Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205435 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #40 -: Април 07, 2011, 02:15:43 am »
Гледам,че си презаета,като мине наплива,ще кача и аз едно хорарче.
Само да питам,когато става въпрос за връщане на пари,8-ми дом ли се гледа?

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Април 07, 2011, 02:31:08 am »
Гледам,че си презаета,като мине наплива,ще кача и аз едно хорарче.
Само да питам,когато става въпрос за връщане на пари,8-ми дом ли се гледа?

Ако заемът е твой - се гледа 8 дом (банките)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Април 07, 2011, 03:39:35 am »
Искрен ли е към мен В.?

6.04.2011 21.38 софия

Мерси

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Април 07, 2011, 03:46:44 am »
Искрен ли е към мен В.?

6.04.2011 21.38 софия

Мерси

В. се управлява от Венера, а ти се управляваш от Плутон - Венера е в разходящ сектил с Плутон, което означава "да". А Луната  момента е без курс, което показва оставане в същата ситуация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #44 -: Април 07, 2011, 03:49:46 am »
Парите съм ги дала аз и ми се ще да знам дали да си ги чакам някога.
Луната в хорара е в 8-ми дом,затова попитах..
Благодаря ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Април 07, 2011, 03:50:42 am »
Искрен ли е към мен В.?

6.04.2011 21.38 софия

Мерси

В. се управлява от Венера, а ти се управляваш от Плутон - Венера е в разходящ сектил с Плутон, което означава "да". А Луната  момента е без курс, което показва оставане в същата ситуация.
Благодаря ти много Стела :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #46 -: Април 07, 2011, 03:56:36 am »
днес имах интересна случка с една колежка със слънце в близнаци, която избягвам вече няколко месеца, защото е вулгарен и неприятен човек..избягвах си я успешно, но днес реши да се социализира с мен, като ме попита дали е подходящ момент за теглене на не много голям кредит..нямах комп. под ръка и и казах само че мерка е ретро и не е добре да сключва договори, но тя била решила..направих сега картата и като я гледам, май момента не е чак толкова лош..след като тя ми задава въпроса за себе си и аз правя картата я гледам по 1-ви дом, рак, упр. луна, която е управител и на втори дом..в телец е, в секстил с венера, която и е управител /не я питах за какво са парите, но като гледам венера са или за подобрения на дома, или за някакво лечение, защото жената е с кожни проблеми/..въпроса ми е- как тълкуваш плутон на десц, Стела.. :-\

правя картата е ЗЕТ, защото знам, че го имаш и ти е удобен..но като гледам е +2 часа, сега не трябва ли да е +3?? :unsure:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #47 -: Април 07, 2011, 04:32:05 am »
Да, GMT+3 трябва да бъде.
« Последна редакция: Април 07, 2011, 04:43:12 am от Mirabella »

*

Vision

• 3523
« Отговор #48 -: Април 07, 2011, 04:35:02 am »
Да, GMT+3 трябва да бъде. Вижън, като построих картата с astro.com и излизат съвсем други АС и куспиди. Защо така?

кофти..нещо се ебава зета..благодаря Мирабела, сега ще се опитам да го настроя ръчно и да гледам новата карта..

*

Vision

• 3523
« Отговор #49 -: Април 07, 2011, 04:38:59 am »
Да, GMT+3 трябва да бъде. Вижън, като построих картата с astro.com и излизат съвсем други АС и куспиди. Защо така?

тя ми зададе върпроса сутринта в 10.28, слагам сега отдолу картата за сутринта +3  ;)

« Отговор #50 -: Април 07, 2011, 04:42:52 am »
Оооо моя грешка тогава. Извинявай много. Ще сложа картата за 10:28 AM.

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Април 07, 2011, 04:43:46 am »
Вижън, работата не е добре. Тя се управлява от ретрограден Меркурий, който е в опозиция на ретрограден Сатурн - У8. Не мога да видя точните градуси на планетите в тази карта.

*

Vision

• 3523
« Отговор #52 -: Април 07, 2011, 04:49:16 am »
Вижън, работата не е добре. Тя се управлява от ретрограден Меркурий, който е в опозиция на ретрограден Сатурн - У8. Не мога да видя точните градуси на планетите в тази карта.

направих я с градуси..какво може да се случи в този случай, освен забавяне заради документация и прочее..тя каза, че си е направила сметката за връщането, сумата не е много голяма, предполагам че е 2-3 хиляди, най- много до 5..какви подводни камъни би могло да има..каквато и да е, все пак е човек, макар че едва дали ще послуша чуждо мнение, макар че близнаците събират мнения, но почти никога не се съобразяват с тях..

*

Vision

• 3523
« Отговор #53 -: Април 07, 2011, 04:51:51 am »
Оооо моя грешка тогава. Извинявай много. Ще сложа картата за 10:28 AM.

благодаря  :kissd:..мен просто ме домързя да я правя и в астро.ком-а..ти си някаква невероятна душица.. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Април 07, 2011, 04:57:11 am »

направих я с градуси..какво може да се случи в този случай, освен забавяне заради документация и прочее..тя каза, че си е направила сметката за връщането, сумата не е много голяма, предполагам че е 2-3 хиляди, най- много до 5..какви подводни камъни би могло да има..каквато и да е, все пак е човек, макар че едва дали ще послуша чуждо мнение, макар че близнаците събират мнения, но почти никога не се съобразяват с тях..

Вижън, опозицията между У1 и У8 е сходяща. Може да има проблем при сключването на договора с банката, ще има забавяне, може после да предоговорят условията. Но тя има добри доходи - Слънце - У2 е в силна позиция при това е в съвпад с Юпитер. Трябвало е по-рано да подготви документите.

Объркала съм...Слънцето управлява 3-ти дом...вече заспивам.
« Последна редакция: Април 07, 2011, 05:07:21 am от Stella »

« Отговор #55 -: Април 07, 2011, 05:01:09 am »
Няма за какво, Вижън. Аз се извинявам, че обърках часа с 12 часа.
По хорара - управителят й е ретро, както каза Стелла, но освен това и изгорен от Слънцето, което се явява неин У3. Не мисля, че е добър момент за предприемане на действие в желаната посока. Иначе, това, че У8 е ретрограден, не е лошо като цяло. Може да е знак, че ще успее да върне безпроблемно кредита. Но с апликираща опозиция на У1 към У8 положението вече не ми изглежда добре (както Стелла отбеляза). Освен това неин У2, Луна, е без курс. Последният й аспект е бил квинкокс със Сатурн. Не мисля, че ще вземе кредита. Междувременно да е размислила? Финансовото й положение не би трябвало да е лошо в момента - Луната е в екзалтация по знак.

*

Vision

• 3523
« Отговор #56 -: Април 07, 2011, 05:09:59 am »
Няма за какво, Вижън. Аз се извинявам, че обърках часа с 12 часа.
По хорара - управителят й е ретро, както каза Стелла, но освен това и изгорен от Слънцето, което се явява неин У3. Не мисля, че е добър момент за предприемане на действие в желаната посока. Иначе, това, че У8 е ретрограден, не е лошо като цяло. Може да е знак, че ще успее да върне безпроблемно кредита. Но с апликираща опозиция на У1 към У8 положението вече не ми изглежда добре (както Стелла отбеляза). Освен това неин У2, Луна, е без курс. Последният й аспект е бил квинкокс със Сатурн. Не мисля, че ще вземе кредита. Междувременно да е размислила? Финансовото й положение не би трябвало да е лошо в момента - Луната е в екзалтация по знак.

Вижън, опозицията между У1 и У8 е сходяща. Може да има проблем при сключването на договора с банката, ще има забавяне, може после да предоговорят условията. Но тя има добри доходи - Слънце - У2 е в силна позиция при това е в съвпад с Юпитер. Трябвало е по-рано да подготви документите.

благодаря ви, да очаква забавяне и дори отказ от страна на банката за кредита..би трябвало утре да има резултат, май днес е ходила, но не я разпитвах повече..много ще ми стане приятно, ако сте познали /кофти е, че няма да и отпуснат, макар че аз съм върл противник на кредитите, особено ако не са жизнено необходими/..но така преди нова година, когато беше ретро мерка пак казах на една колежка да не си купува телефон, тя си купи и после го изгуби..веднага след това си купи втори, но вече съвсем сериозно ме попита какъв е меркурия..трябва в раните да бръкнат, за да повярват.. ;D

а наистина слънцето е у3, а не у2, но и е простено, вече е изморена след толкова хорари днес.. :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Април 07, 2011, 07:20:54 pm »
Ей, не съм казала такова нещо. Това е вече друг въпрос. Изобщо не съм си го и помисляла. До юни месец много вода ще изтече. Аз казах, че въпросът може отново да излезе на преден план през м. юни, а изходът, (т.е. дали ще се скарате отново) .....зависи от вас двамата. Търпение, приятелю! Използвай времето, за да разсъждаваш върху причините. Някои отговори трябва да ги откриеш вътре в себе си.
Оказа се, че X не се е сърдел на мен, а на друг човек и поради това си го е изкарвал на всеки. Не че не е имало конфликти между нас де... Нещата се оправиха.  :blink:

Ураааа! "Плюй зад гърба си три пъти". Минало-заминало.

Ето, че има огромно значение това как е зададен въпроса. Ако ти беше попитал "Сърди ли ми се Х?", тогава разходящата опозиция на сигнификаторите - Слънце и Сатурн, веднага щеше да даде отговор "не". Но ти попита "Кога ще спре да ми се сърди?", което крие в себе си предубеденост, а опозицията показаза, че наистина е имало някакво скарване/конфликт, а Слънцето, т.е. ти си в силна позиция, демек нещата са в твоя полза.
« Последна редакция: Април 07, 2011, 07:26:27 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Април 07, 2011, 07:37:24 pm »
Стелла, аз попитах и в темата "Хорари за любов", където Мирабелла ми отг. пълно, за което й благодаря  :blink: Предполагам няма какво да се каже повече, но ако искаш погледни хорара. Въпросът е:
  Човекът Х имал ли е някакви чувства, не просто симпатии, към мен? 5.04.2011г. 3:18:37 гр. София

Мирабелла спомена за изясняване, но не виждам как би могло да се случи като не сме се виждали от години. А как ме е човърка(ло) онова чувство на несигурност и обреченост, само аз си знам. И се връщам в изходна позиция. Сигурно има да уча нещо.

Предполагам "да". Управителите на 5-тите ви домове Меркурий и Юпитер са били в съвпад в Овен и сега, поради ретроградния характер на твоя сигнификатор предстои отново съвпад между тях, което повдига пред теб съответния въпрос. Луната, която управлява 7-ми дом е на върха на 4-ти дом, което е показва, че се пита за край на някаква връзка.  ;D
« Последна редакция: Април 07, 2011, 07:43:55 pm от Stella »

*

tadj-all

« Отговор #59 -: Април 08, 2011, 12:06:08 am »
Цитат на: Stella

Тадж, сега виждам че ти изобщо не си задал хорарен въпрос, а ме караш да гадая какъв въпрос си задал.
Няма значение, че е за минало събитие. Ние тука сме разглеждали казуси за минали събития, но някой задава въпроса, другите изказват предположения какво е било развитието и гадаят какъв е бил изхода, който вече е бил известен на питащия.

Казусът, който ти ми поставяш е голямо предизвикателство и не знам дали ще се справя. Бих могла да опитам, ако ми дадеш някои жокери. Казваш, че ти си задал въпроса към самия себе си.

1.  Може ли на въпроса да се отговори с "да" или "не" (би трябвало да може. в хораната астрология не може да се задават въпроси от типа или/или, например "ще ми се обади ли или няма да ми се обади?")

2. Въпросът лично тебе ли засяга или касае събития около някой друг. В случай, че засяга и някой друг, то трябва да се определи и неговият сигнификатор и става по-сложно.

Аз съм нахвърляла някои бележки и чакам да ми уточниш.

Stella,

1) Разбира се, че може. Един добър хорар, е именно такъв, когато изисква максимално опростен отговор - без завъртулки.

2) Хмм...е няма да ти кажа сега, за да видя, какво ще измъдриш ;)

* Разбира се - ще ти отговоря, когато ти видя предположенията и бележките.
Надявам се, че този ми избор не ти пречи в достигането на извода, който предполагаш, че ме е касаел тогава, нали?