Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206050 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1120 -: Юни 08, 2011, 02:14:14 am »
Абе, човек като е афектиран и не задава правилно въпросите. Аз мога и да не и поднов договора, но всъщност мене по-скоро ме интересува дали нейното отстраняване ще бъде одобрено от националния координатор в София. Тя одобрява всяка една смяна на човек от екипа.

Задай сега въпроса , конкретно дали ще бъде одобрена смяната...просто като факт , за да видим какъв ще е отговора! :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1121 -: Юни 08, 2011, 02:19:09 am »
Абе, човек като е афектиран и не задава правилно въпросите. Аз мога и да не и поднов договора, но всъщност мене по-скоро ме интересува дали нейното отстраняване ще бъде одобрено от националния координатор в София. Тя одобрява всяка една смяна на човек от екипа.

Задай сега въпроса , конкретно дали ще бъде одобрена смяната...просто като факт , за да видим какъв ще е отговора! :-\

Няма смисъл, луната стана без курс. По-добре да си остане първоначалния въпрос, защото мен именно това ме вълнуваше, когатого зададох - дали ще бъде одобрена смяната.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1122 -: Юни 08, 2011, 02:26:42 am »
Луната (шефът от София) ще направи неблагоприятен аспект към Венера (теб). А и с този ретроградно-стационарен Сатурн на АС ми се струва, че са ти вързани ръцете засега и че шефът няма да одобри отстраняването й. Но щом прави интриги, си е за махане. Никаква милост към такива оси, дето разтурят кошера, както се вика. Аз бих я поставила по 6-тия ти дом, т.к. ти се явява подчинена. Юпитер е в твоя знак, което потвърждава подчиненото й положение. То и с Марс е същата ситуация (дори и по-лоша за нея). Но ако тя се управлява от Юпитер, Луната много скоро сменя знака и прави положителен аспект с нея... Извинявай, ако греша. Но Луната в Лъв е добре настроена и към Юпитер, и към Марс, т.к. са от една природа.

И аз така мисля, смятам че ще е по-добре да изчакам и общината да оттегли протекциите към нея, а това ще стане от догодина. Тогава вече софиянци по-лесно ще ги убедим да стане смяната. Да, тя работи по проекта от доста време, но преди е била към друга организация. Сега ние спечелихме за Варна и отново я наехме. Мен ме предупреждаваха, че с нея трудносе работи, аз не я познавах изобщо като личност. Тя е единак и не е способна на екипна дейност. Аз мислех, че тя не може да работи добре само с равните на себе си, защото непрекъснато се конкурира. Казала на децата, които обучава за другите обучителки "Тези фусти нямат работа тука". Настройва ги срещу други младежки организации в града. Отдавна правя компромиси, просто сега чашата ми преля.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1123 -: Юни 08, 2011, 02:26:46 am »
Имаме договор ти си асц , договора е дсц...Имаме още един договор с въпросната...Твоя договор би трябвало да е асц..., а неиния 7-ми от 6-ти хорарен...

Така мисля , само че тази карта ми е от "най-любимите" широко ми е и докато гледам... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

dobro

• 35
« Отговор #1124 -: Юни 10, 2011, 04:34:25 pm »
МОЛЯ  ВИ - ПОМОГНЕТЕ ! :(
Специалист Човешки ресурси  съм в  едно  предприятие - имам  много  голям  проблем с  една  колежка,  която  работи  в  друг  отдел /и  е  в  близки  отношения с един  от  шефовете -  преди  няколко  месеца , аз  имах  нещастието  да  се  срещнем  на  място, което  ясно  говореше,  че  имат  по - специфични  лични  отношения,  и  от  там  започна  ужаса .../
Та  ...  преди  дни  тази  колежка  допуснала  грешка  в  работата  си,  която   ощетява предприятието  финансово,  и  прекия   и  началник ,  ми  възложи  като ЧРесурси ,  да  изготвя  документи  за  наказание. Всичко  подготвено  беше  съгласувано  с  юрист  и  е  коректно до  точката и  запетаята,  видно " черно  на  бяло ", че  аз  съм  само  изпълнител . НО  .... понеже, явно  я  е  стрях  от  мен  да  не  проговоря,  като  свидетел  на  ...  започнаха  обиди,  страшни   заплахи  срещу  мен,  респективно  и  шефа  работи  навярно  в  тази  посока, / той  я  насочва  предполагам /,  че  аз  съм  инициатора  на  наказанието ,  че  "света  ще  ми  се  окаже  тесен"  и  други  безумия.  Днес  вече  тя извика  и  адвокат  -   предполагам  да  се  съветва ...  Та  с  една  дума  усещам ,  че  назрява  огромен  скандал  -  Посъветвайте  -  КАК  ЩЕ  СЕ  РАЗВИЕ  СИТУАЦИЯТА ? Какво  да  предприема ? МОЛЯ  ВИ  :(  

« Отговор #1125 -: Юни 10, 2011, 04:59:19 pm »
Това не  ехорар, но бих ти дала приятелски съвет като човек.

Добро, напълно те разбира в каква ситуация се намираш. :wub:

Преди всичко това не е твой проблем. Да ви си вика адвокат. По-големия шеф няма д тръгне да прикрива мърли освен, като наистина не го е хванала яко за топките. Съветвам те да останеш в cool  :mellow:и да й обясниш, че не ти си намерила грешката й. Възложили са ти да подготвиш наказанеието. Тя вика адвокат, защото си мисли, че ще я уволнявате, а не че ще я наказвате. Щом е толкова добре подготвена, значи е предполагала този развой на нещата. Не мисля, че ако е очевидно видовна шефът ще заеме нейната страна. А на срещата, когато ще й връчваш наказанието вземи някой от вашите юристи, ако имате такива.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1126 -: Юни 10, 2011, 05:01:48 pm »
Колежката ти изглежда доста нафукана, но надценява силите си. Не мисля, че те е нацелила като основния си опонент, по-скоро като лесната жертва си в полезрението й. Ти и шефът ти се управлявате от един управител, който е и краен диспозитор на светилата, и на картата като цяло. Ясно е, че защитавате финансовия интерес на компанията. Фактът, че последният аспект на Луната е тригон с теб, според мен говори за положителен развой за теб. Действай по устав и без да се поддаваш на емоция.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

dobro

• 35
« Отговор #1127 -: Юни 10, 2011, 05:17:30 pm »
БЛАГОДАРЯ  ВИ  МНОГО   -  подействахте  малко  успокояващо.  Но нали  имаме  опит  в  какъв  свят  живеем ,  вътрешното  ми  чувство / а  то  рядко  ме  лъже / говори ,  че  в  такива  ситуации  някой  трябва  да  е  изкупителна  жертва  та  дори  и "без  вина  виновен" ,  а  като  не  сам  в  специални  отношения  с  шефа ...  Дано  сте  прави  с  тълкованията
МНОГО  БЛАГОДАРЯ   :blink:
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 06:02:47 pm от dobro »

« Отговор #1128 -: Юни 10, 2011, 11:35:15 pm »
Стела, може ли да задам един въпрос?
"Ще ми се обади ли *назования по име* скоро да излезнем?"
Как ти се виждат перспективите?  :-\
Благодаря!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1129 -: Юни 11, 2011, 01:24:11 am »
я да повъпросирам и аз  ;D

тази светлинна сфера /дето я видях предната вечер посред нощ/ с извънземен произход ли беше? - Варна 19:19 часа днес  ;D  
и ако не, с какъв произход е  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #1130 -: Юни 11, 2011, 01:52:40 am »
Добро, ето какво видях в картата.

Нея я гледам по 6-ти дом, понеже сте колежки. Тя е силна в екзалтация, но скоро ще обърне посока и ще включи тежката артилерия – очаквай неочакваното, когато Сатурн смени посоката в понеделник.

Твоят шеф – МЦ се управлява от Венера - колежката ти е в негов знак, което значи, че му е подчинена,  На Венера и предстои да направи тригон със Сатурн. Ти и шефът ти сте в един и същи знак, обаче господарят ви е изгорен. А изгорената планета е в най-неизгодна позиция – по-зле от планетата в заточение или падение. Слънцето ще направи съвпад и с ЮЛВ, което не е в твоя полза.

Нейният пряк началник се управлява също от Венера (10-ти от 6-ти дом, където се намират Везните) – тя е в ръцете му. Остави големите да се разберат – ти си само изпълнител и нищо не зависи от тебе. Луната излиза от тригон с Венера, а последният и аспект ще бъде тригон със Слънцето - един вид пренася светлина от "началниците" към тебе. Истината ще се установи, а ти си си с чиста съвест.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1131 -: Юни 11, 2011, 02:02:13 am »
Как ти се виждат перспективите?  :-\
Благодаря!

Няма връзка между вас. Няма връзка и между господарите на 3-тите ви домове. Господарят на неговия 3-ти дом е изгорен – май няма да се обади.  Но има ена светлинка надежда – Юпитер в негов 1-ви го характеризира също, а ти имаш Плутон в 3-ти дом. Може да се обади по някакъв повод когато аспектът между Плутон и Юпитер стане приблизително точен – имаме 5 градуса разстояние, но Юпитер е във фиксиран знак. Никак ама никак няма да е скоро. Съжалявам...защо така се получава, не зная; това видях по картата.

Това да не би да е някакво твое бивше гадже, защото сега виждам, че и господарите на 5-тите ви домове и са разходящи.

Има показания за това, че по-скоро ти би могла да му се обадиш- твой У3 е в негов 1 дом, а луната, която те съ-управлява тебе пренася светлина от твой У1 към негов У3 - Меркурий.

Бъди ти инициативната страна, защото той с неговия изгорен меркурий У3 няма да ти се обади. А може и хич да не му се разговаря, пак поради същата причина. Със сигурност обаче си има други проблеми и причината не е в теб - самият той се управлява от заточен Марс.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:08:07 am от Stella »

« Отговор #1132 -: Юни 11, 2011, 02:07:54 am »
Благодаря!

Няма връзка между вас. Няма връзка и между господарите на 3-тите ви домове. Господарят на неговия 3-ти дом е изгорен – май няма да се обади.  Но има ена светлинка надежда – Юпитер в негов 1-ви го характеризира също, а ти имаш Плутон в 3-ти дом. Може да се обади по някакъв повод когато аспектът между Плутон и Юпитер стане приблизително точен – имаме 5 градуса разстояние, но Юпитер е във фиксиран знак. Никак ама никак няма да е скоро. Съжалявам...защо така се получава, не зная; това видях по картата.

Това да не би да е някакво твое бивше гадже, защото се виждам, че и господарите на 5-тите ви домове и са разходящи.

Има показания за това, че по-скоро ти би могла да му се обадиш- твой У3 е в негов 1 дом, а луната, която те съ-управлява тебе пренася светлина от твой У1 към негов У3 - Меркурий.

Бъди ти инициативната страна, защото той с неговия изгорен меркурий У3 няма да ти се обади. А може и хич да не му се разговаря, пак поради същата причина. Със сигурност обаче си има други проблеми и причината не е в теб - самият той се управлява от заточен Марс.

Благодаря ти, Стела! :wub:
Не знам дали ще му се обадя  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1133 -: Юни 11, 2011, 02:09:01 am »
Благодаря!

Това да не би да е някакво твое бивше гадже, защото се виждам, че и господарите на 5-тите ви домове и са разходящи.

Благодаря ти, Стела! :wub:
Не знам дали ще му се обадя  :blink:

Няма да му се обадиш, не си готова...Венера е в критичен градус, а тя управлява питащата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1134 -: Юни 11, 2011, 02:12:09 am »

тази светлинна сфера /дето я видях предната вечер посред нощ/ с извънземен произход ли беше? - Варна 19:19 часа днес  ;D  

Цццц! Направо ме хвърли в потрес. Ко да гледам ся!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1135 -: Юни 11, 2011, 02:14:51 am »

Цццц! Направо ме хвърли в потрес. Ко да гледам ся!

ми нинам  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1136 -: Юни 11, 2011, 02:17:32 am »

Няма да му се обадиш, не си готова...Венера е в критичен градус, а тя управлява питащата.

Дам, и аз мисля,че няма да му се обадя.  :blink:

« Отговор #1137 -: Юни 11, 2011, 02:17:45 am »
Привет, Стела :blink:

Реших да пусна един хорар, относно едно наследство...
Въпрос: "================="

Благодаря предварително на включилите се  :wub:
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:17:54 am от romantica »

« Отговор #1138 -: Юни 11, 2011, 02:31:05 am »
здравей стела и от мен с риск да стана досадна  :-[може ли още един въпрос ще започна ли работа в предприятието където се пенсионира баща ми  :blink:

« Отговор #1139 -: Юни 11, 2011, 02:38:34 am »
Ласт Кис, Луната е в съвпад с ретроградно-стационарна планета - Сатурн, управител на чувствата ти. Зациклила си върху този обект в момента. Но до дни Сатурн тръгва директно и ще настъпи раздвижване в сферата на чувствата при теб. Друг показател, че промяната е във въздуха, е че управителят ти Венера съвсем наскоро е сменил знака. Права е Стела, че при него моментът не е добър за търсене на комуникация. Но след съвпада със Сатурн Луната ще тригонира неговия У3. Може би пред него ще изникне благоприятна възможност за контакт с теб. Предполагам, че по-скоро става дума за възможност за случайна среща с теб, на обществено място, например (Луната е У10), или среща, предизвикана от теб. Последният мажорен аспект на Луната е тригон със Слънцето, така че развитието на въпроса ще е благоприятно за теб.