Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205829 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1040 -: Юни 02, 2011, 02:14:28 pm »
:))) Благодаря Ви отново. Ами дано наистина . Ще пиша отново след извесно време. Най - малко три месеца ли трябва да бъде?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1041 -: Юни 02, 2011, 02:32:30 pm »
:))) Благодаря Ви отново. Ами дано наистина . Ще пиша отново след извесно време. Най - малко три месеца ли трябва да бъде?

Най-малко един.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1042 -: Юни 02, 2011, 08:43:04 pm »
Тъй като вече се чудя накъде да поемам, предвид всичките неизвестни около мен, от известно време си мисля за една идея. Ако може да ми помогнете с избора. Ето и въпроса:
Удачно ли е да завърша курс за готвач? Идеята ми е с него да си търся работа в чужбина. Проучила съм един учебен център, офертата е добра и удобна за мен, на 6-ти започва. Мъжът ми е също готвач и работи в чужбина.

« Отговор #1043 -: Юни 02, 2011, 09:11:15 pm »
По хорара на Изпепеляваща. Извинявам се, че се включвам късно. Напълно съгласна съм с мнението на Стела. Новолунието в картата говори за приключване на някакъв етап в животата и започване на нов. Тъй като последният аспект на Луната е секстил с твоя управител Юпитер, би трябвало новият период да бъде благоприятен за теб и да ти предостави добри възможности. Така че и за мен отговорът е "ДА, ще срещнеш нова любов" и ще бъдеш изцяло завладяна от нея - след като Юпитер смени знака, попада под властта на Венера У5.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1044 -: Юни 03, 2011, 02:00:17 am »
Защо свързвате трети дом с краката?

сега чак стигнах до тази тема..ако може да помогне с нещо, бих казала, че в случая с бащата на Милки трябва да се гледа преди всичко сигнификатора за вените..не за кръвта, а за проходимостта и степента на калциране на кръвоносните съдове на краката, най- вече ходилата, които са по риби /или по 12-ти дом??/, Дияна, доколкото разбрах казваш, че е по-важен домът??..а за вените кой е сигнификаторът??..бих предположила, че като транспортна система в тялото е меркурий??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1045 -: Юни 03, 2011, 02:11:27 am »
мне домът, а у на 12 или нептун или стария у=юпи
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1046 -: Юни 03, 2011, 02:30:30 am »
мне домът, а у на 12 или нептун или стария у=юпи

не домът, а управителят му  :P..ей.. :blink:

« Отговор #1047 -: Юни 03, 2011, 03:22:45 am »
На вените не е ли Венера сигнификатор? По мои бледи спомени, Марс управлява артериалната кръв, а Венера - венозната. Но за Марс май бъркам. Марс май е управител на артериите, а на самата артериална кръв е Юпитер?

« Отговор #1048 -: Юни 03, 2011, 03:24:59 am »
По хорара на Изпепеляваща. Извинявам се, че се включвам късно. Напълно съгласна съм с мнението на Стела. Новолунието в картата говори за приключване на някакъв етап в животата и започване на нов. Тъй като последният аспект на Луната е секстил с твоя управител Юпитер, би трябвало новият период да бъде благоприятен за теб и да ти предостави добри възможности. Така че и за мен отговорът е "ДА, ще срещнеш нова любов" и ще бъдеш изцяло завладяна от нея - след като Юпитер смени знака, попада под властта на Венера У5.

Мерси много, зарадвахте ме  :wub: Ще пиша да кажа какво е станало, дано е така :)))

« Отговор #1049 -: Юни 03, 2011, 03:40:05 am »
Може ли един въпрос,знам,че картата май не е особено радикална,а и въпроса ми е малко по-така,но си спомням,че Хони беше задавала един подобен,а наистина се нуждая от някакъв отговор,та....

Ще се чувствам ли добре емоционално,душевно в Б-я и от гледна точка на образованието ще бъде ли добре за мен?

« Отговор #1050 -: Юни 03, 2011, 03:40:52 am »
Lost Angel, много се извинявам, че не виждам много в картата. АС е доста ранен, т.е. рано е да се каже, предстои развитие по въпроса.
Управителят ти Венера е силно поставен по знак. Курсовете за обучение ги гледам по 3-тия ти дом. У3 Марс е в Телец (твоя знак), т.е. за теб този курс би могъл да ти пасне добре. Но Марс е заточен в Телец. Оттук идва моята обърканост - хем изглежда, че курсът е добър за теб, хем не изглежда особено добър по принцип. Извинявай за което. Луната в 9-ти насочва в посока "чужбина", но ретрограден Сатурн (У4) се намира в 1-вия ти дом. Може би няма да заминеш толкова бързо, колкото ти се иска. Последният аспект на Луната (У10) е секстил с Юпитер (У6) - би трябвало да има положително развитие в професионалната ти сфера скоро.

« Отговор #1051 -: Юни 03, 2011, 03:50:50 am »
Права си Мирабела, въпреки че не готвя в къщи, съм работила в ресторант и много ми хареса. Иначе имам педагогическо образование, но с него не мога да се препитавам в чужбина. Сигурно няма да стане бързо да замина, защото съм с малко дете. Но като цяло разбирам от отговора ти, че няма да е излишно да го изкарам. Не е толкова скъп, предполагам и че няма да ме затрудни.
Благодаря ти за отговора! Хубава вечер!

*

Vision

• 3523
« Отговор #1052 -: Юни 03, 2011, 04:32:14 am »
На вените не е ли Венера сигнификатор? По мои бледи спомени, Марс управлява артериалната кръв, а Венера - венозната. Но за Марс май бъркам. Марс май е управител на артериите, а на самата артериална кръв е Юпитер?

както винаги си права..тъкмо чета тук една стара тема на Зъболекар и какво да видя:

''ТЕЛЕЦ-врат ,гърло,ларинкс.Език,сливици.Бъбреци.Полови органи.Вени''

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1340.0.html

:88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1053 -: Юни 03, 2011, 05:07:55 am »

както винаги си права..тъкмо чета тук една стара тема на Зъболекар и какво да видя:

''ТЕЛЕЦ-врат ,гърло,ларинкс.Език,сливици.Бъбреци.Полови органи.Вени''

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1340.0.html

Това малко не е вярно. Бъбреците се управляват от Везните (пак е Венера, но не е Телец), а половите органи се управляват от Скорпиона, а външните полови белези - от Везни.

Но не е добре в хорарната астрология, както и в производните карти - от дъщеря на баща да се търсят конкретни болести, а само ориентировачно да се види здравния статус (6-ти дом) и вероятността от операция (8-ми дом). Най-прецизно за вида на болестта, за приложимото лечение и за изхода от заболяването, можем да се произнесем по наталната карта на самия боледуващ.
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 05:18:24 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1054 -: Юни 03, 2011, 05:09:45 am »
Лошава работа, пак се обърках. Но ти благодаря Стелла за отговора! Ама как задавам въпроси все при Луна без курс?!?!? Определено не съм наясно със себе си...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1055 -: Юни 03, 2011, 05:15:13 am »
Лошава работа, пак се обърках. Но ти благодаря Стелла за отговора! Ама как задавам въпроси все при Луна без курс?!?!? Определено не съм наясно със себе си...

Съжалявам, но това показва картата. Аз много искам всички да получават хубави отговори, но на практика картата казва неща, които ти самата вероятно не можеш да видиш. Не винаги хората са далновидни, когато става дума за тяхното бъдеще, а и както казваш - не винаги са наясно със себе си.

Това, което видях от картата е, че ти и образованието се управлявате от една и съща планета, което е добре. В България и сега образованието (висшето) е на добро ниво. Но твоят сигнификатор е в заточение и в 6-ти дом - слаби есенциални и акцидентални достойнства, което е показател, че не си добре поставена в работата.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1056 -: Юни 03, 2011, 05:25:18 am »

Това малко не е вярно. Бъбреците се управляват от Везните (пак е Венера, но не е Телец), а половите органи се управляват от Скорпиона, а външните полови белези - от Везни.

Но не е добре в хорарната астрология, както и в производните карти - от дъщеря на баща да се търсят конкретни болести, а само ориентировачно да се види здравния статус (6-ти дом) и вероятността от операция (8-ми дом). Най-прецизно за вида на болестта, за приложимото лечение и за изхода от заболяването, можем да се произнесем по наталната карта на самия боледуващ.

ок, само го копнах тук, че някак много синхронично ми попадна пред погледа :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1057 -: Юни 03, 2011, 05:27:54 am »
Ама стига с тая Луна без курс вече. Тоя Юпитер не ви ли боде очите? :rolleyes:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #1058 -: Юни 03, 2011, 05:11:43 pm »
Ама стига с тая Луна без курс вече. Тоя Юпитер не ви ли боде очите? :rolleyes:

Очевидно не трябва да гледам карти, късно вечер, когато съм уморена. ще преразгледам отговорите отново.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1059 -: Юни 03, 2011, 05:15:47 pm »
Тъй като вече се чудя накъде да поемам, предвид всичките неизвестни около мен, от известно време си мисля за една идея. Ако може да ми помогнете с избора. Ето и въпроса:
Удачно ли е да завърша курс за готвач? Идеята ми е с него да си търся работа в чужбина. Проучила съм един учебен център, офертата е добра и удобна за мен, на 6-ти започва. Мъжът ми е също готвач и работи в чужбина.

Тази карта казва "не".  Луната е без курс, а асцендента е в начален градус. Луната клони към съвпад с ЮЛВ в 9-ти дом, което се счита за негативен знак, а твоят сигнификатор, макар и в силен есенциален статус, е неаспектиран. Вероятно не точно този курс е подходящ за тебе, но ти си решаваш.

Преработвам си отговора - извинявам се, не съм обърнала внимание, че последният аспект на луната е секстил с Юпитер, което е положителен знак. при това Луната аспектира юпитер откъм 9-ти дом. Удачно е да започнеш курса.