Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204418 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1200 -: Юни 17, 2011, 01:00:37 am »
Мрас и Венера са в близост до виолентни звезди. Това като как го тълкувате?

« Отговор #1201 -: Юни 17, 2011, 01:04:17 am »
Аз това не го тълкувам  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1202 -: Юни 18, 2011, 03:21:33 pm »
Стела ако може да попитам и вас  :blink:
Ще имам ли скоро второ дете?
11.57ч.ЯМБОЛ
Ще си намеря ли работа по висшето образование което скоро ще завърша?
11.57ч. Ямбол
предварително благодаря!питам навсякъде защото тези два въпроса ме мъчат много....
ето и карта :
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 05:58:46 pm от НАДЕЖДА77 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1203 -: Юни 18, 2011, 06:32:19 pm »
Здравей, Надежда! Ще ти отговоря по-късно, сега нямам време да се съсредоточа върху картите. Прати ми данните си на лични, защото твоят хороскоп е по-важен при определянето на факторите за майчинство, хорарът е ориентировачен.

По вторият ти въпрос, отговорът ми е "ДА".
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 06:38:02 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1204 -: Юни 19, 2011, 02:13:58 am »
Стела ако може да попитам и вас  :blink:
Ще имам ли скоро второ дете?
11.57ч.ЯМБОЛ

Отговорих ти на лични. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1205 -: Юни 21, 2011, 01:19:29 pm »
Стела, можеш ли да погледнеш този хорар. Въпросът е: Мога ли да разчитам на "Х", да му се доверя/вярвам...?
Много благодаря!

« Отговор #1206 -: Юни 21, 2011, 08:29:15 pm »
Stella може ли да изпратя на лични моите данни с 1-2 въпроса? благодаря предварително  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1207 -: Юни 22, 2011, 01:32:26 am »
Стела, можеш ли да погледнеш този хорар. Въпросът е: Мога ли да разчитам на "Х", да му се доверя/вярвам...?
Много благодаря!

Можеш да му се довериш. Той се символизира от Козирог на върха на 7-ми дом и се управлява от Сатурн, който е в екзалтация (планета с достойнство=достоен човек).

*

Stella

• 7765
« Отговор #1208 -: Юни 22, 2011, 01:49:44 am »
Стела, пак питам теб :blink:
Кое предложение за квартира да приема - на приятелката ми, при която няма да имам самостоятелна стая, а и много неща не са ясни все още, или при непознато момиче, което е сложило обявата си, но учим кажи-речи заедно, така че предполагам няма да има проблеми. Много се чудя... Не знам дали има смисъл да занимавам и двете момичета...

На непознатото момиче - ти и домът и (4-ти от 7-ми) се управлявате се от една и съща планета - Меркурий, а твоят сигнификатор е в нейния 4-ти дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1209 -: Юни 22, 2011, 03:17:56 am »
Стела, пак питам теб :blink:
Кое предложение за квартира да приема - на приятелката ми, при която няма да имам самостоятелна стая, а и много неща не са ясни все още, или при непознато момиче, което е сложило обявата си, но учим кажи-речи заедно, така че предполагам няма да има проблеми. Много се чудя... Не знам дали има смисъл да занимавам и двете момичета...

На непознатото момиче - ти и домът и (4-ти от 7-ми) се управлявате се от една и съща планета - Меркурий, а твоят сигнификатор е в нейния 4-ти дом.

Късно е, приятелката ми ми се обади и каза, че със сигурност ще мога да се преместя при нея :blink: И казах на непознатото момиче, че няма да съм при нея. Надявам се не съм сбъркала :-\

Предположих, че така ще стане. нейният сигнификатор - Луна клони към тригон с теб - Меркурий, но не го написах;. Другата оферта ми се стори по-добра....но ти си решаваш.

« Отговор #1210 -: Юни 22, 2011, 03:54:23 am »
СПЕШНО!

Ще си взема ли писмения държавен изпит на 27.06.2011 от 9 часа с оценка по-висока от 4?

Мерси Стела!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1211 -: Юни 22, 2011, 04:01:52 am »
СПЕШНО!

Ще си взема ли писмения държавен изпит на 27.06.2011 от 9 часа с оценка по-висока от 4?

Мерси Стела!

Нужно е да се посочи и място...в смисъл град... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1212 -: Юни 22, 2011, 04:06:42 am »
СПЕШНО!

Мерси Стела!

град София, Софийски Университет, Катедра „Библиотекознание, научна информация и културна политика” – бул. „Цариградско шосе” № 125, блок 1, етаж 4.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #1213 -: Юни 22, 2011, 04:26:36 am »
Стела, може ли да задам един въпрос?
"Ще ми се обади ли *назования по име* скоро да излезнем?"
Как ти се виждат перспективите?  :-\
Благодаря!

Няма връзка между вас. Няма връзка и между господарите на 3-тите ви домове. Господарят на неговия 3-ти дом е изгорен – май няма да се обади.  Но има ена светлинка надежда – Юпитер в негов 1-ви го характеризира също, а ти имаш Плутон в 3-ти дом. Може да се обади по някакъв повод когато аспектът между Плутон и Юпитер стане приблизително точен – имаме 5 градуса разстояние, но Юпитер е във фиксиран знак. Никак ама никак няма да е скоро. Съжалявам...защо така се получава, не зная; това видях по картата.

Това да не би да е някакво твое бивше гадже, защото се виждам, че и господарите на 5-тите ви домове и са разходящи.

Има показания за това, че по-скоро ти би могла да му се обадиш- твой У3 е в негов 1 дом, а луната, която те съ-управлява тебе пренася светлина от твой У1 към негов У3 - Меркурий.

Бъди ти инициативната страна, защото той с неговия изгорен меркурий У3 няма да ти се обади. А може и хич да не му се разговаря, пак поради същата причина. Със сигурност обаче си има други проблеми и причината не е в теб - самият той се управлява от заточен Марс.

Благодаря ти, Стела! :wub:
Не знам дали ще му се обадя  :blink:

По този хорар - не ми се обади, обаче аз вчера му писах да го видя как е, що е и накрая го попитах дали иска да излезем, каза че му е безразлично и аз казах, че тогава е все едно.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1214 -: Юни 22, 2011, 04:32:52 am »
СПЕШНО!

Мерси Стела!

град София, Софийски Университет, Катедра „Библиотекознание, научна информация и културна политика” – бул. „Цариградско шосе” № 125, блок 1, етаж 4.

Не бива така моме... ;D Не е нужен точния адрес...,но града е задължителен...И понеже си много отворена НЯМА ДА ТИ КАЖА... :19: :85:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1215 -: Юни 22, 2011, 04:42:43 am »
СПЕШНО!

Мерси Стела!

Не бива така моме... ;D Не е нужен точния адрес...,но града е задължителен...И понеже си много отворена НЯМА ДА ТИ КАЖА... :19: :85:

Значи отговора е ДА :))) Хахахаххахахахаххаха ОФЦЪ ,стига си ме мъчила дееееееееееееееееееее

*

Марая

• 28287
« Отговор #1216 -: Юни 22, 2011, 06:09:18 am »
СПЕШНО!

Мерси Стела!

Значи отговора е ДА :))) Хахахаххахахахаххаха ОФЦЪ ,стига си ме мъчила дееееееееееееееееееее

:blink:...,отговора от мен няма да го чуеш.... :blink: Нищо , че съм ОВЦЪ.... :blink:

« Отговор #1217 -: Юни 22, 2011, 06:17:23 am »
СПЕШНО!

Мерси Стела!

:blink:...,отговора от мен няма да го чуеш.... :blink: Нищо , че съм ОВЦЪ.... :blink:

Да благодаря ти за помощта :)

« Отговор #1218 -: Юни 23, 2011, 05:12:04 am »
И аз да питам ще отида ли някога да живея в чужбина?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #1219 -: Юни 24, 2011, 01:01:19 am »
Да, разбрах, те! Нея я гледаме по 7-ми дом, а тебе по 1-ви. Ти не си много добре поставена (заточен Марс), а я тя се управлява от Венера на трон. Подчинените на шефката на отдел Н. се намират в 6-ти от 7-ми дом. Те се управляват от Меркурий, който също е в 7-ми дом. Всичко зависи от нея и е в нейните ръце. Ти ще и намериш човек, но тази жена явно има много високи изисквания. А последният аспект на Луната е тригон с Юпитер в твоя 6-ти дом, което е добър знак. По 6-ти дом са  посредническите агенции. Ползвай посредник! Успех!

Stella,
Така и ще направя. Супер много ми помогна ! Благодаря ти!
По отношение на шефката -не е точно високи изисквания, а по-скоро зависи кой и предлага кандидата.
Явно ми няма доверие.
Надявам се да има случай, в който да мога да ти се реванширам. Щастие ти желая :kissd:
[/quote]   
 Stella здравей,
искам да ти върна обрата връзка по казуса. Харесаха човек, но кандидатурата не дойде от агенция, а от колега. За мен прогнозата ти е вярна защото това е вид посредник. Т.е не се случиха нещата изцяло през мен и по каналния ред.

Поздрави! :58:
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"