Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204348 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1060 -: Юни 03, 2011, 05:19:24 pm »
Може ли един въпрос,знам,че картата май не е особено радикална,а и въпроса ми е малко по-така,но си спомням,че Хони беше задавала един подобен,а наистина се нуждая от някакъв отговор,та....

Ще се чувствам ли добре емоционално,душевно в Б-я и от гледна точка на образованието ще бъде ли добре за мен?

Здравей, Ласт кис, картата е нерадикална. Луната е без курс и не предвещава промяна.

Преработвам и този отговор, тъй като луната прави секстил с Юпитер, преди да напусне знака, очевидно каквото и да предприемеш във връзка с образованието си, накрая ще свърши добре.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1061 -: Юни 03, 2011, 10:22:02 pm »
Може ли един въпрос,знам,че картата май не е особено радикална,а и въпроса ми е малко по-така,но си спомням,че Хони беше задавала един подобен,а наистина се нуждая от някакъв отговор,та....

Ще се чувствам ли добре емоционално,душевно в Б-я и от гледна точка на образованието ще бъде ли добре за мен?

Здравей, Ласт кис, картата е нерадикална. Луната е без курс и не предвещава промяна.

Преработвам и този отговор, тъй като луната прави секстил с Юпитер, преди да напусне знака, очевидно каквото и да предприемеш във връзка с образованието си, накрая ще свърши добре.

Благодаря!  :blink:

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #1062 -: Юни 05, 2011, 08:17:47 pm »
Стела, може ли да те помоля за отговор на един въпрос, който ми е много важен (не си падам по спешните въпроси, но в случая наистина съм в "ситуация критична" :-\). Въпросът е - ще успеем ли да продадем апартамента си до 10.6.? Имаме други неща, които ни зависят от тия пари и тоя срок...
Време на задаване на въпроса - 13,46ч., 5.6.2011г., гр. Варна
Благодаря ти предварително! :wub:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=410&nho2=63&btyp=2&mth=gw&sday=5&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1063 -: Юни 05, 2011, 08:34:16 pm »
Не съм Стела, но Луната в хорара е без курс.
От друга страна сигнификаторът на кверента е силно поставен, а Луната, която е сигнификатор на въпроса, също има есенциални достойнства. И все пак, преди да мине на празен ход, Луната е направила секстил с Венера в Телец - има "сламка", за която да се хванем. У4 тъкмо е минал в друг знак, така че по всяка вероятност съдбата на имота предстои да се промени.
По принцип не виждам проблем с продажбата на жилището, по-скоро може да не стане в рамките на желания срок (Луна без курс). Ретро Сатурн в първи дом също може да предполага забавяне за кверента, но все пак е екзалтирал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #1064 -: Юни 05, 2011, 08:42:18 pm »
Да, Лили, и аз се съмнявах, че Луната е без курс... Все пак важното е, че продажбата ще стане, срокът може да го предоговорим, ух, отново :-\
Благодаря ти много, Лили :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1065 -: Юни 05, 2011, 08:48:04 pm »
Все пак важното е, че продажбата ще стане, срокът може да го предоговорим, ух, отново :-\

Да, постарайте се да предоговорите срока, за да се застраховате.
А пък ако Луна на празен ход не проработи, още по-добре!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1066 -: Юни 05, 2011, 09:01:23 pm »
Стела, може ли да те помоля за отговор на един въпрос, който ми е много важен (не си падам по спешните въпроси, но в случая наистина съм в "ситуация критична" :-\). Въпросът е - ще успеем ли да продадем апартамента си до 10.6.? Имаме други неща, които ни зависят от тия пари и тоя срок...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=410&nho2=63&btyp=2&mth=gw&sday=5&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Корал, Стела работи хорарите по Кох.

И аз ще си позволя да коментирам. Мисля, че няма да го продадете до месец освен, ако вече не е дадено капаро.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1067 -: Юни 05, 2011, 09:22:02 pm »
Koral, жилището ипотекирано ли е? (У4 в 8 дом)
Иначе отговорът е НЕ- апликиращ квадрат към Юпитер и невъзможност за точен секстил с Меркурий и разходящ такъв с Венера.  
Венера се явява управител на 2 и 9 дом (лични средства, договори) та имало ли е оглед на жилището и потенциален купувач за него?

Сега видях, че и СЛВ е в точен съвпад с ИЦ. Очевидно е мнго важна и съдбоносна крачка.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 09:27:02 pm от Uran »

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #1068 -: Юни 05, 2011, 09:27:23 pm »
Да, Уран, жилището ни е ипотекирано. И отново, да - имаше едно семейство, което искаше да го купи, но не им стига доходът, за да го купят с кредит и те. Много ми се иска те да го вземат, защото наистина им харесва, но засега нямат начин.
Страхотоно точна си в тълкуването, Уран! :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1069 -: Юни 05, 2011, 11:25:21 pm »
Здравейте отново,

Искам да пусна една карта...знам, че е нерадикална и вече е късно за въпроса, но ми е притеснено. Знам , че вместо да пускам е по-добре да отида на докрот за да съм спокойна но все пак...Възможно ли е да има нещо след като спах с в. (болести и другото -това са нещата който ме притесняват)?

Този хорар е за бисерите.... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1070 -: Юни 05, 2011, 11:27:46 pm »
Ne. ;D
p.p.Гледах 6-ти от 8-ми. Правилно ли е? :blink:

« Отговор #1071 -: Юни 05, 2011, 11:30:22 pm »
Здравейте отново,

Искам да пусна една карта...знам, че е нерадикална и вече е късно за въпроса, но ми е притеснено.

Не.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1072 -: Юни 05, 2011, 11:32:05 pm »
Хорарът си е радикален (АС Везни, разходящ съвпад на У1 с У7  ;D), но Луната е без курс.
Споко - това, за което питаш, не ти се е случило.  ;D

ПП. Предпазните средства по коя планета да ги гледаме, по Сатурн ли?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1073 -: Юни 05, 2011, 11:49:16 pm »
Хорарът си е радикален (АС Везни, разходящ съвпад на У1 с У7  ;D), но Луната е без курс.
Споко - това, за което питаш, не ти се е случило.  ;D

ПП. Предпазните средства по коя планета да ги гледаме, по Сатурн ли?  :rolleyes:

Презерватива по Сатурн? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1074 -: Юни 05, 2011, 11:50:57 pm »
Гумата, латексът и каучукът по коя планета са? Май не бяха по Сатурн точно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1075 -: Юни 05, 2011, 11:52:08 pm »
Гумата, латексът и каучукът по коя планета са? Май не бяха по Сатурн точно.

И аз така мисля....Луна...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1076 -: Юни 06, 2011, 12:09:30 am »
И как да не си? На предната страница е публикувана от теб заедно с въпроса.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1077 -: Юни 06, 2011, 12:49:40 am »

Ако имате кандидат и той ВЕЧЕ е поел ангажимент, може и да стане - луна без курс показва, че няма да има промяна в обстоятеставата, а апаратамента и купувача се управляват от една и съща планета (Юпитер), което показва силен интерес от страна на купувача. Ако нямате купувач малко вероятно е да намерите такъв, че и да извършите продажбата до тази дата, защото луната без курс не предполага развитие на въпроса. Успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1078 -: Юни 06, 2011, 01:00:52 am »
Да, Уран, жилището ни е ипотекирано. И отново, да - имаше едно семейство, което искаше да го купи, но не им стига доходът, за да го купят с кредит и те. Много ми се иска те да го вземат, защото наистина им харесва, но засега нямат начин.
Страхотоно точна си в тълкуването, Уран! :blink:

Картата е нерадикална - асцендентът е в последен градус и на изгореният път на Слънцето. Луна без курс. Изпрати ми данните си на лични и датата, на която е бил сексуалния контакт, ще ти отговоря  с друга техника.

Личните предпазни средства са по 6-ти дом и по Меркурий.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #1079 -: Юни 06, 2011, 01:10:35 am »
Благодаря ти и аз, Стела! :58: Ще се надявам на добрия вариант.