Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204478 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1220 -: Юни 24, 2011, 02:04:26 am »
Да, разбрах, те! Нея я гледаме по 7-ми дом, а тебе по 1-ви. Ти не си много добре поставена (заточен Марс), а я тя се управлява от Венера на трон. Подчинените на шефката на отдел Н. се намират в 6-ти от 7-ми дом. Те се управляват от Меркурий, който също е в 7-ми дом. Всичко зависи от нея и е в нейните ръце. Ти ще и намериш човек, но тази жена явно има много високи изисквания. А последният аспект на Луната е тригон с Юпитер в твоя 6-ти дом, което е добър знак. По 6-ти дом са  посредническите агенции. Ползвай посредник! Успех!

Stella,
Така и ще направя. Супер много ми помогна ! Благодаря ти!
По отношение на шефката -не е точно високи изисквания, а по-скоро зависи кой и предлага кандидата.
Явно ми няма доверие.
Надявам се да има случай, в който да мога да ти се реванширам. Щастие ти желая :kissd:

Stella здравей,
искам да ти върна обрата връзка по казуса. Харесаха човек, но кандидатурата не дойде от агенция, а от колега. За мен прогнозата ти е вярна защото това е вид посредник. Т.е не се случиха нещата изцяло през мен и по каналния ред.

Поздрави! :58:

Много ти благодаря за обратната връзка. И колегата и посредническата агенция са по 6-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1221 -: Юни 24, 2011, 02:10:03 am »
Стелла, можеш ли да ми кажеш дали един приятел X ще си вземе изпита по кормуване, който е другия  вторник 28 юни? Много е притеснен за това, понеже вече два пъти го скъсаха, а листовките отдавна си ги е взел.
Време на задаване: 21 юни 2011, 21:44
Пловдив
Само да допълня, че в този случай (този хорар), той ме помоли да питам за него, понеже му казах за форума.

Смятам, че ще си вземе изпита. Той се управлява от Юпитер в 3-ти дом. без негативни аспекти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1222 -: Юни 24, 2011, 02:34:25 am »
СПЕШНО!

Ще си взема ли писмения държавен изпит на 27.06.2011 от 9 часа с оценка по-висока от 4?
Мерси Стела!

Оушън, не мога да ти кажа с каква оценка ще си вземеш изпита. Мога само да кажа, че ще започне непредвидимо и изненадващо за теб - Уран на върха на 9-ти дом в квадрат с У1-Слънце, но ще завърши добре - последният аспект на Луната е секстил с Меркурий.

« Отговор #1223 -: Юни 24, 2011, 02:59:45 am »
Ха, много интересно...понеже имам идея леко да излъжа, дали няма да ме хванат...какво ли ще значи че ще завърши успешно...Вече ме вкара в джаза...Дано пък да се окаже по-лесно отколкото си мисля...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1224 -: Юни 24, 2011, 03:32:43 am »
Ха, много интересно...понеже имам идея леко да излъжа, дали няма да ме хванат...какво ли ще значи че ще завърши успешно...Вече ме вкара в джаза...Дано пък да се окаже по-лесно отколкото си мисля...

Ииииии, въййййй, аз та заподозряФ! Без майтап...картата ми го прошепна.  :-\

« Отговор #1225 -: Юни 24, 2011, 04:05:56 am »
Здравей, Стела,
Моля, те , погледни ...

Има  ли  друга в момента освен мен приятеля ми ?

Дали ще има неприятни изненади ... :(
Благодаря - много !

« Отговор #1226 -: Юни 24, 2011, 06:12:21 am »

Е ша ма хванат ли или не? КАЖИ МОЛИМ ТЕ, ША МА ХВАНАТ ЛИ СТЕЛАААААААААААААААААААААААААА

*

Stella

• 7765
« Отговор #1227 -: Юни 25, 2011, 03:22:14 am »

Е ша ма хванат ли или не? КАЖИ МОЛИМ ТЕ, ША МА ХВАНАТ ЛИ СТЕЛАААААААААААААААААААААААААА

Не, бе! Всичко свършва добре, последният аспект на Луната е положителен. Ама ще бъдеш много нервна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1228 -: Юни 25, 2011, 03:26:00 am »
Като стана въпрос за "другите" жени, да попитам: при конкретен въпрос дали Х е имал сексуална връзка с У, то кои домове и упр. трябва да вземем предвид? Сложно ми се струва когато са намесени 3-ма

Еми, да...коментирали сме го вече това усложнение. При триъгълниците трябва много точно да се дефинират отношенията. Вариантите са следните:
- питащата е по 1-ви, съпругъг и по 7-ми, а любовницата му по 5-ти дом.
- питащата е по 1-ви, любовникът и по 5-ти, а неговата съпруга но 7-ми дом;
- питащата е по 1-ви, любовникът/любимия по 5-ти, а неговата любовница 5-ти от 5-ти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1229 -: Юни 25, 2011, 03:48:27 am »
Здравей, Стела,
Моля, те , погледни ...

Благодаря - много !

Не, няма друга жена.

« Отговор #1230 -: Юни 25, 2011, 05:06:27 am »

Не, бе! Всичко свършва добре, последният аспект на Луната е положителен. Ама ще бъдеш много нервна.

УРАААААААААААААаа другари!!! КЕФ :)))) Мерси,дано си права !!!!

« Отговор #1231 -: Юни 25, 2011, 06:33:54 am »
Здравей, Стела,
Моля, те , погледни ...

Благодаря - много !

Не, няма друга жена.

Благодаря, ти за вниманието ,Стела , много съм ти задължена! :-[ Жива и здрава!

« Отговор #1232 -: Юни 25, 2011, 06:53:17 pm »
Стела, да си ни жива и здрава, благодаря ти от името на всички, че ни помагаш и най-вече че отделяш от времето си - това за мен е равнозначно на уважение!!!!!!! Шапка ти свалям!  :88:

« Отговор #1233 -: Юни 25, 2011, 07:19:07 pm »
Стела, да си ни жива и здрава, благодаря ти от името на всички, че ни помагаш и най-вече че отделяш от времето си - това за мен е равнозначно на уважение!!!!!!! Шапка ти свалям!  :88:
и аз изказвам огромни благодарности на стела затова че помага на всички нас :58:

« Отговор #1234 -: Юни 25, 2011, 10:59:20 pm »
prostavai Stela kartata ne e bila to4na-bi li poglednala pak mnogo e vaxno ,MOLY[urlhttp://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=7p8fileEA4BMZ-u1307345184&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=][/url]

*

Stella

• 7765
« Отговор #1235 -: Юни 26, 2011, 02:23:57 am »
prostavai Stela kartata ne e bila to4na-bi li poglednala pak mnogo e vaxno , MOLY[urlhttp://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=7p8fileEA4BMZ-u1307345184&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=][/url]

Тази карта не се отваря.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1236 -: Юни 26, 2011, 02:25:51 am »
И аз ви благодаря, момичета за доверието към мен.  Да ви сбъдват всичките мечти :wink2:

« Отговор #1237 -: Юни 26, 2011, 02:36:23 am »
[urlhttp://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=7p8fileEA4BMZ-u1307345184;lang=e;gm=a1;btyp=2;mth=gw;sday=24;smon=6;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=4&nho2=2][/url]
eto dano se otvori   

« Отговор #1239 -: Юни 26, 2011, 02:43:54 am »
И аз ви благодаря, момичета за доверието към мен.  Да ви сбъдват всичките мечти :wink2:

Оф мамо, ако стане това дето ми каза ще те водя на круиз в Карибско море...