Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204964 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1160 -: Юни 13, 2011, 05:13:24 am »
Копал, това което те пита Стела е важно, но аз ще го тълкувам по другия начин - без допълнителни въпроси. Не съм разглеждала подобен въпрос.

Ако речем, че градът, където се намираш е по 4ти, а ти си по 1ви, Венера прави апликиращ тригон към Сатурн, което означава Да. Има нещо важно в това, че Сатурн е ретро и че скоро променя посоката си. Предполагам, че самото вземане на решение решение ще отпадне.

Просто предположение.  :wub:

Аурора и аз така бях решила, освен това Сатурн (У4) е в знак на Венера - управителка на питащата. Но не съм много убедена дали правилно определям сигнификаторите. Има значение дали домът е неин или на съпруга и.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #1161 -: Юни 13, 2011, 05:24:39 am »
Момичета, под наем сме тук, във Варна. Чакаме да продадем нашето, което е ипотекирано и е в друг град. И така... :angry:
Благодаря ви за отзивчивостта.  :58: Уморих се все да сме по ръба, а имаме и две малки деца. Имам вече хубава работа, но парите й са малко. И само с една заплата е чудо :-\ Но искам да вървим напред, а мисля, че тук е напред. Благодаря ви за положителния отговор. :wub: В случая и той е подкрепа.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1162 -: Юни 13, 2011, 05:36:44 am »
Момичета, под наем сме тук, във Варна. Чакаме да продадем нашето, което е ипотекирано и е в друг град. И така... :angry:
Благодаря ви за отзивчивостта.  :58: Уморих се все да сме по ръба, а имаме и две малки деца. Имам вече хубава работа, но парите й са малко. И само с една заплата е чудо :-\ Но искам да вървим напред, а мисля, че тук е напред. Благодаря ви за положителния отговор. :wub: В случая и той е подкрепа.

Желая ти успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1163 -: Юни 13, 2011, 09:44:16 am »
Здравей Стела :) Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел,защото нещо хич не ми върви.Знам че сравнение с на другите въпроса ми е лекомислен и глупав но това на тоя етап ме вълнува любовта :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1164 -: Юни 13, 2011, 03:51:36 pm »
Три неща са нужни, за да зададеш хорарен въпрос: 1. Точно време на задаване на въпроса; 2. Място на задаванеу на въпроса;  3. точно формулран въпрос. Не е нужна натална карта.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1165 -: Юни 13, 2011, 07:50:04 pm »
Три неща са нужни, за да зададеш хорарен въпрос: 1. Точно време на задаване на въпроса; 2. Място на задаванеу на въпроса;  3. точно формулран въпрос. Не е нужна натална карта.

1/ 13:50
2/Sofia
3/Здравей Стела :) Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел,защото нещо хич не ми върви.Знам че сравнение с на другите въпроса ми е лекомислен и глупав но това на тоя етап ме вълнува любовта :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1166 -: Юни 13, 2011, 08:44:24 pm »
14,45,София,Ще започна ли,скоро работа,свързана със висшето ми образование? Благодаря ви,много ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1167 -: Юни 14, 2011, 02:06:03 am »

1/ 13:50
2/Sofia
3/Здравей Стела :) Може ли да те попитам дали скоро ще имам сериозен приятел,защото нещо хич не ми върви.Знам че сравнение с на другите въпроса ми е лекомислен и глупав но това на тоя етап ме вълнува любовта :)

Няма да бъде скоро. Задай си въпроса отново след 1 месец.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1168 -: Юни 14, 2011, 02:12:32 am »
14,45,София,Ще започна ли,скоро работа,свързана със висшето ми образование? Благодаря ви,много ;D

Засега има пречки. Луната, управителка на МЦ прави опозиция с Марс.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1169 -: Юни 14, 2011, 05:38:07 am »
Ще емигрираме ли ( аз и семейството ми ) в чужбина? 23. 30  Кърджали   Благодаря ти предварително :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1170 -: Юни 14, 2011, 05:45:22 pm »
Утре/в деня на лунното затъмнение/ съм уговорила деня да си продам нивите.Ще сгреша ли като ползвам този ден?притеснявам се,щото става въпрос за доста декари ниви :-[

« Последна редакция: Юни 14, 2011, 08:31:09 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1171 -: Юни 14, 2011, 07:20:47 pm »

Благодаря ви,много Стела :blink:Докога ,се очертават тези пречки,нещо от доста време ги имам.
13,22 София

*

Stella

• 7765
« Отговор #1172 -: Юни 14, 2011, 07:53:45 pm »

Благодаря ви,много Стела :blink:Докога ,се очертават тези пречки,нещо от доста време ги имам.
13,22 София

Не мога да ти кажа, картата ти не ми говори. Ти правиш ли опити поначало?
По-добре задавай въпроси за всяко интервю, ако трябва! Така хипотетично нищо не мога да ти кажа по хорара, защото няма връзка между господарите на 10-тия и 9-тия ти дом и между теб (У1) и 10-тия ти дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1173 -: Юни 14, 2011, 08:03:43 pm »
Утре/в деня на лунното затъмнение/ съм уговорила деня да си продам нивите.Ще сгреша ли като ползвам този ден?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pnhfileLybOoj-u1302606127&lang=e&gm=a1&nhor=2&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=14&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

На теб ти трябва отговор "НЕ", нали така? Тогава да не те притеснява опозицията между светилата. Луната те съуправлява теб, а Слънцето- купувача.
Те нивите са вече кажи-речи в ръцете на купувача - У4 (Меркурий) е в разходящ съврад с У7 (купувача), а Луната прави опозиция с тях, което дава отговор не, няма да сгрешиш.

« Отговор #1174 -: Юни 14, 2011, 08:10:36 pm »
дааа,трябва ми "не"....щото лунно затъмнение- променя се мисленето при някои/аз съм от новолунните,де/, стават леко неадекватни....та това ми е шанса да подсигуря образованието на сина си-за това се кахъря толкова :P  !   а и знам ли-тия дето се занимават с изкупуване ан ниви като ги виждам кви са-въобще не им трябва затъмнение :-\
Благодаря,Стелл! :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1175 -: Юни 14, 2011, 08:23:27 pm »
Вероятно "ДА", понеже ти и работата на баща ти (6-ти от 10-ти) се управлявате от една и съща планета - Юпитер. Но не съм сигурна дали съм определила правилно сигнификатора на работата.                                                                                                                                      благодаря за отговора. :P :blink:след време ще докладвам резултата :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1176 -: Юни 14, 2011, 11:24:34 pm »
дааа,трябва ми "не"....щото лунно затъмнение- променя се мисленето при някои/аз съм от новолунните,де/, стават леко неадекватни....та това ми е шанса да подсигуря образованието на сина си-за това се кахъря толкова :P  !   а и знам ли-тия дето се занимават с изкупуване ан ниви като ги виждам кви са-въобще не им трябва затъмнение :-\
Благодаря,Стелл! :wub:

Марсин, аз сега виждам, че картата, която си поставила е елективна, а не хорарна. Т.е. ти искаш да използваме хорара като малка елекция.
Аз веднага го изтълкувах като хорарен въпрос. Ако разглеждаме картата като елективна доста се променят нещата.
Посочила ли си точната карта на срещата? Само ако знаем точен час, само тогава можем да разглеждаме картата.
В 11,50 рм л ще бъде тази среща....посред нощ, както е видно от поставената карта? Доста странно...

Моля ви, поставяйте правилно въпросите, ако искате коректен отговор!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1177 -: Юни 15, 2011, 12:55:04 am »
Koral,  ти ли имаше въпрос за продажба на жилище и залупуване на ново в рамките на 1-2 месеца?
Ако Да,  очевидно не се е осъществила продажбата.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1178 -: Юни 15, 2011, 01:07:32 am »
Ще емигрираме ли ( аз и семейството ми ) в чужбина? 23. 30  Кърджали   Благодаря ти предварително :blink:
  Някой ще отговори ли на въпроса ми pls  :25: :25:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Stella

• 7765
« Отговор #1179 -: Юни 15, 2011, 05:08:14 am »

Засега няма да емигрирате, луната е без курс.