Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204863 Прегледи
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1100 -: Юни 06, 2011, 10:18:20 pm »
Неее  -  сори  :-[  аз  съм  абсолютен  новобранец ...  :-[

:blink:

Питаш за сина ти - твой 5ти. ;) Изпита му - производен 9ти от 5ти. ;) ;)  Това е пътечката в този хорар.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

dobro

• 35
« Отговор #1101 -: Юни 06, 2011, 10:20:02 pm »
Неее  -  сори  :-[  аз  съм  абсолютен  новобранец ...  :-[

:blink:

Питаш за сина ти - твой 5ти. ;) Изпита му - производен 9ти от 5ти. ;) ;)  Това е пътечката в този хорар.  :blink:

Дааааааа   :-[ Схванах  Благодаря

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1102 -: Юни 06, 2011, 10:20:58 pm »
Здравейте  Стела и всички които се включвате в темата :blink:
Имам отново хорарен въпрос. Надявам се да не досаждам с въпросите  :-[
Въпросът  e   
 Ще ми даде ли шефа допълнителните пари за които говорихме
  05 06 2011 20 29 Несебър
Каза ми, че щял да си помисли, което ме навежда на отговор не ,затова се обръщам към вас

Здравей, Карита! Твоите пари са при шефа ти - У2 е в 10-ти дом. Има малък шанс да си ги вземеш - последният аспект на луната е квадрат с Венера, а която управлява едновременно твоите и неговите пари. По-скоро НЕ.
Да докладвам  :blink: обади ми се и ми каза че е в затруднено положение и няма да стане  :(Марая по кое съдиш че ще сменя работата скоро и под скоро колко време имаш в предвид :-\Да не би да остана без работа :o

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1103 -: Юни 07, 2011, 04:46:54 pm »
Гумата, латексът и каучукът по коя планета са? Май не бяха по Сатурн точно.

защо търсите коя планета отговаря на презерватива,след като момичето пита дали има ''нещо'',което значи,че с партнъра не са ползвали такъв :mellow:
condom hate ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1104 -: Юни 07, 2011, 04:51:14 pm »
Здравейте  Стела и всички които се включвате в темата :blink:
Имам отново хорарен въпрос. Надявам се да не досаждам с въпросите  :-[
Въпросът  e  
 Ще ми даде ли шефа допълнителните пари за които говорихме
  05 06 2011 20 29 Несебър
Каза ми, че щял да си помисли, което ме навежда на отговор не ,затова се обръщам към вас

Здравей, Карита! Твоите пари са при шефа ти - У2 е в 10-ти дом. Има малък шанс да си ги вземеш - последният аспект на луната е квадрат с Венера, а която управлява едновременно твоите и неговите пари. По-скоро НЕ.
Да докладвам  :blink: обади ми се и ми каза че е в затруднено положение и няма да стане   :(Марая по кое съдиш че ще сменя работата скоро и под скоро колко време имаш в предвид :-\Да не би да остана без работа :o

Благодаря за обратната връзка! И съжалявам наистина, че шефа е в затруднено положение. Кари, а не е ли по-добре да си потърсиш друга работа, наистина, след като този само обещава и не плаща? Ти все пак не си благотворителна организация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1105 -: Юни 07, 2011, 05:13:32 pm »
Стела, в духа на промените да попитам аз нещо...
Ще имам ли второ дете ?
Щото така или иначе вече се разбра от друг хорар, че 3 ти брак ще има  ;D ;D ;D ;D ;D
Ето я картата
« Последна редакция: Юни 07, 2011, 05:20:21 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1106 -: Юни 07, 2011, 05:21:58 pm »
Здравейте ,
питах  преди  време  -  Моля ,  погледнете  пак ,  че  пак  сме  в  тих  ужас -  Ще  вземе  ли  сина  ми  изпита  си  на 08.06.
Благодаря ;)

По-скоро ще му го дадат. У9 е в сходящ аспект с неговия сигнификатор, а луната пренася светлина от него към Слънце в 9-ти. Добро, ти ли беше задала въпроси дали синът ти ще си вземе благополучно изпитите и аз бях ти отговорила за всеки един изпит поотделно по производните домове? Моля, те дръж ме в течение. Искам да сравня отговорите, които съм ти дала тогава. Май ставаше дума за 5 изпита.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1107 -: Юни 07, 2011, 05:26:19 pm »
Ще имам ли второ дете ?
Щото така или иначе вече се разбра от друг хорар, че 3 ти брак ще има  ;D ;D ;D ;D ;D
Ето я картата

Не зная кой ти е казал за трети брак, но това по принцип няма нищо общо с децата, Елфи!  ;D ;D ;D
Няма връзка между теб и второто дете - У7. Всички аспекти на Луна и Слънце с У7 са разходящи.
Последният аспект, който прави луната е квадрат с Венера, което също означава НЕ.
Това показва тази карта.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1108 -: Юни 07, 2011, 05:27:54 pm »
Ще имам ли второ дете ?
Ето я картата

Не зная кой ти е казал за трети брак, но това по принцип няма нищо общо с децата, Елфи!  ;D ;D ;D
Няма връзка между теб и второто дете - У7. Всички аспекти на Луна и Слънце с У7 са разходящи.

Мерси много  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

dobro

• 35
« Отговор #1109 -: Юни 07, 2011, 05:52:26 pm »
Здравейте ,
питах  преди  време  -  Моля ,  погледнете  пак ,  че  пак  сме  в  тих  ужас -  Ще  вземе  ли  сина  ми  изпита  си  на 08.06.
Благодаря ;)

По-скоро ще му го дадат. У9 е в сходящ аспект с неговия сигнификатор, а луната пренася светлина от него към Слънце в 9-ти. Добро, ти ли беше задала въпроси дали синът ти ще си вземе благополучно изпитите и аз бях ти отговорила за всеки един изпит поотделно по производните домове? Моля, те дръж ме в течение. Искам да сравня отговорите, които съм ти дала тогава. Май ставаше дума за 5 изпита.

ОК  -  Стела  -  утре  ще  дам  инфо  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1110 -: Юни 08, 2011, 01:51:47 am »
Да махна ли от екипа на проекта една шматка от 1 юли ?

Бясна съм и не е хубаво да задавам хорарни въпроси в такова състояние, но не можах да се сдържа и го зададох .

Има едно, НО. Кандидатурите за нейната длъжност се одобряват от националния координатор по проекта.
Тази жена започна да създава проблеми и да върти интриги, спрямо други колеги. Трябва да реша дали сега да повдигна въпроса или да изчакам догодина. Нейният договор съм го сключила до 30 юни и сега имам възможност да не го подновя, ако действам веднага. И разбира се, важно е дали от София ще одобрят тази промяна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1111 -: Юни 08, 2011, 01:53:56 am »
А тая шматка , каква ти е подчинена или съдружник .... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1112 -: Юни 08, 2011, 01:58:17 am »
Тя си има друга месторабота. На граждански договор е към фондацията на длъжност "обучител".  Работи на граждански договор към нас само по този проект. Наета е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1113 -: Юни 08, 2011, 02:00:40 am »
Ако е нисшестояща/подчинена, би трябвало да я гледаме по 6 дом.
Ако е колежка, част от екипа, също. Но щом работи на друго място, може да не минава по 6 дом.
По седми ли да я разглеждаме?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1114 -: Юни 08, 2011, 02:03:29 am »
Ако е нисшестояща/подчинена, би трябвало да я гледаме по 6 дом.
Ако е колежка, част от екипа, също. Но щом работи на друго място, може да не минава по 6 дом.
По седми ли да я разглеждаме?  :-\

Питащата съм аз. Спрямо мен тя е подчинена.
Но и по 7-ми да я гледаме, т.к. има договор с мен, все ми я тази...кажете нещо...че съм бясна. :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1115 -: Юни 08, 2011, 02:05:22 am »
Тя си има друга месторабота. На граждански договор е към фондацията на длъжност "обучител".  Работи на граждански договор към нас само по този проект. Наета е.

Тогава направо хвърляй и въобще не питай...С хорар или без хорар....Не е голям проблема да я смениш...

Да , изхвърляй я сега...,макар , че вече ти е създала доста колебания и интриги... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1116 -: Юни 08, 2011, 02:10:06 am »
Абе, човек като е афектиран и не задава правилно въпросите. Аз мога и да не и поднов договора, но всъщност мене по-скоро ме интересува дали нейното отстраняване ще бъде одобрено от националния координатор в София. Тя одобрява всяка една смяна на човек от екипа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1117 -: Юни 08, 2011, 02:12:02 am »
Стела, при всички положения ти си в по-силни позиции от нея - и есенциално, и защото ти се води подчинена   ;).
Можеш просто да не й подновиш договора, но няма 100% гаранция решението ти да се подкрепи от националния координатор в София. Въпросът е дали ще успеят да й намерят бързо замяна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1118 -: Юни 08, 2011, 02:12:40 am »

Мисля, че можем да я гледаме по 3ти - консултант, обучител. Юпитер. Тъкмо си е сменил знака. Луната към теб, Венера, клони в квадрат - Не.  :unsure:

ПП

мене по-скоро ме интересува дали нейното отстраняване ще бъде одобрено от националния координатор в София.

Е тая персона вече по 10-ти и това е Не.  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1119 -: Юни 08, 2011, 02:13:04 am »
Луната (шефът от София) ще направи неблагоприятен аспект към Венера (теб). А и с този ретроградно-стационарен Сатурн на АС ми се струва, че са ти вързани ръцете засега и че шефът няма да одобри отстраняването й. Но щом прави интриги, си е за махане. Никаква милост към такива оси, дето разтурят кошера, както се вика. Аз бих я поставила по 6-тия ти дом, т.к. ти се явява подчинена. Юпитер е в твоя знак, което потвърждава подчиненото й положение. То и с Марс е същата ситуация (дори и по-лоша за нея). Но ако тя се управлява от Юпитер, Луната много скоро сменя знака и прави положителен аспект с нея... Извинявай, ако греша. Но Луната в Лъв е добре настроена и към Юпитер, и към Марс, т.к. са от една природа.