Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205968 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #420 -: Май 01, 2011, 03:42:36 am »
Много ти благодаря Стелла!!
Дано всичко да се оправи....

« Отговор #421 -: Май 01, 2011, 09:35:14 pm »
Ще подновим ли любовната връзка с Х(името му)?
Ето и картата

*

Stella

• 7765
« Отговор #422 -: Май 01, 2011, 09:40:26 pm »
Ще подновим ли любовната връзка с Х(името му)?
Ето и картата

"НЕ". Сигнификаторите ви са в опозиция.    :rolleyes:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #423 -: Май 01, 2011, 10:02:46 pm »
А какво означава това,че сигнификаторите ни попадат в третите ни домове и има ли значение,че моя сигнификатор е ретро?  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #424 -: Май 01, 2011, 10:20:29 pm »
А какво означава това,че сигнификаторите ни попадат в третите ни домове и има ли значение,че моя сигнификатор е ретро?  :-[

Ретро планета - управител на питащата - връщане към стара ситуация (връзка). Трети дом - договори, разговори, комуникация - има недоизяснени неща. (Странно, че луната е в трети, а питаш за любов). Луната съ-управлява теб и квезита.  Когато Луната е в опозиция на основният сигнификатор на питащия, според мен означава, че самият той не е сигурен какво точно иска илии откровено се съмнява, че въпросът може да има положително развитие.Но, така или иначе е за добро-последният аспект на луната е съвпад с Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #425 -: Май 02, 2011, 12:24:42 am »

Ретро планета - управител на питащата - връщане към стара ситуация (връзка). Трети дом - договори, разговори, комуникация - има недоизяснени неща. (Странно, че луната е в трети, а питаш за любов). Луната съ-управлява теб и квезита.  Когато Луната е в опозиция на основният сигнификатор на питащия, според мен означава, че самият той не е сигурен какво точно иска илии откровено се съмнява, че въпросът може да има положително развитие.Но, така или иначе е за добро-последният аспект на луната е съвпад с Юпитер.
Той и въпроса е формулиран така,за подновяване на прекратена връзка,и като цяло целия хорар ми е странен.Все си мисля,че не е категорично "не",още повече,че и на управителите на 5-те домове им предстои съвпад.Или сигурно така ми се иска  ;D Питах за третите домове,защото в момента липсва каквато и да е комуникация помежду ни.Но ще поживеем и ще видим  ;) и както ти казваш,дано всичко да е за добро  :blink: Благодаря ти  :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #426 -: Май 02, 2011, 02:32:41 am »
Да приема ли предложението за квартира? Изглежда изгодно, а имога да бъда с приятелка, но не знам дали ще мога да си го позволя за напред...

Ти си в слаб есенциален статус, но силен акцидентален статус, като втория ми се струва по-важен в момента. Втората квартира (тази под наем) се управлява от Юпитер (втори от 4-ти дом) и Венера ще направи съвпад с него. Вероятно ще приемеш предложението (последният аспект на Луната е съвпад с Юпитер), но не мога да кажа дали занапред ще можеш да си плащаш наема. Засега нещата изглеждат добре, но луната е в съвпад и с Марс, който е малефик, при това силен,  и ъглов..Внимавай как сключваш договора.

*

Stella

• 7765
« Отговор #427 -: Май 02, 2011, 03:18:25 am »
Не знам дали ще има договор въобще, една приятелка каза, че си търси съквартирантка, така че може да не се налага да сключвам никакъв договор. Мястото е хубаво, приятелката е готина, но тя бърза, а аз не мога да отида веднага. Сега живея на общежитие, но не знам докога мога да остана тук. Не ми се мести, но май трябва... Това предложение е манна небесна, но пък да беше дошло малко по-късно...

Ти си решаваш. :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #428 -: Май 02, 2011, 04:24:02 am »
Той и въпроса е формулиран така,за подновяване на прекратена връзка,и като цяло целия хорар ми е странен.Все си мисля,че не е категорично "не",още повече,че и на управителите на 5-те домове им предстои съвпад.Или сигурно така ми се иска  ;D Питах за третите домове,защото в момента липсва каквато и да е комуникация помежду ни.Но ще поживеем и ще видим  ;) и както ти казваш,дано всичко да е за добро  :blink:
Имах и аз подобна карта, твоето отношение към този човек какво е? Противоречиво сигурно. Ретро Сатурн става директен към средата на юни и дано до тогава всичко се изясни. И мен ме човърка (колко подходяща дума в случая). Все си мисля, че при това ретроградие човек трябва за себе си да си изясни ситуацията, а не толкова дали ще се поднови една връзка, нещата са по-дълбоки :)
     Но аз се уча и това са само предположения.

*

Stella

• 7765
« Отговор #429 -: Май 02, 2011, 04:42:42 am »
Той и въпроса е формулиран така,за подновяване на прекратена връзка,и като цяло целия хорар ми е странен.Все си мисля,че не е категорично "не",още повече,че и на управителите на 5-те домове им предстои съвпад.Или сигурно така ми се иска  ;D Питах за третите домове,защото в момента липсва каквато и да е комуникация помежду ни.Но ще поживеем и ще видим  ;) и както ти казваш,дано всичко да е за добро  :blink:
Имах и аз подобна карта, твоето отношение към този човек какво е? Противоречиво сигурно. Ретро Сатурн става директен към средата на юни и дано до тогава всичко се изясни. И мен ме човърка (колко подходяща дума в случая). Все си мисля, че при това ретроградие човек трябва за себе си да си изясни ситуацията, а не толкова дали ще се поднови една връзка, нещата са по-дълбоки :)

Ретроградието означава забавяне на делата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #430 -: Май 02, 2011, 04:46:17 am »
А има ли указание в хорара кога може да стане това?

Бързо ще стане, защото имаме кардинални оси на хоризонта, което ще рече часове, дни седмици. Ако искаш да знаеш КОЛКО, преброй градусите от Венера (Ти) до Юпитер (новата квартира).

*

Stella

• 7765
« Отговор #431 -: Май 02, 2011, 05:19:01 am »
А има ли указание в хорара кога може да стане това?

Бързо ще стане, защото имаме кардинални оси на хоризонта, което ще рече часове, дни седмици. Ако искаш да знаеш КОЛКО, преброй градусите от Венера (Ти) до Юпитер (новата квартира).
Преброих ги 10, ама десет какво? Не са часове със сигурност ;) Как да разбера дни или седмици се има предвид?

Никой не може да каже... :72:
Предполагам, че са дни...десет седмици е повече от месец, не е логично.

« Отговор #432 -: Май 02, 2011, 05:47:10 am »
В случая съм съгласна с теб  :blink:

Цитат
Ретроградието означава забавяне на делата.
И забавянето(времето),което ми предоставя ретроградието,ще трябва да го използвам именно за да се изясня сама със себе си  ;)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #433 -: Май 02, 2011, 10:53:58 am »
Аз така ги виждам нещата. А това, че няма контакт, е добре - без проекции, без очаквания. Човек е "насаме" със собствените си усещания, чуства. Позволява да ги анализира по-безпристрастно и да види кое-как. В моя случай външни хора се опитваха да се месят, но предполагам, че са били отчасти моя проекция (не съм особено убедена в този тип психологически разсъждения, обаче).

« Отговор #434 -: Май 03, 2011, 10:29:41 pm »
Здравей, Стела!
Ще се радвам да отговориш на въпрос за сестра ми. Родена е на 2 юни 1983 г., асц. й е Лъв. През 2006 г. се раздели с гаджето си (след 3-годишна връзка) и оттогава няма човек до себе си. Очертава ли се в скоро време да срещне някого, евентуално брак, деца? Ще съм благодарна за отговора! Ако е нужна още информация, ще дам! Хубава дъждовна вечер!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #435 -: Май 03, 2011, 11:04:51 pm »
Здравей, Стела!
Ще се радвам да отговориш на въпрос за сестра ми. Родена е на 2 юни 1983 г., асц. й е Лъв. През 2006 г. се раздели с гаджето си (след 3-годишна връзка) и оттогава няма човек до себе си. Очертава ли се в скоро време да срещне някого, евентуално брак, деца? Ще съм благодарна за отговора! Ако е нужна още информация, ще дам! Хубава дъждовна вечер!  :blink:

Във Варна времето е топло, но мъгливо...слава Богу, че не вали дъжд.
Сестра ти да си формулира точен въпрос, който да звучи като въпрос и да посочи дата, час и място на задаване на въпроса.
Ако това, което съм удебелила в цитата е въпроса, ще разгледам картата, но ще разчитам на часовника във форума, който не винаги е точен.
Другият вариант е да и сложиш рождената карта с прогресии и транзити в темата "Натални карти - практикум" и там да и се разгледат перспективите за в бъдеще.

*

Stella

• 7765
« Отговор #436 -: Май 03, 2011, 11:08:40 pm »
Момичета, луната е без курс, така че положението остава такова, каквото е. В краткосрочен план не очаквайте да има някакво развитие.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #437 -: Май 03, 2011, 11:29:16 pm »
Без курс, изгорена от Слънцето и в накшатра с доста войнствен характер.
Времето може да е добро да си прекопаем градината, но новите начинания и покупките на скъпи и красиви вещи могат малко да почакат, нищо че в някои сайтове днешното новолуние го определят като благоприятно за такива неща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #438 -: Май 03, 2011, 11:48:44 pm »
Без курс, изгорена от Слънцето и в накшатра с доста войнствен характер.
Времето може да е добро да си прекопаем градината, но новите начинания и покупките на скъпи и красиви вещи могат малко да почакат, нищо че в някои сайтове днешното новолуние го определят като благоприятно за такива неща.

А и въобще в близките няколко дни , поне докато не влезе в лъв , не е подходящо време за хорари... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #439 -: Май 03, 2011, 11:54:12 pm »
Без курс,

А и въобще в близките няколко дни , поне докато не влезе в лъв , не е подходящо време за хорари... :blink:

Ъ-ъ! Още на 4ти след 21 ч юруш на хораритеееее!  :P :P :P Влиза в Близнаци.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.