Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205221 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1780 -: Октомври 14, 2011, 10:16:44 am »
Възможно ли е и аз да поставя един въпрос?Отговорът като че ли ми е ясен вече,но бих искала да разбера и отговорът по хорарната карта.Благодаря.
Въпросът е:Да прекратя ли отношенията с Л?
Варна,14.10.2011,7:15

Отговорът клони към НЕ. Ти се управляваш от заточена Венера в Скорпион, знак, в който неговият сигнификатор е на трон. В същото време Венера прави сходящ квадрат с управителя му, а квадратът значи НЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1781 -: Октомври 14, 2011, 10:18:30 am »
Едно хорарче от мен.
Това ли е краят на взаимоотношенията ни с Х?
Нещо ми изпуши и ми писна. Приятелско-чатерски отношения с венерина нотка.

Тази карта не ми говори...Мисля, че ще промениш нагласата си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1782 -: Октомври 14, 2011, 10:44:21 am »
Здравейте Стела,утре съм на интервю,за работа като касиер ,ще започна ли работа там  :blink:
София,22.09.2011г.,17,27 ч.

Здравей Мими, Ти и шефът се управлявате от една и съща планета (Юпитер), което е добре. А Луната, която те съ-управлява тебе клони към секстил с управителя на 6-ти дом (работата). Мисля, че ще те харесат, но има една малка трудност - У1 е в сходящ квадрат с Марс в 6-ти. Не зная какво да мисля за този квадрат, но няма да се размине без пречки.

Благодаря ви,Стела,чак сега видях,че сте отговорила  :kissd:.Да ,аз започнах работа,като касиер.....

Юпииии, много се радвам, че съм ти познала. Ключовият показател беше, че ти и шефа се управлявате от една и съща планета....Това никога не ме е подвеждало. Сега ще погледна и другия въпрос, въпреки, че не е много добре формулиран.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1783 -: Октомври 14, 2011, 10:54:58 am »
Здравейте Стела,утре съм на интервю,за работа като касиер ,ще започна ли работа там  :blink:
София,22.09.2011г.,17,27 ч.

Здравей Мими, Ти и шефът се управлявате от една и съща планета (Юпитер), което е добре. А Луната, която те съ-управлява тебе клони към секстил с управителя на 6-ти дом (работата).

Мисля, че ще те харесат, но има една малка трудност - У1 е в сходящ квадрат с Марс в 6-ти. Не зная какво да мисля за този квадрат, но няма да се размине без пречки.

Благодаря ви,Стела,чак сега видях,че сте отговорила  :kissd:.Да ,аз започнах работа,като касиер,в началото всичко беше точно със оборота ми,но вече на 2-3 пъти не ми излизат пари ,а в петък бях на минус 30 лв.,като главните касиерки ми развалят пари,който аз не мога да преброя ,защото има много хора непрекъснато.Незнам какво да правя,дали да поискам,да ме преместят на др.място в магазина ако има.Стела,моля ви,насочете ме какво да правя,аз никога не съм работела със каса,и явно може да не ставам за тази работа.Въпроса ми е-Ще имам ли скоро промени в моята работа
Софиям 14.10.2011 ,10,10 ч.

Очевидно и пречките съм предвидила....Новият ти въпрос поставя Луната в 6-ти дом, което  показва, че въпросът силно те вълнува.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1784 -: Октомври 14, 2011, 11:02:29 am »
mimi-1977, ти и работата се управлявате от една и съща планета - Марс в Лъв. марс прави квадрат с Луната в 6-ти дом, която управлява въпроса. И Марс и Луната са във фиксиран знак. Според мен няма шанс засега да те преместят на друго място. Обаче ти би могла да споделиш проблема с ръководството и да поискаш от тях да променят начина на "уедряване на парите" или това да става по време, в което и ти да можеш да проследяваш този процес. Луната излиза от съвпад с Юпитер, което е положителен знак.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1785 -: Октомври 14, 2011, 11:21:22 am »
И на мен нещо не ми говори, но се измъчих да я чопля. Да задам пак въпрос или да изчакам? Мерси за включването. :blink:

П.С. Аз и да променя нагласата си, вече е късно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1786 -: Октомври 14, 2011, 11:34:09 am »
И на мен нещо не ми говори, но се измъчих да я чопля. Да задам пак въпрос или да изчакам? Мерси за включването. :blink:

П.С. Аз и да променя нагласата си, вече е късно.

Пак погледнах картата и сега ми просветна каква би трябвало да бъде концепцията. Търсиш връзка между У1, У7 и У4,10. Така се вижда връзката между Меркурий У1 - Слънце У4 - Сатурн негов У4. Само У7 някак не се връзва в схемата, но него можем да го свържем по управление - Венера управлява и Меркурий и Юпитер, пък и Слънце и Сатурн, а тя е в заточение. Господарите на 4-тите ви домове (домове на края) са в сходящ съвпад, като ти си тази, която клони към края по-бързо. Освен това всичките тези планети във Везни клонят към тригон с Нептун, който е елемент от неговия У4, а тригонът прибавя още едно  "ДА". Така, че ако на него не му е ясно, че това е краят, предстои да му се изясни.
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 11:41:42 am от Stella »

« Отговор #1787 -: Октомври 14, 2011, 11:51:11 am »
Здравейте, знаещи и можещи  :rolleyes:
Моля , Ви  помогнете , малко - опитах  сама  да  тълкувам , но нищо не ми се получава ... Има  ли  серозни  намерения  свързани с  мен  Д. ? Или  продължава  просто да  си  "гъделичка"  егото след 4 годишната ни връзка ...
Благодаря  на  всички  :rolleyes:

Ти си представена от Венера в знака на неговия управител. Но позицията на Венера в този знак е слаба - тя е в заточение. Той е представен от Марс в Лъв - знак, където Марс се чувства добре (огнен знак), но в който Венера няма есенциални достойнства. Мисля, че ти си тази, която проявява и показва повече интерес и чувства, ти се поставяш в положение, в което си зависима от него (Венера е в знака на Марс), докато той има други интереси, гони други цели (напр. професионални - Марс е в 10-тия му дом) или както ти каза "гъделичкане на егото" (планетите в Лъв могат да описват игриви хора, за които завоеванията на любовния фронт имат голямо значение за самочувствието). На управителите ви им предстои квадратура - картата показва, че по-скоро двамата имате различни нагласи и намерения. Луната е без курс (ако не броим квинкокса с Меркурий). Тази закачка от негова страна (по думите ти разбирам, че е нещо от този сорт) изглежда, че няма да има сериозно продължение (поне в рамките на действие на хорара - 3-6 месеца).

*

Stella

• 7765
« Отговор #1788 -: Октомври 14, 2011, 12:21:13 pm »
Здравейте, знаещи и можещи  :rolleyes:
Моля , Ви  помогнете , малко - опитах  сама  да  тълкувам , но нищо не ми се получава ... Има  ли  серозни  намерения  свързани с  мен  Д. ? Или  продължава  просто да  си  "гъделичка"  егото след 4 годишната ни връзка ...
Благодаря  на  всички  :rolleyes:

Луната е без курс (ако не броим квинкокса с Меркурий). Тази закачка от негова страна (по думите ти разбирам, че е нещо от този сорт) изглежда, че няма да има сериозно продължение (поне в рамките на действие на хорара - 3-6 месеца).

Аз не обърнах внимание, че Луната е без курс, но на практика, това означава, че не може да се очаква промяна в отношението му. Каквото е било досега, такова ще е и занапред. Разбира се в рамките на действие на хорара, както си уточнила.

« Отговор #1789 -: Октомври 14, 2011, 12:30:50 pm »
Ох, извинявай, Стела, ти си отговорила вече. :wub: Аз, както винаги, недогледала. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1790 -: Октомври 14, 2011, 12:47:42 pm »
Ох, извинявай, Стела, ти си отговорила вече. :wub: Аз, както винаги, недогледала. ;D

Че какво значение има? Няма нужда да ми се извиняваш.. не е интересно само аз да отговарям.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1791 -: Октомври 14, 2011, 03:04:01 pm »
Стела, Мирабела и всички знаещи, моля ви за отговор. Бях пуснала въпрос преди няколко дни, но при нас нещата се промениха. Разделихме се по моя инициатива, не можех повече да търпя някои неща. Излишно е да казвам колко ужасно се чувствам, защото много го обичам. Пускам нов хорар и въпрос - има ли изгледи той да осъзнае какво ми е причинил и защо съм взела това решение, и дали ще си мръдне пръста нещо да направи за нас? Много ви благодаря!

Много съжалявам, Ива, за начина, по който се чувстваш. Според мен няма изгледи. Поне не без твоя намеса. Неговият сигнификатор излиза от квадрат с твоя сигнификатора а Луната клони към квадрат с твоя управител...Но въобще какво говоря аз...асцендентът е на изгорения път на Слънцето.

Благодаря ти, Стела!
Съжалявам... :( Той между другото се обади, но аз не говорих с него, болно и обидно ми е, не искам...поне не докато разбере какво е направил. А секстила между Плутон и Венера, т.е. У1 и У7 - нали това са 2-та дома, които се гледат за мен и него...не играе ли някакво значение? Така искам някой да ми даде надежда... :'(

Секстилът има второстепенно значение. Луната, която съ-управлява тебе и въпроса, ще транзитира през твоя 7-ми дом (негов 1-ви), преди да напусне знака. Това означава, че има шанс да се замисли, но всичко е в неговите ръце. В крайна сметка последният аспект на луната е квадрат с Нептун - не искам да ти давам напразни надежди. Понекогя човек осъзнава грешките си след години и тогава разбира какво е загубил. Един хорар обхваща сравнително кратък период. От мен да знаеш, докато търсиш признание или възмездие, няма да го получиш. Спреш ли да го очакваш, тогава се случва. Така, че не се вкопчвай ревностно в тази идея. Аз съм сигулна, че той те обича по неговия си начин. Толкова може човека.
Много ти благодаря, Стела! Права си за всичко...аз направих много за този човек, а той за мен почти не си мръдна пръста. Но спра ли да очаквам каквото и да е това означава, че вече не ми пука особено и за мен е началото на края...Струва ли си да продължавам да се боря...и докога?!
Само да дам информация - той се обади, писа, обичал ме, да не съм си тръгвала, ала-бала... За себе си взех решение   дори и да продължа още известно време контакт с него, да не се фокусирам и отдавам толкова и постепенно да си насоча вниманието другаде, за да мога по-безболезнено да се откъсна след време. Пускам нова карта. Въпросът ми е: Добро ли е това решение или си струва да му давам още шанс да се "доказва"?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1792 -: Октомври 14, 2011, 03:09:29 pm »
Ива, хорарната астрология не отговаря на въпроси от типа "Или....или...". Трябва да може да се отговори с да или не. Фиксирай се върху едната от двете алтернативи. Хорарната карта не може да вземе решение, вместо теб.
Очевидно от обясненията ти става ясно, че си взела решение да продължиш контакта с него. Ами продължи, след като и той го иска. Не ми е ясно в какъв смисъл питаш "Дали ще е добре за теб."

Ти си добре поставена в екзалтация, той не е добре поставен във Везни. Но и двамата се управлявате от детронирана Венера, така че връзката ви е в сериозна криза.

Все пак помисли и за другия. Дали на него ще му е добре така. Ако наистина те обича (по своя си егоистичен начин) и само ще се измъчва от контакта си с тебе...какъв смисъл има ти да си добре, пък той да е зле.
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 03:17:09 pm от Stella »

« Отговор #1793 -: Октомври 14, 2011, 03:11:28 pm »
mimi-1977, ти и работата се управлявате от една и съща планета - Марс в Лъв. марс прави квадрат с Луната в 6-ти дом, която управлява въпроса. И Марс и Луната са във фиксиран знак. Според мен няма шанс засега да те преместят на друго място. Обаче ти би могла да споделиш проблема с ръководството и да поискаш от тях да променят начина на "уедряване на парите" или това да става по време, в което и ти да можеш да проследяваш този процес. Луната излиза от съвпад с Юпитер, което е положителен знак.

Благодаря ви,много Стела  :blink:,да дано вече,да не стават такива парични минуси.Но аз все още търся работа свързана със ,висшето си образование,като се надявам,все някога да ми се усмихне и там късмета. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1794 -: Октомври 14, 2011, 03:13:22 pm »

Благодаря ви,много Стела  :blink:,да дано вече,да не стават такива парични минуси.Но аз все още търся работа свързана със ,висшето си образование,като се надявам,все някога да ми се усмихне и там късмета. :blink:

Пожелавам ти го от сърце. На етапа, обаче, ти и настоящата работа се управлявате от една и съща планета. Придължавай да търсиш и при промяна в обстоятелствата, задай друг въпрос.

« Отговор #1795 -: Октомври 14, 2011, 04:48:57 pm »
Благодаря Стелла.Когато е възможно ще дам обратна връзка.

« Отговор #1796 -: Октомври 14, 2011, 04:52:39 pm »
Шрея, управителите на двама ви са в знак на Венера и в 5-тите ви домове. Изглежда, че и двамата очаквате любов, настроени сте на любовна вълна, но не намирате общ език в любовта, в крайна сметка обичате и изразявате чувствата си по различен начин - вашите У5 са в апликиращ квадрат. Както и ти спомена, между управителите ви няма връзка - нито аспект, нито рецепция и т.н. Само общ диспозитор, който е в заточено положение. Освен това Венера е управител на твоя 5-ти дом и по положението й в знака на неговия У5 Марс съдя, че чувствата ти се ръководят от неговите. Но на Венера й предстои опозиция с негов У1 Юпитер и квадратура с негов У5 Марс. Мисля, че е трудно да получиш от него любовта, която желаеш. Може би и затова Луната е на върха на 5-тия му дом - търсиш информация какво чувства той към теб, очакваш проява на чувства от негова страна. На твоя управител Меркурий скоро му предстои смяна на знака, така че може би ти първа ще се преустроиш на друга вълна. Освен това в следващия знак между Меркурий и Юпитер също ще се осъществи опозиция. Мисля, че засега отношенията ви сякаш остават висящи във въздуха - нито напред, нито назад, но по-нататък изглежда, че ще настъпи краят.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1797 -: Октомври 14, 2011, 05:11:24 pm »
Ива, хорарната астрология не отговаря на въпроси от типа "Или....или...". Трябва да може да се отговори с да или не. Фиксирай се върху едната от двете алтернативи. Хорарната карта не може да вземе решение, вместо теб.
Очевидно от обясненията ти става ясно, че си взела решение да продължиш контакта с него. Ами продължи, след като и той го иска. Не ми е ясно в какъв смисъл питаш "Дали ще е добре за теб."

Ти си добре поставена в екзалтация, той не е добре поставен във Везни. Но и двамата се управлявате от детронирана Венера, така че връзката ви е в сериозна криза.

Все пак помисли и за другия. Дали на него ще му е добре така. Ако наистина те обича (по своя си егоистичен начин) и само ще се измъчва от контакта си с тебе...какъв смисъл има ти да си добре, пък той да е зле.

Да, Стела, права си. Благодаря за доуточнението. Въпросът, който поставям е добро ли е това решение за мен в създалата се кризисна ситуация, т.е. по-добре ли ще се почувствам?

« Отговор #1798 -: Октомври 14, 2011, 06:27:10 pm »
Благодаря ти отново Мирабелла  :wub:
Всичко, което си написала е така, наистина ме вижда в добра светлина(поне той тока ми е споделял), както и това, че се чувства недостоен за мен (пак веднъж ми каза, че заради държанието ми започва така да си мисли).
Да харесва ме като сексуален партньор и това ми е казвал, но мислиш ли, че това, че позицията на слънце е слаба (във везни) означава, че няма чувства, а само сексуално причличане? Относно закрепянето на отношенията незнам - ше видим какво ще стане. За парите, ценностите и морала възможно е да се окажат повод за напрежение между нас, защото имаме доста големи различия между нас.
За ретро Юпитер - незнам дали премисля чувставата си или има нешо друго - доста транно се държи напоследък, имам чувството , че ме избягва. А и незнам дали няма друга жена или се опитва да ме накара да ревнувам, зашото ми прави такива намеци. Какво значи тази опозиция на управителите ни?

Чувствата му се управляват от ретроградна планета, така че е възможно да е разколебан относно тях, да не е напълно сигурен какво чувства в момента, но с управителя му Слънце в знака на екзалтация на твоя управител Сатурн, ти би трябвало да си авторитет в неговите очи. Колкото до друга жена... Слънцето (негов У1) идва от секстил с Марс. Марс не пасва точно за сигнификатор на жена, но Марс е интерсептиран управител на 8-мия му дом. Това би могло да бъде някакво сексуално увлечение, но нищо, към което той би поддържал траен интерес, защото Марс се намира в неговия 12-ти дом - той реално не забелязва тази жена и по-важното, рецепцията между Слънце и Марс е негативна. Марс се намира в знака на Слънцето - ако има друга около него, тя го харесва и боготвори, но Слънцето е в знака на заточение на Марс - той не й отвръща със същото, безразличен е към нея, няма високо мнение за нея.
Опозицията на Луна със съвпада на вашите управители може да означава различни неща. Ако разглеждаме Луната като твой втори управител, пълнолунието по оста 2-8 може да означава конфликт помежду ви заради секс, пари, морал, подкрепа и т.н. Ако разглеждаме Луната като управител на развитието на въпроса, на страничните обстоятелства също така, тогава опозицията й с неговия управител и последвата с твоя може да е странична пречка пред сдобряването ви (съвпада Слънце-Сатурн). Луната е в знака на екзалтация на Слънцето и падение на Сатурн - сякаш обстоятелствата благоприятстват повече него, отколкото теб.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1799 -: Октомври 14, 2011, 06:31:59 pm »

Да, Стела, права си. Благодаря за доуточнението. Въпросът, който поставям е добро ли е това решение за мен в създалата се кризисна ситуация, т.е. по-добре ли ще се почувствам?

Не мога да ти обещая, че ще се почувстваш по-добре. За да отговоря на този въпрос трябва да погледна 4-ти дом - краят на всички неща и неговият управител. Твоят 4-ти дом се управлява от Меркурий, който е в началото на знака - рано е да се каже.