Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206764 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1760 -: Октомври 13, 2011, 11:05:06 am »
Момичета бихте ли погледнали този хорар.Вчера зацепих ,че цикъла ми закъснява с две седмици а една гледачка пролетта ми беше казала,че като почнат да падат листата има вероятност да забременея.Аз си мисля по-скоро за раздяла с моя ,а не да му раждам деца.Утре ще си взема тест,ще проверя и ще дам обратна връзка.

С риск да сгреша, ще кажа какво виждам. Това е един от малкото въпроси от типа "нежелани", който си е намерил точното време на задаване по пълнолуние. Опозицията на светилата казва "НЕ" - луната управлява въпроса, а Слънцето - 8-ми дом. Ти си силна в екзалтация във Везни, Луната те е опозирала, което е показател, че не искаш майчинството. Венера управлява 5-ти дом и е в падение в Скорпион. Аз залагам на НЕ, но като по-сигурен метод, аз препоръчвам фазовите лунари. Спомни си последния сексуален контакт и ако той съвпада с фазовия ти лунар за месеца, има вероятност да си бременна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1761 -: Октомври 13, 2011, 11:18:26 am »
Стела, Мирабела и всички знаещи, моля ви за отговор. Бях пуснала въпрос преди няколко дни, но при нас нещата се промениха. Разделихме се по моя инициатива, не можех повече да търпя някои неща. Излишно е да казвам колко ужасно се чувствам, защото много го обичам. Пускам нов хорар и въпрос - има ли изгледи той да осъзнае какво ми е причинил и защо съм взела това решение, и дали ще си мръдне пръста нещо да направи за нас? Много ви благодаря!

Много съжалявам, Ива, за начина, по който се чувстваш. Според мен няма изгледи. Поне не без твоя намеса. Неговият сигнификатор излиза от квадрат с твоя сигнификатора а Луната клони към квадрат с твоя управител...Но въобще какво говоря аз...асцендентът е на изгорения път на Слънцето.

Благодаря ти, Стела!
Съжалявам... :( Той между другото се обади, но аз не говорих с него, болно и обидно ми е, не искам...поне не докато разбере какво е направил. Стела, означава ли от това, което виждаш по картата, че няма изгледи да разбере за какво иде реч и че едва ли ще направи кой знае какво...Отново аз ли трябва да направя неща за тази връзка, ако изобщо ще я има..? А секстила между Плутон и Венера, т.е. У1 и У7 - нали това са 2-та дома, които се гледат за мен и него...не играе ли някакво значение? Така искам някой да ми даде надежда... :'(
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 11:29:49 am от iva22 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1762 -: Октомври 13, 2011, 11:31:40 am »
Стела, Мирабела и всички знаещи, моля ви за отговор. Бях пуснала въпрос преди няколко дни, но при нас нещата се промениха. Разделихме се по моя инициатива, не можех повече да търпя някои неща. Излишно е да казвам колко ужасно се чувствам, защото много го обичам. Пускам нов хорар и въпрос - има ли изгледи той да осъзнае какво ми е причинил и защо съм взела това решение, и дали ще си мръдне пръста нещо да направи за нас? Много ви благодаря!

Много съжалявам, Ива, за начина, по който се чувстваш. Според мен няма изгледи. Поне не без твоя намеса. Неговият сигнификатор излиза от квадрат с твоя сигнификатора а Луната клони към квадрат с твоя управител...Но въобще какво говоря аз...асцендентът е на изгорения път на Слънцето.

Благодаря ти, Стела!
Съжалявам... :( Той между другото се обади, но аз не говорих с него, болно и обидно ми е, не искам...поне не докато разбере какво е направил. А секстила между Плутон и Венера, т.е. У1 и У7 - нали това са 2-та дома, които се гледат за мен и него...не играе ли някакво значение? Така искам някой да ми даде надежда... :'(

Секстилът има второстепенно значение. Луната, която съ-управлява тебе и въпроса, ще транзитира през твоя 7-ми дом (негов 1-ви), преди да напусне знака. Това означава, че има шанс да се замисли, но всичко е в неговите ръце. В крайна сметка последният аспект на луната е квадрат с Нептун - не искам да ти давам напразни надежди. Понекогя човек осъзнава грешките си след години и тогава разбира какво е загубил. Един хорар обхваща сравнително кратък период. От мен да знаеш, докато търсиш признание или възмездие, няма да го получиш. Спреш ли да го очакваш, тогава се случва. Така, че не се вкопчвай ревностно в тази идея. Аз съм сигулна, че той те обича по неговия си начин. Толкова може човека.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1763 -: Октомври 13, 2011, 11:33:43 am »
Момичета бихте ли погледнали този хорар.Вчера зацепих ,че цикъла ми закъснява с две седмици а една гледачка пролетта ми беше казала,че като почнат да падат листата има вероятност да забременея.Аз си мисля по-скоро за раздяла с моя ,а не да му раждам деца.Утре ще си взема тест,ще проверя и ще дам обратна връзка.

С риск да сгреша, ще кажа какво виждам. Това е един от малкото въпроси от типа "нежелани", който си е намерил точното време на задаване по пълнолуние. Опозицията на светилата казва "НЕ" - луната управлява въпроса, а Слънцето - 8-ми дом. Ти си силна в екзалтация във Везни, Луната те е опозирала, което е показател, че не искаш майчинството. Венера управлява 5-ти дом и е в падение в Скорпион. Аз залагам на НЕ, но като по-сигурен метод, аз препоръчвам фазовите лунари. Спомни си последния сексуален контакт и ако той съвпада с фазовия ти лунар за месеца, има вероятност да си бременна.
Благодаря и на  Стела и на Лили,че се включиха по моя въпрос.Нямам ни най-малка прадстава какво е фазов лунар.Лунара за периода в който евентуално е станало забременяването ли се гледа и какво точно му се гледа.Дано да не съм.Моя мъж не заслужава да бъде баща.Като го гледам как бъхти детето (имаме син почти на 10г.)за щяло и нещяло :'( Искам да се разделиме,ама той не ще да си ходи и в желанието си да ме задържи е способен да ми направи дете.И въпреки факта,че съм против абортите,ще направя.Искам да се отърва .Проблема е,че ми се ще да е по-безболезнено ама май няма да стане.
  Има още нещо ,което не ми е ясно.Преди две страници в темата бях споделила,че едва сега започнах да чета за хорарите и нищо не разбирам от тях.Но доколкото разбрах за събития,които може би вече са се случили не се ли гледат и разходящи аспекти? Или нещо не съм разбрала. :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Stella

• 7765
« Отговор #1764 -: Октомври 13, 2011, 11:35:51 am »

Благодаря и на  Стела и на Лили,че се включиха по моя въпрос.Нямам ни най-малка прадстава какво е фазов лунар.Лунара за периода в който евентуално е станало забременяването ли се гледа и какво точно му се гледа.Дано да не съм.Моя мъж не заслужава да бъде баща.Като го гледам как бъхти детето (имаме син почти на 10г.)за щяло и нещяло :'( Искам да се разделиме,ама той не ще да си ходи и в желанието си да ме задържи е способен да ми направи дете.И въпреки факта,че съм против абортите,ще направя.Искам да се отърва .Проблема е,че ми се ще да е по-безболезнено ама май няма да стане.
  Има още нещо ,което не ми е ясно.Преди две страници в темата бях споделила,че едва сега започнах да чета за хорарите и нищо не разбирам от тях.Но доколкото разбрах за събития,които може би вече са се случили не се ли гледат и разходящи аспекти? Или нещо не съм разбрала. :(

Те са 13 карти в годината. Правиш си я с програма като транзитна карта, насложена върху твоя натал. Задаваш произволна дата в месеца и програмата ти изчислява картите за всеки месец поотделно. Но ти ще си направиш за месеца, който те интересува.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1765 -: Октомври 13, 2011, 11:38:52 am »

Правилно си разбрала-гледат се разходящите. Луната е в разходяща оподиция с планетите във Везни, където е и твоя управител и Слънцето - У8.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1766 -: Октомври 13, 2011, 11:39:29 am »
Стела, астрокома има ли опция за този вид карти ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1767 -: Октомври 13, 2011, 12:00:54 pm »
Помня ли кога сме правили секс :-\ трябва да е било в началото на месеца.Може би 1-2 октомври.То на 1-ви трябваше да ми дойде. Май точно тогава транзитната Венера е била в точен съвпад със Сатурн.Погледнах си лунара за този месец.Сатурн е в точен съвпад с МС-лунарното.Луната е в 5-дом.Сатурн ми управлява 5-ти в натала и солара за тази година ми е с акцент на 5-ти дом.Започнах сериозно да се притеснявам :(

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1768 -: Октомври 13, 2011, 12:11:06 pm »

Благодаря ти, Стела!
Съжалявам... :( Той между другото се обади, но аз не говорих с него, болно и обидно ми е, не искам...поне не докато разбере какво е направил. А секстила между Плутон и Венера, т.е. У1 и У7 - нали това са 2-та дома, които се гледат за мен и него...не играе ли някакво значение? Така искам някой да ми даде надежда... :'(

Секстилът има второстепенно значение. Луната, която съ-управлява тебе и въпроса, ще транзитира през твоя 7-ми дом (негов 1-ви), преди да напусне знака. Това означава, че има шанс да се замисли, но всичко е в неговите ръце. В крайна сметка последният аспект на луната е квадрат с Нептун - не искам да ти давам напразни надежди. Понекогя човек осъзнава грешките си след години и тогава разбира какво е загубил. Един хорар обхваща сравнително кратък период. От мен да знаеш, докато търсиш признание или възмездие, няма да го получиш. Спреш ли да го очакваш, тогава се случва. Така, че не се вкопчвай ревностно в тази идея. Аз съм сигулна, че той те обича по неговия си начин. Толкова може човека.
Много ти благодаря, Стела! Права си за всичко...аз направих много за този човек, а той за мен почти не си мръдна пръста. Но спра ли да очаквам каквото и да е това означава, че вече не ми пука особено и за мен е началото на края...Струва ли си да продължавам да се боря...и докога?!

*

Asol

• 4140
« Отговор #1769 -: Октомври 13, 2011, 01:37:31 pm »
Деметра, да не би Юпитер да е върху Луната ти ? На колко градуса в Телец ти е Луната ?

« Отговор #1770 -: Октомври 13, 2011, 02:08:30 pm »
Деметра, да не би Юпитер да е върху Луната ти ? На колко градуса в Телец ти е Луната ?
Далече е .Луната е на 19*54..Погледнах,че съм забременяла със сина ми при съвпад на тр.Юпитер и прогресивна Луна със Сатурн(у5)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1771 -: Октомври 13, 2011, 02:20:23 pm »
Стела, астрокома има ли опция за този вид карти ?

Първо си избираш твоята на тална карта, После отиваш на Methods-----> Special Charts-----> Lunar Phases Fertility Calendar (най-долу). Получават се графики с всички карти за годината по месеци и часове. Виждаш кои са ти фертилните дати.

« Отговор #1772 -: Октомври 13, 2011, 02:32:08 pm »
Те това ми излиза и какво с какво трябва да съвпада?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1773 -: Октомври 13, 2011, 03:09:50 pm »
Ми, то отдолу си пише - фертилните дни са отбелязани с червено. Д-р Йоткер (чехски гинеколог, астролог) е пресметнал, че всеки път, когато разстоянието между луната и слънцето е такова, каквото е в наталната карта, има възможност жената да забременее. Сега виж, дали времето, през което си правила секс съвпада с тези дати, които  са отбелязани с червено - това ти са фертилните дати.

« Отговор #1774 -: Октомври 13, 2011, 04:09:52 pm »
Много благодаря Стела :wub:
Притърчах набързо до аптеката,че нещо започна да ме попристягва.1чертичка.Няма бебе :blink:
Дано да е отчело правилно.Имам в предвид,че не е сутрешна урина.Но до колкото знам днешните тестове отчитат още на първата седмица и че не е задължително да е първата урина.

« Отговор #1775 -: Октомври 13, 2011, 04:11:25 pm »
Деметра, според мен това че венера е в скорпион и марс я е нападнал може да значи че имаш проблем с половите органи и трябва да отидеш на лекар!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1776 -: Октомври 13, 2011, 04:39:21 pm »
Много благодаря Стела :wub:
Притърчах набързо до аптеката,че нещо започна да ме попристягва.1чертичка.Няма бебе :blink:
Дано да е отчело правилно.Имам в предвид,че не е сутрешна урина.Но до колкото знам днешните тестове отчитат още на първата седмица и че не е задължително да е първата урина.

И хорарът каза НЕ.  ;D ;D ;D

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1777 -: Октомври 14, 2011, 01:10:34 am »
Едно хорарче от мен.
Това ли е краят на взаимоотношенията ни с Х?

Минутите може малко да варират.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 11:12:44 am от Shreya »

« Отговор #1778 -: Октомври 14, 2011, 06:33:32 am »
Възможно ли е и аз да поставя един въпрос?Отговорът като че ли ми е ясен вече,но бих искала да разбера и отговорът по хорарната карта.Благодаря.
Въпросът е:Да прекратя ли отношенията с Л?
Варна,14.10.2011,7:15

« Отговор #1779 -: Октомври 14, 2011, 09:10:03 am »
Здравейте Стела,утре съм на интервю,за работа като касиер ,ще започна ли работа там  :blink:
София,22.09.2011г.,17,27 ч.

Здравей Мими, Ти и шефът се управлявате от една и съща планета (Юпитер), което е добре. А Луната, която те съ-управлява тебе клони към секстил с управителя на 6-ти дом (работата). Мисля, че ще те харесат, но има една малка трудност - У1 е в сходящ квадрат с Марс в 6-ти. Не зная какво да мисля за този квадрат, но няма да се размине без пречки.

Благодаря ви,Стела,чак сега видях,че сте отговорила  :kissd:.Да ,аз започнах работа,като касиер,в началото всичко беше точно със оборота ми,но вече на 2-3 пъти не ми излизат пари ,а в петък бях на минус 30 лв.,като главните касиерки ми развалят пари,който аз не мога да преброя ,защото има много хора непрекъснато.Незнам какво да правя,дали да поискам,да ме преместят на др.място в магазина ако има.Стела,моля ви,насочете ме какво да правя,аз никога не съм работела със каса,и явно може да не ставам за тази работа.Въпроса ми е-Ще имам ли скоро промени в моята работа
Софиям 14.10.2011 ,10,10 ч.