Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206805 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5160 -: Септември 25, 2012, 09:38:58 pm »
Сиси, ще го намериш.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5161 -: Септември 25, 2012, 10:22:02 pm »
Мъжът ми пита - Ще успее ли да си възвърне наследствените магазини? Като гледам Луната от хорара, май не е много вероятно на този етап  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5162 -: Септември 25, 2012, 10:28:34 pm »
Спорд мен може да има забавяне или усложнения, или да не са всички, но поне една част от наследството ще получи

« Отговор #5163 -: Септември 25, 2012, 10:47:52 pm »
Сиси, ще го намериш.
благодаря Уран,ще дам обратна връзка
Акрукс и на теб благодаря от сърце,досега търсих,навън му оставих кошницата,да си познае миризмата,дано го привлече

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5164 -: Септември 26, 2012, 07:42:11 am »
Мъжът ми пита - Ще успее ли да си възвърне наследствените магазини? Като гледам Луната от хорара, май не е много вероятно на този етап  :-\
Да, на този етап няма да стане, Луната У7 е извършила хармонични аспекти с Плутон У4, с Нептун У8 на К8, в 8д е Уран, с който е извършила квадратура- последните, имащи отношение по 8д на наследствата са ретроградни, а това носи забавяне.
Последният аспект също е нехармоничен, засега няма да ги получи.
Благодаря, Акрукс!
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5165 -: Септември 26, 2012, 12:41:46 pm »
Здравейте!

Въпрос: Да запиша ли допълнителната квалификация? За в бъдеще ще ми е от полза ли?
Бях почти на 99% сигурна с отговора. Но доста от колегите се отказаха изведнъж и започнах леко да се колебая... :rolleyes:

Благодаря :blink:

« Отговор #5166 -: Септември 26, 2012, 01:22:51 pm »
Ще се видим ли отново с И.?
Според мен е Да :)) Хармоничен аспект между управителите ни Юпитер и Меркурий, и последния аспект на Луната е тригон със Сатурн.
Така както гледам, излиза че аз повече мисля за него, а той мисли за дома си и семейството си. Но мисля, че има надежда... не може просто ей така да мисля постоянно за него и да го сравнявам с други!!! В момента не протича никаква комуникация между нас, но последното съобщение беше, че ще се чуем и че няма никакви проблеми между нас!
Вие какво мислите???

« Отговор #5167 -: Септември 26, 2012, 01:49:53 pm »
Здравейте!

Въпрос: Да запиша ли допълнителната квалификация? За в бъдеще ще ми е от полза ли?
Бях почти на 99% сигурна с отговора. Но доста от колегите се отказаха изведнъж и започнах леко да се колебая... :rolleyes:

Благодаря :blink:

У9 Слънце е в сходящ тригон с У1 Юпитер, така че ми изглежда, че ще запишеш или по-точно ще имаш възможност да запишеш, ако искаш. Пишеш, че си на 99% сигурна, но в хорара си представена от планета в заточение по знак, което не се връзва точно с увереност (по-скоро ми прилича на колебание). Но У3 е екзалтиран Сатурн, така че ще действаш уверено. Луната в сходящ тригон със Сатурн потвърждава възможността ти да действаш по въпроса според желанията си.

Слънцето е в знак на Венера, т.е. не е в знак, където Юпитер има есенциални достойнства, така че не знам доколко допълнителната квалификация ще ти се отрази добре към момента, но не изглежда и да ти вреди (неутрално положение). Самото Слънце е в падение по знак, но диспозиторът му Венера е в знака на Слънцето (взаимна рецепция). Възможно е подготовката в този курс на обучение да не е на особено високо ниво, но пък може да ти е от полза в бъдещи ти професионални изяви.
Успех каквото и да решиш! Не се влияй от хорара, а решевай според разума и ситуацията!

« Отговор #5168 -: Септември 26, 2012, 01:53:28 pm »
Според мен е Да :)) Хармоничен аспект между управителите ни Юпитер и Меркурий, и последния аспект на Луната е тригон със Сатурн.
Така както гледам, излиза че аз повече мисля за него, а той мисли за дома си и семейството си. Но мисля, че има надежда... не може просто ей така да мисля постоянно за него и да го сравнявам с други!!! В момента не протича никаква комуникация между нас, но последното съобщение беше, че ще се чуем и че няма никакви проблеми между нас!
Вие какво мислите???

Мисля като теб. Сходящ тригон между У1 и У7 и управителите на 3-тите ви домове. Ще се видите. Виж, в сферата на чувствата, там нещата може и да не вървят гладко заради сходящата квадратура между управителите на 5-тите ви домове.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5169 -: Септември 26, 2012, 03:28:21 pm »
Сори, че без карта 19:40, софия

Предложиха ми да се включа в един проект с неясен, но възможно много хубав резултат
Аз пък се разболях

Та...ще го бъде ли?

Това от вчера-25
Какво мислите?

« Отговор #5170 -: Септември 26, 2012, 03:33:56 pm »
Много ви благодаря, Мирабелла и Акрукс :blink:
До 1 месец имам време да помисля. Ще дам обратна връзка.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5171 -: Септември 26, 2012, 04:06:40 pm »
Papy, има ли връзка с чужденци този проект ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5172 -: Септември 26, 2012, 04:09:01 pm »
Papy, има ли връзка с чужденци този проект ?

Ми може да се каже-да-и като инвестиция и като реализация/приход

*

Papy

• 4343
« Отговор #5173 -: Септември 26, 2012, 04:31:03 pm »
Благодаря, акрукс  :blink:

Тия "колеги" няма как да негодуват заради това, че им е тежко, защото още не съм казала "да"- най-вече защото съм малко...не в кондиция. Но ако се съглася, със сигурност ще има сблъсък някакъв, моята визия е различна от тяхната и сигурно няма от раз да се разберем.
Въпросът е накрая всичко да се нареди печелившо :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #5174 -: Септември 26, 2012, 04:49:14 pm »
Нещото, което ме притеснява е квадратурата между Марс и Венера като сигнификатори на теб  и съдружниците. Дали ще съумеете да се разберете ?

Но ако се съглася, със сигурност ще има сблъсък някакъв, моята визия е различна от тяхната и сигурно няма от раз да се разберем.

Съобразно натала погледнах набързо ще го бъде проекта, но подходи внимателно и чети между редовете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5175 -: Септември 26, 2012, 04:54:17 pm »
Ами...и мен ме притесняват тия съдружници, честно казано. Не мисля да подписвам каквото и да е, преди да съм 100% наясно (тогава ще ви питам да подпиша ли :), което си е друг въпрос :)))
По-добре да поработя малко на добра воля, отколкото после да съм в небрано лозе

Мерси и на двете :)
Хубава вечер

« Отговор #5176 -: Септември 26, 2012, 05:14:27 pm »
здравейте бих искала да ви попитам ще продадем ли къщата на село , понеже от година-две е пусната за продан а до сега без напредък ,преди няколко дни едно семейство руснаци прояви интерес и трябваше да се обадят тези дни ,но без резултат  :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #5177 -: Септември 26, 2012, 05:46:28 pm »
Ами...и мен ме притесняват тия съдружници, честно казано. Не мисля да подписвам каквото и да е, преди да съм 100% наясно (тогава ще ви питам да подпиша ли :), което си е друг въпрос :)))
Мерси и на двете :)
Хубава вечер
То ще е друг въпрос, но пак по настоящия въпрос. А в картата на настоящия въпрос излиза, че ще подпишеш. Всичко добро и от мен!
Мерси, акрукс :)

« Отговор #5178 -: Септември 26, 2012, 06:10:53 pm »
не са обещали,но  изглеждаха заинтересовани и привидно харесаха къщата..това ,че луната прави последен хармоничен аспект означава ли ,че дори и да не са тези хора ще успеем да я продадем :)

« Отговор #5179 -: Септември 26, 2012, 06:47:22 pm »

Вие какво мислите???
Мисля, че доста честичко задаваш въпрос за въпросния И., а после намекваш, че не познаваме  ;)
За да покаже една хорарна карта добре ситуацията, което предполага и правилно тълкуване, питащият трябва да е сериозно обременен от възникналата ситуация, да е погълнат от нея, да му е жизнено необходимо, а не да си щрака с пръсти по клавиатурата и от скука да пита през ден, кой ще му звънне по телефона и дали ще си начешат сърбежите. Извинявай, но така стоят нещата с въпросната астрология!

От първата карта, пусната за него на 27 август, се вижда, че имате хармонични аспекти между вашите основни сигнификатори, но са отминали, а ти питаш за бъдещи взаимоотношения- негов У1 Меркурий в твоя 8д. в разходящ секстил с твоя У1 Юпитер в негов 1д.- имаш влечение към него, след като сте били заедно, но нямате предстоящ аспект между вашите У5 за задълбочаване на връзката, а също между вашите У12, за да сте си тайни любовници занапред. Между вашите У8 аспектът е квадратура- в интимен план също не предстои да си имате вземане даване в близките месеци. При него У8 Сатурн е в негов 4д- секса му е у дома, а при теб У8 е Луната в 1д- измъчваш се сама, докато си мислиш за него, а не си заслужава.
Аз ако не вярвах в астрологията, изобщо нямаше да се занимавам с нея вече сигурно 12години и нямаше да съм в този сайт! :)
А за въпросният мъж питам, защото нямам обратна връзка от него и не мога да го разбера! Ако всичко вървеше гладко едва ли щях да ви занимавам с моите любовни терзания. Освен това се старая сама да си отговарям, но не съм толкова навътре в материята. :)
Ако беше всички наред у дома дали щеше да търси флирт навън, предполагам нещо се е променило там! Знам, че не си заслужава, но все още не мога да забравя хубавите моменти заедно с него и все още имам някакви надежди. Та затова и питам. Но от това, което ти пишеш излиза, че нищо не трябва да очаквам повече.
Благодаря за отговора ти!
Благодаря и на Мирабела!