Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206293 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1540 -: Септември 09, 2011, 10:06:32 pm »
Става въпрос за организатор конгресен туризъм.  Определено задълженията са много, както и много командировки, което е хубаво, аз съм работила в туризма преди, но нали целта ми е да се преквалифицирам и да скъсам с туризма де, а ето на пак там се натрисам .

Вчера и аз кандидатствах по такава обява (организатор туризъм) във Варна.
Да, доста задължения предполага една такава длъжност, дори ако не се налага да пътуваш.
Като юридически сътрудник не можеш ли да си намериш нещо? Нали учиш право и скоро ще завършваш?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1541 -: Септември 09, 2011, 10:19:29 pm »
Струва ми се, че няма да приемеш работата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

zuzi

• 38
« Отговор #1542 -: Септември 09, 2011, 10:44:16 pm »
Здравейте, моля за помощ при тълкуването на хорар. Въпроса ми е ще започна ли нова работа скоро? Няма аспект между Венера и Нептун(У6),но Луната ще направи полусекстил с Нептун преди да напусне знака и е в точен куинконс с Меркурий в 11дом(неочаквани събития, надежди) Марс,втори управител на 6дом, в съвпад с МЦ,предстои да направи секстил с Венера( и двете планети са в падение) т.е. в този момент няма да има благоприятно развитие. Но Луната има сходящ секстил към Уран( след като напусне знака) в 6 дом,може би промяна в работата на по-късен етап,но като време не мога да определя.Луната преминава във фиксиран знак.

Зузи, Луната е без курс и в повечето случаи такава Луна не предполага развитие. Сатурн на АС също може да причини забавяне. Луната управлява 10-тия дом на работата (към която се стремиш) и идва от опозиция с Марс на МС. Възможно ли е в бързината (ъглов Марс често означава, че кверентът действа прибързано) да си отхвърлила или подминала без да забележиш (У1 Венера е изгорена) някое предложение? Или може би си получила отказ от някое място наскоро (Марс е У7). Питаш за нова работа, така че презполагам, че имаш такава в момента, но условията на работа не те удовлетворяват (У1 Венера е в знака на заточение на У6 Юпитер). Успех, Зузи!
Мерси,Мирабела

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1543 -: Септември 10, 2011, 07:19:12 pm »
Става въпрос за организатор конгресен туризъм.  Определено задълженията са много, както и много командировки, което е хубаво, аз съм работила в туризма преди, но нали целта ми е да се преквалифицирам и да скъсам с туризма де, а ето на пак там се натрисам .

Вчера и аз кандидатствах по такава обява (организатор туризъм) във Варна.
Да, доста задължения предполага една такава длъжност, дори ако не се налага да пътуваш.
Като юридически сътрудник не можеш ли да си намериш нещо? Нали учиш право и скоро ще завършваш?

Това именно търся, но нещо не се получава на този етап  :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1544 -: Септември 10, 2011, 07:22:21 pm »
Струва ми се, че няма да приемеш работата.

И аз натам клоня....но за сега само това излиза като работа ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1545 -: Септември 10, 2011, 07:38:01 pm »
Това именно търся, но нещо не се получава на този етап  :'(

А сътрудник в нотариална кантора?
Там също искат юридическо образование, приемат и студенти по право.
Но работата е досадна и пипкава, не е за всеки.
Дано имаш късмет да намериш работа, каквато те влече.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1546 -: Септември 10, 2011, 10:20:40 pm »
"Ще ходя ли на море този месец?" :blink:

би трябвало някой вече да е решил и отговорът да ти е известен или скоро до разбереш - може би ще пътуваш нанякъде
това от мен, въпреки объркващо зададения въпрос :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1547 -: Септември 10, 2011, 10:42:08 pm »
Може ли да погледнете този хорар?..."Ще ходя ли на море този месец?" :blink:

Пейшън, ако гледаме аспектите на Луната само до септенера, то тя е без курс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #1548 -: Септември 10, 2011, 10:48:20 pm »
ако гледаме естествения сигнификатор на пътуванията Меркурий (в 7ми - може решението да зависи от партньор), то тя е в сходящ тригон с него :blink:, в знака на античния управител на рибите и в сходящ секстил с новия управител на моретата ;D - Нептун (в 1ви), но малко закъснелият АС говори за по-друго

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1549 -: Септември 10, 2011, 10:48:49 pm »
Има сходящ тригон с Меркурий, доколкото виждам, дели ги един градус.

Passion, сама ли смяташ да пътуваш или си имаш компания?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1550 -: Септември 10, 2011, 10:58:24 pm »
Ако е с компания, може да проработи тригонът.  :blink:
Меркурий управлява 5 дом - би трябвало да си изкарате добре, ако тръгнеш на път.
Ако разглеждаме курорта по 9 дом, той се управлява от Венера в знак на падение. Съмнявам се дестинацията да е кофти, но нещо специфично може да има в това отношение. Може би защото пътуваш извън активния сезон, пък може по някакви намалени цени за настаняване или сервисът да не е на особено високо ниво.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1551 -: Септември 10, 2011, 11:03:12 pm »
Извинявам се, Меркурий го видях на 23 гр. Вечер не довиждам, баби.
Аз не виждам показания за пътуване.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1552 -: Септември 10, 2011, 11:06:08 pm »
Колебая се.
Не мога да кажа със сигурност нито "да", нито "не".
Луната управлява ДС в картата, така че е възможно крайният резултат да зависи повече от компанията /човека, с която/който ще пътуваш, отколкото от теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1553 -: Септември 11, 2011, 07:58:23 am »
Стела,утре имам среща-разговор за нова работа,моля те,погледни хорара,въпроса ми е-ще има ли положителен резултат за мен-07.51h.,Плевен. Миналата седмица зададох въпрос-и отговора,които ти интерпретира от хорара беше,4е може би около 11.09.ще полу4а предложение за работа и наистина така стана на ниво разговор,утре ще се решава и уто4нява. Благодаря ти.

« Отговор #1554 -: Септември 11, 2011, 06:00:08 pm »
Този месец,ще започна ли работа,като химик ? Или някаква друга работа,ходих на няколко интервюта,като само 1,е за специалността ми,като химик.
София-18 ч.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1555 -: Септември 11, 2011, 07:47:22 pm »
Здравейте момичета, :blink:
имам едно въпросче : А. ще се премести ли в София?

Лули, като гледам как се е закотвил неговият сигнификатор в 4-тия му дом, доста се съмнявам. Той /Тя се управлява от Сатурн, който е силен във Везни и ъглов. За смяна на постоянното местожителство ли става въпрос? Ако питаш в този смисъл, мисля, че отговорът е по-скоро НЕ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1556 -: Септември 11, 2011, 08:37:44 pm »
Стела,утре имам среща-разговор за нова работа,моля те,погледни хорара,въпроса ми е-ще има ли положителен резултат за мен-07.51h.,Плевен.

Миналата седмица зададох въпрос-и отговора,които ти интерпретира от хорара беше,4е може би около 11.09.ще полу4а предложение за работа и наистина така стана на ниво разговор,утре ще се решава и уто4нява. Благодаря ти.

Зори, много бях сигурна тогава. Ама честно, нямах никаки съмнения, че това ще се случи, този хорар просто ми проговори недвусмислено. Благодаря ти за обратната връзка!

По зададения въпрос, отговорът ми е ДА, ще има някакви преговори - Луната клони към секстил с У6 - работата, но има някакъв елемент на неизвестност и непредвидимост  в тази работа или е работа от "уранов тип" - Уран е в 6-ти дом. Освен това работата се управлява от ретрограден Юпитер, което значи, че когато Юпитер тръгне директно към края на годината, някои неща може да се променят или да излязат наяве нови обстоятелства, свързани с работата.

Ти се управляваш от Венера в 12-ти дом. Венера е в слаб есенциален и акцидентален статус, т.е. не си добре поставена. Но имаш един коз - силен Сатурн в първи дом, който те представлява също. За съжаление, не виждам връзка между Сатурн и сигнификатора на работата. Между другото, последният аспект на Луната е опозиция с Венера (У1) - сигурно нещо няма да ти хареса. Нямам категорични основания да смятам, че това е твоята работа. Венера е в секстил с Марс в 10-ти дом - имаш ги контактите, но Марс управлява конкуренцията и се намира в 10-ти (началника), което ми говори, че ще предпочетат някой друг или някой друг ще ходатайства за тебе, но е рано да се каже.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1557 -: Септември 11, 2011, 08:53:27 pm »
Този месец,ще започна ли работа,като химик ? Или някаква друга работа,ходих на няколко интервюта,като само 1,е за специалността ми,като химик.
София-18 ч.

Две неща виждам по 6-ти дом - едното ще стане, другото няма да стане. Луната е първи управител и тя е в твоя първи дом в секстил (вече, кажи-речи, разходящ с У1). Тя те съ-управлява и тебе.

Втори управител на 6-ти дом е Слънцето - то е позиционирано в 7-ми дом (конкуренцията). Тазиработа няма да стане. Аз не зная професията "химик" кака да я разгранича от другите в хорарната астрология. Успех!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1558 -: Септември 11, 2011, 08:56:39 pm »
Да,раз4итам на друг 4овек,които да ходотаиства за мен пред работодателя,много благодаря

« Отговор #1559 -: Септември 12, 2011, 02:35:07 pm »
Благодаря ви,много Стела :88: