Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205896 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #520 -: Май 05, 2011, 08:35:13 pm »
Е, по въпроса " Обича ли ме " както каза Дианчето,
толкова очевадна карта не бях виждала скоро  ;D

Освен че  двата сигнификатора Слънце и Сатурн са в
знаци на Венера и Упр. на  5- дом и на двамата е Марс,
Сатурн прави тригон с Луната.....пее картата та " дрънка "   ;D ;D
Естествени минерали и амулети

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #521 -: Май 06, 2011, 05:05:05 am »
толкова очевадна карта не бях виждала скоро  ;D

Освен че  двата сигнификатора Слънце и Сатурн са в
знаци на Венера и Упр. на  5- дом и на двамата е Марс,
Сатурн прави тригон с Луната.....пее картата та " дрънка "   ;D ;D
Нали се разглежда неговият 5-ти от 7-ми, т.е. упр. е Венера и луната е там? А когато У5 на кверента и на човека, за когото се пита, са в знаци, управлявани от една и съща планета - то това значи ли, че са в съвпад?

*

Stella

• 7765
« Отговор #522 -: Май 06, 2011, 05:12:04 am »
толкова очевадна карта не бях виждала скоро  ;D

Освен че  двата сигнификатора Слънце и Сатурн са в
знаци на Венера и Упр. на  5- дом и на двамата е Марс,
Сатурн прави тригон с Луната.....пее картата та " дрънка "   ;D ;D
Нали се разглежда неговият 5-ти от 7-ми, т.е. упр. е Венера и луната е там? А когато У5 на кверента и на човека, за когото се пита, са в знаци, управлявани от една и съща планета - то това значи ли, че са в съвпад?

Установила съм от лични наблюдения, че когато кверентът е квезитът се управляват от една и съща планета, тогава въпросът се развива в посока, която е от взаимна полза,
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #523 -: Май 06, 2011, 06:22:36 am »
Stella, ти ли живееш при него? :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #524 -: Май 06, 2011, 08:46:40 am »
По мое мнение (а аз съм начинаеща), тя му е присърце. Гледам го като 4-ти от 7-ми, защото сама казваш:"бившо гадже, към което нямаш претенции" :))) Но дали е така с тази Луна в 5-ти :rolleyes: Та, той управляван от Марс на трон, тя от заточена Венера (но има някакви акцидентални [не съм сигурна, че е така думата ;D] достойнства, имала е наскоро опозиция със Сатурн, т.е. теб. Марс скоро ще навлезе в Телец и това го коментираха предишните страници. Според мен връзката им ще премине на друго ниво. Но(!) нека другите се включат. Ти се явяваш в нейн 6-ти. Те са ти в противоположния знак, но нали е кардинален и според мен ще го преживееш бързо и Сатурн като тръгне директен. Този им съвпад с Юпитер не знам какво би могло да значи, но той прави "спойката" (по моите си разсъждения). Може по някое време да й се е сторило, че не я обича, но сигурно го идеализира. Марс е много силен, но ще си смени знака и нещата ще се променят. А ти ще пишеш дали поне малко има вярно от интерпретацията ми  :-[

Забелязвам интересна тенденция с този ретро Везнишки Сатурн - връщане към минали връзки/любови. :rolleyes:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #525 -: Май 06, 2011, 09:58:47 am »
Не мога повече от това ;D Има ли сте опозиция в рамките на знака, а Марс като по-бързо движещата се планета - може би той е бил причината за раздялата.

Не знам, но в случая Луната има секстили и тригон със Сатурн, което трябва да значи "да".

*

dobro

• 35
« Отговор #526 -: Май 07, 2011, 03:01:38 pm »
Здравей, Стела , отново  ти си ми спасението от безсъните нощи!
Моля те погледни  -Наближава  сесиятя  - Ще  вземе  ли изпитите  от втория семестър сина ми? Много съм притеснена , че  има  и  някой  друг стар изпит,  дали ще успее да прескочи втори курс :(
Много съм ти  благодарна -  твоите прогнози, към  мен  до  сега  се  покриват  100%

*

elfidka

• 3129
« Отговор #527 -: Май 07, 2011, 05:07:05 pm »
Няма да стане за 1 месец, скъпа. Няма връзка между вас двамата, а за да се поразумеете, все пак трябва да има положителна връзка между вас и между управителите на 3-тите ви домове. Твоят сигнификатор е неаспектиран - венера в Риби, макар да е добре поставена - в екзалтация, но и неговият сигнификатор е силен - Марс на трон...така, че се зареди с търпение.

ПП. Чакай, чакай!
Сега виждам, че има шанс, след като Меркурий (неговият У3) обърне посоката да се срещне с Юпитер (твоят У3).
И това ще стане в рамките на един месец. Хайде, ще докладваш, нали? А ние ще стискаме палци. :P

Привет Стела ,
Докладвам за ситуацита :) 
Имаме споразумение и минаваме по взаимно съгласие оносно развода. Това стана на 5 май Мерка е бил на 18 градуса и в точен съвпад с моя У3 от хорарната карта. Кака точност нямам думи благодаря ти , много съм впечетлена.  :wub: :wub: :wub:
Сега чакаме дата за делото :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #528 -: Май 07, 2011, 05:15:41 pm »
Елфидка, имаш ли спомен в колко часа подаде молбата?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #529 -: Май 07, 2011, 05:18:57 pm »
Няма да стане за 1 месец, скъпа. Няма връзка между вас двамата, а за да се поразумеете, все пак трябва да има положителна връзка между вас и между управителите на 3-тите ви домове. Твоят сигнификатор е неаспектиран - венера в Риби, макар да е добре поставена - в екзалтация, но и неговият сигнификатор е силен - Марс на трон...така, че се зареди с търпение.

ПП. Чакай, чакай!
Сега виждам, че има шанс, след като Меркурий (неговият У3) обърне посоката да се срещне с Юпитер (твоят У3).
И това ще стане в рамките на един месец. Хайде, ще докладваш, нали? А ние ще стискаме палци
.
:P

Привет Стела ,
Докладвам за ситуацита :) 

Имаме споразумение и минаваме по взаимно съгласие оносно развода. Това стана на 5 май Мерка е бил на 18 градуса и в точен съвпад с моя У3 от хорарната карта. Кака точност нямам думи благодаря ти , много съм впечетлена.  :wub: :wub: :wub:
Сега чакаме дата за делото
:)

Елфи, много се развам за теб! Щастлива съм, че сте се споразумяли, понеже един развод е много мъчителна процедура, независимо кой е бил инициатора...Маркирам аспектите, които са били показателни за случилото се с чисто учебна цел.

Желая ти успех на първото дело, а и по-нататък. То ще е помирително, но щом е по взаимно съгласие минава много бързо. Аз нищо не взех от мъжа ми - нямахме имуществени дела. Взех само завивки, печка и ютия, но те бяха мои. Всичко друго си осигурих сама и с труда си си обзаведох квартирата. Дано да имаш жилище поне....Той да помага за децата, пък другото ще се нареди.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #530 -: Май 07, 2011, 05:20:40 pm »
Да подписахме споразумението в 12: 20 . Започнахме да го пишем в 10:30, не беше лесно, но се получи накрая.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #531 -: Май 07, 2011, 05:24:29 pm »
Да подписахме споразумението в 12: 20 . Започнахме да го пишем в 10:30, не беше лесно, но се получи накрая.

Елфи, имам предвид часа на подаване на молбата за развод. Интересно ми е дали изгрява кардинален знак, за да се развият нещата така бързо. Мерси.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #532 -: Май 07, 2011, 05:25:25 pm »
Разбира се, Стела
Има къде да живея няма страшно, и аз като тебе нищо не искам от него. Искам си спокойствието, живота и свободата нищо повече. Фиксирали сме хубава издръжка, пък и нали живота тепърва започва  ;D
Мъките свършиха  :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #533 -: Май 07, 2011, 05:28:38 pm »
Елфидка, имаш ли спомен в колко часа подаде молбата?  :rolleyes:

Елфи, имам предвид часа на подаване на молбата за развод. Интересно ми е дали изгрява кардинален знак, за да се развият нещата така бързо. Мерси.

О, тя молбата за развод е подадена на 11 април. Някъде по обед бях при адвокатката и тя я е подала след 2 часа същия ден.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #534 -: Май 07, 2011, 06:10:38 pm »
Елфидка, имаш ли спомен в колко часа подаде молбата?  :rolleyes:

О, тя молбата за развод е подадена на 11 април. Някъде по обед бях при адвокатката и тя я е подала след 2 часа същия ден.

ЗНачи, ако е била подадена към 14 ч изгрява лъв, Слънцето - ти в 9ти, Уран - той в 9ти. 5 планети в 9ти. Въпреки фиксирания знак подчертания 9ти дом показва взаимната цел /твой 9ти е негов 3ти - бил е по-скоро сговорчив/. Луна без курс  :-\

ПП

Забелязах нещо интересно в тайминга на елекцията. Между Слънцето и Уран има около 20 градуса, а вие  сте се споразумели на 25-я ден от подаването на молбата  ;) ;) ;)

« Отговор #535 -: Май 08, 2011, 02:47:13 am »
Dobro, синът ти се управлява от Венера в заточение - няма да му е никак лесно. Но до изпитите има време, нали? След средата на месеца Венера сменя знака и ще бъде на трон в Телец. Преди това ще направи съвпади с Меркурий и Юпитер, които управляват оста 3-9 дом на сина ти - ще има доста да учи. В 1-вия му дом намираме екзалтиран Сатурн (негов У4) - ще трябва повечко време да прекарва у дома в сериозно залягане над книгите. Ретроградността на Сатурн свързвам с факта, че синът ти ще се явява отново на някои от изпитите. Луната (управител на въпроса и управител на 10-тия дом на сина ти - неговия успех) е в екзалтация, но до напускане на знака й предстоят почти само негативни аспекти, вкл. с управителя на сина ти, на 3-тия и 9-тия му дом. Единственият й положителен аспект е секстил със Слънце в края на 7-мия му дом (по Кох е по-навътре в дома) - това може да показва благосклонността на част от изпитващите го, но аз не бих разчитала на това. С толкова много апликиращи негативни аспекти на Луната не мога да гарантирам, че ще вземе всички изпити. Нека учи повече. Пожелавам му успех!!! :wub:

« Отговор #536 -: Май 08, 2011, 03:39:56 am »
Стела, престраших се и аз да попитам нещо: Обича ли ме все още Н?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #537 -: Май 08, 2011, 05:19:05 am »
Аз също имам въпрос... :) Ще се омъжи ли скоро приятелката ми Д. и ако да, ще бъде ли щастлива?

...става въпрос за 18-годишната ми приятелка, която наскоро се сгоди :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #538 -: Май 08, 2011, 06:54:17 am »
Здравей, Стела , отново  ти си ми спасението от безсъните нощи!
Моля те погледни  -Наближава  сесиятя  - Ще  вземе  ли изпитите  от втория семестър сина ми? Много съм притеснена , че  има  и  някой  друг стар изпит,  дали ще успее да прескочи втори курс :(
Много съм ти  благодарна -  твоите прогнози, към  мен  до  сега  се  покриват  100%

Здравей, dobro! Разбирам безспокойството ти...и аз имам студентка. Милки ти е казала как стоят нещата. Няма да му е лесно, защото неговият сигнификатор не е добре поставен по знак, но затова пък е силен по дом - в преномерираната карта Венера се намира в 7-ми дом, където хем е на трон по дом, хем е ъглова, което означава, че има добри акцидентални достойнства. Сценарият се разиграва в неговия 7-ми дом, т.е. за да се пребори, той трябва да разчита на партньор.

За пръв път разглеждам подобен казус, никой досега не е питал за много изпити...обикновено въпросите се задават само за 1 изпит. При такива сложни казуси, вероятността от грешки нараства, затова, моля те, да ме извиниш, ако сгреша. Много време ми трябваше, за да избера стратегията при анализа на тази карта.  Много противоречива карта.

Понеже става дума за висше образование, изпитите започвам да ги разглеждам от 9-ти дом, като преномерирам картата и 5-ти дом става първи. Всеки следващ изпит е през един дом, считано от 9-ти. Моята логика е следната:

-първият изпит се управлява от Меркурий, с когото Венера ще направи съвсем скоро съвпад-отговорът е "да", ще го вземе;

-вторият изпит се управлява от Слънце, което е в знак, където Венера има достонства - ще го вземе;

- третият изпит се управлява също от Венера, която е сигнификатор на сина ти - би трябвало да го вземе, но заради ретрограден Сатурн там, не бих могла да се закълна, че ще стане от първия път.

- четвъртият изпит се управлява от Юпитер, с когото Венера ще направи съвпад преди да напусне знака - би трябвало да го вземе.

Не зная колко изпита има, ти ще кажеш. Ако има 5-ти изпит, следвай логиката на 3-тия.

Последният аспект на луната е важен - квадратура с Марс, който няма отношение към нито един от изпитите, но управлява Венера. Не зная как да го тълсувам. Зная, че аспектите на луната са второстепенни и ако има противоречие между аспектите на луната и тези на глаавните сигнификатори, водещи са тези на оосновните сигнификатори, а тези на луната са второстепенни.

За всеки случай, гледам и четвърти дом в преномерираната карта-краят на нещата. Той се управлява от екзалтирал Сатурн в 1 дом. Изглежда, че нещата са в неговите ръце и под контрол.
« Последна редакция: Май 08, 2011, 07:26:04 am от Stella »

« Отговор #539 -: Май 08, 2011, 07:06:34 am »
Благодаря, Ви, много !!! Дано се случи така. А общо изпитите са 6 - 2 стари и 4 от новия семестър, трябва да вземе 4 поне , 2 може да "влачи" ,и прескача "трапа". Дано и този път прогнозите ви са точни.
Много благодаря за надеждата за сега :blink: