Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207738 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #240 -: Април 20, 2011, 02:00:14 am »
Стела,ако имаш време,ще съм ти благодарна да погледнеш един хорар.
"Харесва ли ме Д.?"
Благодаря ти!  :wub:

Само не съм сигурна дали Луната не е без курс.  :-\

Мдааа, харесва те! Луната, която те съ-управлява тебе, прави сходящ тригон с Венера, която е елемент от 7-ми дом и описва Д.

Освен това съвсем скоро Меркурий (У!) ще направи съвпад с Юпитер (У7) в дома на квезита. Е, ти ще бъдеш в "неговите ръце", но какво от това? Важен е крайния резултат. Харесва те!  :kissd:

ПП. Говорим за харесване, не за чувства.

Да,да,говорим за харесване,за чувства е твърде рано все още дори за моята ентусиазираща се бързо личност  ;D
Благодаря ти много,Стела!!!  :88:
Напредваме с бавни стъпки,но това му е сладкото в крайна сметка,да не знаеш какво ще се случи и да очакваш.
А,че ще съм "в неговите ръце"...е няма много да се противя  ;D
Благодаря ти отново!  :wub:

*

dobro

• 35
« Отговор #241 -: Април 20, 2011, 02:16:54 am »
Privet,  kolegi ,  ;)
pomosh,  ostana  smo  edin  vupros / dano de ... /
Molia,  kajete  Shte  uspeia  li  da  se  haresam  na  maika  mu ?  I  koga ?
Che  lubovta  na  jivota  mi  ima  mnogo  silna  vruzka  s  maika  si ,  a  tia  e  mnogo  protiv  nashsta  vruzka i  toi  kolkoto  i  da  se  starae  se  vliiae  ot  neinioto  mnenie.
Na  vsichko  sum  gotova.  Da  pazia  li  nadejdi :(

Mnogo  BLAGODARIA

*

Stella

• 7765
« Отговор #242 -: Април 20, 2011, 02:22:19 am »
Stella, валиден ли е хорара ако АЦ е в първия градус?

Благодаря!

По принцип, аз го разглеждам на своя отговорност, като посочвам възможните алтернативи на питащия (например какво ще се случи, ако единият асцендент е на хоризонта и какво - ако другият изгрява). Древните са предвидили определен процент грешка като са изключили първите и последните градуси на Асцендента и съвсем правилно (това пази астролога от грешни прогнози). Но след като зная защо е прието това, аз мога да преценя сама за себе си дали да работя с такива хорари. Верно, те отнемат повече време, защото трябва да разгледаш повече възможности, но аз си преценявам кога мога и кога не мога да отделя време. В случая е грешка на програмата ми в службата - трябвало е ръчно да настроя часовото време..не всеки си прави труда да слага карта, а и аз нямам време, когато съм на работа да бъда концентрирана докрай. Съжалявам!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #243 -: Април 20, 2011, 02:24:58 am »

А,че ще съм "в неговите ръце"...е няма много да се противя 
;D

Абе, Сатурн в твоя първи дом казва друго. :confuse3:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #244 -: Април 20, 2011, 02:29:59 am »
Privet,  kolegi ,  ;)
pomosh,  ostana  smo  edin  vupros / dano de ... /
Molia,  kajete  Shte  uspeia  li  da  se  haresam  na  maika  mu ?  I  koga ?
Che  lubovta  na  jivota  mi  ima  mnogo  silna  vruzka  s  maika  si ,  a  tia  e  mnogo  protiv  nashsta  vruzka i  toi  kolkoto  i  da  se  starae  se  vliiae  ot  neinioto  mnenie.
Na  vsichko  sum  gotova.  Da  pazia  li  nadejdi :(

Mnogo  BLAGODARIA

А да "пълзиш" готова ли си? Шегувкам се, де! Хич не ти е лесна задачата. Няма да е скоро. Ти си горда - изгряващ Лъв, Слънцето е силно - в екзалтация в Овен, но неаспектирано, предстои да смени знака. Айде, изчакай малко, пък после се амбицирай в тази посока, че скоро ще си смениш нагласата. Той и майка му се управляват от една и съща планета - Юпитер. А, ако гледаме Нептун като управител на майката - рано е да се каже (много ранен градус). Дай и време на жената.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #245 -: Април 20, 2011, 02:32:58 am »
Ще има ли места за влака в четвъртък?
София, 20,02

Късно е. :( :-[

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #246 -: Април 20, 2011, 02:35:49 am »
Здравей Стела :blink:
Може ли един вьпрос и от мен
Ще се явявам на интервю за работа и вьпросьт ми е ще ме одобрят ли за тая работа
Вьпросьт сьм го задала преди 2 дни      Ето и картата http://www.prikachi.com/images.php?images/81/3244081r.gif

*

Divna

• 2478
« Отговор #247 -: Април 20, 2011, 02:40:45 am »
Stella, валиден ли е хорара ако АЦ е в първия градус?

Благодаря!

По принцип, аз го разглеждам на своя отговорност, като посочвам възможните алтернативи на питащия (например какво ще се случи, ако единият асцендент е на хоризонта и какво - ако другият изгрява). Древните са предвидили определен процент грешка като са изключили първите и последните градуси на Асцендента и съвсем правилно (това пази астролога от грешни прогнози). Но след като зная защо е прието това, аз мога да преценя сама за себе си дали да работя с такива хорари. Верно, те отнемат повече време, защото трябва да разгледаш повече възможности, но аз си преценявам кога мога и кога не мога да отделя време. В случая е грешка на програмата ми в службата - трябвало е ръчно да настроя часовото време..не всеки си прави труда да слага карта, а и аз нямам време, когато съм на работа да бъда концентрирана докрай. Съжалявам!

Стела, поставих един хорар в съседната тема за хорарите. Ще ти бъда много благодарна ако и ти го погледнеш. Касае евентуалното отнемане за няколко месеца на шоф. книжка.

« Отговор #248 -: Април 20, 2011, 02:40:51 am »

А,че ще съм "в неговите ръце"...е няма много да се противя 
;D

Абе, Сатурн в твоя първи дом казва друго. :confuse3:

Абе,възможно е да се позамисля малко,познавайки се,но в крайна сметка нали мъжете са ''завоеватели'',той гони,макар че аз няма къде да избягам де,а и не мисля да ''тичам'' твърде бързо,така че...  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #249 -: Април 20, 2011, 02:45:28 am »

Стела, поставих един хорар в съседната тема за хорарите. Ще ти бъда много благодарна ако и ти го погледнеш. Касае евентуалното отнемане за няколко месеца на шоф. книжка.

Не го виждам.

« Отговор #250 -: Април 20, 2011, 03:03:44 am »
Стела, работата на хонорар по втори дом ли е? :rolleyes: Благодаря!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #251 -: Април 20, 2011, 03:15:41 am »
Стела, работата на хонорар по втори дом ли е? :rolleyes: Благодаря!

Все съм си мислела, че е по 11-ти дом, защото е свободна професия...Бях го прочела в кякаква книга (не помня коя) и ми се видя логично и оттогава си го гледам по 11-ти. Ама напоследък взех да се замислям. Много малко хорари ми се е налагало да разглеждам за работа на хонорар, та не мога и от собственат си практика да преценя.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #252 -: Април 20, 2011, 03:54:43 am »
Ще се явявам на интервю за работа и вьпросьт ми е ще ме одобрят ли за тая работа
Вьпросьт сьм го задала преди 2 дни      Ето и картата http://www.prikachi.com/images.php?images/81/3244081r.gif
Извинявай може и да досаждам  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #253 -: Април 20, 2011, 04:04:02 am »
Извинявай може и да досаждам  :(

Сори, не съм видяла въпроса ти! Имаш много голям шанс.  Ти и работата се управлявате от Марс, който е добре поставен и който ще направи съвпад с У10- Меркурий, който управлява работодателя. Може да има малко забавяне, поради ретроградния ход на Меркурий. Успех! Да докладваш.;D

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #254 -: Април 20, 2011, 04:22:20 am »
Oхх как ме зарадва  :blink:и на мен така ми се стори но не бях много сигурна
Включвам се рядко но ви чета всеки ден и взех да схващам малко
Благодаря за отговора,ще докладвам независимо от резултата :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #255 -: Април 20, 2011, 04:24:15 am »
Oхх как ме зарадва  :blink:и на мен така ми се стори но не бях много сигурна
Включвам се рядко но ви чета всеки ден и взех да схващам малко
Благодаря за отговора,ще докладвам независимо от резултата
:blink:

Кое ти се стори така? ;D

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #256 -: Април 20, 2011, 04:33:09 am »
Започнах сама да се опитвам да разчитам хорарните карти и ми направи впечатление, че при започване на работа гледаш аспекти между 1 и 10 дом.Вьпреки предстоящия сьвпад си помислих, че щом меркурий е ретрограден нямам голям шанс

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #257 -: Април 20, 2011, 04:33:35 am »
Стела ,да те питам нещо :blink:
Сигнификаторът на питащия е плутон,сигнификатора на 7ми дом венера.Обаче са в квадрат.Това лошо ли е за взаимоотношенията или по-точно какъв може да е отговорът,ако въпросът е за взаимоотношения?

Всъщност виж картата.
Въпросът е: Обича ли ме....?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #258 -: Април 20, 2011, 04:47:52 am »
В случая и сигнификаторът на кверента (Марс), и на човека, за когото се пита (Венера), са силно поставени - единият е на трон, а другият екзалтирал. Луна в Скорпион в съпад с АС предполага, че в момента има тенденция кверентът лека да преекспонира нещата, да драматизира, да бъде по-докачлив и емоционален. Между Луната и У7 има сходящ тригон обаче, но няма аспект между У1 и У7, който да показва дали се е случило нещо, дали се случва в момента или дали предстои да се случи. По тригона между Луната и Венера може да се очаква някакво развитие, но в цялата ситуация кверентът може да се окаже по-неудовлетворената страна (Луна в падение), докато сигнификаторът на мъжа е екзалтирал. Интересно е обаче защо У7 се намира в 4 дом, иначе силен есенциално.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #259 -: Април 20, 2011, 04:54:51 am »
В случая и сигнификаторът на кверента (Марс), и на човека, за когото се пита (Венера), са силно поставени - единият е на трон, а другият екзалтирал. Луна в Скорпион в съпад с АС предполага, че в момента има тенденция кверентът лека да преекспонира нещата, да драматизира, да бъде по-докачлив и емоционален. Между Луната и У7 има сходящ тригон обаче, но няма аспект между У1 и У7, който да показва дали се е случило нещо, дали се случва в момента или дали предстои да се случи. По тригона между Луната и Венера може да се очаква някакво развитие, но в цялата ситуация кверентът може да се окаже по-неудовлетворената страна (Луна в падение), докато сигнификаторът на мъжа е екзалтирал. Интересно е обаче защо У7 се намира в 4 дом, иначе силен есенциално.  :-\
Мерси Лили,
в цялата тази работа има голяма загадка нали? :lol:
Не са ли в квадрат У1ви и У7ми? Венера плутон ,или аз бъркам...
Последното изречение ,не го разбирам много.Кверентът е неудовлетворен,а сигнификатора на мъжа екзалтирал, как може да се разтълкува?
Да ,какво може да означава У7ми в 4ти дом?