Здравейте!
Въпрос: Да запиша ли допълнителната квалификация? За в бъдеще ще ми е от полза ли?
Бях почти на 99% сигурна с отговора. Но доста от колегите се отказаха изведнъж и започнах леко да се колебая... :rolleyes:
Благодаря :blink:
У9 Слънце е в сходящ тригон с У1 Юпитер, така че ми изглежда, че ще запишеш или по-точно ще имаш възможност да запишеш, ако искаш. Пишеш, че си на 99% сигурна, но в хорара си представена от планета в заточение по знак, което не се връзва точно с увереност (по-скоро ми прилича на колебание). Но У3 е екзалтиран Сатурн, така че ще действаш уверено. Луната в сходящ тригон със Сатурн потвърждава възможността ти да действаш по въпроса според желанията си.
Слънцето е в знак на Венера, т.е. не е в знак, където Юпитер има есенциални достойнства, така че не знам доколко допълнителната квалификация ще ти се отрази добре към момента, но не изглежда и да ти вреди (неутрално положение). Самото Слънце е в падение по знак, но диспозиторът му Венера е в знака на Слънцето (взаимна рецепция). Възможно е подготовката в този курс на обучение да не е на особено високо ниво, но пък може да ти е от полза в бъдещи ти професионални изяви.
Успех каквото и да решиш! Не се влияй от хорара, а решевай според разума и ситуацията!