Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206875 Прегледи
*

dobro

• 35
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1600 -: Септември 14, 2011, 09:32:26 pm »
 Моля , Ви  ...

Ще  вземе  ли  сина  ми  утре  изпита  си  :-X

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1601 -: Септември 15, 2011, 06:53:31 pm »
Стела,на 13.09.зададаох въпрос към теб,но за жалост не получих отговор:,ще се радвам ако погледнеш хорара,с поздрав-Зора. :blink:

« Отговор #1602 -: Септември 16, 2011, 12:39:32 pm »
стела споменаваш за тайна която е скрита от какво естество ще рече др.връзка здраве знам ли какво да мисля?
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1603 -: Септември 16, 2011, 08:05:56 pm »
Въпросът ми е преди около 2 месеца назад започнаха едни проблеми едно чудо свързано с дома т.е постоянно местене от един дом на друг.скоро очертава ли се за постоянно да се установим и дали най накрая ще си имаме собствено жилище?04.04.1975  04,55 софия.Стела благодаря ти предварително ако ми дадеш отговор.

Видях картата, зависи от партньора ти- Меркурий - У4 е и негов управител. Той е силен и е в неговия 12-ти дом. Има нещо, което той не казва, пази тайна от тебе, но ще спре местенето съвсем скоро. Не мога да ти кажа дали ще имате свое жилище, защото много зависи кой ще го придобива - той или ти.

Анима, по-добре разговаряйте помежду си. Извинявам се, но аз не си спомням картата. А и не мога да поставям карти на всеки от вас. По-добре е да се научите да поставяте карти. Със сигурност не съм имала предвид връзка, а това, че неговият управител е в неговия 12-ти дом се свързва с някаква потайност. И ти не каза защо се местите. да разговаряте помежду си - това съм имала предвид.

ПП. Съжалявам, че въобще се включих с коментари по въпроса - Сега виждам, че Сатурн в 7-ми дом не ми позволява да анализирам, съгласно класическите правила - картата е нерадикална.
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 08:10:27 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1604 -: Септември 17, 2011, 06:45:47 pm »
Стела,утре ми е първия работен ден,наистина длъжността е друга,а не тази която о4аквах.Въпросът ми е-ще се развие ли вси4ко добре на новата работа или ще имам проблеми,много ти благодаря предварително -12.44h. -Плевен.Досега вси4ко,което интерпретира по хорарите се слу4и.

Зора, актуален ли е още въпросът? Чак сега го забелязах. Ето картата. Луната (развитието на въпроса) е във 2-рия градус на знака, което показва, че си в самото начало, отговоря на нещо, което тепърва започва да се разгръща. Луната в знака на твоя управител Марс показва, че в голяма степен развитието на събитията зависи от теб. Луната и Марс са във взаимна рецепция по знак, но Марс е в падение в знака на Луната - може би се чувстваш недостатъчно силна, недостатъчно уверена в собствените си възможности. Първият аспект на Луната, който предстои, е съвпад с Уран. Това често се тълкува като изникване на непредвидени обстоятелства, изненадващо развитие на ситуацията (и то може би от самото начало, защото точният съвпад предстои след по-малко от 2 гр., в кардинален знак и ъглов дом, което може да се равнява на 2 дни, напр.). Следващите аспекти, които предстоят на Луната, не са особено леки - квадрат с Плутон, опозиция със Сатурн и накрая квадрат и с твоя управител. Плутон е елемент на 2-рия ти дом, Сатурн - на 11-тия (2-ри от 10-ти) - възможно е заплащането да не те удовлетворява, но длъжността изглежда добра (У10 Меркурий е на трон). Условията на труд се управляват от Венера в падение и изгорена от Слънцето, което може да се тълкува, че условията на труд не изглеждат особено привлекателни. Но ти си се примирила с това или теб това те устройва, не изглежда да е проблем за теб в момента (Марс има разходящ секстил с Венера). Заради напрегнатите аспекти на Луната ми изглежда като работа, пълна с предизвикателства, които ще поставят на изпитание дипломатичността и гъвкавостта ти. Успех! 
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 09:11:13 pm от Mirabella »

« Отговор #1605 -: Септември 17, 2011, 06:47:58 pm »
Моля , Ви  ...

Ще  вземе  ли  сина  ми  утре  изпита  си  :-X

Добро, извинявай, че чак сега видях въпроса ти. Отговорът не ми изглежда положителен. Дано греша и синът ти да си е взел изпита!

« Отговор #1606 -: Септември 17, 2011, 08:03:04 pm »
Здравей, Стела  :blink:

Та, въпросът, който си зададох наум беше: Разиграва ли ме по някакъв начин Х? Имам предвид дали просто не ми казва нещо.

Дано разбера какво се случва, защото ми е някак "мъгляво" и неясно, а не обичам така.
« Последна редакция: Септември 24, 2011, 01:01:17 am от Provocatrice »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1607 -: Септември 17, 2011, 08:27:26 pm »
Здравей, Стела  :blink:

От известно време си общувам с един господин, като в началото той беше супер ентусиазиран и изведнъж промени отношението си и се отдръпна. Аз, разбира се, директно го попитах дали има проблем, дали не досаждам, даже реших да прекратя всичко. Но той възрази - имал работа, ангажименти, все уморен :unsure: вече няколко седмици е така. Естествено, аз започнах доста да се замислям какво се случва и не знам как да реагирам вече. Сигурно прибързвам, пришпорвам нещата, но от вътре ми е търсене.;D Та, въпросът, който си зададох наум беше: Разиграва ли ме по някакъв начин Х? Имам предвид дали просто не ми казва нещо.

Дано разбера какво се случва, защото ми е някак "мъгляво" и неясно, а не обичам така.

Здравей, доколкото разбирам искаш да знаеш дали можеш да се доверяваш на казаното от този човек. Според Фроули на този въпрос може да се отговори като се погледнат есенциалните достойнства на неговата планета- управител. Колкото повече есенциални достойнства има неговият сигнификатор, толкова по-благонадежден е той. В случая квезита (човекът, за когото питаш) се управлява от Марс, който е в падение в Рак, следователно ненадежден, намира се в слаба позиция, но това не означава, че те лъже. може просто да се намира в лош за него период и да премълчава част от проблемите си. Така или иначе, той не е в силна позиция в момента и това може въобще да няма нищо общо с тебе. По-добре изчакай Марс да смени знака, преди да предприемеш каквито и да било прибързани действия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #1608 -: Септември 17, 2011, 08:29:33 pm »
Има връзка м/у сигнификаторите ви както и предстоящи секстил и тригон на Луна към тях.
Понеже аспектът към Венера (теб) няма да бъде пълен, са възможни известни недоразумения.
п.п.Въпросът си го преведох като възможност за връзка. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1609 -: Септември 17, 2011, 08:45:04 pm »
Няма връзка между сигнификаторите - венера е във везни, въпреки, че астро.ком отчита аспекта ка то секстил. Даже и луната не пренася светлина между тях, за да кажем, че има връзка. луната, която съ-управлява питащата ще направи секстил с Марс, но веднага след това и предстои квадратура с Нептун, т.е. последният и аспект, преи да напусне знака е негативен.

Всъщност тук вида на връзката е по-важен и то в контекскта на въпроса. Тя попита: "разиграва ли ме?", следователно всяка положителна връзка би означавала "да".

« Отговор #1610 -: Септември 17, 2011, 09:45:00 pm »
Много ви благодаря за бързото включване :58:

« Последна редакция: Септември 24, 2011, 01:03:18 am от Provocatrice »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1611 -: Септември 18, 2011, 11:37:02 am »
Много ви благодаря за бързото включване :58:

Цитат
Така или иначе, той не е в силна позиция в момента и това може въобще да няма нищо общо с тебе. По-добре изчакай Марс да смени знака, преди да предприемеш каквито и да било прибързани действия.
Ще изчакам :blink:, но засега само аз го търся. Иначе той въобще няма да се сети за мен :( Просто някак изведнъж се дистанцира. Доколкото видях Нептун му транзитира в момента Марс и квадратира Слънцето.

С приятелят ми имахме подобен период от 2-3 месеца в началото на връзката ни, но той имаше много големи проблеми в работата и се беше затворил в себе си. Мъжете се дистанцират, когато имат проблеми, за да не ги виждаме слаби.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1612 -: Септември 18, 2011, 11:39:22 am »
Доколкото видях Нептун му транзитира в момента Марс и квадратира Слънцето.

Виж кои домове управляват Нептун, Марс и Слънцето (и най-вече Марс).
Марс в квадрат със Слънцето, доминиран от Нептун, наистина може да се отрази на инициативата.

« Отговор #1613 -: Септември 18, 2011, 02:45:12 pm »
Здравейте  :blink: Бих искала да задам въпрос, който касае майка ми. Тя не се чувства добре на работното си място, работата й е доста напрегната и изтощителна, иска да напусне и да си намери друга работа. Това й желание не е от скоро, но все повече се засилва. Та въпросът ми е:
Ще си намери ли майка ми нова работа скоро?
18.09.2011 15:17 Добрич
  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1614 -: Септември 18, 2011, 03:54:14 pm »
Здравейте  :blink: Бих искала да задам въпрос, който касае майка ми. Тя не се чувства добре на работното си място, работата й е доста напрегната и изтощителна, иска да напусне и да си намери друга работа. Това й желание не е от скоро, но все повече се засилва. Та въпросът ми е:
Ще си намери ли майка ми нова работа скоро?
18.09.2011 15:17 Добрич
  :wub:

Майка ти и настоящата и работа се управляват от Венера, която е на К6 в сходящ съвпад със Сатурн - У10. Майка ти е добре поставена и уважавана  тук. Венера е в силен есенциален статус, но в слаб акцидентален статус. Второто може да означава, че е добра в работата си, но не се чувства оценена.

Втората работа на майка ти се управлява от Юпитер (тя е през 1 дом- в Стрелец). Юпитер е ретрограден и няма връзка с Венера - У1, освен че е под нейното господство в Телец. Това, че е под нейното господство показва, че всичко зависи от твоята майка и всичко е в нейните ръце. А това, че Юпитер е ретрограден означава, че ще има забавяне. Юпитер обръща хода си към края на годината...Тогава може би, ще и се изяснят перспективите.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1615 -: Септември 19, 2011, 06:44:55 am »
Много,много благодаря,Mirabella.Длъжността и условията на труд са много добри,заплащането-ниско,а работата изисква дипломатичност,гъвкавост и бързи реакции,засега все още свиквам.С поздрав-Зора

« Отговор #1616 -: Септември 19, 2011, 12:24:08 pm »
Здравейте,
 имам един въпрос отново  :-[ Свързан е счовека за когото беше и предния ми въпро с но този път малко по-различен. Има ли чувства към мен В.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1617 -: Септември 19, 2011, 02:46:18 pm »
Здравейте,
 имам един въпрос отново  :-[ Свързан е счовека за когото беше и предния ми въпро с но този път малко по-различен. Има ли чувства към мен В.

Мисля, че отговорът е положителен. У7 е в положителен аспект с У1, а и луната като съ-управител на питащата и като елемент от 7-ми дом, е пренесла светлина между господарите на 5-тите ви домове. Последният аспект на Луната е тригон с Нептун, но преди това минава през квадрат със Слънцето, което не е благоприятен аспект за домашно съжилество на този етап. По-скоро има предпоставки за романтична връзка.

« Отговор #1618 -: Септември 19, 2011, 06:49:30 pm »
Благодаря за отговора Стелла  :wub:

« Отговор #1619 -: Септември 19, 2011, 09:17:32 pm »
Зора, много ти благодаря за обратната връзка. Още веднъж ти пожелавам успех в новата работа! :wub:

Взимам си поука от обратния отговор. Бях писала, че заточеното положение на Венера (У6) показва непривлекателни условия на труд, което се оказа, че не е вярно (за което се радвам, де). Сега при втори оглед на картата се замислих, че Юпитер в 6-ти дом може да дава доста задължения на работното място (Юпитер раздува нещата, до които се докосва), но също така може и да създава комфорт там, където се намира, в случая - в 6-ти дом, т.е. условията на труд. Положението на У6 в 10-ти дом би могло да даде възможност за професионално израстване в службата.