Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206203 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #160 -: Април 15, 2011, 02:29:53 pm »
 Стела, пускам един хорар от тази сутрин - въпроса ми е - Болката, симптом за по-тежък проблем ли е?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #161 -: Април 15, 2011, 07:35:24 pm »
Глава или бъбреци. При това нагнетяване на огън и жупел в Овен може и да е някакво възпаление. От друга страна Сатурн отразява всичко от Овена остреща, така че може причината и да е някой проблем с прешлен, шип, притискане на гръбначен стълб - или бъбречни камъни :-\ поради Везните. Конкретно на въпроса - изглежда, че бурно ще се развие, но бързо ще отшуми. Слънце вече напуска градусите, в които изгаря твоя и на болестта ти сигнификатор. Тъй че, ще мине. Марс в обител определено е по-силен от Меркурий, тъй че болестта не може да те гътне.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #162 -: Април 16, 2011, 02:58:53 am »
Стела,  от много време ми се иска да попитам нещо, сега се  навих.Въпросът ми е има ли сериозни чувства """х към мен? Един хорар не може да реши един проблем, но осъзнавам, че ми е важно да получа някакъв отговор :-\

Здравей, Нова. Картата е нерадикална - късен асцендент. Във всеки случай опозицията по оста 1-7 не е обнадеждаващ показател. Слънцето, което те управлява теб, (според тази карта) е в градуса на възлите. Чувала съм, че това е знак за неблагоприятно развитие на въпроса. Изчакай Меркурий да стане директен и задай въпроса си по-късно пак.   :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #163 -: Април 16, 2011, 03:04:33 am »
Стела, пускам един хорар от тази сутрин - въпроса ми е - Болката, симптом за по-тежък проблем ли е?

Дейзи,
струва ми се, че не казваш всичко, тука има някаква тайна - Марс в 12-ти дом.
Иначе, въпросът ти е сериозно зададен, свързан е със здраве, съдейки по позицията на луната. Изгрява Овен - знакът, който управлява главата. Ти се управляваш от Марс, който е на трон - добре поставен. Дали има нещо по-сериозно: опозицията на Марс със Сатурн в 6-ти дом, вероятно казва "не", като всички негативни аспекти. И тъй като Сатурн се свързва с хроничните заболявания - не би трябвало да бъде хронично. Обаче аз те съветвам да обърнеш внимание на храненето - Дева управлява червата, а тя е на върха на 6-ти дом -  Меркурий, нейният управител изгрява на хоризонта.  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #164 -: Април 16, 2011, 04:02:45 am »
 Благодаря много Дияна и Стела. Премълчаното е - че към момента на задаване на въпроса - умирах от страшни болки. Събудих се от тях и честно казано се стреснах, тази режеща болка ме спохожда много рядко, но е адска - и в първия момент си помислих, че е нещо като илиус /заплитане на черва/. Взех веднага течен аналгин и ми мина, но цял ден стоях на тръни....Преди си го бях обяснила за себе си, претендирам че познавам добре тялото си - че имам кистозни яйчници и вероятно се получава при спукване на киста, което води до тази болка ниско долу. Такава че ти пресича дъха и се потиш със студена пот и не можеш ни да мръднеш, ни да гъкнеш... тази сутрин, болката беше малко по-различна и това ме уплаши и провокира този въпрос...Още веднъж благодаря  :blink:
   П.С - все съм си мислела, че интензитета на болката, ако трябва да я опиша е - като при прескрипване на вътрешни органи, някакъв спазъм...Защото отшумява без последици освен спомена за нея.
« Последна редакция: Април 16, 2011, 04:11:19 am от daisyline »

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #165 -: Април 16, 2011, 04:25:41 am »
Стела, публикувам и аз една хорарна карта на връзката ми в момента. От известно време много се чудя има ли смисъл да продължавам, все ми се струва, че давам и съм дала прекалено много, а отсреща на човека му е добре да получава... единственото, което ме спира е, че още го обичам...и имам чувството, че отърване няма. По хорара изглежда ли да има бъдеще между нас,...съжителство,...деца....??  :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #166 -: Април 16, 2011, 03:46:40 pm »
Дейзи, възможно е да имаш спазъм на дебелото черво.
Хапна ли си пресни краставички тези дни или нещо подобно? :blink:

*

dobro

• 35
« Отговор #167 -: Април 16, 2011, 04:06:33 pm »
Zdraveite,  molia  vi  pomognete da  razcheta  kartata
A  vuprosa  na  kito  tursia  otgovor  e  IMA  LI  DRUGA  JENA  V  JIVOTA  NA  MOIA  LUBIM?
ot niakolko  dni  me  muchi vuprosa
MOLIA  VI !

*

Stella

• 7765
« Отговор #168 -: Април 16, 2011, 06:51:51 pm »
Стела, публикувам и аз една хорарна карта на връзката ми в момента. От известно време много се чудя има ли смисъл да продължавам, все ми се струва, че давам и съм дала прекалено много, а отсреща на човека му е добре да получава... единственото, което ме спира е, че още го обичам...и имам чувството, че отърване няма. По хорара изглежда ли да има бъдеще между нас,...съжителство,...деца....??  :(

Разгледах подробно хорара. Няма връзка между управителите на питащата и на квезита, които са управители и на техните 5-ти домове. Няма романтика в тази връзка и с толкова много квадратури и опозиции, които казват "не"  няма да ви е лесно заедно. Но господарите на 4-тите домове ви домове, ще направят след 2-тина дни сходящ съвпад - неговият господар на 4-ти дом - Меркурий тръгва в директно движение. Съвпадът значи "да" и ще се осъществи в твоя 5-ти дом. Човекът за когото се пита ще промени своята визия за бъдещето на връзката.

Ти мислиш за деца, но не е сега момента за домяване. Няма положителен аспект между светилата, а Слънцуто като естествен сигнификатори на децата е неаспектирано.

И сега нещо съвсем лично. Децата порастват и напускат семейното гнездо, а ти ще трябва да останеш с този човек до края на живота си. Той трябва да ти бъда поне приятел1 на когото имаш безусловно доверие. Иначе няма как.
« Последна редакция: Април 16, 2011, 07:34:58 pm от Stella »

« Отговор #169 -: Април 16, 2011, 09:29:07 pm »
Стелла, Дияна, Шрея - много ви благодаря за отговорите, но все още не мога да дам обратна връзка по хорара. Нямаме общи познати и разчитам единствено на собствените си възможности да го намеря. Безуспешно е засега :'(

Пускам един нов хорар, защото се чувствам вече на ръба от поредните идиотщини в скапаната ни образователна с-ма :angry:...
Въпросът е: "Ще успея ли да повиша оценката от държавния изпит?"

Благодаря!!!

« Отговор #170 -: Април 16, 2011, 09:52:53 pm »
Асцендентът е доста ранен, Луната също е "прясна" в знака. Няма още обявени нови дати за Държавен изпит, ли?
Иначе ретрограден Меркурий като твой управител добре би описвал ситуацията - явяване отново. Но и Слънцето би подхождало заради положението му на К9 (ако въпросът е бил зададен малко по-рано)... Картата не показва положителен отговор, според мен, но тъй като е нерадикална, нова няма да е от значение. Попитай отново след известно време.

« Отговор #171 -: Април 16, 2011, 10:01:45 pm »
Благодаря ти, Мирабелла!
Не съм доволна от резултата и искам да се явя отново, защото програмата си беше платена и имам право  :angry:
Не може успехът по време на обучението да ми е 5.30, а резултата от държавния 3. От 25 човека, само четирима имат 4, всичко други 3. И то познай кои - тези, които преди изпита подадоха чанта с почерпка :angry:
Ако другите се задоволяват с тази оценка - ок, но аз не и този път съм решила, че ще си търся правата и ще се боря до края! Ще видим дали с рогата ще успея :D

« Отговор #172 -: Април 16, 2011, 10:09:19 pm »
Dobro, твоят любим бих гледала по 5-ти дом (управители Плутон и/или Марс), защото го наричаш "любим", а не по име или "съпруг", а за неговите чувства (и евентуална друга любима) бих гледала 5-ти от 5-ти, т.е. 9-ти дом (управители Нептун и/или Юпитер). Между неговите планети и управителите на 5-тия му дом няма хармонични разходящи аспекти, така че това ме насочва към отговор "по-скоро не". Неговият управител Плутон е ретрограден, което може да показва, че той не е готов да действа в момента, напр. да се обвърже по-сериозно с теб, ако това е причината за проблемите в отношенията ви в момента. Луната (твой управител и управител на въпроса) идва от опозиция с Нептун по оста 3-9. Този аспект може да показва, че ти си имала открит спор с "другата" (т.е. най-вероятно знаеш, че я има), или няма такава "друга жена" при него, т.е. се заблуждаваш. Може би твоят любим е загрижен в момента повече за материалното си благосъстояние, или е затрупан с работа? Луната (ти) апликира с тригон към Плутон (твоя любим). Би трябвало да се сдобрите, сближите, ако има недоверие помежду ви в момента. Твоят У3 Меркурий апликира към Марс, а Луната е на К3 - може би един откровен разговор между вас би изяснил нещата.
« Последна редакция: Април 16, 2011, 10:15:07 pm от Mirabella »

« Отговор #173 -: Април 16, 2011, 10:10:17 pm »
Права си, Романтика! Напълно! Подкрепям те изцяло! Успех!!! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #174 -: Април 17, 2011, 12:49:23 am »
Стелла, Дияна, Шрея - много ви благодаря за отговорите, но все още не мога да дам обратна връзка по хорара. Нямаме общи познати и разчитам единствено на собствените си възможности да го намеря. Безуспешно е засега :'(

Пускам един нов хорар, защото се чувствам вече на ръба от поредните идиотщини в скапаната ни образователна с-ма :angry:...
Въпросът е: "Ще успея ли да повиша оценката от държавния изпит?"

Благодаря!!!

Асцендентът е ранен, картата е нерадикална. Ти се управляваш от ретрограден Меркурий, което е добра позиция за повторно явяване на изпит. Изходъ не мога да го коментирам, но трябва да бъдеш много упорита, тъй като управителят на 9-тия ти дом е силен, на трон. Няма да ти бъде лесно. Успех!

« Отговор #175 -: Април 17, 2011, 01:07:09 am »
Мирабела и Стелла благодаря ви много!!! Така е, няма да е лесно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #176 -: Април 17, 2011, 01:08:04 am »
Zdraveite,  molia  vi  pomognete da  razcheta  kartata
A  vuprosa  na  kito  tursia  otgovor  e  IMA  LI  DRUGA  JENA  V  JIVOTA  NA  MOIA  LUBIM?
ot niakolko  dni  me  muchi vuprosa
MOLIA  VI !

Ползвам Кох. Любимият ти го търсим в твоя 5-ти дом. Той се управлява от Юпитер, който е поставен в неговия 5-ти дом (5-ти от 5-ти). Намираме и неаспектирана Венера тук. Важното е, че тя не прави сходящи аспекти. Ако е имало нещо, то е било в миналото - Венера е в разходящ секстил с Плутон (който е елемент от 5-ти дом и също характеризира любимия). Макар Венера да е силна ти също си силна - Слънцето е в екзалтация в Овен...Плутон прави сходящ квадрат с Уран в 5-ти дом на любимия. Мисля, че в момента няма друга жена в живота на твоя любим. Ако се е появила някоя от миналото, знай че по ретро Меркурий обикновено се случват такива неща, даже напълно случайно. :P

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #177 -: Април 17, 2011, 01:30:42 am »
Стела, публикувам и аз една хорарна карта на връзката ми в момента. От известно време много се чудя има ли смисъл да продължавам, все ми се струва, че давам и съм дала прекалено много, а отсреща на човека му е добре да получава... единственото, което ме спира е, че още го обичам...и имам чувството, че отърване няма. По хорара изглежда ли да има бъдеще между нас,...съжителство,...деца....??  :(

Разгледах подробно хорара. Няма връзка между управителите на питащата и на квезита, които са управители и на техните 5-ти домове. Няма романтика в тази връзка и с толкова много квадратури и опозиции, които казват "не"  няма да ви е лесно заедно. Но господарите на 4-тите домове ви домове, ще направят след 2-тина дни сходящ съвпад - неговият господар на 4-ти дом - Меркурий тръгва в директно движение. Съвпадът значи "да" и ще се осъществи в твоя 5-ти дом. Човекът за когото се пита ще промени своята визия за бъдещето на връзката.

Ти мислиш за деца, но не е сега момента за домяване. Няма положителен аспект между светилата, а Слънцуто като естествен сигнификатори на децата е неаспектирано.

И сега нещо съвсем лично. Децата порастват и напускат семейното гнездо, а ти ще трябва да останеш с този човек до края на живота си. Той трябва да ти бъда поне приятел1 на когото имаш безусловно доверие. Иначе няма как.
Някога имаше много романтика...сега преобладава напрежението. Темата за децата изобщо не е на дневен ред, по-скоро изясняване - накъде вървим, какво искаме... знам, че все още имаме чувства, но напоследък е доста трудно. Стела, от това, което си ми написала означава ли, че с този човек изобщо не си струва да планирам бъдеще.. а, че ще ми е трудно с него вече го разбрах...Много ти благодаря, Стела!!! :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #178 -: Април 17, 2011, 02:57:46 am »

Някога имаше много романтика...сега преобладава напрежението. Темата за децата изобщо не е на дневен ред, по-скоро изясняване - накъде вървим, какво искаме... знам, че все още имаме чувства, но напоследък е доста трудно. Стела, от това, което си ми написала означава ли, че с този човек изобщо не си струва да планирам бъдеще.. а, че ще ми е трудно с него вече го разбрах...Много ти благодаря, Стела!!! :88:

въпроси, които не знам къде да отнеса ги отнасям към МЦ-ИЦ. Ето какво съм написала.
Цитат
Но господарите на 4-тите домове ви домове, ще направят след 2-тина дни сходящ съвпад - неговият господар на 4-ти дом - Меркурий тръгва в директно движение. Съвпадът значи "да" и ще се осъществи в твоя 5-ти дом. Човекът за когото се пита ще промени своята визия за бъдещето на връзката.

По 4-ти дом е резултата от връзката. Ти попита има ли бъдеще, а предстоящият съвпад на господарите на вашите 4-ти домове казва "да". Успех!

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #179 -: Април 17, 2011, 10:53:19 pm »
Стела, може ли един въпрос и от мен, надявам се не звучи тривиално. Ще имам ли връзка с ... назован е по име? Познаваме се от известно време.
http://prikachi.com/images.php?images/667/3234667Z.gif