Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207568 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6980 -: Август 19, 2013, 06:42:17 pm »
Бих желала да попитам може  ли по рождения хороскоп да се разбере колко деца ще имам?
Може, разбира се, виждам в картата две деца, а куспидата на 9дом не мога да разбера в кой знак е... Да беше построила картата в astro.com, за да се види всичко по-хубаво- градуси на домове, планети и т.н.
Ето и от този сайт.Колко деца всъщност ще имам?Благодаря предварително! :blink:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #6981 -: Август 19, 2013, 06:57:39 pm »
Може ли и за мен да погледнете колко деца ще имам и кога ме очаква бременност?
СЛВ транзитира в твоя 5-ти дом, а това е един от показателите за период, в който може да се появи дете, друг показател е СЗ в 5/11д, собено две последователни затъмнения в един месец в споменатите домове, каквито имаше периода в края на април, началото на май
Новолуние в 5д или 11д също е период за зачеване, но това е в рамките на месец, докато затъмненията са за по-дълъг период

Благодаря  :88:

А колко деца виждаш да имам?
« Последна редакция: Август 20, 2013, 09:10:48 am от galiusha »
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #6982 -: Август 20, 2013, 06:01:55 pm »

*

Нова

• 3491
« Отговор #6983 -: Август 21, 2013, 12:18:43 pm »
Качвам една карта за невярващите, да видите колко добре си работят и отразяват хорарите.

На кратко: Организирам пратка, аз съм клиента, да получа специфичен реактив на известна амер. компания в индустрията, която я държи на транзитен скрад в Европа, но не и в ЕС. Договорихме цена, условия, всичко, аз така и в живота действам, предпочитам да плащам, друг да се поти с детайлите. Те трябва да свършат всичко + доставка до транзит в Бс, аз само освобождавам от митница.
Сто имейла си разменихме кой какво, вече ми лазят по нервичките, играят го много велики и отворени, с противоречия, но мен като клиент ще ме слушат. Дикцията ми е твърда, но явно и като пиша е така, та трябваше превантивно да се извиня и да се оправдая с нематерния език )))) Да не се изпокараме на корпоративно ниво )))

Зададох въпрос, ще приключи ли всичко благоприятно /че срокове ме вълнуват, парите не са малко, поели сме ангажимент и не ми се занимава с недоразбрали началници/

Какво хубаво каре на с-рите ))) Поне сходящ тригон на 3-те домове. Те как чудничко са си сложили високата луна и се вземат насериозно.
Сатурн в мой 12 и марс у техен 12 в нисък дом ми говори, че техния тийм нещо си ги мъти и не са си предали адекватно инфото между звената. Поне последен аспект тригон с марса. Дано, хайде.
Факт, че те са бързите планети, ще трябва да се вземат в ръце, те са доставчици.

Вие какво мислите?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6984 -: Август 21, 2013, 01:19:48 pm »
Качвам една карта за невярващите, да видите колко добре си работят и отразяват хорарите.

На кратко: Организирам пратка, аз съм клиента, да получа специфичен реактив на известна амер. компания в индустрията, която я държи на транзитен скрад в Европа, но не и в ЕС. Договорихме цена, условия, всичко, аз така и в живота действам, предпочитам да плащам, друг да се поти с детайлите. Те трябва да свършат всичко + доставка до транзит в Бс, аз само освобождавам от митница.
Сто имейла си разменихме кой какво, вече ми лазят по нервичките, играят го много велики и отворени, с противоречия, но мен като клиент ще ме слушат. Дикцията ми е твърда, но явно и като пиша е така, та трябваше превантивно да се извиня и да се оправдая с нематерния език )))) Да не се изпокараме на корпоративно ниво )))

Зададох въпрос, ще приключи ли всичко благоприятно /че срокове ме вълнуват, парите не са малко, поели сме ангажимент и не ми се занимава с недоразбрали началници/

Какво хубаво каре на с-рите ))) Поне сходящ тригон на 3-те домове. Те как чудничко са си сложили високата луна и се вземат насериозно.
Сатурн в мой 12 и марс у техен 12 в нисък дом ми говори, че техния тийм нещо си ги мъти и не са си предали адекватно инфото между звената. Поне последен аспект тригон с марса. Дано, хайде.
Факт, че те са бързите планети, ще трябва да се вземат в ръце, те са доставчици.

Вие какво мислите?
луната първо ще направи куинконс венера-техния у-л, те са добри специалисти, или реномирана фирма...компромис от вас, няма как те са по-силно представени...следват само позитивни аспекти на луната/рядко се случва/, но в края-луната успява отново да завърши с компромис-слънце на трон,у-л техния 4 дом-те диктуват и края, така че...нещата могат да се случат... а може и да се поскарате по финансови въпроси...

*

Нова

• 3491
« Отговор #6985 -: Август 21, 2013, 01:24:55 pm »
Пфууууу, как ги уцели, беееее.

Ми, да, голямо име са, и тук са известни, големи хамер. апетити по света и у нас )))))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6986 -: Август 21, 2013, 01:30:47 pm »
Ще мога ли скоро да си оправя проблема със зъбите

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #6987 -: Август 21, 2013, 01:58:25 pm »
Ел, извинявай, ама ми стана смешно :) И без картата мога да ти кажа, като се вземеш в ръце и ходиш редовно, ще ги оправиш ;)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6988 -: Август 21, 2013, 02:00:31 pm »
Ел, извинявай, ама ми стана смешно :) И без картата мога да ти кажа, като се вземеш в ръце и ходиш редовно, ще ги оправиш ;)
Говорех за самото събиране на пари, че в момента в работата нещата хич не вървят като хората

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #6989 -: Август 21, 2013, 02:25:24 pm »
Говорех за самото събиране на пари, че в момента в работата нещата хич не вървят като хората

Ама кога ще се научиш да си задаваш въпросите коректно :wub:. Така поставено питането аз бих го гледала като теб и зъбите, изобщо не би ми хрумнала финансова част.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6990 -: Август 21, 2013, 02:26:35 pm »

Ама кога ще се научиш да си задаваш въпросите коректно :wub:. Така поставено питането аз бих го гледала като теб и зъбите, изобщо не би ми хрумнала финансова част.

Еми да за финансовата част говоря иначе без нея как да стане другото  :wub: :wub:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6991 -: Август 21, 2013, 02:49:45 pm »
Да Съни права си това си е много сериозен проблем и то наистина, дава отражение на всичко в живота на човек

« Отговор #6992 -: Август 21, 2013, 02:54:01 pm »

Асцендента е в краен градус - ситуацията е вече необратима. Просто изчакай да видиш как ще се развият нещата финансово, предполагам парите зависят от работодателя ти.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6993 -: Август 21, 2013, 02:55:38 pm »
ами от работата ми не само от шефката а от самата ситуация в смисал на процент съм и зависи от това дали има сделки

« Отговор #6994 -: Август 21, 2013, 03:19:14 pm »
Ами с този АЦ в последен градус, не мисля, че нещо зависи от теб.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6995 -: Август 21, 2013, 03:20:55 pm »
Да права си не зависи от мен, може би накрая ще се наложи да сменя работата, както е тръгнало дано не се налага, но времето ще си покаже

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6996 -: Август 21, 2013, 04:12:11 pm »
Елодия, разбирам те- на същия хал сме с мъжа ми, но най-вече аз, че съм с керамика отпред, която все по някое време ще се наложи да сменям, а дотогава дано забогатеем  :blink: Нали знаеш, на чужд гръб сто тояги са малко, който няма подобен проблем няма как да разбере, освен ако е състрадателен и деликатен човек!
По тази карта си представена от ретро Плутон във 2д- без необходимото уточнение, картата сама си показва твоите тревоги, свързани с парите по въпроса. Луната У8 предстои да извърши хармоничен аспект със Сатурн У2- планетата, описваща зъбите, а в случая и парите ти от работа, с Плутон У1, а последния неин аспект е с Марс у1, у5, така че ще разрешиш проблема със зъбите- 8д е парите, които имаш да получаваш, както и хирургическите, в това число зъболекарските интервенции, 5д е разкрасяването, а Марс е сигнификатор на инструменти, остри изделия от метал.

Много благодаря Аркус, най-сетне една карта да поакже нещо хубаво, че последно веме всичките ми карти  все кофти неща показват  :blink: :blink: :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #6997 -: Август 21, 2013, 08:44:41 pm »
Зара, ти не се смей, щото от зъболекарка му се чупят на мъжа ми зъбите и от години кара само с предни, ако и те се счупят, може и да отиде, но му казаха дотук 2000лв. и то не за всички зъби. Така че проблемът не е малък.

Не й се смея, продължение на друг разговор е смехът. А ако аз не знам в какво състояние са зъбите на хората, няма кой друг във форума. Повярвай ми през ден ми се налага да съобщавам сериозни суми за лечения на хора видно посещаващи зъболекари и то на млади хора. Под млади имам предвид около 30-те.
А с Елодия си имаме друга приказка по отношение и на зъбите и на задаването на въпросите в хорарна карта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6998 -: Август 21, 2013, 09:49:13 pm »
Вместо да си лафим, да видим какво общо имат всички с проблемни зъби. То е ясно, че е Сатурн, но все пак.

В моята статистика преобладават хора с твърд аспект Луна/Сатурн, но има и изключения. И, разбира се, не се гледа изолирано и само един-единствен аспект. Най-често при такъв аспект съм срещала проблемни зъби, с изкривявания или бързо развалящи се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #6999 -: Август 22, 2013, 06:41:38 am »
Дали не можем да търсим тези аспекти в картата на България и домът, който описва народа? Може би аспекти на тр. Сатурн към управителя?