Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206702 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #220 -: Април 19, 2011, 04:11:17 am »
Изпепеляваща, Меркурий (У11) е в твоя знак Овен, би трябвало приятелката ти да те е слушкала. ;) Меркурий идва от съвпад с Юпитер, при който е бил изгорен от Слънцето. Той все още е под лъчите на Слънцето. Има си явно някакви недостатъци момичето, но по-скоро е била добра приятелка. Щом е под управлението на Меркурий в Овен може да говори и действа импулсивно без да помисли за последствията. Може да е говорила много и не на място (заради скорошния съвпад с Юпитер и Слънцето).

Ти си в силна позиция и усещаш това. И хората около теб го усещат явно... Провери дали те е използвала. Ако е така, много съжалявам. Дано не е така.

Твоят управител Марс ще направи опозиция със Сатурн (У3) преди съвпада с Меркурий, но Меркурий няма да формира точен аспект със Сатурн. Мисля, че няма да я отрежеш, макар че изглежда разсъждаваш в тази насока, нито тя теб.
« Последна редакция: Април 19, 2011, 04:34:21 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #221 -: Април 19, 2011, 04:20:02 am »
Стела, много си мила и отзивчива, благодаря, че ме разбираш. Аз вече се успокоих, чух се с най-добрата си приятелка, тя ми повдигна настроението. Замислих, че мога да пробвам и в Щатите. Само че явно с авантюрата е свършено :( Поне е един приятен спомен.
Иначе това за мечтите го казах, защото ми се е сбъдвала най-голямата мечта и това беше най-голямото ми разочарование до момента. Мисля, че дори има приказка "Няма нищо по-тъжно от сбъднатите мечти".
А сега ако задам любовен въпрос, ще бъде ли валиден?
А има ли шанс да си запазя сегашната работа, а да си взема и допълнителна?

Работата ти е добре, началниците са благоразположени - Луната, която управлява МЦ прави сходящ тригон с Венера в 6-ти дом, а Венера те управлява тебе и е добре поставена - в екзалтация в Риби. Ти си ценена в работата си, дори и да не ти харесва. Дори бих казала, глезена...ти ще кажеш. А за допълнителна работа, трябва да разгледам отново картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #222 -: Април 19, 2011, 04:22:46 am »
Благодаря ти много. Мислиш, ч е наистина ми е добра приятелка. Това е въпрос който си задавам от доста време :blink:

В 6-тия ти дом са и двата сигнификатора - на питащата и на квезита. Мисля, че това е приятелка от типа "секса и града" или  "приятелка за маса".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #223 -: Април 19, 2011, 04:26:29 am »
Вярно е, ценена съм в работата, дори съм доволна от нея. Началниците са мили и добри. Работата е напрегната на моменти, но като цяло ми харесва. Беше ми мечта да работя това. Но вече ми е писнало. Основният проблем е заплащането - много е малко. И искам нещо друго да върша. Иначе работя с душата и сърцето си. Но искам и пари, ако може. И нещо ново също така. Може да е допълнително.
А любовен въпрос може ли :rolleyes:

питай, преди да съм погледнала и за допълнителната работа.

« Отговор #224 -: Април 19, 2011, 04:28:42 am »
Моят въпрос вече много е напечен и яйцето ми е опряло в д-то Питам:

Ще започнат ли най-накрая да ми влизат парички в джобчето? София, 20:49 ч на 18.04.2011г

БлекБети имаш шанс, но ще влезнат, ако си ги заработиш. Ти се управляваш от Марс, който е в сходящ съвпад с Юпитер - У2 в 6-ти дом (домът на работата).

То, че ще е работа като служител е ясно. Още не съм дорасла да имам собствен бизнес и да го управлявам, затова за сега така ще е добре!  :blink:

То, че ще е като служител ще е, още доста хляб имам да ям докато започна свой собствен бизнес! Но колектива е достоен да се уча от всички тях  :blink:

Stella благодаря ти много! Предстои ми много работа, но ми омръзна да се бъхтам и нищо да не се случва. Не е казано че веднага нещата се случват, но минаха месеци и оптимизмът ми започна да спада тези дни. Иначе съм работохолик когато трудът ми се възнаграждава  :blink: :88: Отново ти благодаря много!!

Ох, милата! Важното е да имаме доходи, не е задължително те да са от работа. Но ние все работим, работим...
Юпитер в 6-ти дом в хорара показва, че ще имаш много работа и то добре платена, но за съжаление като изпълнител/подчинен.
« Последна редакция: Април 19, 2011, 04:34:10 am от BlackBetty »
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #225 -: Април 19, 2011, 04:30:47 am »
Благодаря  Mirabella и Стела. Да обмислям го, макар че нензам дали ще го направя... Пък и за момента тя ме е отрязала не аз нея  :(

По другия въпрос. ПОмня вчера кокато си лежах и погледнах часа нарочно :)))Въпросния младеж е този, за когото попитах да го добавя ли?

« Отговор #226 -: Април 19, 2011, 04:53:21 am »
Изпепеляваща, Луната идва от опозиция с ретрограден Меркурий по оста 3-9. Може би сте имали някакво недоразумение?

Ако за него вземем 7-ми дом (в случай, че сте имали връзка), той ще се управлява от Сатурн в 3-тия ти дом. Ти пък си Слънце в неговия 3-ти. И двамата сте е екзалтация по знак. Отделяте се от опозиция. По картата изглежда, че сте се скарали за нещо. Всеки е бил силен, не е искал да приеме позицията на другия, нито пък да отстъпи. При това положение може да разговаряте отново (заради положението ви в 3-тия дом на другия). Но нямате сходящ аспект помежду си. Всъщност, Слънцето много скоро сменя знака, ти продължаваш напред. Предстоящите опозиции на Луна с Юпитер и Слънце говорят, че ти самата ще отхвърлиш възможността да сте заедно. А разпадащият се съвпад на Сатурн (ретрограден) с Луна може да говори, че и той няма повече да настоява засега.

Ако той е по 5-тия ти дом (романтичен интерес), отново сте в разходящ съвпад. В този случай не сте се карали. Той е в знака на твоята екзалтация - има добро мнение за теб и ти си в по-силната позиция. Опозиците на Луната с вашите сигнификатори говорят, че и двамата в момента няма да искате да сте отново заедно.

И двата случая управителите на 5-тите ви домове ще направят съвпад. Изглежда, че ще има още химия между вас. Но за връзка в момента и по тази карта няма силни предпоставки.

*

Stella

• 7765
« Отговор #227 -: Април 19, 2011, 04:55:48 am »
Ще се видя ли някой ден пак с това момче? Което е в Корея?
София, 22,25

Възможно е. И двамата се управлявате от марс в 5-ти дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #228 -: Април 19, 2011, 05:01:33 am »
Нещо много важно, моля, отговори ми :(
Това, че не са ме приели там, където кандидатствах, за добро ли е? Окончателно ли е? :'( :'(
София, 18,04,2011 18,05

Хони, засега нямаш щансове за допълнителна работа, тъй като втората работа се управлява отново от Венера, а тя е неакпектирана и е отново в твоя 6-ти дом (старата работа). Но има шанс, ако поговориш с началниците си да се измисли нещо допълнително и доходоносно на граждански договор. Може да ти помогне висшестоящ човек. Съдя по луната, която управлява МЦ, намира се във втори дом и последният и аспект ще бъде с Венера в 6-ти. Ти изобщо споделяла ли си с твоите началници въпроса със заплащането? Мисля, че те са достатъчно благоразположени към теб.

*

Stella

• 7765
« Отговор #229 -: Април 19, 2011, 05:09:19 am »
Ще се видя ли някой ден пак с това момче? Което е в Корея?
София, 22,25

Възможно е. И двамата се управлявате от марс в 5-ти дом.
Хмм, това какво означава? Какви за условията? И какво може да излезе от нашите отношения? Секс? Брак? Деца? Неколкомесечна връзка? Просто тръпка?

Хони не мога да ти кажа нищо повече, уморих се...Един хорар не може да отговори на въпроси за цял един човешки живот напред. Ти си много нетърпелива. Преди години и аз като тебе си мислех, че нещата трябва да стават бързо, защото иначе като прегоря и вече няма да ги искам. Не е вярно. Научих се да харесвам това което получавам.

"Успех е да получиш, това което искаш. Щастие е да харесваш каквото получаваш."

*

Stella

• 7765
« Отговор #230 -: Април 19, 2011, 05:12:32 am »
Благодаря  Mirabella и Стела. Да обмислям го, макар че нензам дали ще го направя... Пък и за момента тя ме е отрязала не аз нея  :(

По другия въпрос. ПОмня вчера кокато си лежах и погледнах часа нарочно :)))Въпросния младеж е този, за когото попитах да го добавя ли?

Според мен отговорът е "не".

« Отговор #231 -: Април 19, 2011, 05:55:00 am »
Мисля, че по скоро по 7.Да имахм конфликт. Ако поиска да има нещо между нас по скоро бих отказала да, пък и не вярвам да стане :blink:

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #232 -: Април 19, 2011, 03:46:21 pm »
Здравей, може ли един хорар и от мен :blink:
09,44 ч. София
Ще ми се обадят ли да започна работа, днес бях на интервю?

*

Stella

• 7765
« Отговор #233 -: Април 19, 2011, 04:17:22 pm »
09,44 ч. София

Странно, луната е в 5-ти дом. Не си много добре поставена - Луна в падение в скорпион. конкуренцията е по-силна - екзалтиран Сатурн във Везни. Обаче Сатурн е ретрограден, ще има известно забавяне или отказ от страна на конкурент с този ретрограден меркурий в опозиция на сатурн...Не мога да преценя...иска ми се да е "да", понеже луната има само благоприятни аспекти, преди да напусне знака, но пък няма връзка между нея и управителя на МЦ или планета в 10-ти дом -работодателя. Струва ми се, че е по-скоро "не", но много ми се ще да се обадиш, за да кажеш, че съм сгрешила. ;)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #234 -: Април 19, 2011, 04:27:46 pm »
09,44 ч. София

Странно, луната е в 5-ти дом. Не си много добре поставена - Луна в падение в скорпион. конкуренцията е по-силна - екзалтиран Сатурн във Везни. Обаче Сатурн е ретрограден, ще има известно забавяне или отказ от страна на конкурент с този ретрограден меркурий в опозиция на сатурн...Не мога да преценя...иска ми се да е "да", понеже луната има само благоприятни аспекти, преди да напусне знака, но пък няма връзка между нея и управителя на МЦ или планета в 10-ти дом -работодателя. Струва ми се, че е по-скоро "не", но много ми се ще да се обадиш, за да кажеш, че съм сгрешила. ;)

Ще мислят 1-2 седмици....дано :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #235 -: Април 19, 2011, 08:36:54 pm »
Stella, валиден ли е хорара ако АЦ е в първия градус?

Благодаря!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #236 -: Април 19, 2011, 09:06:07 pm »
09,44 ч. София

Асц. не попада ли в 25 гр. на Близнаци? Възможно е да съм объркала нещо с DLST
E, така де, при този асцендент според мен отговорът отново е не. Не мисля, че и питащата има особен интерес към работата или длъжността.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #237 -: Април 20, 2011, 12:28:46 am »
А, тука нещо програмата ми е объркала...29 Близнаци - Меркурий в 10-ти дом в съвпад с господаря на 6-ти дом - Марс и след време ще направи съвпад с У10 - Юпитер. Юпитер управлява едновременно работодателя и конкуренцията. Моят отговор е "не". Имай предвид, че късния асцендент означава и висок процент грешка.
« Последна редакция: Април 20, 2011, 12:32:51 am от Stella »

« Отговор #238 -: Април 20, 2011, 01:08:13 am »
Стела,ако имаш време,ще съм ти благодарна да погледнеш един хорар.
"Харесва ли ме Д.?"
Благодаря ти!  :wub:

Само не съм сигурна дали Луната не е без курс.  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #239 -: Април 20, 2011, 01:55:50 am »
Стела,ако имаш време,ще съм ти благодарна да погледнеш един хорар.
"Харесва ли ме Д.?"
Благодаря ти!  :wub:

Само не съм сигурна дали Луната не е без курс.  :-\

Мдааа, харесва те! Луната, която те съ-управлява тебе, прави сходящ тригон с Венера, която е елемент от 7-ми дом и описва Д.

Освен това съвсем скоро Меркурий (У!) ще направи съвпад с Юпитер (У7) в дома на квезита. Е, ти ще бъдеш в "неговите ръце", но какво от това? Важен е крайния резултат. Харесва те!  :kissd:

ПП. Говорим за харесване, не за чувства.