Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207322 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1400 -: Август 17, 2011, 11:57:41 am »
Здравейте, ето и моя въпрос:Да избера ли ИБ като гарант за Зелена карта САЩ? Уточнявам: той е мой познат/приятел, с когото излизахме в една компания преди години. Благодаря

« Отговор #1401 -: Август 17, 2011, 02:32:27 pm »
Стела , здравей , би ли  отделила  и  на  мен  малко  време ... много  бих  се  радвала.
Би  ли  ме  посъветвала -  в  последния  месец  приятеля  ми  се  държи  доста  странно,  отдръпна  се ,  охладня ...  Та  -  мислиш  ли  причината  е  нова  любов  на  хоризонта ?  или  при  мен  е  проблема ? :(  Дали  ще  си  дойдат  на  място  отново  нещата  или ... съм  го  загубила  вече ?
Поздрави :unsure:

Ще  ми  е  драго  и  други  ако  изкажат  мнения :rolleyes:

« Отговор #1402 -: Август 17, 2011, 02:51:12 pm »
Здрасти Мартина, ако следваме схемата която предложи Мирабел, то и твойта не е на хубаво, имаш шанс да промениш нещата, защото още не е дошло време за въпроса ти, рано е да се каже, така че според мен твоя човек ако го изнервяш с несигурността си може и да стори нещо, защото ако гледам неговия 5-ти дом за да видя евентуално друга жена то скоро ще има такава, и дали той ще направи нещо май от теб зависи. Аз понеже ходя на консултации ще ти кажа, че когато се намирах на твоето положение с отдръпването, ако не бях навлязла в личното му пространство, не му бях окупирала територията, нямаше да трябва да се справям с травми от изневери, или поне щях да съм сигурна, че съм видяла истината. Дай му доверие, ако нещо стане, ще си чиста пред себе си че си дала всичко от себе си. А има една книга "мъжете са от марс жените от венера", там е описано отдръпването на мъжа и нуждата му да си е в пещерата известно време. Не се параноясвай от нищо, ако имаш доказателства е друго.

« Отговор #1403 -: Август 17, 2011, 02:53:27 pm »
Но Мартина, да знаеш че не съм сигурна относно към кой дом да отнеса евентуална авантюра или друга жена, така че изчакай по обиграно мнение.

« Отговор #1404 -: Август 17, 2011, 05:06:37 pm »
Но Мартина, да знаеш че не съм сигурна относно към кой дом да отнеса евентуална авантюра или друга жена, така че изчакай по обиграно мнение.

Мерси  :unsure: за  вниманието

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1405 -: Август 17, 2011, 08:08:04 pm »
И 2-ри и 8-ми са празни, според мен няма повод за притеснение. Неговата Венера (У1 и У6) е изгорена в 3тия му дом. Привидно с Юпитер в 1вия му дом може и да дава вид, че нищо не го мъчи и всичко е ОК, но едва ли е така. Трудно му е да го покаже. Рак е и интерсептиран май. Дали няма проблеми с работата? Аз се уча, така че може и да не съм права. Здравето също е по 6-ти дом.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1406 -: Август 17, 2011, 08:55:44 pm »
Здравейте, ето и моя въпрос:Да избера ли ИБ като гарант за Зелена карта САЩ? Уточнявам: той е мой познат/приятел, с когото излизахме в една компания преди години. Благодаря
Този човек е в чужбина, нали? С, макар и екзалтирал, Сатурн на Асц не съм особено обнадеждена. Ако ИБ е по 7-ми, то той е представен от Марс в падение, който ще направи квадрат със Сатурн, и Луната преди това.

« Отговор #1407 -: Август 17, 2011, 09:28:26 pm »

[/quote]Този човек е в чужбина, нали?
[/quote]

да, в чужбина е

и на мен, като построих картата ми се "наби" съвпада асц./Сатурн - толкова точно и рязко като отговор "не"....

благодаря, Shreya

« Отговор #1408 -: Август 17, 2011, 09:43:55 pm »
И 2-ри и 8-ми са празни, според мен няма повод за притеснение. Неговата Венера (У1 и У6) е изгорена в 3тия му дом. Привидно с Юпитер в 1вия му дом може и да дава вид, че нищо не го мъчи и всичко е ОК, но едва ли е така. Трудно му е да го покаже. Рак е и интерсептиран май. Дали няма проблеми с работата? Аз се уча, така че може и да не съм права. Здравето също е по 6-ти дом.

Да - по-склонна съм да приема твоето тълкованое Shreya, не само защото така ми се иска,ами наистина има главоболия в работата си :unsure: - мерси много , Поздрави :blink:

« Отговор #1409 -: Август 17, 2011, 10:01:21 pm »
Шрея, ти за връзка с друга жена 2-ри и осми дом ли гледаш?Осми предполагам защо, но втори...Така познавала ли си и други карти? Аз защото не знаех как да отнеса въпроса и гледах 5-ти.

« Отговор #1410 -: Август 19, 2011, 12:07:50 pm »
 И  тук  да  попитам  ... 

Че  няма  много  време - трябва  подготовка ...   ;)
Пускам  хорар  и  аз  питам  -  моя  приятелка  на 21.08. в неделя  има  служебна  среща  с  нейн  колега  и  подчинен,  който  тя  много  харесва ,  и  по  нейните  думи  и  той  не  е  безразличен ,  но  тя  все  пак  е шефа ...  и  се  притеснява,  дала  е  "нишани"  и  той  на  нея , но  до  там ...    Мислите  ли , че  на  тази  среща  ще  се  случи  нещо  различно  от  служебното ?
Благодаря  :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1411 -: Август 19, 2011, 05:36:43 pm »
Аз се уча, така че това са само предположения.

Луната е без курс (няма да има развитие въпросът), ако не считаме планетите след септенера. Но и да ги гледаме, има само един сходящ секстил с Нептун.

Сигурна ли е твоята приятелка, че наистина го харесва? Ако я гледаме по 11 дом, защото ти задаваш въпроса, а него по 7 от 11-ти или евентуално 6-ти (подчинен) - и при двата варианта е представен от екзалтирал Сатурн във втория й дом. Но Слънце и Сатурн са в смесена рецепция по падение/ заточение. :unsure:Имало е преди време секстил, който да тушира това. Може би заради него е решила, че има някакви флуиди по между им. Но с тези предстоящи опозиции на Слънце/Венера/Меркурий с Нептун, не съм сигурна до колко няма да се разочарова.
« Последна редакция: Август 19, 2011, 05:41:32 pm от Shreya »

« Отговор #1412 -: Август 19, 2011, 07:32:34 pm »
Shreyа, може би си права. Аз не по картата а по-скоро по интуиция,че просто са илюзии по Нептун, ама така твърди-ще видим . Благодаря ти за отзива ;)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1413 -: Август 19, 2011, 10:37:32 pm »
Може смесената рецепция по падение/ заточение да показва именно това шеф-подчинен и невъзможността каквито и да е било други взаимоотношения да се развият. Той се намира във втория й дом, може да търси лична облага, предвид че Венера (парите) са при нея. Тя май не търси връзка, а друг тип отношения?  ;D Ако е така, тя е в 8-мия му дом, т.е. той е по 6-ти от 11-ти дом. Ако - не, тогава той е по 7-ми от 11-ти дом.

Аз се уча, така че това са само предположения.
« Последна редакция: Август 19, 2011, 10:45:53 pm от Shreya »

« Отговор #1414 -: Август 19, 2011, 10:50:23 pm »
Може смесената рецепция по падение/ заточение да показва именно това шеф-подчинен и невъзможността каквито и да е било други взаимоотношения да се развият. Той се намира във втория й дом, може да търси лична облага, предвид че Венера (парите) са при нея. Тя май не търси връзка, а друг тип отношения?  ;D Ако е така, тя е в 8-мия му дом, т.е. той е по 6-ти от 11-ти дом. Ако - не, тогава той е по 7-ми от 11-ти дом.

Дааааааа,точно ТОВА еееее !!! Как не се сетих - та той  с неговите умения и работа й изкарва заплатата,естествено,че ще го харесва, и Нептун като размие малко картината и готовооооо

« Отговор #1415 -: Август 20, 2011, 10:19:12 am »
Здравейте, би  ли  могъл  някой  да  каже  какво се крие в този хорар?  Много се наранихме  ,  а се обичаме. Дали ще си простим, и дали ще върнем романтиката, или всичко безвъзврато си е отишло ? :'(

« Отговор #1416 -: Август 20, 2011, 11:02:44 am »
Мила кажи си точно какъв ти беше въпроса, "Ще сме заедно" или "Това краят ли е?", ако си питала първото, кофти, ако си питала второто, според мен след доста трудности( и двамата сте ретроградни) ще сте заедно.

« Отговор #1417 -: Август 20, 2011, 12:21:15 pm »
Искам да помоля, ако можете да погледнете този хорар, ще съм ви благодарна!  :58: Как ви изглежда ситуацията като цяло?
Въпросът го задавам аз и той е "Подходящо ли е да си купят къщата,която са харесали?". Става въпрос за родителите ми.

« Отговор #1418 -: Август 20, 2011, 01:34:38 pm »
Мила кажи си точно какъв ти беше въпроса, "Ще сме заедно" или "Това краят ли е?", ако си питала първото, кофти, ако си питала второто, според мен след доста трудности( и двамата сте ретроградни) ще сте заедно.

Ще  продължи ли  връзката  ни ?  но  с уточнение любовната връзка , не  на  работно ниво , защтото  имаме общи работни проекти - там  знам, че ще продължава :(

Така  добре ли е ?
Благодаря :blink:

« Отговор #1419 -: Август 20, 2011, 04:45:11 pm »
Мартинче, много ти е шантава картата, от пръв поглед отговорът е не, има желание и от него и от теб да бъдете заедно, търсите се, все си мисля че той гледа назад към хубавото ви минало и ще направи крачка за сдобряване(нептун ретро към сатурн в първи дом). Така че колкото и да му е трудно и да страда твоят човек си те иска и ще бъдете заедно. Просто на пръв поглед не огледах всички възможности, ще ти прости, изразявай обичта си повечко и бъди търпелива:)