Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205289 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #300 -: Април 20, 2011, 11:46:56 pm »
Здравейте ,
пак  съм  тук  :-[

Моля  кажете, любовта  на  живота  ми / буквално / ще  престраши  ли  да  живее с  мен,  или  ще  продължава  да  слуша  майка  си?  Има  ли  смисъл  да   чакам ?  или  да  слагаме  край  на  агонията.  От  няколко  месеца съм  ада
Нещо  в  повече  ми  идват  любовните  проблеми  / Усещането  ми  е,  че бъркат  с  вилица  в  сърцето ми / :(

Аз него го гледам по 5-ти дом, понеже ти е "любовта на живота". Значи 4-ти от 5-ти ще бъде неговия дом.
Трябва да има връзка между управителите на твоя и на неговия 4-ти дом, за да предприемете съвместно съжителство.
На пръв поглед работата е немислима за сега, понеже той и майка му (4-тия му дом) се управляват от една и съща планета (Юпитер), обаче......

Има много благоприятни аспекти между Луната, която е твоя съ-управителка и блъсканицата от планети в неговия 4-ти дом. Всъщност това са само благоприятни аспекти, които дават основание за положителни очаквания. Но както Луната, така и Слънцето, така и Уран в неговия 4-ти дом са в начален градус и идеята просто трябва да узрее. Иначе Луната не прави негативни аспекти, преди да напусне знака. Не се отказвай и не се отчайвай.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #301 -: Април 20, 2011, 11:49:28 pm »
Не знам дали е рано да задам пак въпроса си но не издържах  :confuse3:
Ще се влюби ли в мен С и ако да кога?
Стела ще съм ти ужасно благодарна ако я погледнеш :58:

Хайде да не е "ужасно", че тази дума не ми се връзва с позитивни усещания! ;D
Дам...и аз и се зачудих от каде се пръкна  :lol:, но пък "много" е толкова безлична...и взек че я оставих ;D
Добрем...спирам се на "изключително"  ;D

« Отговор #302 -: Април 20, 2011, 11:52:00 pm »
Дано ,   :blink: капчица  надежда -  ще  чакам - готова съм - само  да  не  е  прекалено  дълго  :(

Много  БЛАГОДАРЯ -  ще  ви  пускам  инфо  как  са  се  развили  прогназите -  ЛЕКА

*

Stella

• 7765
« Отговор #303 -: Април 21, 2011, 12:01:26 am »
Дано ,   :blink: капчица  надежда -  ще  чакам - готова съм - само  да  не  е  прекалено  дълго  :(

Много  БЛАГОДАРЯ -  ще  ви  пускам  инфо  как  са  се  развили  прогназите -  ЛЕКА

Сега виждам, че и господарите ан 4-тите ви домове (Марс и Юпитер) ще направят съвпад. Това е  още едно "да". Но трябва да бъдеш много внимателна, защото господарят на твоя 4-ти  дом е по-силен - да не го уплашиш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #304 -: Април 21, 2011, 12:05:08 am »

Сега виждам, че и господарите ан 4-тите ви домове (Марс и Юпитер) ще направят съвпад. Това е  още едно "да". Но трябва да бъдеш много внимателна, защото господарят на твоя 4-ти  дом е по-силен - да не го уплашиш.

ОК  ще  бъда  внимателна - може  пак  да  питам  след  някое  време  да  не  "оплескаме"  нещата  :blink:

« Отговор #305 -: Април 21, 2011, 03:33:19 am »
Здравейте,
имам един въпрос който ме тормози от години:
Ще забременея ли и кога?
Дългогодишната ми връзка премина в брак, но все още нямаме деца :-[
Ще бъда много благодарна, ако ми погледнете картата..
« Последна редакция: Април 21, 2011, 03:40:17 am от telemaha »
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"

« Отговор #306 -: Април 21, 2011, 04:54:59 am »
Telemaha, хорарът казва "да".
Твоят управител е на трон, в 5-тия ти дом. В разходяща опозиция със Сатурн - би трябвало проблемите и пречките да са зад гърба ти вече. Марс има апликиращ съвпад с Юпитер - управителя на 5-ти ти дом (бременността и децата). Луната също има само положителни аспекти в рамките на знака, вкл. с твоя управител и този на 5-тия ти дом. Всичко сочи към положителен отговор.
Пожелавам ти го!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #307 -: Април 21, 2011, 05:05:23 am »

Тука има една малка заблуда, понеже Луната, която те съ-управлява тебе и неговия 5-ти дом излиза от квадрат с Нептун. Твоят пети дом се управлява от ретрограден Сатурн в първи дом. Да не би да му даваш "грешни" сигнали на този човек? Или да изглеждаш недостъпна пред него? Иначе управителите на вашите 5-ти домове са в сходящ секстил, което е шанс, който може да се използва. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #308 -: Април 21, 2011, 05:15:23 am »
Здравейте,
имам един въпрос който ме тормози от години:
Ще забременея ли и кога?
Дългогодишната ми връзка премина в брак, но все още нямаме деца :-[
Ще бъда много благодарна, ако ми погледнете картата..

Партньорът ти се управлява от неаспектирана Венера. Сатурн, който се намира в знака на господството на Венера се противопоставя на всичките планети в 5-ти дом (домът на децата). Там е и твоя управител - Марс, който е силен по есенциален статус. Луната, която се намира в твоя 1-ви дом на физическото тяло, прави само положителни аспекти с планетите в 5-ти дом. Причината не е в теб имаш всички шансове да забремееш дори и сега, но считам, че причината е в партньора...лично аз повече не мога да кажа. Хорарната астрология е само насочваща. :-[

« Отговор #309 -: Април 21, 2011, 05:27:18 am »
Mirabella, Стела много ви благодаря за отговора! Много сте отзивчиви.
Стела, а под "причината е в партньора" може ли да се разбере дали става въпрос за нежелание  :o или физиологичен проблем?

*

Stella

• 7765
« Отговор #310 -: Април 21, 2011, 05:39:56 am »
Mirabella, Стела много ви благодаря за отговора! Много сте отзивчиви.
Стела, а под "причината е в партньора" може ли да се разбере дали става въпрос за нежелание  :o или физиологичен проблем?

Ми НЕ Е нежелание, понеже неговият управител - Венера е в твоя 5-ти дом. Господарят на неговия 5-ти дом е в твоя 5-ти дом. Венера управлява едновременно него и децата (5-тия му дом). Обаче има някакъв проблем, за което съдя по Сатурн в неговия 5-ти дом. Да върви да си направи всички необходими изследвания. И ти - също, понеже независимо от случая, винаги се изследват и двамата. :wub:

« Отговор #311 -: Април 21, 2011, 05:51:15 am »
Е щом не е нежелание или страх, за мен е положителен отговор  :blink:
Правили сме изследвания и нямаше причини да нямаме деца, но знае ли човек..
Може би ще трябва отново да повторим изследванията или да намалим стреса  :blink:
Много благодаря! Живи да сте ми  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #312 -: Април 21, 2011, 06:22:12 pm »
Опа, Венера влезе в Овен и падна в ръчичките на Уран. Настъпва периодът на впезапните влюбвания от пръв поглед и на мимолетните, наелектризиращи връзки.  :yahoo:

*

abroad

• 2187
« Отговор #313 -: Април 21, 2011, 06:28:12 pm »
Опа, Венера влезе в Овен и падна в ръчичките на Уран. Настъпва периодът на впезапните влюбвания от пръв поглед и на мимолетните, наелектризиращи връзки.  :yahoo:

Венера натално се намира във Водолей, рецепция с Уран, но никога никога не съм се влюбвала внезапно и "от пръв" поглед, от втори също ;D
а би било хубаво :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Април 21, 2011, 06:29:51 pm »
Аз с моята ретроградна Овенска, без никакъв аспект с Уран, съм.  :P Но това беше много, много отдавна, когато все още вярвах в чудеса.  :-[ ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #315 -: Април 21, 2011, 06:32:49 pm »

Тука има една малка заблуда, понеже Луната, която те съ-управлява тебе и неговия 5-ти дом излиза от квадрат с Нептун. Твоят пети дом се управлява от ретрограден Сатурн в първи дом. Да не би да му даваш "грешни" сигнали на този човек? Или да изглеждаш недостъпна пред него? Иначе управителите на вашите 5-ти домове са в сходящ секстил, което е шанс, който може да се използва. ;D
Стела благодаря ти че погледна пак :blink:
Ами аз като че ли се заблуждавам че нещо може да стане между нас...може би е това. А иначе той е недостъпният за мен....или поне аз мисля така...защото е публична личност пък аз не...и така. Дано имаме шанс защото синастрията и композита са много обещаващи...а пък аз съм влюбена....но той като че ли е просто мил и любезен понякога с мен...и нищо повече...
А този шанс виждаш ли го като време?....

« Отговор #316 -: Април 21, 2011, 06:33:51 pm »
И моята козирожка вярваше в чудеса... ;D

Сега с този съвпад Венера-Уран в Овен внезапни любови, прерастващи бързо в изпепеляваща страст, когато Венера направи квадрат с Плутон и после... разочарование - Сатурн ще ги свали на земята при опозицията. :(... Сори, напоследък съм песимистка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #317 -: Април 21, 2011, 06:42:49 pm »
Не знам на какво се дължи, но с течение на времето започнах да проявявам доста сатурнови черти в междуличностните отношения. Тръпката и страстта са важни за мен, но ако са мимолетни и не преминават в дълбоки чувства, вече нямам никакво желание да ги търся и преследвам... Easy come, easy gone... Такива не са ми нужни въобще, предпочитам да съм сама, отколкото да поддържам с някого отношения за убиване на времето или за да се чувствам желана и обградена с внимание. Не си градя самочувствието върху мъжко внимание, струва ми се нелепо и да го изтъквам при всеки удобен повод.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #318 -: Април 21, 2011, 06:56:30 pm »
Обичам флирта и небрежните закачки, особено когато насреща има човек с чувство за хумор, а напоследък забелязвам, че след това лесно създавам топло приятелство, но това си е моята гледна точка, може отсреща да не изглежда така, а може и да е индивидуално всеки път. С годините станах по-открита, преди бях резервирана, хладна, недоверчива, по-силно съм проявявала Асц. си, Козирог.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #319 -: Април 21, 2011, 07:02:03 pm »
Той има ли друга?

Хони, а какви са ви отношенията с него?
Ти (Слънцето) се падаш в неговия 4 дом. По 7 дом ли да разглеждаме този човек?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.