Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207023 Прегледи
*

Shreya

• *
  • 414
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1740 -: Октомври 12, 2011, 12:40:44 am »
Свалила съм си една книга на Джон Фроули,но още съм в началото и много неща не са ми ясни.
От къде си я свалила книгата, ако не е тайна?:rolleyes:

« Отговор #1741 -: Октомври 12, 2011, 12:41:46 pm »
Свалила съм си една книга на Джон Фроули,но още съм в началото и много неща не са ми ясни.
От къде си я свалила книгата, ако не е тайна?:rolleyes:
http://astrius.ru/
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Stella

• 7765
« Отговор #1742 -: Октомври 12, 2011, 03:17:00 pm »
Здравей , Стела , ето  отново -
моля те  погледни ,  ако  можеш  - Ще  успея  ли  да  купя  колата,  която  договарям  от  14.09. ? -  или  ме/ще ме  измамят. Ако  няма  изгледи  да  не  тегля  кредта
Благодаря   

Струва ми се, че отговорът е да. Ти - Марс се намираш в 3-ти дом на купувача, който се управлява от Слънце, което пък от своя страна прави секстил с Марс. Не мога да видя движението на паричния поток, защото ще трябва да вземаш заем и чак тогава да даваш едни пари и става сложно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1743 -: Октомври 12, 2011, 03:20:26 pm »
Здравейте, знаещи и можещи  :rolleyes:
Моля , Ви  помогнете , малко - опитах  сама  да  тълкувам , но нищо не ми се получава ... Има  ли  серозни  намерения  свързани с  мен  Д. ? Или  продължава  просто да  си  "гъделичка"  егото след 4 годишната ни връзка ...
Благодаря  на  всички  :rolleyes:

Ти се управляваш от планета, която не е добре поставена в неговия знак - няма особени достойнства. Освен това Венера клони към квадратура с неговия сигнификатор - Марс в Лъв. не мога да дам позитивен отговор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1744 -: Октомври 12, 2011, 03:21:27 pm »
да не остана по назад и аз един "съзидателен" въпрос ;D
Ще имам ли деца?

Не се задава така въпрос, на който може да отговори единствено наталната карта. Ще имаш ли деца се вижда в наталната карта. Ако попиташ "Бременна ли съм?" - така поставен въпросът може да се разглежда като хорарен.

Благодаря ти за отговора :blink:
След като може да отговори на въпроси за здравословно състояние и разни други*, защо да не може да отговори и на такъв.

Аброуд, защото говорим за "състояние". Днес съм болен, утре съм здрав. Или ако съм хронично болен, дали очаквам подобрение - това са преходни неща...А по отношение на децата, ако на човек не му е "писано" да има деца, ако не работи по въпроса, ако няма сериозен приятел, хорарната карта не може да помогне много в случая. Аз мога да я погледна, но не виждам смисъл. Обикновено някоя мацка като ми зададе въпроса: "бременна ли съм?" - правя фазови лунари.

По твоя хорар: Имаме Лъв на върха на 5-ти дом - безплоден знак. Слънце се намира в падение във Везни, където не е добре поставено също. Сигнификаторът на детето няма връзка с твоя сигнификатор, понеже докато Слънце стигне градуса на Венера, то тя щее напуснала знака, т.е. от трон ще премине в падение. на този етап хорарът казва, че не си бременна. Но както виждаш аз перифразирах въпроса.
« Последна редакция: Октомври 12, 2011, 03:30:19 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1745 -: Октомври 12, 2011, 03:30:58 pm »
Благодаря Стела,той е болница,но в сряда го изписват.На теб желая успех.

Много се радвам. дано да е добре детето.

« Отговор #1746 -: Октомври 12, 2011, 03:33:39 pm »
Здравейте,

Пускам един хорар отново :))) Има ли все още интерс към мен В.
Доста ни охладняха отношенията в последно време и незнам на какяво се дължи. може би друга жена?

« Отговор #1747 -: Октомври 12, 2011, 03:37:04 pm »
Забравих картата  ;D ;D ;D

« Отговор #1748 -: Октомври 12, 2011, 07:09:18 pm »
Той е Слънцето в заточение и едновременно с това в знака на екзалтация на твоя управител Сатурн. Той те вижда в добра светлина, възможно е дори да те поставя не пиедестал, има добро мнение за теб. Може би те вижда като прекалено строга, сериозна, но Слънцето е в 8-мия ти дом - мисля, че би трябвало да те харесва като сексуален патньор, привлечен е от теб. Но позицията на Слънцето по знак е слаба. Възможно е той да има проблеми, които нямат нищо общо с теб (напр. финансови грижи - Слънцето е във 2-рия му дом), или проблемът е, че се чувства по някакъв начин недостатъчно добър за теб. Слънцето апликира към Сатурн в 8-мия ти дом - възможно е като за начало да закрепите отношенията си в леглото. Но след тригона на Луната с Марс й предстои да направи опозиция със съвпада на управителите ви. Сексът (или другите аналогии по 2-8-ми дом - пари, ценности, морал) може да се окажат по-скоро  повод за напрежение между вас, отколкото база за градене на хармонични отношения. Управителят на 5-тия му дом Юпитер е ретрограден - може би премисля чувствата си. С Плутон в 5-тия си дом и Луна (негов У12), идваща от квадрат с него, може проблемът да е в неизказана ревност от негова страна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1749 -: Октомври 12, 2011, 08:39:56 pm »
Цитат
Трудно е да се каже...всичко е в "куинсконси". Струва ми се, че той е по-силната и по-безпристрастната страна, а ти си по-емоциоционална и нетърпелива.
Мдам, това е така... ама все не може да де даде конкретен отг на моите въпроси. Въпросите ли са ми някакви неприемливи или хорарите ми все излизат едни такива завъртулени  ;D
Благодаря Стела!
Всъщност, сега като се загледах, аз не виждам нито един куинсконс в моята карта!
Да не става въпрос за сескиквадрат 135* ?

Бе, кой ти гледа кескиквадратите? Хорарната борави само с мажорни аспекти и се гледат аспектите на луната преди да напусне знака. Луната клони към куинсконс със Сатурн.

« Отговор #1750 -: Октомври 12, 2011, 09:14:04 pm »
Благодаря ти отново Мирабелла  :wub:
Всичко, което си написала е така, наистина ме вижда в добра светлина(поне той тока ми е споделял), както и това, че се чувства недостоен за мен (пак веднъж ми каза, че заради държанието ми започва така да си мисли).
Да харесва ме като сексуален партньор и това ми е казвал, но мислиш ли, че това, че позицията на слънце е слаба (във везни) означава, че няма чувства, а само сексуално причличане? Относно закрепянето на отношенията незнам - ше видим какво ще стане. За парите, ценностите и морала възможно е да се окажат повод за напрежение между нас, защото имаме доста големи различия между нас.
За ретро Юпитер - незнам дали премисля чувставата си или има нешо друго - доста транно се държи напоследък, имам чувството , че ме избягва. А и незнам дали няма друга жена или се опитва да ме накара да ревнувам, зашото ми прави такива намеци. Какво значи тази опозиция на управителите ни?

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1751 -: Октомври 13, 2011, 08:08:53 am »
Стела, Мирабела и всички знаещи, моля ви за отговор. Бях пуснала въпрос преди няколко дни, но при нас нещата се промениха. Разделихме се по моя инициатива, не можех повече да търпя някои неща. Излишно е да казвам колко ужасно се чувствам, защото много го обичам. Пускам нов хорар и въпрос - има ли изгледи той да осъзнае какво ми е причинил и защо съм взела това решение, и дали ще си мръдне пръста нещо да направи за нас? Много ви благодаря!

*

abroad

• 2187
« Отговор #1752 -: Октомври 13, 2011, 08:53:53 am »
не се надявам много хорарната да даде точен отговор, но все пак - сериозно болна ли съм? че ме изплашиха едни доктори :-X

качвам две карти (и двете по Кох - по Плацидус е различна домификацията) - едната е по пълнолуние, затова питах втори път

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1753 -: Октомври 13, 2011, 09:01:20 am »
Цитат
Бе, кой ти гледа кескиквадратите? Хорарната борави само с мажорни аспекти и се гледат аспектите на луната преди да напусне знака. Луната клони към куинсконс със Сатурн.
Аха, ясно. Аз защото гледах настоящите аспекти... 
А за предефинирането на отношенията също може да се каже, че се оказа права...

« Отговор #1754 -: Октомври 13, 2011, 10:08:08 am »
Момичета бихте ли погледнали този хорар.Вчера зацепих ,че цикъла ми закъснява с две седмици а една гледачка пролетта ми беше казала,че като почнат да падат листата има вероятност да забременея.Аз си мисля по-скоро за раздяла с моя ,а не да му раждам деца.Утре ще си взема тест,ще проверя и ще дам обратна връзка.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1755 -: Октомври 13, 2011, 10:37:51 am »
Луната има разходящ тригон с Марс, но като че ли не виждам достатъчно потвърждения.
У5 е слаб есенциално - Венера в Скорпион, предстои опозиция с ретро Юпитер, а следващият аспект на Луната след тригона с Марс е била опозиция със Сатурн, управителя на кверента.

Може закъснението да е от смяна на сезона, при някои жени се случва и в зряла вече възраст.
При мен миналия месец се удължи с цяла седмица, а сега пак се възстанови обичайният ритъм. Но мен бременност надали ще ме споходи скоро, затова не се и притеснявам.  ;D

Направи си тест за всеки случай, за да си спокойна.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1756 -: Октомври 13, 2011, 10:42:09 am »
Стела, Мирабела и всички знаещи, моля ви за отговор. Бях пуснала въпрос преди няколко дни, но при нас нещата се промениха. Разделихме се по моя инициатива, не можех повече да търпя някои неща. Излишно е да казвам колко ужасно се чувствам, защото много го обичам. Пускам нов хорар и въпрос - има ли изгледи той да осъзнае какво ми е причинил и защо съм взела това решение, и дали ще си мръдне пръста нещо да направи за нас? Много ви благодаря!

Много съжалявам, Ива, за начина, по който се чувстваш. Според мен няма изгледи. Поне не без твоя намеса. Неговият сигнификатор излиза от квадрат с твоя сигнификатора а Луната клони към квадрат с твоя управител...Но въобще какво говоря аз...асцендентът е на изгорения път на Слънцето.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1757 -: Октомври 13, 2011, 10:47:29 am »
не се надявам много хорарната да даде точен отговор, но все пак - сериозно болна ли съм? че ме изплашиха едни доктори :-X

качвам две карти (и двете по Кох - по Плацидус е различна домификацията) - едната е по пълнолуние, затова питах втори път

Аброуд, според мен отговорът е "НЕ". Луната като елемент на 1-ви дом е в опозиция на Меркурий, който управлява 6-ти. Освен това предстои промяна в състоянието ти - Меркурий, който го управлява, ще сменя знак.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1758 -: Октомври 13, 2011, 10:51:50 am »
Момичета бихте ли погледнали този хорар.Вчера зацепих ,че цикъла ми закъснява с две седмици а една гледачка пролетта ми беше казала,че като почнат да падат листата има вероятност да забременея.Аз си мисля по-скоро за раздяла с моя ,а не да му раждам деца.......
:rolf: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1759 -: Октомври 13, 2011, 10:54:40 am »
Цитат
Аха, ясно. Аз защото гледах настоящите аспекти... 
А за предефинирането на отношенията също може да се каже, че се оказа права...

Юпииииии!  ;D ;D ;D