколко мадами този. Извинявам се за предположението. Опитвам се да тълкувам картата, което не значи, че съм права или пък, че картата е.

Благодаря ти, Мирабелка.  :blink:  Комуникацията ми с този мъж е изключително трудна, почти невъзможно. Отдавна съм влюбена в негоб и доколкото го познавам, предположенията ти може да се окажат верни...

*

dobro

• 35
« Отговор #4491 -: Юли 05, 2012, 05:19:08 pm »
Привет ,

Хорааа
Ще  успея  ли  този  път  да продам  колата  си?
Днес  пак  имам  обаждане,  но  дали  ще  си  остана  само  с  обажаднето ... :(

« Отговор #4492 -: Юли 05, 2012, 06:21:44 pm »
Везни, хорарната астрология не работи така - задаване на един и същи като смислово съдържание въпрос през няколко минути/часа. Въпросът от предната ти карта го разбрах като "Кога ще започна сериозна връзка?". Отговорът по предната карта според мен е, че във времето на действие на хорара (до 3-6 месеца) няма да започнеш връзка. Поради сходящия тригон на Луна в 3-тия ти дом с У7 Венера предположих, че ще се запознаеш с някого.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #4493 -: Юли 05, 2012, 06:22:07 pm »
Добър вечер дами!
Имам въпрос: А.Ще остане ли за дълго в чужбина?

Да, ако е по работа там до 3мес. му предстои подписване на нов договор и може да остане там до 9мес. общо
може ли да обясниш по кое съдиш за това? Той замина днес, с конкретна задача, но понеже не зависи само от себе си, работи с други хора, не се знае за колко време ще свърши, и кога ще се прибере?
« Последна редакция: Юли 05, 2012, 06:39:41 pm от luli »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4494 -: Юли 05, 2012, 07:21:17 pm »
Ще срещна ли моя принц?
 ;D

Твоят "принц" гуляе някъде - той се управлява от Венера в Близнаци, докато ти страдаш по него - твоят управител Марс е заточен в знака на Венера, АС е на "изгорения път". Липсва сходящ аспект между Венера и Марс, така че за "принц" надали ще стигне. Но следващият аспект на Луната в 3-тия ти дом (второя ти управител) е тригон с Венера - възможно е да срещнеш някой пич, който ще ти допадне. Венера е в 8-мия ти дом - възможно е пичът да бъде заинтересуват предимно от физическата страна на отношенията ви. Успех!

Отново съм с глупав въпрос - "той се управлява от Венера в Близнаци", това ще рече, че този "принц" ще е близнаци лии. И възможно ли е да го познавам :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #4495 -: Юли 05, 2012, 09:07:11 pm »
Ще срещна ли моя принц?
 ;D

Отново съм с глупав въпрос - "той се управлява от Венера в Близнаци", това ще рече, че този "принц" ще е близнаци лии. И възможно ли е да го познавам :'(

Не не значи това, а че Венера в момента транзитира през знака Близнаци
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4496 -: Юли 05, 2012, 09:15:29 pm »
Направи го. Ти си представена от Венера в Близнаци, а той от Марс във Везни. Ще ти симпатизира и ще прояви интерес (Венера е в своя домицил във Везни). Позицията на твоя сигнификатор според мен показва неувереността ти дали ще се получат нещата. Сигнификаторите ви няма да стигнат до точен аспект, Луната е без курс и други, но пак си струва да опиташ.

Благодаря ти... Ще събирам смелост.  :-[

« Отговор #4497 -: Юли 05, 2012, 09:59:17 pm »
Утре за мен е много важен в професионално отношение ден. Ще съм благодарна, ако някой разгледа хорарната карта.
Въпросът ми е: Ще мине ли всичко добре?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4498 -: Юли 05, 2012, 10:16:17 pm »
Направи го. Ти си представена от Венера в Близнаци, а той от Марс във Везни. Ще ти симпатизира и ще прояви интерес (Венера е в своя домицил във Везни). Позицията на твоя сигнификатор според мен показва неувереността ти дали ще се получат нещата. Сигнификаторите ви няма да стигнат до точен аспект, Луната е без курс и други, но пак си струва да опиташ.

Asol (или който има възможност, ще съм благодарна), а Луната не пренася ли светлина?  :-\ Извинете ме пак за питането, обаче ако няма наистина потвърден смисъл да у звъня, предпочитам изобщо да не пробвам, че този човек е известен с острия си език и дори арогантност, и хич не ми се ще да ме пореже... ще ме заболи, ако ни отсвири с нашата си кауза...  :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #4499 -: Юли 06, 2012, 09:07:06 am »
Ronia, няма да те ухапе, споко, хората са си хора независимо от високите им позиции в обществото и характер, а и да ти откаже голяма работа, но след време няма да се чудиш, ама Ако бях направила това ... Трябва да се опитва, пък после каквото сабя покаже. Нали ги знаеш вариантите - само при опитването има вероятност нещата да се получат. Ех, на мен да ми се отдаде благоприятна възможност - няма да я изпусна, но няма от кого да я получа - не я пропилявай, ако наистина това е важно за теб. Късмет !  :blink:

Цитат
Когато луната е void-of-course.
Луната е void-of-course, когато в момента на задаване на въпроса до момента на излизане от знака, в който се намира, вече няма да образува генерални аспекти с други планети. Като ограничаващ фактор тази позиция на луната сочи, че питащият не би могъл да разбере или приеме отговора, ако въпреки това го получи.
Такава луна означава, че вече няма възможност за намеса и че нещата ще се случат така, както е писано.
Тази констелация помага в случаите, когато човек се страхува от нещо многозначително. Тогава отговорът е, че нищо няма да се случи.
Резюме: Нито това, което се надяваме, нито това, от което се страхуваме, ще се случи!

Цитат
Ако сигнификаторите се намират в 0 гр. или 29 гр.-критични градуси – ситуацията тъкмо се променя или скоро ще се промени ...

« Последна редакция: Юли 06, 2012, 11:11:21 am от Asol »