Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206599 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #660 -: Май 13, 2011, 03:40:59 pm »
Не,аз наистина се опитах да го забравя,само че балона в един момент се спука и разбрах,че не ми се получава и че го обичам.

Туй е то, да имаш Венера в съвпад със Сатурн във фиксиран знак, а на теб Венера ти управлява Асцендента.  :blink: Лоялността е преди всичко, чувствата са трайни, макар и да е по-трудно разкриването им. Дано да се получи нещо между вас... Но все пак не му показвай колко силно си увлечена, ако виждаш, че на този етап не ти отвръща със същото.

Да,Благодаря,Лили! :wub:
То други етапи от тук нататък наистина няма...смисъл или ще стане или няма.А в случей,че не стане,ми остава да си страдам самичка.Аз винаги се опитвам да разкрия душата си пред него и смятам,че това би трябвало да е достатъчно,но с него не се получава,твърдоглав е.А и той знае колко съм увлечена по него,от 5/6 месеца се предполага,че го забравям и не знам какво изобщо смята,че чувствам вече към него,но мисля да му покажа как се чувствам...просто вече толкова съм се скапала,че дори сама не си вярвам,че ще стане,но сигурно има някаква малка искрица надежда в мен,щом продължавам да смятам да му кажа и да рискувам да ме отхвърли...отново.

Мога да ти дам рецепта за забравяне.

1. Първите дни след раздяла са най-тежки,но най-истински защото си даваш сметка за много неща.
2.Първите 2 седмици се връщаш към спомени и се самобичуваш. Правиш опити за обратна връзка с човека.
3. Първия месец се чувстваш самотна, различна, сама, никой не може да те разбере. Потъваш.
4. На месец и половина се показва светлина в тунела. Започваш да осъзнаваш силата, собственото си АЗ по-добре, по-дълбоко. Научила си урок, това е прекрасно! Какво харесваш в този човек? Гадното отношение? Пренебрежението? Сдържаността и не-откровенността? Обидите или обвиненията? Липсата на емоцията, чрез която той те оставя да бъдеш себе си? НЕ! Ти се обичаш, имаш един прекрасен свят и си щастлива!
5. НА 2 и 3 месец усещаш красотата на свободата, виждаш се с приятели, с роднини, излизаш, пътуваш, правиш интересни неща, смееш се. Купуваш си нови дрехи и имаш успехи в работата. Спомена от този човек тотално е избледнял.

Най-важното е сами да не подклаждаме спомена за човека и да не се впускаме в депресии. Това човек сам си го прави. Колко е различен и незаменим другия - НЯМА такова нещо! Всеки човек е заменим! Просто този за момента и пасва най-много на филма. И ако сте заедно какво? Да не мислиш че ще си по-щастлива? Човек когато си пожелава нещо, не знае какво го чака!

И най-важното - имаш ли нужда точно от такъв човек до себе си?

Подписвам се с две ръце под написаното. Все едно аз съм го писала.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #661 -: Май 13, 2011, 03:41:35 pm »
Качвам картата. Успях!

ЩЕ ИМАМ ЛИ ДЕЦА?

http://prikachi.com/images.php?images/330/3334330L.gif

« Отговор #662 -: Май 13, 2011, 03:42:43 pm »
Не,аз наистина се опитах да го забравя,само че балона в един момент се спука и разбрах,че не ми се получава и че го обичам.

Туй е то, да имаш Венера в съвпад със Сатурн във фиксиран знак, а на теб Венера ти управлява Асцендента.  :blink: Лоялността е преди всичко, чувствата са трайни, макар и да е по-трудно разкриването им. Дано да се получи нещо между вас... Но все пак не му показвай колко силно си увлечена, ако виждаш, че на този етап не ти отвръща със същото.

Да,Благодаря,Лили! :wub:
То други етапи от тук нататък наистина няма...смисъл или ще стане или няма.А в случей,че не стане,ми остава да си страдам самичка.Аз винаги се опитвам да разкрия душата си пред него и смятам,че това би трябвало да е достатъчно,но с него не се получава,твърдоглав е.А и той знае колко съм увлечена по него,от 5/6 месеца се предполага,че го забравям и не знам какво изобщо смята,че чувствам вече към него,но мисля да му покажа как се чувствам...просто вече толкова съм се скапала,че дори сама не си вярвам,че ще стане,но сигурно има някаква малка искрица надежда в мен,щом продължавам да смятам да му кажа и да рискувам да ме отхвърли...отново.

Мога да ти дам рецепта за забравяне.

1. Първите дни след раздяла са най-тежки,но най-истински защото си даваш сметка за много неща.
2.Първите 2 седмици се връщаш към спомени и се самобичуваш. Правиш опити за обратна връзка с човека.
3. Първия месец се чувстваш самотна, различна, сама, никой не може да те разбере. Потъваш.
4. На месец и половина се показва светлина в тунела. Започваш да осъзнаваш силата, собственото си АЗ по-добре, по-дълбоко. Научила си урок, това е прекрасно! Какво харесваш в този човек? Гадното отношение? Пренебрежението? Сдържаността и не-откровенността? Обидите или обвиненията? Липсата на емоцията, чрез която той те оставя да бъдеш себе си? НЕ! Ти се обичаш, имаш един прекрасен свят и си щастлива!
5. НА 2 и 3 месец усещаш красотата на свободата, виждаш се с приятели, с роднини, излизаш, пътуваш, правиш интересни неща, смееш се. Купуваш си нови дрехи и имаш успехи в работата. Спомена от този човек тотално е избледнял.

Най-важното е сами да не подклаждаме спомена за човека и да не се впускаме в депресии. Това човек сам си го прави. Колко е различен и незаменим другия - НЯМА такова нещо! Всеки човек е заменим! Просто този за момента и пасва най-много на филма. И ако сте заедно какво? Да не мислиш че ще си по-щастлива? Човек когато си пожелава нещо, не знае какво го чака!

И най-важното - имаш ли нужда точно от такъв човек до себе си?

Подписвам се с две ръце под написаното. Все едно аз съм го писала.

Да ти кажа, ние Стрелците сме царе на драмата и емоциите,но ако знаеш колко бързо разлюбваме...това е добре за нас, макар че страдаме и ревем като магарета...

*

Stella

• 7765
« Отговор #663 -: Май 13, 2011, 03:44:04 pm »
Обичам те, ти си слънце! Благодаря! Дивна казва че май ще има,но ще задаваме по-натам.
Само дето в астрото не виждам никъде  event бутон или подобно....

Въвеждаш данните като за нов човек и там има 3 опции "мъж", "жена" и "event"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #664 -: Май 13, 2011, 03:46:53 pm »
Готово, дори вече го зададох... :)

« Отговор #665 -: Май 13, 2011, 04:05:19 pm »
Мале,какви глупости творя....извинете ме!  :-[
Задавам отново въпроса- да очаквам ли от Жана "енергийна намеса"?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127;lang=e;gm=a1;btyp=24;mth=gw;sday=15;smon=6;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&nho2=1
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #666 -: Май 13, 2011, 04:19:20 pm »
Стела имам един важен въпрос, който иска може да се включи. Човека в къщи предлага след развода да остана да живея при него. Щял да ми помага...брей че мерак....
Та въпроса ми е да се изнеса ли от ....../назован е по име/  ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #667 -: Май 13, 2011, 04:25:46 pm »
 Toй ще ти помага. Ти ще правиш секс с него. Къде е разликата? ;D
Относно хорара: Той- екзалтиран Сатурн в твой 4 дом, дали ще ти е конфортно?! :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #668 -: Май 13, 2011, 04:29:10 pm »
Toй ще ти помага. Ти ще правиш секс с него. Къде е разликата? ;D
Относно хорара: Той- екзалтиран Сатурн в твой 4 дом, дали ще ти е конфортно?! :blink:

Знам ли ? Никога не съм била материалистка в живота и връзките си ...
При мен всичко се е случвало с емоций.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #669 -: Май 13, 2011, 04:39:42 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127;lang=e;gm=a1;btyp=24;mth=gw;sday=15;smon=6;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&nho2=1

Луната е без курс. Не би трябвало да има развитие по този въпрос.

« Отговор #670 -: Май 13, 2011, 04:42:49 pm »
ох,благодаря! " камък ми падна от сърцето! " :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #671 -: Май 13, 2011, 04:46:04 pm »
ами аз още си чакам отговор по моя въпрос  :-\  понеже си нямам хал хабер от хорари, та затова разчитам на вас да ме просветлите  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #672 -: Май 13, 2011, 04:55:06 pm »

Не, луната е без курс.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #673 -: Май 13, 2011, 04:55:31 pm »
ами аз още си чакам отговор по моя въпрос  :-\  понеже си нямам хал хабер от хорари, та затова разчитам на вас да ме просветлите  :-[

Веще , то и аз така като тебе, не съм много светната с хоаррите, ама според мен отговора е да, ще замине.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #674 -: Май 13, 2011, 04:55:52 pm »

Аз те попитах дали сина ти е първо дете или второ и чакам да ми отговориш.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #675 -: Май 13, 2011, 04:57:23 pm »

Аз те попитах дали сина ти е първо дете или второ и чакам да ми отговориш.

малииииии, ми то в калабълъка съм те изтървала - сори много  :-[

първо дете е. вчера навърши 18 години и вече не мога да го напердаша като ме ядоса  :57:

*

Stella

• 7765
« Отговор #676 -: Май 13, 2011, 04:58:01 pm »
Стела имам един важен въпрос, който иска може да се включи. Човека в къщи предлага след развода да остана да живея при него. Щял да ми помага...брей че мерак....
Та въпроса ми е да се изнеса ли от ....../назован е по име/  ?

Аз мога да ти кажа какво ще стане, според тази карта. ...Не ми е работа да те съветвам какво да направиш. Според тази карта, ще стане това, което си решила вече - луната е без курс. Ако си имала намерение да се изнасяш, ще се изнесеш. Не очаквам по-различно развитие, защото луната няма сходящи аспекти.

ПП. Приеми го и така: "И да останеш или да не останеш, това нищо няма да промени".

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #677 -: Май 13, 2011, 04:59:18 pm »

Веще , то и аз така като тебе, не съм много светната с хоаррите, ама според мен отговора е да, ще замине.

Елфи, знам, че ще го приемат и може да кацне за малко там, но отвътре нещо ме човърка, че няма да остане...  не мога и да го обясня като хората, защото не знам как...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #678 -: Май 13, 2011, 05:00:58 pm »

Елфи, знам, че ще го приемат и може да кацне за малко там, но отвътре нещо ме човърка, че няма да остане...  не мога и да го обясня като хората, защото не знам как...
Не му се притеснявай толкова, нека ходи да възмъжее. Добре ще му се отрази вервай ми.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #679 -: Май 13, 2011, 05:03:16 pm »
Та въпроса ми е да се изнеса ли от ....../назован е по име/  ?

Аз мога да ти кажа какво ще стане, според тази карта. ...Не ми е работа да те съветвам какво да направиш. Според тази карта, ще стане това, което си решила вече - луната е без курс. Ако си имала намерение да се изнасяш, ще се изнесеш. Не очаквам по-различно развитие, защото луната няма сходящи аспекти.

ПП. Приеми го и така: "И да останеш или да не останеш, това нищо няма да промени".

Мерси много Стела

п.Баси тъпото  :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева