Стела,утре имам среща-разговор за нова работа,моля те,погледни хорара,въпроса ми е-ще има ли положителен резултат за мен-07.51h.,Плевен.
Миналата седмица зададох въпрос-и отговора,които ти интерпретира от хорара беше,4е може би около 11.09.ще полу4а предложение за работа и наистина така стана на ниво разговор,утре ще се решава и уто4нява. Благодаря ти.
Зори, много бях сигурна тогава. Ама честно, нямах никаки съмнения, че това ще се случи, този хорар просто ми проговори недвусмислено. Благодаря ти за обратната връзка!
По зададения въпрос, отговорът ми е ДА, ще има някакви преговори - Луната клони към секстил с У6 - работата, но има някакъв елемент на неизвестност и непредвидимост в тази работа или е работа от "уранов тип" - Уран е в 6-ти дом. Освен това работата се управлява от ретрограден Юпитер, което значи, че когато Юпитер тръгне директно към края на годината, някои неща може да се променят или да излязат наяве нови обстоятелства, свързани с работата.
Ти се управляваш от Венера в 12-ти дом. Венера е в слаб есенциален и акцидентален статус, т.е. не си добре поставена. Но имаш един коз - силен Сатурн в първи дом, който те представлява също. За съжаление, не виждам връзка между Сатурн и сигнификатора на работата. Между другото, последният аспект на Луната е опозиция с Венера (У1) - сигурно нещо няма да ти хареса. Нямам категорични основания да смятам, че това е твоята работа. Венера е в секстил с Марс в 10-ти дом - имаш ги контактите, но Марс управлява конкуренцията и се намира в 10-ти (началника), което ми говори, че ще предпочетат някой друг или някой друг ще ходатайства за тебе, но е рано да се каже.