Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205355 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1520 -: Септември 05, 2011, 03:15:49 pm »
Ако имате хорарни въпроси лично към мен, можете да ги задавате тук. Когато имам време, ще отговарям.

МОЛЯ, ПОСТАВЯЙТЕ КАРТИТЕ ПО КОХ.
Ще  приемат ли дъщеря ми в датския колеж. род. на 31.12.1992 в 09.35. София

*

Stella

• 7765
« Отговор #1521 -: Септември 05, 2011, 03:58:16 pm »
Ако имате хорарни въпроси лично към мен, можете да ги задавате тук. Когато имам време, ще отговарям.

МОЛЯ, ПОСТАВЯЙТЕ КАРТИТЕ ПО КОХ.
Ще  приемат ли дъщеря ми в датския колеж. род. на 31.12.1992 в 09.35. София

Тука се задават хохарни въпроси - дата, място и час на задаване на въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1522 -: Септември 05, 2011, 05:32:17 pm »
Стела, разбира се, така е. Просто исках да уточня това асцендента, тъй като нали има теория, че хората след определена възраст повече са асцендент отколкото слънчев знак.
Много ти благодаря за отговорите! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1523 -: Септември 05, 2011, 08:08:38 pm »
Стела, разбира се, така е. Просто исках да уточня това асцендента, тъй като нали има теория, че хората след определена възраст повече са асцендент отколкото слънчев знак.
Много ти благодаря за отговорите! :blink:

Това е мит. И асцендентът и слънчевият знак прогресират, но никога асцендентът не може да подмени слънчевия знак. Това са два фактора с различно значение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1524 -: Септември 05, 2011, 09:20:41 pm »
Здравейте,
днес следобед предложиха работа на мъжа ми в Дания, която чака от 2г. Той е свободен, не работи в момента, на 1.09 се върна от Германия, но има един проблем, заради който той отказа. Или поне отложи отговора си. Баща му е много болен, откриха му злокачествен тумор на черния дроб. И мъжът ми реши да остане, докато се уточни лечението на баща му. Тази седмица ще го изписват и ще се знае какво следва. Затова и мъжът ми отложи отговора си до края на седмицата, но на тях им трябва човек веднага.
Въпросът ми е: Ще замине ли да работи на предложеното място в Дания?
Благодаря ви за помощта!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1525 -: Септември 05, 2011, 09:46:50 pm »
Здравейте,
днес следобед предложиха работа на мъжа ми в Дания, която чака от 2г. Той е свободен, не работи в момента, на 1.09 се върна от Германия, но има един проблем, заради който той отказа. Или поне отложи отговора си. Баща му е много болен, откриха му злокачествен тумор на черния дроб. И мъжът ми реши да остане, докато се уточни лечението на баща му. Тази седмица ще го изписват и ще се знае какво следва. Затова и мъжът ми отложи отговора си до края на седмицата, но на тях им трябва човек веднага.
Благодаря ви за помощта!

От него зависи дали ще замине - У9 е в 7-ми дом (неговия първи). У9 се намира в падение - не е много добро положението там. Управителат на съпруга ти - Луната е в шести  - дом на работата и здравето. У6 (Юпитер) е в 10-ти дом - бащата. Не мога да дам категоричен отговор дали ще замине.

« Отговор #1526 -: Септември 05, 2011, 10:20:02 pm »

Неговия управител е в негов 6ти - наистина много я иска тази работа и може да стане. Пътя също не e изключен при него, но самото започване май няма да се получи в края на крайщата. И аз не мога да бъда категорична, но по-скоро не.   :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1527 -: Септември 05, 2011, 10:34:42 pm »
Благодаря ви за отговорите. Жалко, че не са обнадеждаващи, но явно такъв му бил късмета!
Хубава вечер!

*

zuzi

• 38
« Отговор #1528 -: Септември 08, 2011, 10:28:03 am »
Здравейте, моля за помощ при тълкуването на хорар. Въпроса ми е ще започна ли нова работа скоро? Няма аспект между Венера и Нептун(У6),но Луната ще направи полусекстил с Нептун преди да напусне знака и е в точен куинконс с Меркурий в 11дом(неочаквани събития, надежди) Марс,втори управител на 6дом, в съвпад с МЦ,предстои да направи секстил с Венера( и двете планети са в падение) т.е. в този момент няма да има благоприятно развитие. Но Луната има сходящ секстил към Уран( след като напусне знака) в 6 дом,може би промяна в работата на по-късен етап,но като време не мога да определя.Луната преминава във фиксиран знак.

*

gola

• 28
« Отговор #1529 -: Септември 09, 2011, 11:56:17 am »
Ще си имам ли второ детенце и дали ще започна работа скоро :wub:
родена съм на 25 08 1968 година в Пазарджик :wub:

*

zuzi

• 38
« Отговор #1530 -: Септември 09, 2011, 12:15:02 pm »
[/quo

Дай час на въпроса.

*

gola

• 28
« Отговор #1531 -: Септември 09, 2011, 12:54:08 pm »
00 : 15  :wub:

*

zuzi

• 38
« Отговор #1532 -: Септември 09, 2011, 01:55:34 pm »

Относно първия въпрос,съжалявам,но отговора е НЕ (в рамките на действието на хорара-3м). Плутон управител на кверента т.е. ти не сключва аспект с Венера( У7-второто дете), както и Луната не сключва аспект с Венера, която е в падение.За евентуална бременност се гледа 4 дом,У4-Уран е в квадрат с Плутон,намира се в 5 дом на децата,може да се получи чрез инвитро,Меркурий У8- раждане е в опозиция на ретро Нептун в 4 дом,раждане на второ дете засега е илюзия и следващия аспект на Луната е със Сатурн,ограниччени възможности.
По втория въпрос, по-скоро НЕ. Няма аспект между основните сигнификатори(Марс У6, Плутон и Луната) Марс е в падение в 9дом,трябва да промениш подхода в търсенето на работа,Марс е в творчески аспект към Юпитер в 6 дом,би могла в бъдеще да намериш с помощта на влиятелен приятел(Луната в сходящ аспект към Сатурн в 11дом)
Това е мойта интерпретация,но аз все още се уча,нека и други се изкажат по хорара ти,ще кача картата ти :P

« Отговор #1533 -: Септември 09, 2011, 02:16:14 pm »
Здравейте, бих искала да ви попитам възможно ли е да имаме връзка, основана на взаимна любов, със С?
9.09.2011 13:54 Добрич
Днес ми се завъртя по-силно този въпрос, след леко странни обстоятелства... Благодаря Ви :*

« Отговор #1534 -: Септември 09, 2011, 08:28:23 pm »
Здравейте, моля за помощ при тълкуването на хорар. Въпроса ми е ще започна ли нова работа скоро? Няма аспект между Венера и Нептун(У6),но Луната ще направи полусекстил с Нептун преди да напусне знака и е в точен куинконс с Меркурий в 11дом(неочаквани събития, надежди) Марс,втори управител на 6дом, в съвпад с МЦ,предстои да направи секстил с Венера( и двете планети са в падение) т.е. в този момент няма да има благоприятно развитие. Но Луната има сходящ секстил към Уран( след като напусне знака) в 6 дом,може би промяна в работата на по-късен етап,но като време не мога да определя.Луната преминава във фиксиран знак.

Зузи, Луната е без курс и в повечето случаи такава Луна не предполага развитие. Сатурн на АС също може да причини забавяне. Луната управлява 10-тия дом на работата (към която се стремиш) и идва от опозиция с Марс на МС. Възможно ли е в бързината (ъглов Марс често означава, че кверентът действа прибързано) да си отхвърлила или подминала без да забележиш (У1 Венера е изгорена) някое предложение? Или може би си получила отказ от някое място наскоро (Марс е У7). Питаш за нова работа, така че презполагам, че имаш такава в момента, но условията на работа не те удовлетворяват (У1 Венера е в знака на заточение на У6 Юпитер). Успех, Зузи!

« Отговор #1535 -: Септември 09, 2011, 08:42:10 pm »
Здравейте, бих искала да ви попитам възможно ли е да имаме връзка, основана на взаимна любов, със С?
9.09.2011 13:54 Добрич
Днес ми се завъртя по-силно този въпрос, след леко странни обстоятелства... Благодаря Ви :*

Мисля, че ще имате шанс. Двата ви управителя, Юпитер (твоят) и Меркурий (неговият) се намират в земни знаци и им предстои тригон, който няма да бъде прекъснат от аспекти с други планети (ако не броим Плутон, аспектът е тригон, но все пак внимавайте с ревността и желанието за пълно притежание на партньора). Аспектът с Плутон може да означава и че пътят към другия минава през някакви жертви, които се налага да направите. Луната е във фиксиран знак (което отново говори за стабилност) и е на път да сключи тригон със Сатурн -също символ на стабилност и дълготрайност. Мисля, че този аспект показва, че ако сте сериозни един към друг (Сатурн е екзалтиран), имате шанс да изградите трайна връзка. Колкото до взаимността на любовта - управителите на 5-тите ви домове Марс и Венера имат сходящ секстил. И двете планети не са в идеално положение - в падение по знаци, Венера е и изгорена. Може би преживявате някаква криза на чувствата (това е само предположение), може би сте имали раздяла и се връщате един към друг (най-вече ти - Юпитер е ретрограден). Ти си във владение на чувствата му (Юпитер в знака на Венера - негов У5). Той изглежда надежден (Меркурий в собствен знак). Мисля, че отговорът е ДА. Успех!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1536 -: Септември 09, 2011, 08:50:22 pm »
Привет,
Да ви кажа днес ходих на интервю за работа, и до средата на другата седмица трябва да дам отговор приемам ли или не. Стана така, че ми предложиха длъжност с повече отговорности от очакваните и се притеснявам за моето училище.     
Та въпроса ми е, да приема ли работата или не ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1537 -: Септември 09, 2011, 09:02:56 pm »
Луната няма сходящи аспекти, а Сатурн е в 7 дом (разходящ тригон с Луната).
Предстои съвпад с Нептун (извън септенера), но в случая той няма отношение към въпроса.
У1 също няма сходящи аспекти, но преди задаване на въпроса е направил секстил с Венера - У7 и У2.
Според мен картата не "казва" дали да приемеш или отхвърлиш предложението, решението зависи от теб.
Това решение може да се повлияе и от заплащането, което ще ти предложат или което вече сте договорили.  :blink:

Интересно, защо в 6 дом има интерсептиран знак, това как би могло да се тълкува според вас?
Длъжността да не е по съвместителство или по заместване? Пък може интерсептираните планети да показват и това, което казваш, т.е. че длъжността е натоварена с повече отговорности, в рамките на една длъжност да се съчетават две-три.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1538 -: Септември 09, 2011, 09:11:09 pm »
Благодаря ти Лили ,
Става въпрос за организатор конгресен туризъм.  Определено задълженията са много, както и много командировки, което е хубаво, аз съм работила в туризма преди, но нали целта ми е да се преквалифицирам и да скъсам с туризма де, а ето на пак там се натрисам .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1539 -: Септември 09, 2011, 10:01:29 pm »
Изключително много ти благодаря, Mirabella, за отговора! По повод раздялата, за която казваш, и връщането един към друг, бих казала, че ние все още не се познаваме на живо, само виртуално и това всъщност стана супер случайно и неочаквано, но тези дни се случиха някакви странни неща и се замислих, та разгледах синастрията ни и като че ли има някакви кармични аспекти, като например съвпад от 2* на мой плутон и негов СЛВ, явно това връщане един към друг, за което казваш, идва от някой минал живот? Благодаря ти още веднъж за светлинката, която ми даде, ще видим какво ще се случи :)