Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205061 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1720 -: Октомври 07, 2011, 09:54:52 pm »
Аз се уча от вас за което ви благодаря много  :blink: Защо тогава някои  :rolleyes: гледат аспектите след смяна на знака на един от сигнификаторите :rolleyes:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1721 -: Октомври 07, 2011, 10:01:06 pm »
Аз се уча от вас за което ви благодаря много  :blink: Защо тогава някои  :rolleyes: гледат аспектите след смяна на знака на един от сигнификаторите :rolleyes:

Ти си следвай правилата, аз не ги обичам много -много  ;D
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #1722 -: Октомври 07, 2011, 10:03:44 pm »
Защо тогава някои  :rolleyes: гледат аспектите след смяна на знака на един от сигнификаторите :rolleyes:

От любопитство. И аз поглеждам от време на време, но това е малка елекция, а не хорар.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1723 -: Октомври 08, 2011, 10:38:51 am »
Ще се стабилизира ли състоянието на сина ми,става въпрос за здравословно състояние,много съм притеснена-11.30 ч-Плевен,предварително благодаря за мненията по хорара.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1724 -: Октомври 08, 2011, 05:29:01 pm »
Шефката на програмата ще одобри ли назначаването на човека, когото съм избрала? Скоро имаше среща между нея и него на едно обучение, на което го пратих, за да натрупа тя повече лични впечатляния. (това  вероятно се вижда в картата).

Имах проблем преди няколко месеца, защото тя подходи предубедено и трябва да я убеждавам, че той е подходящ. Договорът на човека, който е на тази позиция приключва в края на тази година, а тя вече е одобрила неговото отстраняване. Сега искам моят човек да заеме длъжността. Иска ми се да разбера дали е останала с добри впечатления от него.

« Последна редакция: Октомври 08, 2011, 05:38:09 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1725 -: Октомври 08, 2011, 05:56:01 pm »
Ще се стабилизира ли състоянието на сина ми,става въпрос за здравословно състояние,много съм притеснена-11.30 ч-Плевен,предварително благодаря за мненията по хорара.

Синът ти се управлява от Марс, който няма особени есенциални и акцидентални качества - нито слаб, нито силен. Болестта се управлява от Венера, която е силна - на трон във Везни. Обаче Венера е критична и съвсем скоро ще премине в падение в Скорпион. Тогава очаквам да се подобри детето.

Луната няма негативни аспекти до напускането на знака, които биха дали отговор "НЕ". Напротив, тя прави 2 секстила  - с Плутон и Юпитер, а положителните аспекти дават отговор "да".

*

abroad

• 2187
« Отговор #1726 -: Октомври 08, 2011, 07:03:41 pm »
да не остана по назад и аз един "съзидателен" въпрос ;D
Ще имам ли деца?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1727 -: Октомври 08, 2011, 07:32:18 pm »
Поне някакъв срок да беше поставила, така е трудно да се отговори.  :-[
Ти си представена от Венера във Везни и ретро Юпитер около АС, на Венера съвсем скоро й предстои смяна на знак. По-нататък може да се променят и приоритетите, и ситуацията, в която си поставена, и обстоятелствата.
Липсата на акцент върху съответните домове в хорара като че ли говори за други приоритети към този момент, мутабелна Луна предполага бързотечно отминаване на въпроса и съвсем скоро няма да те вълнува чак толкова, след като си го задала. Така мисля.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1728 -: Октомври 08, 2011, 08:12:03 pm »
Здравей , Стела ,
моля те  погледни ,  ако  можеш  - Ще  успея  ли  да  купя  колата,  която  договарям  от  14.09. ? -  или  ме/ще ме  измамят. 
Благодаря    :-\

Привет, някой ще има ли време ... Много съм притеснена, и подгогвям документи за кредит,кой ли по ред , а нещо ме гложди,че ще ме "преметнат" :'(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1729 -: Октомври 08, 2011, 09:24:45 pm »
Цитат
Привет, някой ще има ли време ... Много съм притеснена, и подгогвям документи за кредит,кой ли по ред , а нещо ме гложди,че ще ме "преметнат"
Ако нещо те гложди, недей да поемаш рискове. За втори път повтаряш преметнат/измамят..замисли се
Интуицията според мен е също толкова важна колкото тия хорари.. макар и все още да не съм се убедила дали изобщо има нещо вярно в тях  :unsure:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1730 -: Октомври 08, 2011, 09:35:48 pm »
Ако някой може да ми разтълкува този хорар...
Приключиха ли ми отношенията с Х.?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1731 -: Октомври 08, 2011, 11:03:12 pm »
Ако някой може да ми разтълкува този хорар...
Приключиха ли ми отношенията с Х.?

Трудно е да се каже...всичко е в "куинсконси". Струва ми се, че той е по-силната и по-безпристрастната страна, а ти си по-емоциоционална и нетърпелива.  Аз смятам, че сте в период на предефиниране на отношенията. Поне аз свързвам куинсконса с такъв етап от връзката.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1732 -: Октомври 08, 2011, 11:04:37 pm »
Здравей , Стела ,
моля те  погледни ,  ако  можеш  - Ще  успея  ли  да  купя  колата,  която  договарям  от  14.09. ? -  или  ме/ще ме  измамят. 
Благодаря    :-\

Привет, някой ще има ли време ... Много съм притеснена, и подгогвям документи за кредит,кой ли по ред , а нещо ме гложди,че ще ме "преметнат" :'(

Дай линк към картата, не мога да търся. Няма никакви данни в цитата, който си поставила - нито за дата, нито за час , нито за място на задаване на въпроса.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1733 -: Октомври 08, 2011, 11:07:46 pm »
Ще имам ли деца?

Не се задава така въпрос, на който може да отговори единствено наталната карта. Ще имаш ли деца се вижда в наталната карта. Ако попиташ "Бременна ли съм?" - така поставен въпросът може да се разглежда като хорарен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1734 -: Октомври 09, 2011, 12:11:28 am »
Ще имам ли деца?

Не се задава така въпрос, на който може да отговори единствено наталната карта. Ще имаш ли деца се вижда в наталната карта. Ако попиташ "Бременна ли съм?" - така поставен въпросът може да се разглежда като хорарен.

Е най-накрая доживях.... ;D :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1735 -: Октомври 09, 2011, 08:34:06 am »
Цитат
Трудно е да се каже...всичко е в "куинсконси". Струва ми се, че той е по-силната и по-безпристрастната страна, а ти си по-емоциоционална и нетърпелива.
Мдам, това е така... ама все не може да де даде конкретен отг на моите въпроси. Въпросите ли са ми някакви неприемливи или хорарите ми все излизат едни такива завъртулени  ;D
Благодаря Стела!
Всъщност, сега като се загледах, аз не виждам нито един куинсконс в моята карта!
Да не става въпрос за сескиквадрат 135* ?
« Последна редакция: Октомври 09, 2011, 08:50:30 am от Freya »

« Отговор #1736 -: Октомври 09, 2011, 05:44:53 pm »
Здравей , Стела , ето  отново -
моля те  погледни ,  ако  можеш  - Ще  успея  ли  да  купя  колата,  която  договарям  от  14.09. ? -  или  ме/ще ме  измамят. Ако  няма  изгледи  да  не  тегля  кредта
Благодаря   

« Отговор #1737 -: Октомври 09, 2011, 06:48:20 pm »
Здравейте, знаещи и можещи  :rolleyes:
Моля , Ви  помогнете , малко - опитах  сама  да  тълкувам , но нищо не ми се получава ... Има  ли  серозни  намерения  свързани с  мен  Д. ? Или  продължава  просто да  си  "гъделичка"  егото след 4 годишната ни връзка ...
Благодаря  на  всички  :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1738 -: Октомври 09, 2011, 09:37:59 pm »
Ще имам ли деца?

Благодаря ти за отговора :blink:
След като може да отговори на въпроси за здравословно състояние и разни други*, защо да не може да отговори и на такъв.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1739 -: Октомври 10, 2011, 06:12:01 pm »
спрях да звъня на "Х". Много ми е болно. Въпросът ми е: има ли изгледи той да ме потърси и осъзнае какво ми е причинил? Благодаря ви, мили момичета!