Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206938 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #200 -: Април 19, 2011, 01:42:20 am »
Как късмет? Не класират ли според бала (оценка от диплома, ДИ)?

*

abroad

• 2187
« Отговор #201 -: Април 19, 2011, 01:46:49 am »
Доста хора ми споделят същите наблюдения. Корупция има навсякъде. :angry:
Излишно е да казвам, че за мен е направо варварство човекът с най-високи оценки да не бъде приет за сметка на хора с по-ниски такива. Недопустимо. Не мога да ти опиша колко съжалявам. И аз имах подобно преживяване.

да, но напоследък придоби застрашителни размери (съвсем не застъпвам обичайно характерната държавна структура), и не е точно корупция, друго е
нещо твърде несъразмерно се изкриви и разтрои, все се чудя защо Япония удари..., но по-добре да не продължа... :-X

« Отговор #202 -: Април 19, 2011, 01:55:08 am »
Аз се извинявам, че те разпитвах така. Работя в тази сфера, затова... Оценяване, което не се основава на ясни критерии, не е оценяване. А забавянето на документа ти не би трябвало да има нищо общо. Ако не са подадени документите в срок, кандидатът просто не се допуска до конкурса и толкоз. Освен корупцията има и връзкарство в много по-голяма спетен. За да се вредиш трябва да си на някого някакъв.
Япония няма нищо общо с това. В Япония оценяват по ясни, прозрачни и строги критерии.

Виж транзитите си. Може би имаш някакъв "тежък" транзит в 1-ви, 9-ти или 10-ти дом или към техните управители. Може би също и 11-ти дом или У11, щом става дума за мечти.
« Последна редакция: Април 19, 2011, 02:26:44 am от Mirabella »

« Отговор #203 -: Април 19, 2011, 02:00:00 am »
Сега веднага, ако пак зададеш въпрос по тази тема, разположението на домовете ще е същото и няма как отговорът да стане друг. Изчакай малко, ден, два и питай пак.

*

Uran

• 6041
« Отговор #204 -: Април 19, 2011, 02:10:03 am »
 Хони, Слънцето ти управлява далечните пътувания каквото е Корея, а Сатурн го подтиска. Сатурн също така ти е управител на 5 дом по който са май и конкурсите. :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #205 -: Април 19, 2011, 02:12:30 am »
Хони, защо точно Корея? Направила ли си синастрия между твоя хороскоп и хороскопа на тази държава (ако оима общопризнат мунданен хороскоп) или поне де се опиташ да си релокираш картата с тези географски координати? Може тази държава да не ти е на късмет.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #206 -: Април 19, 2011, 02:15:47 am »
От една страна транзитен Сатурн в 1-ви дом и действа ограничаващо, а от друга - транзитен Марс ти е в опозиция с натално Слънце в момента и този аспект те подтиква към незабавни дейстия. Транзитен Уран на Марса допълнително налива масло в огъня. Търсиш бърза промяна, бързо решение на проблемите. Управителят на 9-тия дом Венера има секстил с транзитен Плутон в 4-ти дом. Дали няма някоя подходяща магистратура за теб по-близо до дома? Юпитер ще смени знака и ще тригонира Венера в началото на лятото. Кандидатствай отново или за друга магистратура. Имаш хубав транзитен аспект тогава. Би трябвало да те приемат където искаш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #207 -: Април 19, 2011, 02:31:33 am »

Аз не искам да съм близо до дома, мразя това, искам да отида възможно най-далеч. Управителят на 4 дом ми е в девети.

Милата...за сега нямаш изгледи за нова работа. Ти си в 6-ти дом добре поставена, но Венера ти е неаспектирана, така че, ще трябва да почакаш още малко... съвсем малко. И да не си каазала на момчето да спре да те чака. Винаги има начин.Ако те обича, ще почака.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #208 -: Април 19, 2011, 02:34:12 am »
Знам, че е субективно, знам също така, че в момента разхвърляният ми Меркурий се проявява с най-пълно сила, но моля да ме извините, все пак от години се стремя към това, което не получих днес

Нищо му няма на меркурия ти - има прекрасен секстил със Сатурн и Уран, но в ИЦ.

« Отговор #209 -: Април 19, 2011, 02:46:14 am »
Здравей Стелла,

скоро писах, но отново имам проблем. Този път с една приятелка. Отказах и в петък да изляза и от тогава не ми вдига телефона. Нензам вече какво да си мисля. Аз ли съм виновна, тя ли ме е изполвала през цялото време? Много съм объркана и ми е много гадно тези дни . Моля те за помощ? Въпроса ми е ще се сдобрим ли? но ако можем да ми кажещ малко повече.  :blink:

« Отговор #210 -: Април 19, 2011, 02:53:14 am »
Моят въпрос вече много е напечен и яйцето ми е опряло в д-то Питам:

Ще започнат ли най-накрая да ми влизат парички в джобчето? София, 20:49 ч на 18.04.2011г
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #211 -: Април 19, 2011, 02:56:28 am »
Аз пък забравих картата  ;D ;D ;D Много съм разсеяна  :rolleyes:

« Отговор #212 -: Април 19, 2011, 03:13:28 am »
Izpepelqvashta, BlackBetty, и на двете ви изглежда ДА.

Izpepelqvashta, мисля, че тя ще те потърси отново.
BlackBetty, може би ще започнеш нова по-доходоносна работа. Ако не това - то от тази работа приходите ще се увеличат.

Картата на BlackBetty.

*

Stella

• 7765
« Отговор #213 -: Април 19, 2011, 03:18:55 am »
Не знам дали ме обича... Виждали сме се два пъти. Беше като приказка. Невероятна тръпка, на другия край на света. Пътува три часа, за да може да се види с мен, преди да замина. Сега си пишем. Той дори ми помогна за кандидатстването, коригира ми някои неща. Сега си мисля да не би това, че някои неща съм ги писала на корейски, други на английски, да е оказало влияние.. Може да им е направило лошо впечатление...
Аз си гледах синастрията с него, имаме конфликтни аспекти, не знам дали има смисъл. Май живея в свят на мечти и илюзии и сама си причинявам беди... Заради такива илюзии загубих момчето, в което бях влюбена преди. А мислех, че той е сбъдната мечта... Но няма нищо по-страшно от сбъднатите мечти. Затова сега си мисля да не би да е за добро, че тази мечта не се е сбъднала...
Имам предвид понеже  е ретро в натала, това дали оказва влияние на тълкуването на хорара? И ретро Меркурий знами грешки, но след като моя е ретро, значи сигурно това, което нормално се тълкува като грешка, при мен не е... Демек няма шанс да има объркване.

Цитат
Но няма нищо по-страшно от сбъднатите мечти.

Мила, това звучи ужасно. Не говори така. Най-важен е пътят до осъществяването на мечтата. Бог ни праща изпитания, които ако издържим, значи сме заслужили това, което получаваме, защото само ако сме се потрудили достатъчно, за да го получим, само тогава ще съумеем да го ценим достатъчно.

Аз погледнах отново картата. Ти зададе прекалено много въпроси. Не беше нужно да казваш всеки път часа...може да ти се отговори и в тази карта. Всичко това е за добро. Луната, която управлява МЦ в хорарната карта прави секстил с Плутон в 4-ти дом (краят на нещата) и последният и аспект ще бъде тригон с Венера в 6-ти дом. Колкото и да не си харесваш работата, тя е най-доброто, което имаш в момента и тук получаваш признание (поне така излиза по хорар). Сатурн, който управлява 4-ти дом (краят на всички неща) е ретрограден, което означава, че в тази ситуация ще има развитие. Това не е краят, понеже Сатурн прави опозиция на Меркурий, който управлява твоя 9-ти дом. Ти рано или късно ще заминеш, макар да не е станало сега.  Успех ти желая и вярвай в смисъла на мечтите...не се отчайвай така бързо.  ;D
« Последна редакция: Април 19, 2011, 03:23:07 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #214 -: Април 19, 2011, 03:24:46 am »
Здравей Стелла,

скоро писах, но отново имам проблем. Този път с една приятелка. Отказах и в петък да изляза и от тогава не ми вдига телефона. Нензам вече какво да си мисля. Аз ли съм виновна, тя ли ме е изполвала през цялото време? Много съм объркана и ми е много гадно тези дни . Моля те за помощ? Въпроса ми е ще се сдобрим ли? но ако можем да ми кажещ малко повече.  :blink:

Ще се сдобрите съвсем скоро. Тя се управлява от ретро меркурий, а ти от марс - двете планети ще направят съвпад в Овен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #215 -: Април 19, 2011, 03:28:42 am »

Ще започнат ли най-накрая да ми влизат парички в джобчето? София, 20:49 ч на 18.04.2011г

БлекБети имаш шанс, но ще влезнат, ако си ги заработиш. Ти се управляваш от Марс, който е в сходящ съвпад с Юпитер - У2 в 6-ти дом (домът на работата).

« Отговор #216 -: Април 19, 2011, 03:39:31 am »

БлекБети имаш шанс, но ще влезнат, ако си ги заработиш. Ти се управляваш от Марс, който е в сходящ съвпад с Юпитер - У2 в 6-ти дом (домът на работата).

Stella благодаря ти много! Предстои ми много работа, но ми омръзна да се бъхтам и нищо да не се случва. Не е казано че веднага нещата се случват, но минаха месеци и оптимизмът ми започна да спада тези дни. Иначе съм работохолик когато трудът ми се възнаграждава  :blink: :88: Отново ти благодаря много!!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #217 -: Април 19, 2011, 03:59:36 am »
Благодаря ти много. Мислиш, ч е наистина ми е добра приятелка. Това е въпрос който си задавам от доста време :blink:

Имам още един хорар ако не е нахално. Само , че има и един въприс. Часа на възникване на въпроса ли трябва да е (ако е така вчера ми хръмна) или пък днес когато вече точно и ясно съм формулирала :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #218 -: Април 19, 2011, 04:06:11 am »

Stella благодаря ти много! Предстои ми много работа, но ми омръзна да се бъхтам и нищо да не се случва. Не е казано че веднага нещата се случват, но минаха месеци и оптимизмът ми започна да спада тези дни. Иначе съм работохолик когато трудът ми се възнаграждава  :blink: :88: Отново ти благодаря много!!

Ох, милата! Важното е да имаме доходи, не е задължително те да са от работа. Но ние все работим, работим...
Юпитер в 6-ти дом в хорара показва, че ще имаш много работа и то добре платена, но за съжаление като изпълнител/подчинен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #219 -: Април 19, 2011, 04:07:15 am »
Благодаря ти много. Мислиш, ч е наистина ми е добра приятелка. Това е въпрос който си задавам от доста време :blink:

Имам още един хорар ако не е нахално. Само , че има и един въприс. Часа на възникване на въпроса ли трябва да е (ако е така вчера ми хръмна) или пък днес когато вече точно и ясно съм формулирала :)

Ако помниш вчерашния час направи картата с вчерашния час. Ако не го помниш, задай го сега, когато си го формулирала.