Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206602 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #540 -: Май 08, 2011, 07:12:24 am »
Стела, престраших се и аз да попитам нещо: Обича ли ме все още Н?

Изглежда "да". Неговият управител е в твоя 5 дом и в сходящ съвпад с твоя управител.  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #541 -: Май 08, 2011, 07:18:08 am »
Благодаря, Ви, много !!! Дано се случи така. А общо изпитите са 6 - 2 стари и 4 от новия семестър, трябва да вземе 4 поне , 2 може да "влачи" ,и прескача "трапа". Дано и този път прогнозите ви са точни.
Много благодаря за надеждата за сега
:blink:

Ами 5-тия го тълкувайте като третия, понеже се управлява от ретрограден Сатурн, а 6-тия мисля, че няма да го успее да вземе - управлява се от Марс. Последният аспект на Луната е квадрат с Марс, а Марс напуска знака, преди Венера да го е догонила.  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #542 -: Май 08, 2011, 03:53:41 pm »
honi по-назад е задала въпрос: аз се опитах да скалъпя нещо. Кажете вие как го виждате? Бившите гаджета пак ли по 7-ми, а техните приятелки? :unsure:
Toва което си спомням от прочетено е, че за развитието на една връзка се гледа 2-ри от 7-ми, но как да преномерираме домовете?
« Последна редакция: Май 08, 2011, 04:01:15 pm от Shreya »

« Отговор #543 -: Май 08, 2011, 04:19:22 pm »
Може ли и аз един въпрос?Че снощти хептен се обезкуражих по случея  :(

*Назования по име* има ли чувства към мен(любовни)?

И изобщо как я описва ситуацията хорара,защото ми потънаха гемиите,май работата не върви на никъде.

Благодаря предварително!  :wub:
« Последна редакция: Май 08, 2011, 04:24:55 pm от Last_Kiss »

*

Stella

• 7765
« Отговор #544 -: Май 08, 2011, 06:03:49 pm »

И изобщо как я описва ситуацията хорара,защото ми потънаха гемиите,май работата не върви на никъде.

Ти не знаеш какво искаш и си загрижена по-скоро за своята собствена самооценка - Луна в първи дом в квадрат със сигнификатора на кверента и квезита. и двамата сте в знак на Марс в твоя 11 дом. Ти търсиш любов, а получаваш приятелство. По-скоро твоите чувства ще претърпят промяна - Меркурий У1 е в сходящ съвпад с Юпитер - У7. Последният аспект на Луната преди да напусне знака е квадрат с Марс, венера е детронирана. Не е подходящ момент за любовни взаимоотношения...Аз бих те посъветвала да не вземаш сега някакви крайни становища във връзка с очакванията си към този човек. Още малко и Марс ще влезе в Телец под господството на Венера и самата венера ще го последва, а там тя е на трон. Това ще бъде по-благоприятен период за взаимоотношения.
« Последна редакция: Май 08, 2011, 06:16:42 pm от Stella »

« Отговор #545 -: Май 08, 2011, 07:31:28 pm »

Ти не знаеш какво искаш и си загрижена по-скоро за своята собствена самооценка - Луна в първи дом в квадрат със сигнификатора на кверента и квезита. и двамата сте в знак на Марс в твоя 11 дом. Ти търсиш любов, а получаваш приятелство. По-скоро твоите чувства ще претърпят промяна - Меркурий У1 е в сходящ съвпад с Юпитер - У7. Последният аспект на Луната преди да напусне знака е квадрат с Марс, венера е детронирана. Не е подходящ момент за любовни взаимоотношения...Аз бих те посъветвала да не вземаш сега някакви крайни становища във връзка с очакванията си към този човек. Още малко и Марс ще влезе в Телец под господството на Венера и самата венера ще го последва, а там тя е на трон. Това ще бъде по-благоприятен период за взаимоотношения.

Благодаря!

« Отговор #546 -: Май 09, 2011, 01:54:36 am »
И аз като новобранец да се включа с един въпрос  ;D

Винаги съм имала проблеми с общуването - по-конкретно трудно завързвам нови контакти, а пък за любов да не говорим. Дали в картата ми има някакви крайно неблагоприятни аспекти, които допринасят за тези проблеми? Чудя се дали ще има скоро някакво раздвижване в любовта?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2019/11171895459530135711304873360v7967qc6oR7j3nwNHwlB.BMP

*

Stella

• 7765
« Отговор #547 -: Май 09, 2011, 02:33:51 am »
И аз като новобранец да се включа с един въпрос  ;D

Винаги съм имала проблеми с общуването - по-конкретно трудно завързвам нови контакти, а пък за любов да не говорим. Дали в картата ми има някакви крайно неблагоприятни аспекти, които допринасят за тези проблеми? Чудя се дали ще има скоро някакво раздвижване в любовта?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2019/11171895459530135711304873360v7967qc6oR7j3nwNHwlB.BMP

Здравей, starcounter ! Това е тема за хорарни въпроси. Има друга тема за "Натални карти-практикум". Там можеш да си поставиш картата за разглеждане.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #548 -: Май 09, 2011, 06:38:17 am »
honi по-назад е задала въпрос: аз се опитах да скалъпя нещо. Кажете вие как го виждате? Бившите гаджета пак ли по 7-ми, а техните приятелки? :unsure:
Toва което си спомням от прочетено е, че за развитието на една връзка се гледа 2-ри от 7-ми, но как да преномерираме домовете?
И на мен ми е интересно. :blink: А в случая кое се смята за благоприятно развитие на ситуацията? За тях очевидно да се разделят не е положително, но въпросът е зададен "ще се разделят ли", а положителният отговор е да. Но той пък е с отрицателен смисъл. :rolleyes: Или самият въпрос е некоректно зададен?
И аз се чудя, но по-скоро отг. е положителен за тях. Пък и може би така е по-добре за всички, има тригон на Луната и към твоя управител :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #549 -: Май 09, 2011, 04:11:44 pm »
Аз също имам въпрос... :) Ще се омъжи ли скоро приятелката ми Д. и ако да, ще бъде ли щастлива?

...става въпрос за 18-годишната ми приятелка, която наскоро се сгоди :)

Извинявам се за закъснението, euph0ria, но на някои въпроси не мога да отговоря веднага, понеже чакам картата да ми "проговори". Твоята приятелка се управлява от Венера (11-ти дом става 1-ви). Венера е в слаб есенциален статус (заточена в Овен), но в силен акцидентален статус - на трон в 7-ми дом в преномерираната карта. Ще има забавяне, понеже нещата не зависят от нея, не са в нейните ръце. Освен това Марс - женихът, ще напусне знака, преди Венера да е направила съвпад с него, но и двамата ще бъдат в заточение по знак и във взаимна рецепция, което се тълкува като съвпад. Отговорът е "да" - ще се ожени твоята приятелка, но засега нещата не са в нейните ръце. А дали ще бъде щастлива - "ДА", ще бъде щастлива. Последният аспект, който ще направи Венера, преди да напусне знака е съвпад с благотворната планета - Юпитер. Пожелавам и го!

« Отговор #550 -: Май 09, 2011, 05:13:08 pm »
Стела, пак се появявам с един въпрос, зададен от моя приятелка, за която отговорът е от голямо значение. Тя пита:
1. Ще замина ли за Америка до 6 месеца? става въпрос за стажантска програма, много благодаря за отговора.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #551 -: Май 09, 2011, 05:27:26 pm »
Стела, пак се появявам с един въпрос, зададен от моя приятелка, за която отговорът е от голямо значение. Тя пита:
1. Ще замина ли за Америка до 6 месеца? става въпрос за стажантска програма, много благодаря за отговора.

Имаш и моя отговор в темата ми.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #552 -: Май 09, 2011, 05:46:11 pm »
Знам, Марая и съм ти безкрайно благодарна, но тя не спира да ме тормози и реших един хорар да пусна, сега моля ти се майка и казала, че е родена не в 6:40, а в 6:45 и беше голяма драма в офиса, не ме оставя намира, пише ми във фейсбук, скайп и недай Боже не съм на линия, звъни на пожар по телефона, пускам картата в твоята тема с новия час, извинявам се, че ви ангажирам, но много и е важно да замине.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #553 -: Май 09, 2011, 05:56:19 pm »
Знам, Марая и съм ти безкрайно благодарна, но тя не спира да ме тормози и реших един хорар да пусна, сега моля ти се майка и казала, че е родена не в 6:40, а в 6:45 и беше голяма драма в офиса, не ме оставя намира, пише ми във фейсбук, скайп и недай Боже не съм на линия, звъни на пожар по телефона, пускам картата в твоята тема с новия час, извинявам се, че ви ангажирам, но много и е важно да замине.

то е ясно че колкото повече , повече.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #554 -: Май 09, 2011, 07:07:00 pm »
Стела, тъй като съм много въодушевена от промените, които се случватт в живота ми реших да пусна едно хорарче . Ще имам ли скоро нова връзка ?
Ще се радвам да се включат и други в тълкуването щото по хорарите хич ме няма  :wub:

пп. Както казва Маря астрологията работи - хорарен АЦ е до 1 гр.в съвпад с нат.Венера ...хи-хи-хи.... ;D
« Последна редакция: Май 09, 2011, 07:16:58 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #555 -: Май 09, 2011, 07:09:35 pm »
Ще замина ли за Америка до 6 месеца? става въпрос за стажантска програма, много благодаря за отговора.

Ако въпросът е зададен от твоя приятелка, тя е по 11 дом и се управлява от заточена Венера.
Луната е в последния градус на знака и без курс, затова не дава кой знае какви обещания за промяна в ситуацията, освен ако въпросът не е предрешен вече. Например, ако всичко е договорено и уредено вече и само чака удобния момент да отпътува.
Но преди задаване на въпроса Луната е направила доста квадрати, вкл. и със Сатурн (У9 за нея). Сатурн управлява производния 9 дом и е ретрограден. Ако гледаме този, който й отправя това предложение (посредникът) по 7 дом, тогава той е в по-силна позиция (Марс) и ще й се наложи да почака, Венера и Марс няма да направят съвпад преди да излязат от знака Овен.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #556 -: Май 09, 2011, 07:40:30 pm »
По хорара на Изи. Доколкото аз разбрах, момичето само пита за себе си. В такъв случай тя се управлява от Слънце без предстоящи мажорни аспекти в рамките на знака. Разходящият секстил на Луна със Слънце показва, че може и да са направени успешни постъпки за заминаването. Но тъй като засега няма връзка между У1 и У9, а и с ретрограден Сатурн на IC, не виждам положителен отговор в момента. Дано греша. Извинявам се.
Луната много скоро сменя знака - може би обстоятелствата ще се променят за добро. В Лъв Луната ще квадратира нейния управител, но пък ще направи тригон с У9. Може би ще замине малко по-късно въпреки известни затруднения.

*

Stella

• 7765
« Отговор #557 -: Май 09, 2011, 07:54:35 pm »

Как пък улучихте точно единия градус, в който Луната е без курс ?
Понеже тя сама задава въпрос, а не питаш ти за нея, приятелката ти се управлява от неаспектирано Слънце. Според мен никъде няма да замине. Няма връзка между нея и управителя на 9-ти дом. последният аспект на луната е бил квадрат с Марс (малефик), а преди това е имала и квадрат с У9, което също означава "не". Да изчака да мине един месец и отново да зададе въпроса. Уповавам се на това, че асцендента е в начален градус - "може да е рано да се каже". Но Луна без курс дава достатъчно основание да не се разглежда въпроса сега.

*

Stella

• 7765
« Отговор #558 -: Май 09, 2011, 08:05:51 pm »
Стела, тъй като съм много въодушевена от промените, които се случватт в живота ми реших да пусна едно хорарче . Ще имам ли скоро нова връзка ?
Ще се радвам да се включат и други в тълкуването щото по хорарите хич ме няма  :wub:

пп. Както казва Маря астрологията работи - хорарен АЦ е до 1 гр.в съвпад с нат.Венера ...хи-хи-хи.... ;D

Засега няма да има нова обвързваща връзка от типа "семейно гнездо". Слънцето - У1 е неаспектирано. На луната и предстои да направи квадрат с него - това е типично за ситуация от типа: "развод или раздяла". Всъщност вижда се предстоящия развод в твоята карта. Ретроградния У7 - Сатурн също показва забавяне, ако ще говорим за конвенционална връзка.

Но ти си готова за романтични отношения - Луната прави сходящ аспект с У5 (Юпитер). Евентуално може да бъдеш обект на ухажване - Меркурий (У5 на потенциалния ухажор) е в сходящ аспект с Юпитер (твоят У5), а луната пренася светлина между двамата..., но струва ми се, че трябва по-скоро да ти се разгледа наталната карта в някоя от другите теми...Няма да мине с един хорар.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #559 -: Май 09, 2011, 08:42:23 pm »

Засега няма да има нова обвързваща връзка от типа "семейно гнездо". Слънцето - У1 е неаспектирано. На луната и предстои да направи квадрат с него - това е типично за ситуация от типа: "развод или раздяла". Всъщност вижда се предстоящия развод в твоята карта. Ретроградния У7 - Сатурн също показва забавяне, ако ще говорим за конвенционална връзка.

Но ти си готова за романтични отношения - Луната прави сходящ аспект с У5 (Юпитер). Евентуално може да бъдеш обект на ухажване - Меркурий (У5 на потенциалния ухажор) е в сходящ аспект с Юпитер (твоят У5), а луната пренася светлина между двамата..., но струва ми се, че трябва по-скоро да ти се разгледа наталната карта в някоя от другите теми...Няма да мине с един хорар.

Благодаря ти Стела веднага пускам наталната в някоя подходяща за това тема . :wub:

Ето линк :

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.4220.html
« Последна редакция: Май 09, 2011, 08:47:11 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!