Качвам една карта за невярващите, да видите колко добре си работят и отразяват хорарите.
На кратко: Организирам пратка, аз съм клиента, да получа специфичен реактив на известна амер. компания в индустрията, която я държи на транзитен скрад в Европа, но не и в ЕС. Договорихме цена, условия, всичко, аз така и в живота действам, предпочитам да плащам, друг да се поти с детайлите. Те трябва да свършат всичко + доставка до транзит в Бс, аз само освобождавам от митница.
Сто имейла си разменихме кой какво, вече ми лазят по нервичките, играят го много велики и отворени, с противоречия, но мен като клиент ще ме слушат. Дикцията ми е твърда, но явно и като пиша е така, та трябваше превантивно да се извиня и да се оправдая с нематерния език )))) Да не се изпокараме на корпоративно ниво )))
Зададох въпрос, ще приключи ли всичко благоприятно /че срокове ме вълнуват, парите не са малко, поели сме ангажимент и не ми се занимава с недоразбрали началници/
Какво хубаво каре на с-рите ))) Поне сходящ тригон на 3-те домове. Те как чудничко са си сложили високата луна и се вземат насериозно.
Сатурн в мой 12 и марс у техен 12 в нисък дом ми говори, че техния тийм нещо си ги мъти и не са си предали адекватно инфото между звената. Поне последен аспект тригон с марса. Дано, хайде.
Факт, че те са бързите планети, ще трябва да се вземат в ръце, те са доставчици.
Вие какво мислите?